Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

A Take-Two szkeptikus a Wii U-val kapcsolatban

2012.06.18 13:27  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Joystiq

Egy év alatt mondhatni 180 fokot fordult a Take-Two vezérigazgatójának álláspontja a Nintendo legújabb házi konzolját illetően. Tavaly még kíváncsian tekintettek a Wii U-ra, de úgy látszik nem győzte meg őket az E3 alatt bemutatott teljesítmény.

Strauss Zelnick a Gamasutrának adott interjújában mondta el, hogy szkeptikus a Wii U-val kapcsolatban, és nincs semmilyen bejelentése a kiadónak az új konzolra.

Zelnick a Take-Two stratégiájáról is ejtett néhány szót, amiben utalt a következő generációs konzolok lehetőségeire is. Véleménye szerint ha beigazolódnak a pletykák, akkor tökéletes időzítés lenne rá játékot kiadni. Ismét megemlítette a 2009-ben tett nyilatkozatát, hogy ellenzi az "adjunk ki évente új részt" módszert, hiszen az a minőség rovására mehet.

"Nem azt akarjuk, hogy csináljunk valami jót és szétmarketingeljük. Azt akarjuk, hogy megörvendeztessük valami remek dologgal a vásárlókat, ÉS szétmarketingeljük." – mondta.

Fórumokon olyan pletykák is felmerültek, hogy a GTA V esetleg Wii U-ra is jön, de ez nem fog megtörténni. Továbbra is a 360-PS3-PC trió valószínű, bár kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő év, főleg a Microsoft most kiszivárgott, next-gen Xbox dokumentumát illetően.

Maccs

Offline
2012. 06. 18. 15:02
Biztos nextgen-re jön a GTA V.De tényleg logikus is lenne a Rockstar-tól.Ha arra jön biztos vásárlója leszek a következő generációnak!
Rockstar69

Offline
2012. 06. 18. 15:30
Miért vagy te ebben ilyen biztos?
dabidas

Offline
2012. 06. 18. 16:01
Annyira nem lenne logikus a Nextgen-re hajtani a GTA V-öt..
Tegyük fel, hogy kidobják fix napon a NewGen-Xboxot Pl: 2013 karácsonyán. (Előbb nem hiszem, hogy jönne)

Ha a GTA V Nextgen-re jön akkor annak is "2013 karácsonyán" kellene kb. megjelennie és nem is lenne olyan nagy bevétel belőle mivel az emberek nagy többsége nem váltana konzolt pikk-pakk. Ez akkor lenne esetleg jó ha mondjuk 2014 ben jelenne meg a GTA V amikor már sokan váltottak. (Szerintem 2014 nagyon messze van és amúgy sem passzolna ez a szitu a jelenlegi pénzügyi elvárásokhoz.)

Ami viszont jó lenne az az, hogy megjelenne a GTA V a jelenlegi generációra pl: 2012 végén vagy 2013 elején és ha kijönne a Nextgen akkor azok az emberek akik megvették a GTA V-öt pl: Xbox360-ra azok a profiljuk segítségével a Nextgen-en csak szimplán letölthetnék a már nextgen-re optimizált GTA-t (Y)
dani.szentgali

Offline
2012. 06. 18. 16:41
Én nem vagyok egyáltalán biztos abban,hogy Next-gen-konzolokra jön.Elég ehhez megnézni a trailert:lehet,hogy nagyon élethű az új motor,meg a grafika,de véleményem szerint egy PS3 és egy Xbox360(főleg az előbbi)lazán futtatja majd a GTA5öt.Ha ez nem lenne elég,akkor van egy szintén nagyon élethű open world játék,az Assassins Creed3,aminek szintén nagyon élethű grafikája van,és azt is elbírja a PS3,X360,PC-trió.Nem tudom,hogy milyen megoldások lesznek a GTA5ben,meg hogy mennyire fogja-e feszegetni a mostani generációs konzolokat,de az első trailer alapján én azt mondom,hogy,habár nagyon nagy játék lesz,szerintem még bírni fogja őket a jelenlegi konzolgeneráció.
Ami a Wii U-t illeti,a nintendo szerintem sose lesz olyan fejlett,hogy az ilyen kaliberű játékok fussanak rajta,szóval megértem,hogy a Take Two miért nem akar kockáztatni.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak