Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Távozik a Rockstar Games marketing-igazgatója

Alex Moullé-Berteaux, a Rockstar Games marketing részlegéért felelős vezető öt év után távozik a cégtől. A dolog teljesen barátságos jellegű, és semmi köze ahhoz, hogy a Max Payne 3 nem érte el a GTA vagy a Red Dead Redemption népszerűségét.

Alex volt a felelős többek között a GTA IV, L.A. Noire, Red Dead Redemption és a Max Payne 3 marketingeléséért is. A Rockstar a következőképpen kommentálta a távozást:

"A Rockstar Games-szel eltöltött 5 éve után Alex Moullé-Berteaux felmondott, hogy saját, személyes projectjein dolgozzon. Alex nagyon értékes tagja volt a Rockstar famíliának, és a legjobbakat kívánjuk a jövőbeni törekvéseihez."

A Grand Theft Auto V reklámozásáért tehát egy új személy lesz majd felelős.

2012.06.22 02:54  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Ben Dover

NVIDIA
Offline
2012. 06. 22. 10:00
remélem már megvan az a uj személy és késziti a marketinget

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 22. 12:10
remélem valami GTA V pártibb ember jön a helyére,ennek az Alexnek a munkáját már nagyon untam

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 22. 12:17
Hála istennek,hogy elmegy,így van egy kicsi(de nagyon kicsi)esély arra,hogy talán végre-valahára áttérnek a GTA5 reklámozására.Remélem az új fickó már egyszer s mindenkorra leszáll a Max Payne-ről,és megnyomja a cégben a "Max Payne 3 kikapcs"gombot,mert ez amit ez az Alex csinált,ez olyan volt,mintha én még most is az általános iskolai első osztályos bizonyítványommal dicsekednék.

Gege
Offline
2012. 06. 22. 13:05
dani.szentgali írta:
ez olyan volt,mintha én még most is az általános iskolai első osztályos bizonyítványommal dicsekednék.

A Max Payne 3 kicsivel több, mint egy hónapos. Vágod?

A reklám stratégiája nem hiszem hogy sokat fog változni.

mczolly
Offline
2012. 06. 22. 13:17
Ez a Max Payne 3 utálat elég olyan, mint amikor valaki azon hisztizik, hogy a kedvenc TV sorozata évadszünetre megy, és más kerül a helyére a tévében. Akit nem érdekel egy promóció, az ne nézze meg az adott hírt/videót.

LacroiX
Offline
2012. 06. 22. 13:48
Már nem azért, de nem ő volt a főigazgató! Magyarul Alex is föntről kapta az utasításokat, hogy mit reklámozhat és mit nem. Mondjátok, hogy nagyon untátok a MP3 marketingjét...ez is csak azt jelzi, hogy jó munkát végzett mivel mindenfelől arról lehetett hallani.(Képzelhetitek milyen marketinget csinált volna a GTA V-nek) Egyébként pedig addig úgyse lesz vége a marketingnek amíg a fejesek úgy nem döntenek, hogy elég volt.


Gege
Offline
2012. 06. 22. 13:50
LacroiX: Nyilván a legfelsőbb szó a Take-Two-é, illetve a R* vezetőié.

Hannibal
Offline
2012. 06. 22. 13:54
De, most egy rakás éretlen gyerek úgyse fogja fel, hiába magyarázza el az ember milliószor. Amúgy kétlem, hogy bármi változna így mert szerintem felsőbb utasításra kapják meg a híreket csak a módszerekben válogathatnak. Arról se feledkezzünk meg hogy az GTA IV-től kezdve minden játékot ő marketingelt és szerintem jól. Amúgy biztos tudjátok, hogy igazából a többségnek nincs baja az ex-igazgatóval se a MP3-mal csak az emberi primitivizmus arra kényszerít sokakat, hogy keressenek valamit amit szidhatnak erre kenve hogy még nincs GTA V. Akinek meg nem inge nem veszi magára.

Shotgun
Offline
2012. 06. 22. 14:39
Egyébként még így sem volt akkora felhajtás a játék körül, mint annak idején a GTA IV körül. Jó, internetes közegben elég sok videó került ki, de ezen kívül, és az előzeteseken kívül mást nem nagyon alkalmaztak. Tehát azért nem nagyon lehetett olyan hírekről írni, hogy itt-ott óriási falfestéseket rakott ki a Rockstar, hogy promózza a játékot.
2012. 06. 22. 18:51
Ha egyszer beindul majd az V reklám, akkor már nem lehet majd megállítani. Ha már ennyi ideig hallgatnak, akkor csak adnak ki majd valami érdemlegeset, de azért nem hiszem, hogy akkora reklámja lesz, mint a IV-nek.

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 22. 20:13
Shotgun: Én azért ezt nem mondanám, szerintem épphogy nagyobb felhajtást kapott. Ugyanúgy jelentek meg videók, és kis apróságok, előzetesek, rengeteg kép, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy mindezt megspékelték a Casting-gal, ami szerintem egy eszméletlen jó ötlet volt, akkor ott voltak a Cemetery Multiplayer Map sírkövei, a New York to Sao Paolo út, mutattak részleteket a kuliszzák mögül, arról nem is beszélve, hogy a TV reklám egy NBA meccs közben debütált, és volt hatalmas falfestmény is Los Angeles-ben.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 22. 20:14
amúgy nem értem,mi bajotok van az eflc-vel,ha nem csinálnak eflc-t,attól még a GTA IV-be nem lett volna több fegyver/jármű,és nem lettek volna a csak később kitalált extrák (pl. ejtőernyő) meg amúgy sem kényszerít senki arra,hogy vedd meg,de a tbogt 100* jobb,mint a GTA IV,szóval szerintem megéri az árát

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 22. 20:30
Mr.Vercetti: Az a baj, hogy bizony sok dolgot áttettek a DLC-kbe, főleg a Lost and Damned-be. Például ott vannak a motorok, amelyek az alapjátékban is megtalálhatóak, illetve a második trailerben látható volt egy küldetés, amikor Admiral-ok mellett lő Niko - ez szintén az első epizodikus tartalomban van benne, itt ölnénk meg Brian-t, ha jól emlékszem.

Gege
Offline
2012. 06. 22. 22:16
Bence (Visali): Pontosan, és a GTA V-nél szerintem ennél is több reklám lesz.

james
Offline
2012. 06. 23. 00:00
Csak már lenne

NikitaDragovich
Offline
2012. 06. 23. 21:07
dani.szentgali: Teljesen igazad van .

V GTA V
Offline
2012. 06. 27. 17:06
Nekem a marketinggel sosem volt bajom, inkább PR-esek b@sszák meg magukat a R*-nál. Oké jó ez a kis milliő, meg legenda az egész játék, és összehasonlíthatatlan az mítosz amit teremtettek ezzel a titkolózással, ám most mégis azt érzem átestek a ló túloldalára, és inkább idegesítik, és rombolják a jó megítélését a sorozatnak!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink