Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Take-Two szkeptikus a Wii U-val kapcsolatban

Egy év alatt mondhatni 180 fokot fordult a Take-Two vezérigazgatójának álláspontja a Nintendo legújabb házi konzolját illetően. Tavaly még kíváncsian tekintettek a Wii U-ra, de úgy látszik nem győzte meg őket az E3 alatt bemutatott teljesítmény.

Strauss Zelnick a Gamasutrának adott interjújában mondta el, hogy szkeptikus a Wii U-val kapcsolatban, és nincs semmilyen bejelentése a kiadónak az új konzolra.

Zelnick a Take-Two stratégiájáról is ejtett néhány szót, amiben utalt a következő generációs konzolok lehetőségeire is. Véleménye szerint ha beigazolódnak a pletykák, akkor tökéletes időzítés lenne rá játékot kiadni. Ismét megemlítette a 2009-ben tett nyilatkozatát, hogy ellenzi az "adjunk ki évente új részt" módszert, hiszen az a minőség rovására mehet.

"Nem azt akarjuk, hogy csináljunk valami jót és szétmarketingeljük. Azt akarjuk, hogy megörvendeztessük valami remek dologgal a vásárlókat, ÉS szétmarketingeljük." – mondta.

Fórumokon olyan pletykák is felmerültek, hogy a GTA V esetleg Wii U-ra is jön, de ez nem fog megtörténni. Továbbra is a 360-PS3-PC trió valószínű, bár kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő év, főleg a Microsoft most kiszivárgott, next-gen Xbox dokumentumát illetően.

2012.06.18 13:27  ▪ Forrás: Joystiq  ▪ Írta: Ben Dover

Maccs
Offline
2012. 06. 18. 15:02
Biztos nextgen-re jön a GTA V.De tényleg logikus is lenne a Rockstar-tól.Ha arra jön biztos vásárlója leszek a következő generációnak!

Rockstar69
Offline
2012. 06. 18. 15:30
Miért vagy te ebben ilyen biztos?

dabidas
Offline
2012. 06. 18. 16:01
Annyira nem lenne logikus a Nextgen-re hajtani a GTA V-öt..
Tegyük fel, hogy kidobják fix napon a NewGen-Xboxot Pl: 2013 karácsonyán. (Előbb nem hiszem, hogy jönne)

Ha a GTA V Nextgen-re jön akkor annak is "2013 karácsonyán" kellene kb. megjelennie és nem is lenne olyan nagy bevétel belőle mivel az emberek nagy többsége nem váltana konzolt pikk-pakk. Ez akkor lenne esetleg jó ha mondjuk 2014 ben jelenne meg a GTA V amikor már sokan váltottak. (Szerintem 2014 nagyon messze van és amúgy sem passzolna ez a szitu a jelenlegi pénzügyi elvárásokhoz.)

Ami viszont jó lenne az az, hogy megjelenne a GTA V a jelenlegi generációra pl: 2012 végén vagy 2013 elején és ha kijönne a Nextgen akkor azok az emberek akik megvették a GTA V-öt pl: Xbox360-ra azok a profiljuk segítségével a Nextgen-en csak szimplán letölthetnék a már nextgen-re optimizált GTA-t (Y)

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 18. 16:41
Én nem vagyok egyáltalán biztos abban,hogy Next-gen-konzolokra jön.Elég ehhez megnézni a trailert:lehet,hogy nagyon élethű az új motor,meg a grafika,de véleményem szerint egy PS3 és egy Xbox360(főleg az előbbi)lazán futtatja majd a GTA5öt.Ha ez nem lenne elég,akkor van egy szintén nagyon élethű open world játék,az Assassins Creed3,aminek szintén nagyon élethű grafikája van,és azt is elbírja a PS3,X360,PC-trió.Nem tudom,hogy milyen megoldások lesznek a GTA5ben,meg hogy mennyire fogja-e feszegetni a mostani generációs konzolokat,de az első trailer alapján én azt mondom,hogy,habár nagyon nagy játék lesz,szerintem még bírni fogja őket a jelenlegi konzolgeneráció.
Ami a Wii U-t illeti,a nintendo szerintem sose lesz olyan fejlett,hogy az ilyen kaliberű játékok fussanak rajta,szóval megértem,hogy a Take Two miért nem akar kockáztatni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink