Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kicsit bukott a Take Two

...már ahhoz képest, amekkorát bukhatott volna, ha a több millió panasztevő egytől egyig begyűjtötte volna a San Andreas Hot Coffee modifikációja körül kialakult (mű)balhé miatt felajánlott 5-35 dolláros „kártérítést”. 

Miután kiderült, hogy egy külső módosítással a játkból előhívhatóak különböző rejtett szexjelenetek, kirobbant a botrány: pénzéhes ügyvédek tucatjai valamint (túl) aggodalmaskodó szülők százezrei balhéztak, fenyegetőztek perrel és kértek kártérítést. A tavalyi évben a Rockstar beleegyezett, hogy minden v1 verziószámú San Andreast hajlandóak kicserélni egy utángyártott v2-re, vagy 35 dolláros kártérítést fizetnek, amennyiben a vevők tudják igazolni a vásárlást.

Most, hónapokkal későbba felajánlással élők száma nemhogy elérte volna az egymilliót, de épphogy túllépte a harmadfél ezret (pontosan 2676 személy jelentkezett a jussáért), annak ellenére, hogy a csere jogával több millióan élhettek volna. A Take Two megdöbbentőnek tartja az eredményt, a felperesek ügyvédje csalódott, és nem érti hogy az emberek miért nem törődnek.

2008.06.28 11:45 ▪ Írta: Rider

Hannibal
Offline
2008. 06. 28. 12:20
Hát én egy centet se adtam volna nekik. Félelmetes hová fajul a világ, sok hülye, és ezek mind szabadlábon. (A cikkhez két megjegyzés: olyan sztem nincsen, h harmadfél ezer, ez számomra elég nyakatekertnek tűnik, 2,5 ezer, olyan van, továbbá még az elején kimaradt egy betű ("játkból") )

zetii10
Offline
2008. 06. 28. 12:26
(másfél = 1,5, harmadfél = 2,5, negyedfél = 3,5, és így tovább az ezer az pedig csak a helyiértékeket változtatja meg. sztem így rendben van ) a hírhez: nem értem az egész felhajtást, a simsben is el lehet tüntetni a takarót miközben a pixelek szeretkeznek.

Markee
Offline
2008. 06. 28. 12:27
Sok hülye ember. Ezeket csak akkor jeleníti meg a játék, ha letöltik a Hot Coffe-t. Akkor minek töltik le?

ronzo
Offline
2008. 06. 28. 13:08
Én ezt nem értem. Miért kell ekkora ügyet csinálni ebből? Először is modifikáció nem került a boltokba, és ingyenesen letölthető. Másodszor meg mindenki magának tölti le, és azért mert tudja, hogy mi is az. Harmadszor a játék +18-as besorolást kapott, ami miatt (elvileg) csak ezt a bizonyos kórhatárt betöltő emberek játszhatnak vele, tehát egy tizennyolcadik életévét betöltő embernek, ez miért is sérelem. Ráadásul a játéknak nem szerves része, csak letöltés után működik, és gondolom, nem szegeznek senkinek a fejéhez pisztolyt, hogy töltse le. Ahhoz, hogy a forráskódját elő tudjuk hívni a játékból, bizony kell némi "gógyi", és nem hiszem, hogy egyszerű játékos leállna ilyennel görcsölni. Én csak azt mondom, hogy ez egy nagy baromság!

Vinnie
Offline
2008. 06. 29. 02:21
Ratyi a Hot Coffee! Egyszer megnéztem, de nem tetszett, mindig anélkül játszottam. Egyébként a San Andreas-ban sokkal durvább dolgok is történnek a Hot Coffee-nál. Különben is kiadták a javítást, ami megszünteti ezt a problémát.

walczviktor
Offline
2008. 06. 29. 08:47
Fenébe, ez mostmár felidegesít. Mindenki úgy kezeli az esetet, hogy némá pénzosztás, megyünk mi is..menjenek a fenébe. A huszadánál lenne maximum ez a túlfűtött gyermekvédelem, a többi csak mind nyerészkedni próbál. Ez megy amerikába, mindent elperelni a másiktól, nah persze, mert ez a megoldás.. emlékeztek a South Park részre nem?

Szerk.: CBool - bocsi, csak túl sok volt a csúnyaszó.

Shotgun
Offline
2008. 06. 29. 11:56
FuRiOu$, amerikába problémásak a peres ügyek mint az tudjuk. legalapvetőbb dolgokért, is lehet perelni, és nagy összeget kasszírozni, ha az előzőleg nem volt nagy betűkkel feltüntetve

ronzo
Offline
2008. 06. 29. 13:38
De ez már kicsit akkor is túlzás szerintem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink