Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

OFF: Már jövőre érkezik a következő generáció?

Jövőre már a következő generációs konzolokra érkezik a játékok egy része, legalábbis ez derült ki az IGN anonim felméréséből. Míg a Microsoft és a Sony cáfolta, hogy az idei E3 konferencián felfednék legújabb masináikat, a fejlesztők névtelenül elárulták, hogy az új platformokra már 2014. január 1. előtt érkeznek fejlesztések.

Arról már komoly pletykák terjengenek, hogy különböző találkozókon konzultálnak a konzolgyártó és videojátékfejlesztő cégek a Durango kódnevű új Xbox, és az Orbis kódnév alatt fejlesztett PlayStation 4 gépekkel kapcsolatban. Az IGN kutatása arra mindenképp rávilágít, hogy bizony már komoly fejlesztések folynak az új konzolkora.

A megkérdezettek 60%-a 2013 után már nem tervez piacra dobni új játékokat a jelenlegi Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Nintendo Wii-re. A fejlesztők 80%-a úgy tapasztalja, hogy az új Xbox-ra könnyebb fejleszteni, és a következő 5 évben ez a konzol lesz a piacvezető, a Sony a nem túl sikeres PS Vita indításával nem tudja meggyőzni őket, hogy a játékaik sikeresen fogynak majd a platformjain.

Az idén megjelenő Wii U tartogatja a legnagyobb kihívásokat a cégek 63%-a szerint. Egy készítő pedig azt mondta, épp ezek miatt a bonyodalmak miatt nem fejlesztenek majd az új Nintendo-ra, míg egy másik szerint nehéz az innovatív Wii U játékokat más platformokra vinni.

Érdekes információk ezek. Vélhetően a Rockstar Games is a válaszolók között volt. Bizonyára már ők is fejlesztenek a következő generációra. Hogy a Grand Theft Auto V ezek között a játékok között van, arra kevés esély van, hiszen jelen felállás szerint legkésőbb márciusig megjelenik, a következő generációs konzolokat pedig még nem jelentették be.

2012.06.02 01:00  ▪ Forrás: IGN  ▪ Írta: Visali

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 02. 10:50
legalább az új vice city már biztos egy új generációra fog jönni,gondolom immár új motorral

insanity06
Offline
2012. 06. 03. 10:01
érdemes elolvasni a pcguru honlapján lévő ehhez kapcsolódó cikket!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink