Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Kicsit bukott a Take Two

2008.06.28 11:45  |  Írta: Rider

...már ahhoz képest, amekkorát bukhatott volna, ha a több millió panasztevő egytől egyig begyűjtötte volna a San Andreas Hot Coffee modifikációja körül kialakult (mű)balhé miatt felajánlott 5-35 dolláros „kártérítést”. 

Miután kiderült, hogy egy külső módosítással a játkból előhívhatóak különböző rejtett szexjelenetek, kirobbant a botrány: pénzéhes ügyvédek tucatjai valamint (túl) aggodalmaskodó szülők százezrei balhéztak, fenyegetőztek perrel és kértek kártérítést. A tavalyi évben a Rockstar beleegyezett, hogy minden v1 verziószámú San Andreast hajlandóak kicserélni egy utángyártott v2-re, vagy 35 dolláros kártérítést fizetnek, amennyiben a vevők tudják igazolni a vásárlást.

Most, hónapokkal későbba felajánlással élők száma nemhogy elérte volna az egymilliót, de épphogy túllépte a harmadfél ezret (pontosan 2676 személy jelentkezett a jussáért), annak ellenére, hogy a csere jogával több millióan élhettek volna. A Take Two megdöbbentőnek tartja az eredményt, a felperesek ügyvédje csalódott, és nem érti hogy az emberek miért nem törődnek.

Hannibal

Offline
2008. 06. 28. 12:20
Hát én egy centet se adtam volna nekik. Félelmetes hová fajul a világ, sok hülye, és ezek mind szabadlábon. (A cikkhez két megjegyzés: olyan sztem nincsen, h harmadfél ezer, ez számomra elég nyakatekertnek tűnik, 2,5 ezer, olyan van, továbbá még az elején kimaradt egy betű ("játkból") )
zetii10

Offline
2008. 06. 28. 12:26
(másfél = 1,5, harmadfél = 2,5, negyedfél = 3,5, és így tovább az ezer az pedig csak a helyiértékeket változtatja meg. sztem így rendben van ) a hírhez: nem értem az egész felhajtást, a simsben is el lehet tüntetni a takarót miközben a pixelek szeretkeznek.
Markee

Offline
2008. 06. 28. 12:27
Sok hülye ember. Ezeket csak akkor jeleníti meg a játék, ha letöltik a Hot Coffe-t. Akkor minek töltik le?
ronzo

Offline
2008. 06. 28. 13:08
Én ezt nem értem. Miért kell ekkora ügyet csinálni ebből? Először is modifikáció nem került a boltokba, és ingyenesen letölthető. Másodszor meg mindenki magának tölti le, és azért mert tudja, hogy mi is az. Harmadszor a játék +18-as besorolást kapott, ami miatt (elvileg) csak ezt a bizonyos kórhatárt betöltő emberek játszhatnak vele, tehát egy tizennyolcadik életévét betöltő embernek, ez miért is sérelem. Ráadásul a játéknak nem szerves része, csak letöltés után működik, és gondolom, nem szegeznek senkinek a fejéhez pisztolyt, hogy töltse le. Ahhoz, hogy a forráskódját elő tudjuk hívni a játékból, bizony kell némi "gógyi", és nem hiszem, hogy egyszerű játékos leállna ilyennel görcsölni. Én csak azt mondom, hogy ez egy nagy baromság!
Vinnie

Offline
2008. 06. 29. 02:21
Ratyi a Hot Coffee! Egyszer megnéztem, de nem tetszett, mindig anélkül játszottam. Egyébként a San Andreas-ban sokkal durvább dolgok is történnek a Hot Coffee-nál. Különben is kiadták a javítást, ami megszünteti ezt a problémát.
walczviktor

Offline
2008. 06. 29. 08:47
Fenébe, ez mostmár felidegesít. Mindenki úgy kezeli az esetet, hogy némá pénzosztás, megyünk mi is..menjenek a fenébe. A huszadánál lenne maximum ez a túlfűtött gyermekvédelem, a többi csak mind nyerészkedni próbál. Ez megy amerikába, mindent elperelni a másiktól, nah persze, mert ez a megoldás.. emlékeztek a South Park részre nem?

Szerk.: CBool - bocsi, csak túl sok volt a csúnyaszó.
Shotgun

Offline
2008. 06. 29. 11:56
FuRiOu$, amerikába problémásak a peres ügyek mint az tudjuk. legalapvetőbb dolgokért, is lehet perelni, és nagy összeget kasszírozni, ha az előzőleg nem volt nagy betűkkel feltüntetve
ronzo

Offline
2008. 06. 29. 13:38
De ez már kicsit akkor is túlzás szerintem.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 37 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak