Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V képek a Max Payne 3-ban?

2012.05.29 12:22  |  Írta: Visali  |  Forrás: GTAV.net


Érdekes easter egg-re bukkant az egyik játékos a Max Payne 3 többjátékos módjában. A GTAForums egyik felhasználója, CantPauseToast épp a Tietê River Docks pályán játszott, amikor repülős képekre figyelt fel az egyik falon.

Négy repülőről látható fotó, köztük két olyanról, amelyeket a Grand Theft Auto V trailerében láthattunk. Ezek minden bizonnyal az új GTA részben készültek, hiszen ilyen gépek a Max Payne 3-ban nincsenek. Ráadásul nem először fordul elő ilyen érdekesség a Rockstar Games fejlesztéseiben - a GTA IV egyik TV csatornáján is láthattunk pár jelenetet a Red Dead Redemption-ből.

UPDATE: A kiexportált, eredeti méretű textúra ide kattintva megtekinthető. (köszönet érte GooD-NTS-nek)

A nemsoká megjelenő PC verzióban elvileg minden textúra, így ez is nagyobb méretű lesz, tehát élesebb képet kapunk majd a négy repülőről. Egyébként a GTA IV-es Liberty City-ről is található egy fotó a játékban:

2012. 05. 29. 12:47
valaki tudna adni egy linket ahol a GTA IV-ben a tévében RDR jelenet van?
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 29. 13:03
Én is szeretném látni azt a linket,nem is tudtam róla
Visali

Offline
2012. 05. 29. 13:05
http://www.rockstargames....&content=video0 Például ebben a hivatalos videóban is benne van. Az alapjátékban valamilyen műsor reklámjához rögzítettek jeleneteket a Red Dead Redemption-ben.
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 29. 13:19
Igen,valóban látszik a jelenet,amikor egy sziklás hegyoldalon(talán a RDR mexikói szigetén)hegyi kecskék rohangálnak.Ez valóban figyelemre méltó,sőt,nekem az a 4 rotoros repülőgép is kicsit mintha hajazna a SA-ban a Beagle nevű repcsire,az is hasonlóan nézett ki,de az orra kicsit más volt.Előre is elnézést,ha hülyeséget mondtam,de nekem ez jutott még eszembe
Challenger02

Offline
2012. 05. 29. 14:40
Kezd egyre érdekesebb lenni a dolog...
Gege

Offline
2012. 05. 29. 17:11
A vadászgép egy az egyben ugyanaz, mint a trailerben: szürkés terepszín, 6 rakéta, egy hajtómű, farokszárnyak és az egész alak megegyezik.

A bal felső képen a Shamal lehet hogy a San Andreasból van, de az is teljesen megegyezik a trailerben szereplővel.

A jobb oldali repülők teljesen újak, egyik GTA-ban sem voltak még, és mivel a Max Payne 3-ban nincs egy repülő sem, azt hiszem azok is GTA V-ösök.
faceplant15

Offline
2012. 05. 29. 19:25
ŐŐŐŐŐŐŐ

*SPOILER**SPOILER**SPOILER**SPOILER**SPOILER**SPOILER*


A Max Payne 3 utsó küldiében pont egy repcsit kell leszedni ami nagyon hasonlít arra a fehér magán gépre. DE a vadász gép véletlenül se volt benne szóval az tuti hogy GTA V.
Hannibal

Offline
2012. 05. 29. 19:34
Amúgy van benne repülő. A multiplayer Gang Wars részében a Tieté River pályán amikor zsákokat kell A-ból B-be vinni egy Dodó repcsin vannak a csomagok. Ezt pont ma fedeztem fel.
dvflls

Offline
2012. 05. 30. 02:56
Hahaa, bitangjó hogy ha ezek benne lesznek... Akkor viszont lehet hogy visszatér az 51-es körzet (a játékban Area 69) és a Nevada-Arizona államhatárán lévő repülőgép temető is. A San Andreas-ban piszkosul jó UFO-s horrorfilmes hangulatot árasztott ahogy szakítottam a Quaddal a homokban napnyugtakor, miközben a K-DST adóból szólt a The Who - Eminence Front c. száma.. Óriási.

Nah de az élményekből a lényegre térve gondolom ezt abból, hogy ezeket a madarakat nem lehet ám akárhonnan beszerezni ugyanis ezek military gépek, vagyis a város repterén nincsenek ilyenek csak a hadsereg bázisán ahova belépve köztudottan jár a 6 csillag a GTA 2 óta. És az V trailerében látott szélerőmű-telep sem volt messze a fent említett két kultikus SA-beli helyszíntől.
GoDofGtA

Offline
2012. 05. 30. 06:23
Végre újra özönlenek a GTA hírek
Visali

Offline
2012. 05. 30. 11:47
dvflls: Nem valószínű, hogy visszatér. A hivatalos bejelentés szerint a játék helyszíne Dél-Kalifornia.
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 30. 12:41
dvflls Szerintem is valószínű,hogy a bejelentéstől függetlenül visszatér a régi San Andreas,ezt igazolja a GTA V járművek a Max Payne 3 fájlaiban" című cikk is a tehervonatról meg a sífelvonóról is
Visali

Offline
2012. 05. 30. 13:52
dani.szentgali: Miért? Dél-Kaliforniában nem közlekednek vonatok? Azt a Rockstar egy szóval sem mondta, hogy csak egy város lesz.
GoDofGtA

Offline
2012. 05. 30. 14:40
Most jövök rá! A Chiliard hegy (vagy valami ilyesmi a neve) San Fierro közelében van. Vertikálisan egy síkban is van San Fierroval, és a térkép ugyebár négyzet alakú.
Visali

Offline
2012. 05. 30. 15:21
GoDofGtA: Igen, a Chiliad Hegység épp ezért nem várható a játékban. Viszont azt honnan szeded, hogy négyzet alakú a térkép?
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 30. 16:26
Visali a R* azt mondta,hogy Los Santos és környéke,és a "környékében" nem szerepel nagyobb város.A Mount Chillihad az pedig ugye San Fierrohoz van közelebb,ez igaz,de van itt még valami,a VINEWOOD felirat,amely szintén közel van a SA-ban a San Fierróhoz,és a GTAV trailer végén a Shamal a felirat mögül bukkan fel,és én ebből azt vonom le,h mivel a VINEWOOD felirat párhuzamosan van San Fierróval,ezért én biztos vagyok benne,h az ottani reptérről szállt fel az a repcsi,és LS felé tartott.Ez nekem gyanús.Vagy szerintetek egy kisebb városban/faluban van reptér??Ja és még annyi h San Andreasban is közlekedtek vonatok
Rockstar69

Offline
2012. 05. 30. 21:06
Hát a Vinewood felirat nincs valami közel San Fiero-hoz...
dvflls

Offline
2012. 05. 30. 21:11
dani.szentgali: Rosszul tudod, Vinewood negyed az Las Venturas-hoz volt igencsak irreálisan közel egy országút vezetett egyenesen északra LS-ból nagyjából másfél perc alatt át tudtál érni ha észnélkül nyomtad neki.. Fent cikázva a dombon, (többek közt itt volt a rapper villája is ahova be kellett törni, pont a Vinewood felirat mellett) bizonyos pontokról láttad is a távolban a venturas-i kaszinók épületeit is... San Fierró már egy sokkal komolyabb túra volt még egy erősebb kocsival is, főleg hogy itt nagyjából 4-5 autót robbantasz fel a mesterséges intelligencia komoly hiánya okán, aki sértetlenül át ér az országúton egyetlen kocsival annak fizetek egy sört... És megjegyzem még a prérin sem tudtál átvágni mert ha ott felborul az autód az mégnagyobb baj, mert caplathatsz fél órán át gyalogosan a mezőn mire kiérsz a közútra hogy új autó után nézz...

Lényeg a lényeg hogy Vegas-ra még van is esély miután az fele akkora táv közúton LA-től mint LA-től San Francisco, bár utóbbinak én is jobban örülnék már csak az egyedi hangulata, meg az ugratók miatt.Chiliad hegy is felejtős, lesz enélkül is elég hegy ugyanis LA egy hatalmas völgyben fekszik.

http://upload.wikimedia.o...e_telephoto.jpg

Talán a PC-s Max Payne 3 után már elkezdenek csorogni a képek is. Tetszene ha naponta több videó kontent jönne ugyanígy a fegyverekről meg miegymásokról eszetlenül.
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 30. 21:20
Ja,akkor bocs,5éve nem játszottam a játékkal,így kicsit összekevertem a dolgokat.De lényeg a lényeg,hogy lehet h akkor Las Venturas is benne lesz a játékba,mert a Trailer végén a Shamal a vinewood mögül tűnik fel,és egy kisvárosnak,amely LS környékén van,én kizártnak tartom,egy repülő csakis reptérről indulhat,és egy reptér nagyvárosokban van általában,és így még valószínűbb,h a régi Las Venturas is talán visszaköszön.Ja és köszönöm a kijavítást
Visali

Offline
2012. 05. 30. 22:16
dani.szentgali: Vinewood az Hollywood, ami Los Angeles-ben van.

http://www.rockstargames....ml]Angol[/url], [url=http://gtaplace.hu/hir/93...osan-bejelentve

Benne van, hogy Los Santos és környéke felé veszik az irányt, de a végén pontosításban Dél-Kalifornia van megjelölve. Ebbe pedig sem San Fierro, sem pedig Las Venturas nem fér bele. Az a repülő pedig bérhonnan jöhet. A GTA Vice City-ben Tommy Liberty City-ből utazott Vice City-be. Vissza tudtál repülni? De egyébként is, a környezetbe beletartoznak repülők.
dvflls

Offline
2012. 05. 31. 02:01
Visali úgy emlékszem a San Andreas esetében is azt mondták a megjelenés előtti évben mikor jöttek a pletykák, hogy San Andreas az Kalifornia állam megfelelője... És láthatod hogy tulajdonképpen az csak R*-os elképzelés szerint. Én szinte biztosra veszem a legalább két város jelenlétét mert a vidéki területnek amúgy az ég világon semmi értelme nem lenne azon kívül hogy kimész állatkodni motorral vagy akármi.. Azért nem csinálnak vidéket hogy 1-2 küldetés alkalmával kikocsikázz egy-egy hullát elásni vagy akármi. Akkor kell vidék mikor egyik városból a másikba autózol, hogy legyen hangulat, változatosság, felfedezni való ezek mind kellenek az atmoszférához.. És ahogy Te is mondtad San Fierro már túl északra van, Vegas már másik államhoz tartozik, (ugyanakkor a való életben nagyjából 3 órás autózás) San Diego-t vagy Sacramento-t pedig kizártnak tartom mivel az nem tartozik a klasszikus értelembe vett "világvárosok" közé ezért sokaknak talán nem is tetszene, de minden meglehet így én továbbra is Vegas-ra szavazok mert rengeteg benne a kiaknázatlan lehetőség és a játékmenet során mellékelfoglaltságok (és/vagy főküldetések) tárháza lehet, klubok, bárok, kaszinók, vidámpark, miegymás. De majd meglátjuk.
Visali

Offline
2012. 05. 31. 11:04
dvflls: Nem, a GTA San Andreas-nál úgy mondták, hogy a főhős Los Santos-ból indul ki, és végigmegy San Andreas államon. http://ps2.ign.com/articl...4/514183p1.html
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 31. 11:24
Értem,Visali,akkor elnézést.
Visali

Offline
2012. 05. 31. 12:38
dani.szentgali: Nem kell elnézést kérned. Én csak azt nem tudom megérteni, hogy mindenki információkért sír, miközben megfeledkeznek arról a két-három mondatról, amiket maga a Rockstar Games hivatalosan közölt, amik a legbiztosabb információk a játékról.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak