Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - A Sony bekeményít

Már számtalanszor leközöltünk híreket arról, hogy kedvenc sorozatunk legújabb tagja, két Xbox360 exkluzivitást élvező tartalommal bővül az elkövetkezendő két év leforgása alatt. Valószinüleg a Sony átlátta ennek súlyát, és úgy döntöttek bekeményítenek, mellyel akár le is söpörhetik a Microsoft által indított marketingkampányt, a letölthető tartalmak körül...

A mai nap folyamán végleges megerősítést nyert az, hogy a PlayStation 3 játékosok egyaránt részesülnek egy összesített "pontrendszerben", mely trófeák beszerzésére összpontosul. Szemfülesebb rajongók már észre is vehették, hogy a tegnapi napon kiadásra került 2.4-es Firmware Update jóvoltából nem csupán egy in-game XMB-t - Az Xbox360 Dashboardjának, Sony által fejlesztett megfelelője - kapnak a PS3 tulajok, de még különböző dolgok végrehajtásáért, akár trófeákat is gyűjthetnek...mely ismételten a Microsoft Achievement rendszerére hajaz.

Az egyetlen probléma az, hogy a sok hibabejelentés után a Sony elérhetetlenné tette a fentebb említett frissítést, ezzel elhalasztva annak végső publikálási időpontját. Bizonyos források szerint viszont még e héten sor kerül a 2.4-es frissítés kiadására, melynek köszönhetően a játékosok nem csak hogy egymással versenghetnek a trófeák megszerzésében, de akár kedvenc zeneszámaikat is hallgathatják játék közben.

És hogy mi tesz majd be igazán a Live szolgáltatásnak? A PlayStation 3-ra fejlesztett Home rendszer a GTA IV irányában is támogatást nyújt majd, melynek köszönhetően a serlegek nem csak kis ikonok képében tűnnek majd fel egy-egy játékos avatárja mellett, de még saját berendezésű virtuális kéglijében is elhelyezheti őket... A Home bevezetését 2008 végére tervezi a fejlesztő és teljesen ingyenesen lesz elérhető.

Megjegyzés: Aki nem lenne teljesen tisztában azzal, hogy mit is takara a "PlayStation Home" kifejezés, az látogassa szépen meg a következő felhasználói videót, mely a 2007-es GDC leforgása alatt került felvételre.

2008.07.04 02:11 ▪ Írta: Shotgun

MateL
Offline
2008. 07. 04. 10:20
szvsz a PlayStation Home egy akkora baromság, mint a legtöbb japán játék. Mi értelme virtual home-ot csinálni, egy hálózatba?!

Dani Tempoman
Offline
2008. 07. 04. 10:48
a PS Home-ot ne úgy képzeld el mint egy online sims-t...az egy 3D-s grafikus felülettel rendelkező közösségi oldal lesz...amúgy hogy lehet, hogy akkor nekem fönt van a gépemen a 2.40es FW?

Rathel
Offline
2008. 07. 04. 11:43
Ja, az én gépemen is fennt van a 2.40-es Firmware. Akkor ez most hibás, és azért szedték le a Sony Playstation weboldaláról? Remélem minél hamarabb megérkezik a felújított változat, és akkor újra frissítem a rendszert.

danimo
Offline
2008. 07. 04. 11:44
Szeki, úgy, hogy szokás szerintem felfújták a hírt, miszerint meghalnak a gépek, lefagynak játék közben. Nos, Én arra lennék csak kíváncsi, MO-n hányan írták ezt....hülyeség... Tegnap a Sony tényleg visszahívta, viszont most meg már arról lehet csak hallani hogy "kiküldte" újra. Bár az sem hivatalos.. Mindegy, én eddig sem szedtem le 2.40-st, most sem fogom, megvárom amíg valami biztos, hivatalos hír lesz, mivel már nincs gari a PS-re.

Leone
Offline
2008. 07. 04. 12:29
Gege írta:
szvsz a PlayStation Home egy akkora baromság, mint a legtöbb japán játék. Mi értelme virtual home-ot csinálni, egy hálózatba?!


Egyrészt annyi értelme van, hogy sokkal interaktívabb, másrészt nagyon sok dolgot megtehetsz használatával, amit például a fizetős Xbox Live rendszerben nem tudnál..

nkbalint
Offline
2008. 07. 04. 12:43
Én leszedtem és nem lett semmi baja a gépemnek. Viszont némelyeknek tényleg tönkrement tőlük a gépe, magyaroknak is. A SCEA szerint ha telepítés utáni rebootoláskor nem lesz baja a gépnek megnyugodhatunk, de az egyik magyar gépe, rebootolás után boldogult meg... De valószínűleg az új funkcióknál basztak el valamit. A Home-ot pedig nem kell lehurrogni, örüljünk neki hogy a Sony veszi a fáradságot és létrehoz egy ilyen remek progit, ahol a PS3mas ismerőseinkkel eggyütt bowlingozhatunk, játszhatunk, mozizhatunk, chat, stb. stb. stb.

MateL
Offline
2008. 07. 04. 12:52
PS3 sucks

nkbalint
Offline
2008. 07. 04. 13:06
Bammeg itt ha frissítek folyton elküldi az üzenetem? Delete PLZ *lol smile*

duncan_macload
Offline
2008. 07. 04. 13:20
Nevetséges az egész Sony...a hírt se értem...méghogy keresztbe tesz az MS-nek ? A frászt!

1: a sonynak már régesrég kb 1 éve kikellett volna adnia ezt a trófeásdit
2: ismét látszik a bénaságuk, mivel a legujabb updatet rengeteg PS3-at tönkrevágott!

Na bb lehet továbbra is a hülyeséget beszélni

Dani Tempoman
Offline
2008. 07. 04. 13:41
Az MS bénasága meg ott látszik meg, hogy egy csomó BOX saját magát vágta tönkre(3piros led)....És a sony nem olyan szemtelen, hogy pénzt kérjen a PSN ért...

danimo
Offline
2008. 07. 04. 14:01
Ragnar.... Rengeteget? Mennyit? Adatokat plsthxbai.

Leone
Offline
2008. 07. 04. 18:34
MS Fanboyság powa... Ami azt jelenti az MS kúrta el az alap hardverhibákkal

Gege
Offline
2008. 07. 04. 20:52
Sony szépen másolgat... grat nekik. (ez kicsit xbotos volt, bocsi )
Amugy én eddig még semmilyen bugot nem találtam a GTAIV ben. Még a szokásos "falba bele megy az ember teste" dologgal se. Nagyon jó munkát végeztek a Rockstar-nál.

Shoti: 1+2 év gari...

gta4hun
Offline
2008. 07. 06. 16:36
Tévedés emberi dolog, az eladó vállal 1 év csere gart a termék gyártó vállal 2év teljes körű gart és 3év kiterjesztett gart a 3ledre. Nos mielőtt mindenki jön azzala fikával, hogy gar ide oda nem szervizelik le rendesen... Baromság nemtom ki terjeszti elküldöd a gépet 1,5hét és full új belsős gépet kapsz arra nincs idejük, hogy a ventilátort kivegyék nemhogy az alplapot melegítgessék -_- És ha a ps3-nál meglehet venni az eredeti gémeket akkor a 360nál is meglehet nem értem én az embereket. ÉS ott a gar 2-3évig nem kell félni bármi is lesz és ha a 3év lejárt brekrepál? így jártál nem mind1? akkorra lejárt rég a gép ideje rég nem a mostani konzolokkal akarsz játszani csak porfogó vagy emlék lesz.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink