Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Beigazolódni látszik a Rush projekt

Az egyik legérdekesebb fejlemény a Grand Theft Auto V bejelentése előtt az a rejtélyes casting lista volt, amelyet RUSH kódnéven tett közzé a Rockstar Games-szel egyébként régóta együtt dolgozó Telsey + Company. Azóta egyre több jel mutat arra, hogy a Rush néven emlegetett projekt valójában a GTA V.

Még 2010 novemberében kapott nyilvánosságot a "The Agency" oldalán egy RUSH nevű projekt szereplőválogatása, amit az a Telsey + Company nevű cég tett közzé, mely a GTA III óta több Rockstar játékban is ugyanezt a feladatot látta el (utána lehet nézni a credits-ben).

Az akkori dokumentumban számos szereplő neve (amik valószínű, hogy nem a végleges nevek lesznek) és rövid jellemzése volt benne, és többek között Los Angelesre (vagyis Hollywoodra) utaló infót is találhattunk. Később több önéletrajzban is találhattunk GTA V-öt megemlítve, nyilván nem lehet véletlen.

Jelenleg az alábbi személyekről derült ki valamilyen módon, hogy közük lehet a Rush / GTA V-höz:

  • Declan Mulvey: Egy kaszkadőr, aki a motion capture-ben szerepel.
  • Mimi Rodriguez: Modell, önéletrajza szerint egy járókelő hangját adta.
  • Ned Luke: Elvileg ő a főhős, vagy legalábbis aki beszél a trailerben.

És akikről még nem írtunk:

  • Jonathan Hanst: Rádiós műsorvezető, IMDB profilja és a Wikipedia szerint több GTA-ban volt szinkronhang és rádiós hang. Weboldalán a referenciái között a Rockstar logója is feltűnik. Állítólag önéletrajzában szerepelt a Rush is, de ehhez nem találtam linket.

  • Shandar Robinson: Színésznő, modell, zenész, táncos. Önéletrajzában a következő sor szerepel: "Rush Inner City Female Street Take 2 Games". Tehát egy városi nő (kurva?) hangja lesz.

  • Mary Kate Wiles: Színésznő, weblapján található önéletrajzában szintén szerepel a Rush: "Rush - Young Trendy Female - Take 2 Games"

  • Robert Esparza: Színész, pankrátor. 2010 szeptemberében volt egy érdekes tweetje, amiben azt írta, beszkennelték a testét egy Rush nevű Rockstar játékhoz. Azóta persze törölnie kellett a tweetet, de sikerült időben lekapni. Ő ráadásul kicsit hasonlít a sikátorban futó négerhez:

Ezek fényében valószínű, hogy a Rush lista a GTA V szereplőit tartalmazza, és ha a nevük nem is egyezik majd a végleges játékkal, a jellemzésük biztosan. Az egész összeáll: ex-FBI ügynökök, akik talán a főhős korrupt múltjának részei, az FPS játékos Kevin da Silva, aki a főhős (Albert da Silva?) fia lehet (..."to be dad like all the other dads"), a paranoiás Jerry, aki elzártan a városon kívül lakik (vidék), stb.

Ami a kódneveket illeti, a GTA IV például a Frozen becenév alatt futott a bejelentés előtt.

Kapcsolódó linkek:

2012.06.23 15:35 ▪ Írta: Ben Dover

Rathel
Offline
2012. 06. 23. 15:42
Frozen után Rush... Na jó, inkább nem kezdek el összeesküvés-elméleteket gyártani.

Big Smoke 18
Offline
2012. 06. 23. 15:42
Ez mind szép és jó de ez se mai hir

Shotgun
Offline
2012. 06. 23. 15:45
Szerintem mai... nézd a publikálási dátumot.

Na de most komolyan... ez egy összegzés és érdekesség, amire érdemes felhívni a figyelmet. Keress már kérlek egy olyan magyar rajongói oldalt, ahol arról írnak, hogy ez a régebben pletykának számító dolog, most bebizonyosodni látszik. ))

Big Smoke 18
Offline
2012. 06. 23. 15:48
de még mindig nem tudunk semmit a gta ról

Shotgun
Offline
2012. 06. 23. 15:49
Csak ha elolvasnád a hírt, akkor tudnád, hogy akkoriban ez egyáltalán nem volt készpénznek vehető. Mi is pletykaként közöltük le, a többi oldallal egyetemben, és mivel most úgy tűnik, hogy mégis beigazolódik a dolog, jelentőséggel bírhat a projekt által megismert információ.

Te mennyi idős vagy, drága barátom?

Gege
Offline
2012. 06. 23. 15:50
Big Smoke 18: De. Los Santosban játszódik például.

Big Smoke 18
Offline
2012. 06. 23. 15:57
Drága barátom sztem lehet,hogy nincs közöd hozzá amugy több mint te maradjunk ebbe(; Az meg a másik,hogy tudom,hogy pletyka de semmi olyan nincs benne,hogy most akkor húúha .....Különben is ugy kezelik ezt a játékot mint ha 300 pecsétes államtitok lenne nem értem miért nem lehet el mondani mikor jön ki mert szerintem mindneki ezt várja már,,.

baucsek
Offline
2012. 06. 23. 15:58
Jól hangzik.

Shotgun
Offline
2012. 06. 23. 16:02
Big Smoke 18: Akkor nem igazán szükséges ide járni és olvasni a híreket, ha nem érdekel. Konkrétan az a gáz, hogy nem csak egy embernek írjuk ezeket, hanem többnek, akik nem feltétlenül hallottak bizonyos dolgokról. Elnézést, ha számodra olyasmit írtunk, ami nem felel meg. A másik, hogy a koromban te csak ne legyél olyan biztos.

Szerintem senki nem tehet az oldalon arról, hogy hírcsend van és egyelőre nincs érdemlegesebb információ, amiről lehetne hírt írni. Minimális tiszteletet viszont tanúsíthatsz, korodtól függetlenül, ha már mi vesszük a fáradtságot, és híreket, illetve cikkeket írunk nektek.

Tudod ezért mi nem kapunk fizetést. Ha pedig kritikusan akarsz vélekedni rólunk, az konstruktív legyen, ne pedig egy beböfögött vélemény.

rovoo
Offline
2012. 06. 23. 16:02
Big Smoke 18: Drága barátom, itt most nem Shotgun védelmére kelek, de a helyesírásodból nem úgy látszik, hogy több lennél nála.

Big Smoke 18
Offline
2012. 06. 23. 16:08
több vagyok mint Shotgun el hiszed el hiszed ha nem nem ...
A másik meg,hogy nem én kezdtem...

Gege
Offline
2012. 06. 23. 16:10
Kurva életbe, ne kezdjük már az offtopic kommenthuszárkodást megint. Mindenre lehet valamit válaszolni, de itt most ne.

Shotgun
Offline
2012. 06. 23. 16:10
Mert úgy fogalmaztad meg a véleményedet, mint egy jóllakott óvodás, aki el sem olvasta a hírt. Amennyiben sértő voltam, elnézést kérek. Előfordul. De zárjuk is le a dolgot ennyivel.
Gege: Why so serious?

HDReady
Offline
2012. 06. 23. 17:59
A hir valosag alapja 80 % ban igaz, de itt csak az gond hogy engem ez nem erdekel ( sajat velemenyem).Megint nem derult ki semmi fontos dolog ami engem erdekelne, mondjuk egy megjelenesi datum, es ne felejtsetek el a maxpayne 3 marketing meg mindig porog, a jatek nem kelt el olyan szamban mint ahogy a rockstar is el tervezte lehetseges hogy ha a biosock -ot adtak volnak ki hamarabb sokka jobb eleadokban buszkelkedhetne mint max.
Legytek turelemmel mert jonni fog a GTAV legkesobb 2013 ban.

ATi0021
Offline
2012. 06. 23. 18:50
Nem értem miért is régi ez a hír? Most derült ki, hogy nagy eséllyel valós a tartalma. Az egy másik dolog, ha valaki mindent úgy olvas mint a Bibliát (minden elhisz) és amikor jön egy megerősítés csak néz, miért is van kint hiszen már volt.

A hírt illetően egyre jobban érdekel Vice City függőségem ellenére a GTAV. Legutóbb a San Andreasban hiányoltam, hogy nem volt semmi Hollywoodos filmes rész, közbe VCbe volt filmes küldi, sőt VCSbe forgathattunk is, pedig ezt LSbe várnám. Sőt Beverly Hills, Rodeo Drive is kimaradt. Lista alapján végre bepótolják ami kimaradt és lesz egy normális LA feldolgozás, ami valóban az ottani életről szól és nem csak a Groove Street OGkról.

NikitaDragovich
Offline
2012. 06. 23. 21:05
Na ez egy jó hír , remélem, hogy igaz lesz

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 23. 23:23
Ez érdekes.Amúgy a "rush" szó rohanást jelent,és ha valóban ez a GTAV fedőneve,akkor baromira nem illik,mert a GTA5tel enyhén kifejezve nem rohannak,legalábbis az infókkal nem.Jó ez a lista,és én is remélem,hogy a GTAV tényleg kicsit többet fog foglalkozni a filmekkel,már csak HOLLYWOOD miatt is,és lesz benne egy-két filmforgatás vagy mozis küldetés,és talán rövidfilmeket is lehetne nézni a mozikban,mint a Red Dead Redemptionben,persze nem a fekete fehér formában .

insanity06
Offline
2012. 06. 23. 23:27
én még csak most vettem észre hogy a gyereknek az egész testén tetoválás van!ha pedig nem ő a főszereplő,márpedig minden bizonnyal nem ő,akkor visszatér(het)a tetkó minden mennyiségben!

Gege
Offline
2012. 06. 24. 00:22
insanity06: Nekem annyira nem hiányzott. A GTA ne legyen Sims.

insanity06
Offline
2012. 06. 24. 00:30
igaz!Én se időztem annyit CJ kipingálásával,De azért a banda jelét mégis csak felvarrattam annyival magával ragadott a történet,nem hinném hogy a gtav olyan hangvételű lesz hogy beleilljen a tetkó varratás!

totyak
Offline
2012. 06. 24. 13:46
Szerintem az az emberke a képen egyáltalán nem hasonlít a videóban futó négusra. Annyi a hasonlóság, hogy fehér a pólójuk, meg tetováltak.

tom
Offline
2012. 06. 24. 16:16
egyébként niko bellic mi? genzter vagy mi

insanity06
Offline
2012. 06. 24. 16:28
ő egy kelet-európai bevándorló akit az unokatestvére csábított amcsiba az amerikai álommal,és harcolt a balkán háborúban ahol a csapatát xy csapdába csalt!Ezért követte xy-t amcsiba hogy bosszút álljon világos?

ATi0021
Offline
2012. 06. 24. 17:22
totyak: Ami azt illeti szerintem se hasonlít. Akkor már inkább http://gta.wikia.com/Talbot_Daniels

jankó01
Offline
2012. 06. 24. 17:30
imádom a GTÁT

dvflls
Offline
2012. 06. 24. 21:51
ATi0021: Rodeo Drive szerepel a játékban mint Beverly Hills, vagyis annak részeként. Az a félkör alakú kis utca, tudom hogy elég összehányt és csak odakúrtak két "textúra-üzletet" a falra de akkor is benne van. http://www.thegtaplace.co...shots/rodeo.jpg

Sőt a LS-beli Beverly Hills negyed egészen nagy, mert nem csak a kerület hanem fent a hegyen a villákkal zsúfolt negyed is Beverly Hills része. Többek közt ezeken az utcákon üldöztük azt a Vagos-os gengsztert egy rózsaszín Windsor-ral a játék vége felé amikor meg kellett tisztítani a rapper villáját miután visszatértünk. Úgyhogy ne mondd hogy nincs benne, bár teljesen igaz kicsit több munkát igényeltek volna ezek a városrészek.
2012. 06. 24. 21:51
Egyébként a Rockstar azt mondja hogy az era-k közt nem mozgatnak embereket, akkor Ken Rosenberg a Vice Cityből miért szerepel a San Andreasban is? (de amúgy lehet hogy én emlékszek rosszul...)

dvflls
Offline
2012. 06. 24. 22:05
III-VC-SA egy erában tartoznak.

Shotgun
Offline
2012. 06. 24. 22:42
Thank You God Always: Mert a GTA III, A GTA Vice City, A San Andreas, és a két stories rész ugyanaz az éra, ahogy előző hozzászólónk említette.

dvflls
Offline
2012. 06. 24. 22:55
Egyébként a Twitteren megy a pletyka miszerint a második trailer július 1-2-án esedékes.

2012. 06. 25. 00:19
akkor ezek szerint nem vagyok tisztában az Era szó jelentésével köszi

ATi0021
Offline
2012. 06. 25. 13:07
dvflls: Igen tudom, hogy volt a San Andreasban is Rodeo Drive, Beverly Hills, filmstúdiók, kilátó stb. A gond viszont, hogy ezek csak ott álltak a semmibe. Nem volt egy olyan küldetés, ahol Rodeo Driveon kellett volna valamit csinálni. Vagy elmenni a filmstúdiókhoz küldetésért. És lényegileg ez igaz a San Andreas megye egészére is. Ott van a hatalmas terület és alig volt kihasználva.

A GTAVbe épp azt várom, hogy nem valami barom bandaharc lesz, hanem tényleg a pénz hajszolása és átélése annak milyen érzés is Mr. Hollywoodnak lenni. A híres Rodeo Drive kirablása, esetleg megvásárlása, bevezetés a híres filmsztárok közé, esetleg szabotálni az Oscar átadást és még sorolhatnám mindazt amit tényleg csak Los Angelesben lehet átélni.

Amúgy nem mintha olyen részletes lett volna a régi Los Santos, épp hogy felületesen érintette az egyes részeket, a GTAVbe azt várom hogy kicsit méretarányosabban lesz megoldva a város.

dabidas
Offline
2012. 06. 25. 16:50
MIVAN A MAX PAYNE-el ? Péntek óta nem volt róla hír a newswiren..

Jah nem szóltam.. ebben a pillanatban írtak..

dvflls
Offline
2012. 06. 25. 18:15
ATi0021: Én már most előre látok egy külön, csak bandázós DLC-t a jövőben, a Lost And Damned példájából kiindulva ami visszahozza majd a régi Groove Street feelinget.

ATi0021
Offline
2012. 06. 25. 20:45
dvflls: DLCbe még elmegy, de nem alap sztoriba. Amúgy szerintem a Rockstar van olyan kreatív hogy nem fogja másolni magát.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 26. 17:34
http://www.imdb.com/title...188/releaseinfo
2012 október 15.-ei megjelenést ígér az IMDb

UK 2012
USA 15 October 2012
Japan 26 March 2013

dani.szentgali
Offline
2012. 06. 26. 21:08
Bárcsak igazuk lenne.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink