Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3: Megjelent a Disorganized Crime Pack DLC - FRISSÍTVE

Ahogy arról múlt héten hírt adtunk, a mai napon megjelent a Max Payne 3 következő kiegészítője a Disorganized Crime Pack. Egyelőre csak X360 platformra, a PC verzió még a mai napon, a PlayStation 3 viszont csak a holnapi nap folyamán érkezik meg Európába.

A kiegészítőben az előzőleg bejelentett újdonságok kerültek bele. A Hoboken Rooftops pálya, melyet a csütörtöki multiplayer eseményen is láthatunk majd. A többi tartalom az egyjátékos módot bővíti: Noir mód, új beállítások a Score Attack játékban (robbanó töltények, agresszívabb ellenfelek, fejlövés mód).

Amint a többi platformra is megérkezik a DLC, értesíteni fogunk Titeket ezen hír frissítésével. Az X360 játékosoknak pedig jó szórakozást kívánunk!

UPDATE: Elérhetővé vált a PC verzió.

UPDATE #2: A játék hivatalos oldaláról kiderült, hogy mi az összes újítás az ingyenes DLC-ben, ezeket összegezzük újra:

  • 1 db új Multiplayer map: Hoboken Rooftops (DM, TDM, PK módokhoz)
  • 7 db új Arcade Mode opció:

Kapcsolódó:

2012.08.28 17:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: wantoo

Hessa
Offline
2012. 08. 28. 18:59
Még a DLC előtt letölthetővé vált egy új patch, ami hogy finoman fogalmazzak, eléggé megnehezíti a játékot, ugyanis mikor vissza spawnolná a játékost, ugráltathatja egyik pontról a másikra. A kérdésem, hogy ez csak pár embernél észlelhető vagy mindenki beleesik? Illetve milyen újításokat tartalmaz ez a Payne Threshold-on kívül?

MateL
Offline
2012. 08. 28. 19:40
PC-n már kint van a store-ban, de valamiért még nem lehet rákattintani.
Szerk.: SENKI nincs fent PC-s multin. WTF!

asd14asd
Offline
2012. 08. 28. 20:17
Hessa: Nálam is ez van, nagyon idegesítő. Néha van olyan, hogy amikor megölnek nem életek egyszerűen újra, és ki kell lépnem. Meg, hogy folyton vissza-vissza dobál oda, ahonnan mondjuk 5 másodperce jöttem el.

wantoo
Offline
2012. 08. 28. 20:34
Engem is néha dobál, meg elég nagy a lag..

Gege
Offline
2012. 08. 28. 21:11
Hessa: Ha a patch újításaira vagy kíváncsi, azt itt találod: http://gtaplace.hu/hir/12...-konzolra][LINK

Hessa
Offline
2012. 08. 28. 21:55
Köszi a linket!
Hát akkor ismét kaptunk egy hibás patchet. Csak ki kell várni a javítását.
Ugyan nem sikerült még játszani az új pályán, de privátban megnéztem. Nagyon brutális! Hatalmas és az aláfestő zene! Alig várom, hogy játszhassak rajta!
Kieg:
Az új Patch-hez még annyit, hogy nem csak ugráltat, hanem mindenki jobban laggol, olyanok is megölhetnek, akiket fal takar, néha nem látszanak maguk a játékosok, de a legjobb, hogy a sniperek nem működnek! XD Nem mutatja a célkeresztet. XD Szóval most kell játszaniuk azoknak, akik nem szeretik a camp-eket. XD

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink