Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Max Payne 3: Disorganized Crime Pack DLC

2012.08.21 23:06  |  Írta: wantoo  |  Forrás: Rockstar Newswire

Az elmúlt két hétben kicsit elmaradtunk a hírekkel a Max Payne 3-mal kapcsolatban, pedig a Rockstar Games-nél még mindig nagy figyelmet szentelnek erre a játékra is. A múlt héttől már minden platformon elérhető a Local Justice Pack DLC, a hétvége folyamán pedig lezajlott a második PC-s multiplayer event is. Az újabb GTA V képek után pedig a következő letölthető tartalomról a Disorganized Crime Pack-ról érkezett néhány infó.

Az új csomag a jövő hét folyamán, pontosan agusztus 28-án érkezik mindhárom platformra. A pénztárcánkat ezúttal elfelejthetjük, ingyenes letölthető tartalomról van szó, ehhez képest viszont az újdonságok listája egész kellemesre sikeredett:

  • új multiplayer pálya Hoboken Rooftops névvel (1-2. kép)
  • új játékmódok a Score Attack módban: Explosive Rounds (a töltények becsapódásra robbannak), Lone Wolf AI (sokkal agresszívabb ellenfelekkel kell megküzdenünk), Headshots Only (csak fejlövéssel végezhetünk ellenfeleinkkel)
  • és végül a Noir Mode, amellyel a játék sztoriját játszhatjuk végig a klasszikus fekete-fehér film noir stílusban (3. kép)

GTAGTAGTA

A letölthető tartalom tehát igazi csemege lesz a rajongóknak, talán újabb alkalmat teremt a játék ismételt végigjátszásához is.

Hannibal

Offline
2012. 08. 21. 23:45
Hát igen ajándék lónak ne nézd a fogát, lényegében kapunk 1 multi pályát ingyen a többi meg semmi extra csak a sima játék más színű dobozba csomagolva.
ZeroX

Offline
2012. 08. 22. 01:28
igazibol egész jó, de a single playert, nem lehet ennyiszer végig vinni, legalábbis én most közepes nehézségen plusz score attack modban is csinálom, mikor melyikbe, és már kezd kicsit uncsi lenni, de aztán kitudja... azért legalább kettő multiplayer pályát kaphattunk volna, jobban örültem volna neki mint a singles cuccoknak mondjuk a film noir hatás az azért elég jónak igérkezik
wantoo

Offline
2012. 08. 22. 08:14
Engem is inkább az extra pályák érdekelnének. Local Justice Pack-es mapek is jól néznek ki, de úgy érzem nem éri meg kiadni a pénzt, amit kérnek érte. Főleg azért nem, mert PC-n senki sem szavaz rájuk, így ki sem tudnám használni...
MateL

Offline
2012. 08. 22. 11:12
"a töltények becsapódásra robbannak"
Egyébként ez a multi pálya tetszik, a játék eleje óta azt bántam, hogy ez az egy nincs benne. Örülök, hogy ingyen lesz.

(Köszi, javítva : wantoo)
asd14asd

Offline
2012. 08. 22. 13:48
wantoo: "Főleg azért nem, mert PC-n senki sem szavaz rájuk, így ki sem tudnám használni... " XBOX-on van egy olyan opció, hogy csak az új pályákon lehessen játszani... PC-n nincs?
GeriKun

Offline
2012. 08. 22. 15:12
Lehidalok íz új képen
isti1998

Offline
2012. 08. 22. 15:24
wantoo

Offline
2012. 08. 22. 16:11
asd14asd: Nem találtam még ilyent, valószínűleg azért, mert még nem is kerestem

Üzenet

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak