Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Mi történik mostanában?

2012.07.31 19:56  |  Írta: Visali


Bár már hosszú ideje nem szolgáltunk nektek új hírrel, van egy-két apró történés a Rockstar Games játékaival és magával a céggel kapcsolatban, amiről most röviden beszámolunk nektek.

Talán a legfontosabb, hogy a Take-Two Interactive ma tartja a 2013-as üzleti év első negyedévének értékelését. A konferencia a mi időzónánk (GMT+1 Budapest) szerint 22:30-kor kezdődik. Arra nincs sok esély, hogy bejelentik a Grand Theft Auto V platformjait, vagy a játék megjelenési dátumát, mindenesetre a pénzügyi adatokból következtethetünk majd néhány dologra.

Nemrég röppent fel a hír, hogy az amerikai PS Store-on ma válik elérhetővé a GTA3 PlayStation 3 konzolkra, mint PS2 Classic játék. Ez azt jelenti, hogy nem egy felújított HD verzióról van szó, hanem az eredeti kiadásról, trófeák nélkül. Bár az európaiak számára még nincs megjelenési dátum, minden bizonnyal az eheti frissítés után Magyarországon is letölthető lesz a már több, mint 10 éves, korszakalkotó sikerjáték. Talán a mai Take-Two konferencián is szó esik a megjelenésről.

Új megjelenési dátumot kapott a Max Payne 3-hoz érkező Local Justice Pack DLC PC verziója, az eredeti július 17-i időpontot augusztus 9-re tolták ki. Kárpótlásul, a kiegészítő egy hétig olcsóbb lesz, $7.99 helyett $5.99. Egyúttal elérhetővé válnak majd az előrendelői exkluzív tartalmak is (Cemetery Multiplayer Map, Silent Killer Loadout Pack, Pill Bottle Item, Deadly Force Burst, valamint a Classic Max Payne 1 Character) számítógépeken.

Ez már egy jelentős csúszás, illetve szembetűnő, hogy minden platformon késett a letölthető tartalom, amely az eredeti tervek szerint júniusban debütált volna. A nyár folyamán további 4 DLC-nek kellene megjelennie, és kérdéses, hogy a Rockstar tartani tudja-e a határidőket. Erre a kérdésre viszont biztos választ kapunk a mai értékelésen.

GTA GTA GTA

Nyári akciókat hirdet a Sony a PlayStation Store-on, a kiválasztott játékok között pedig több Rockstar játék is van. Holnaptól, azaz augusztus 1-től kezdődően pár nap erejéig olcsóbb lesz néhány termék a webáruházban. Hét csoportba sorolták a kiválasztottakat, melyek különböző időpontokban, 4 napon át lesznek megvásárolhatóak kedvezményes áron. Az már biztos, hogy az L.A. Noire Complete Edition ára az eredeti €39.99 helyett €23.99 lesz (PS Plus tagoknak további 15% kedvezmény jár), és a Midnight Club: Los Angeles Complete Edition ára pedig az eredeti €24.99 helyett €17.99 lesz (a PS Plus tagoknak további 25% kedvezmény jár).

UPDATE: Előre nem látott komplikációk léptek fel, ezért a GTA3 ma nem került fel az amerikai PS Store-ra. A PlayStaion blogon elnézést kértek a kellemetlenségért, és ígérik, amint meglesz az új megjelenési dátum, tudatják velünk.

dvflls

Offline
2012. 07. 31. 20:45
Ilyen negyedév értékelések keretében szoktak bejelenteni megjelenéseket? Egyébként?

Pf mi lesz a GTA V-tel ha már egy ilyen nyomorult Max Payne DLC is ennyit csúszik... Ha bár tudom hogy más brigád fejleszti de akkor is..
Master P

Offline
2012. 07. 31. 21:25
Most ha a GTA V előtt fejlesztettek volna egy új Midnight Clubot, akkor azt is most végig kéne várni marketingileg mint a Max Payne-t? Ez akkora baromság. Ha már kész van a GTA szinte akk most mit tartogatják a szekrény legaljában? Most ne h már pár másik R*-os game miatt ne jöhessen ki mert azokat még meg kell várni, hogy megvegyék....
Aki meg akarja venni a Max Payne-t, az a GTA V mellett is megveszi, aki nem, az később se fogja...
Visali

Offline
2012. 07. 31. 21:45
Master P: Ezt a marhaságot meghonnan a fenéből szedted? Nem a Max Payne 3 miatt csúszik a GTA V marketingje, csak egyszerűen még nem tart ott a fejlesztés, hogy keményen marketingelni kezdjék.

Nem tolják egy játék megjelenését, csak mert még az előzőt reklámozzák. Azzal saját maguknak generálnának bevételkiesést.
Mr.Vercetti

Offline
2012. 07. 31. 22:41
hallgatom a konferenciát,szóba került a GTA V-meg valami screenshotok is,de nem nagyon tudtam kivenni miről van szó,úgyhogy remélem,majd le fogjátok írni a lényeges dolgokat amik kiderültek
wantoo

Offline
2012. 07. 31. 22:42
Szerintem itt már pont fordított dologról beszélhetünk. Eddig összesen 1,96 millió példányt adtak el a Max Payne 3-ból (összehasonlítésképp: GTA IV - 19.6 millió, Red Dead Redemption - 11.54 millió). Amire én ebből következtetni tudok: nem ezt várták ettől a játéktól, főleg ekkora marketing után. A háttérben már másra koncentrálnak (ami lehet a GTA V), és a DLC-kre kevés energiát fordítanak. A vásárlói elégedetlenség meg meg van oldva azzal, hogy olcsóbban adják a cuccot.

Mint kiderült, R* tökéletesen elégedett a Max Payne teljesítményével, így ez visszavonva
Dancsy

Offline
2012. 07. 31. 22:54
Hát én azért nem mertem TTWO részvényt vásárolni erre a negyedéves jelentésre.
Nem várok túl nagy információáradatot.
Ha viszont kijön a GTA V , és esetleg megvan a 40millió eladott példány, és még technikailag is szép, akkor esetleg belevásárolok jelentés előtti napon záráskor...
-------------
dani.szentgali

Offline
2012. 07. 31. 23:58
Remélem,még a nyáron kijön az a második trailer a GTAVről.
NikitaDragovich

Offline
2012. 08. 01. 18:21
dani.szentgali: Bár úgy lenne , de nem sok az esélye, hogy még a nyáron lesz második trailer .

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 32 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak