Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTAPlace Elite Crew – Helyzetjelentés

2012.06.14 14:53  |  Írta: Ben Dover

Már lassan 2 hete annak, hogy PC-re is megjelent a Max Payne 3, és a saját Social Club csapatunk is elmúlt már egy hónapos. Szép számmal csatlakoztatok már a GTAPlace Elite Crew-hoz, de sajnos statisztikailag nem állunk valami jól.

Ennek egyrészt az az oka, hogy kevesen játszotok online a GPEC csapattal, másrészt ha játszotok is, nem egyidőben, együtt. Ezen szeretnénk változtatni és valamilyen közös időpontot megbeszélni, amikor legalább 2 fő tud platformonként jönni. Ez azért fontos, hiszen 2 fő felett már egy csapatnak számít a GPEC, és a "feudokat" így lehet gyűjteni (amiből eddig csak 3 van).

Néhány statisztika:

  • 130 főből 28-an voltatok fent legalább egyszer a multiban, de ennek töredéke az aktív játékos.
  • Csak 3 db Feud, ebből 1 megnyert, 2 elvesztett. (Így jön ki a 33%-os nyerési arány)
  • Legjobb Xbox 360 játékosunk: bfmarton
  • Legjobb PlayStation 3 játékosunk: ba2ng15
  • Legjobb PC játékosunk: Morzsi

Ehhez képest például a PlayStationCommunity.hu saját csapata több, mint 100 Feudon van túl (igaz, ők is 33%-os aránnyal), és 69-en játszanak a 120 főből.

Azt is tudjuk, hogy sokan a GTA V miatt csatlakoztatok, de addig is a Max Payne 3-ban el tudnánk érni egy pofás statisztikát, és akkor a GTA V-ben nem a nulláról kezdünk majd. De a legfontosabb, hogy 2 vagy több fő játsszon egyszerre a GPEC-ben. A Max Payne 3 multiplayer menüjében, ahol a saját csapatot is ki kell választani, mindig kiírja az éppen online lévő csapattagokat.

Készítettünk egy szavazást, hogy kinek mikor lenne ideje / kedve játszani, illetve kommentben is várjuk a tagok visszajelzését ebben a kérdésben. Ha sikerülne egy időintervallumot megbeszélni, ami mindenkinek jó, azzal gyorsan meg tudnánk növelni a statisztikát.

(Több válasz is lehetséges! Kérjük, csak csapattagok szavazzanak!)

Mikor tudnál leginkább multizni a Max Payne 3-mal?
 
 
 
 
 
 
 
 Éjfél után
 
  

További jó játékot mindenkinek!

GeriKun

Offline
2012. 06. 14. 16:19
Amint végeztem a singles cuccokkal csak multizni fogok, addig viszont nem fogok felmenni mivel: még túl noob vagyok a multihoz másrészt teli van hackerekkel. Amire eljutok oda hogy multizni fogok addigra talán enyhül ez a veszély.
MateL

Offline
2012. 06. 14. 16:26
Részemről valószínűleg 1-2 hét és én is szorgosan gyűjtöm az XP-ket PC-n
ATi0021

Offline
2012. 06. 14. 20:48
Direkt nem csatlakoztam a csoportba. Nincs GTA IV ami nagy hiba a másik MP3ra nem költök, főleg multi miatt. Nem hiszem, hogy hosszútávon életképes lesz, szerintem érdektelenségbe fullad. Majd ha jön a GTA V és lesz hely akkor beszállok.

A feudokat illetően szerintem inkább kellene a játékélmény miatt játszani. Ok gyűjtsünk trófát, feudokat meg achievementet stbt, de szerintem az már kórós, ha valaki csak emiatt játszik és görcsöl ha nincs meg vagy nem elég van belőle vagy meg kell előzni a GTAForumsot meg tudom is én kit.
LacroiX

Offline
2012. 06. 14. 21:23
Ahogy végignéztem a platform helyezéseket a legjobb játékosaitok is max csak 3-4 napot játszottak. Semmi értelme annak, hogy vagytok 120-an és játszik kb. 5 ember. Inkább össze kellene szednetek 20-30 embert, akik valóban igazi játékosok és azokkal nyomulni.Nem értem mit vártok 500-1000 pontos játékosoktól.Nyilvánvaló, ha ennyi pontot tudtak össze szedni akkor nem igazán érdekli őket a játék.
Cube Head

Offline
2012. 06. 15. 08:57
Én mennék szívesen, de nem fogok tudni 15 k-t kifizetni egy játékra

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak