Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: A Rockstar San Diego is besegít

2012.05.30 13:23  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: VideoGamer.com

Úgy tűnik, a következő GTA-t nem csak és kizárólag a Rockstar North csapata fejleszti. Egy volt Rockstar dolgozó portfóliójából kiderül, hogy a Rockstar San Diego-i stúdiójánál is dolgozott a játékon.

Jonathan G. vezető tervezőként dolgozott a Rockstarnál LinkedIn profilja szerint, és részt vett a Grand Theft Auto V fejlesztésében is. A Los Angeles-hez közel lévő csapat bevonása persze ésszerű döntés, de vajon maga San Diego benne lesz majd a játékban?

Nem ez az első ilyen eset egyébként, hogy több Rockstar Games iroda is dolgozik egy projecten. Az elmúlt években ez bevett szokás lett, a Red Dead Redemptionnél és a Max Payne 3-nál több helyről is közreműködtek a fejlesztésben.

dani.szentgali

Offline
2012. 05. 30. 13:30
Ez biztos az állatok miatt van A San Diegói csapat nagyot bizonyított a Red Dead Redemptionben szereplő állatokkal,és nem csak a valaha készített legjobb Wild West játékot,de ugyanakkor a világ egyik legjobb és legélethűbb állatszimulátorát is.Komolyan mondom,olyan élethűek lettek az állatok,hogy arra még a Cabela'S Dangerous adventures is joggal irigykedhetne A másik ok az állatok mellett,hogy most lehet,h a R* 1 az 1ben Los Angeles és Kaliforniát akar csinálni,ezért állította ezt a részleget is a projektre.És,ahogy szoktam mondani,ez egy újabb jele annak,h a Rockstar minden idők legjobb GTA-ját készíti
ATi0021

Offline
2012. 05. 30. 15:33
dani.szentgali: Szerintem inkább LA miatt segítenek be. Végül is volt már egy komplett LAjük ugyanazon a motoron. (Midnight Club LA)
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 30. 15:45
Szerintem mindkettő miatt egyaránt

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak