Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace - Videóösszeállítás #3

Grand Theft Auto IV - Liberty City

Elérkeztünk videóösszeállításunk harmadik részéhez. Ezúttal ismét sok érdekes videó gyűlt össze a világhálón, melyeket úgy gondoltuk érdemes megosztani veletek. Ezek a videóösszeállítások főként a PC-s társadalomnak szólnak, hiszen valamivel ki kell bírni egy esetleges PC verzió bejelentésig [ami reméljük, hamarosan bekövetkezik]. Lássuk tehát az újabb három videót, egyet itt, a további kettőt pedig a lent látható "folytatás" feliratra kattintva.

Az első videó a már korábban is leközölt, Liberty City Obituaries névre hallgató sorozat harmadik része. Az első kettőt már publikáltuk, így a harmadik epizódot sem hagyhattuk ki - a videóban először szebbnél szebb ugratásokat láthatunk, majd néhány öngyilkosságnak is szemtanúi lehetünk. Íme:

A következő videó nem olyan brutális, mint az előző, hiszen többnyire ugratásokból áll. A korábban leközölt, BenBuja által készített Stunt montázs folytatását alant tekinthetitek meg:

Végül, de nem utolsó sorban egy újabb BenBuja videót nézhettek meg. Ebben a klipben a készítő néhány jelenetet ragadt ki a játékmenetből, mindezt remekül összevágta.

2008.06.20 22:24 ▪ Írta: Ben Dover

figura50
Offline
2008. 06. 21. 09:19
Nagyon jó vidik, főleg a középső

walczviktor
Offline
2008. 06. 21. 10:36
zsiir mind3 nagyon csak kár h uccso kettőhöz nincs hd felbontás

csabikovacs96
Offline
2008. 06. 21. 11:43
Ez durva....

Markee
Offline
2008. 06. 21. 20:47
Ezekkel biztos sokat fogok szórakozni, ha lesz PC verzió. (Egyre nagyobb rá az esély. )

NikoBellic13
Offline
2008. 06. 21. 23:39
Jah az a biztos ha nem mondanak semmit. Gondolom már portolnak izomból

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink