Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - A Sony bekeményít

2008.07.04 02:11  |  Írta: Shotgun

Már számtalanszor leközöltünk híreket arról, hogy kedvenc sorozatunk legújabb tagja, két Xbox360 exkluzivitást élvező tartalommal bővül az elkövetkezendő két év leforgása alatt. Valószinüleg a Sony átlátta ennek súlyát, és úgy döntöttek bekeményítenek, mellyel akár le is söpörhetik a Microsoft által indított marketingkampányt, a letölthető tartalmak körül...

A mai nap folyamán végleges megerősítést nyert az, hogy a PlayStation 3 játékosok egyaránt részesülnek egy összesített "pontrendszerben", mely trófeák beszerzésére összpontosul. Szemfülesebb rajongók már észre is vehették, hogy a tegnapi napon kiadásra került 2.4-es Firmware Update jóvoltából nem csupán egy in-game XMB-t - Az Xbox360 Dashboardjának, Sony által fejlesztett megfelelője - kapnak a PS3 tulajok, de még különböző dolgok végrehajtásáért, akár trófeákat is gyűjthetnek...mely ismételten a Microsoft Achievement rendszerére hajaz.

Az egyetlen probléma az, hogy a sok hibabejelentés után a Sony elérhetetlenné tette a fentebb említett frissítést, ezzel elhalasztva annak végső publikálási időpontját. Bizonyos források szerint viszont még e héten sor kerül a 2.4-es frissítés kiadására, melynek köszönhetően a játékosok nem csak hogy egymással versenghetnek a trófeák megszerzésében, de akár kedvenc zeneszámaikat is hallgathatják játék közben.

És hogy mi tesz majd be igazán a Live szolgáltatásnak? A PlayStation 3-ra fejlesztett Home rendszer a GTA IV irányában is támogatást nyújt majd, melynek köszönhetően a serlegek nem csak kis ikonok képében tűnnek majd fel egy-egy játékos avatárja mellett, de még saját berendezésű virtuális kéglijében is elhelyezheti őket... A Home bevezetését 2008 végére tervezi a fejlesztő és teljesen ingyenesen lesz elérhető.

Megjegyzés: Aki nem lenne teljesen tisztában azzal, hogy mit is takara a "PlayStation Home" kifejezés, az látogassa szépen meg a következő felhasználói videót, mely a 2007-es GDC leforgása alatt került felvételre.

MateL

Offline
2008. 07. 04. 10:20
szvsz a PlayStation Home egy akkora baromság, mint a legtöbb japán játék. Mi értelme virtual home-ot csinálni, egy hálózatba?!
Dani Tempoman

Offline
2008. 07. 04. 10:48
a PS Home-ot ne úgy képzeld el mint egy online sims-t...az egy 3D-s grafikus felülettel rendelkező közösségi oldal lesz...amúgy hogy lehet, hogy akkor nekem fönt van a gépemen a 2.40es FW?
Rathel

Offline
2008. 07. 04. 11:43
Ja, az én gépemen is fennt van a 2.40-es Firmware. Akkor ez most hibás, és azért szedték le a Sony Playstation weboldaláról? Remélem minél hamarabb megérkezik a felújított változat, és akkor újra frissítem a rendszert.
danimo

Offline
2008. 07. 04. 11:44
Szeki, úgy, hogy szokás szerintem felfújták a hírt, miszerint meghalnak a gépek, lefagynak játék közben. Nos, Én arra lennék csak kíváncsi, MO-n hányan írták ezt....hülyeség... Tegnap a Sony tényleg visszahívta, viszont most meg már arról lehet csak hallani hogy "kiküldte" újra. Bár az sem hivatalos.. Mindegy, én eddig sem szedtem le 2.40-st, most sem fogom, megvárom amíg valami biztos, hivatalos hír lesz, mivel már nincs gari a PS-re.
Leone

Offline
2008. 07. 04. 12:29
Gege írta:
szvsz a PlayStation Home egy akkora baromság, mint a legtöbb japán játék. Mi értelme virtual home-ot csinálni, egy hálózatba?!


Egyrészt annyi értelme van, hogy sokkal interaktívabb, másrészt nagyon sok dolgot megtehetsz használatával, amit például a fizetős Xbox Live rendszerben nem tudnál..
nkbalint

Offline
2008. 07. 04. 12:43
Én leszedtem és nem lett semmi baja a gépemnek. Viszont némelyeknek tényleg tönkrement tőlük a gépe, magyaroknak is. A SCEA szerint ha telepítés utáni rebootoláskor nem lesz baja a gépnek megnyugodhatunk, de az egyik magyar gépe, rebootolás után boldogult meg... De valószínűleg az új funkcióknál basztak el valamit. A Home-ot pedig nem kell lehurrogni, örüljünk neki hogy a Sony veszi a fáradságot és létrehoz egy ilyen remek progit, ahol a PS3mas ismerőseinkkel eggyütt bowlingozhatunk, játszhatunk, mozizhatunk, chat, stb. stb. stb.
MateL

Offline
2008. 07. 04. 12:52
PS3 sucks
nkbalint

Offline
2008. 07. 04. 13:06
Bammeg itt ha frissítek folyton elküldi az üzenetem? Delete PLZ *lol smile*
duncan_macload

Offline
2008. 07. 04. 13:20
Nevetséges az egész Sony...a hírt se értem...méghogy keresztbe tesz az MS-nek ? A frászt!

1: a sonynak már régesrég kb 1 éve kikellett volna adnia ezt a trófeásdit
2: ismét látszik a bénaságuk, mivel a legujabb updatet rengeteg PS3-at tönkrevágott!

Na bb lehet továbbra is a hülyeséget beszélni
Dani Tempoman

Offline
2008. 07. 04. 13:41
Az MS bénasága meg ott látszik meg, hogy egy csomó BOX saját magát vágta tönkre(3piros led)....És a sony nem olyan szemtelen, hogy pénzt kérjen a PSN ért...
danimo

Offline
2008. 07. 04. 14:01
Ragnar.... Rengeteget? Mennyit? Adatokat plsthxbai.
Leone

Offline
2008. 07. 04. 18:34
MS Fanboyság powa... Ami azt jelenti az MS kúrta el az alap hardverhibákkal
Gege

Offline
2008. 07. 04. 20:52
Sony szépen másolgat... grat nekik. (ez kicsit xbotos volt, bocsi )
Amugy én eddig még semmilyen bugot nem találtam a GTAIV ben. Még a szokásos "falba bele megy az ember teste" dologgal se. Nagyon jó munkát végeztek a Rockstar-nál.

Shoti: 1+2 év gari...
gta4hun

Offline
2008. 07. 06. 16:36
Tévedés emberi dolog, az eladó vállal 1 év csere gart a termék gyártó vállal 2év teljes körű gart és 3év kiterjesztett gart a 3ledre. Nos mielőtt mindenki jön azzala fikával, hogy gar ide oda nem szervizelik le rendesen... Baromság nemtom ki terjeszti elküldöd a gépet 1,5hét és full új belsős gépet kapsz arra nincs idejük, hogy a ventilátort kivegyék nemhogy az alplapot melegítgessék -_- És ha a ps3-nál meglehet venni az eredeti gémeket akkor a 360nál is meglehet nem értem én az embereket. ÉS ott a gar 2-3évig nem kell félni bármi is lesz és ha a 3év lejárt brekrepál? így jártál nem mind1? akkorra lejárt rég a gép ideje rég nem a mostani konzolokkal akarsz játszani csak porfogó vagy emlék lesz.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 33 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak