Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Bully, Red Dead Revolver és Midnight Club 3 a PS Store-ban!

2012.12.19 20:30  |  Írta: Visali  |  Forrás: EU PS Blog

Újabb PS2-es Rockstar játékok váltak elérhetővé PlayStation 3-ra. Most már a Bully, a Red Dead Revolver és a Midnight Club 3: DUB Edition Remix is megvásárolható a PlayStation Store-ban.

Csakúgy, mint az előző héten a GTA San Andreas, ezek a játékok is a PS2 Classics akció keretében tölthetőek le, vagyis nem kaptak fejlettebb grafikát és trófeákat sem. Mindhárom játék 9.99€-ba kerül. A Bully az európai címén, vagyis Canis Canem Edit néven érhető el.

Közben az ESRB amerikai korhatárokért felelős intézmény adatbázisában megjelent egy GTA Vice City Stories PlayStation 3-as verzió is. Az eredetileg PSP-s, Sony exkluzív játék úgy tűnik, hamarosan úgyszintén megjelenik a konolra.

ZeroX

Offline
2012. 12. 19. 21:26
Stories jöhetne PC-re is! vagy ha már ennyire sony exkluziv akkor sony telefonokra
Kiscserko

Offline
2012. 12. 19. 23:17
Na, újra van oldal Jöhet nyugodtan a VCS, jöhetne a LCS. A Rockstar oldalán olvastam, hogy akik a Vice City Ps3-as verziójáról gondolkoznak (mint én) azok figyeljenek majd, mert sok játékukat akarják még portolni. Ez szerintem nagyon jó dolog. Csak lehetne picit olcsóbb. A III szerintem még elfogadható áron volt, viszont a SA, meg ezek egy ezressel drágábbak. És az ennyi játéknál összesítve rengeteg pénz. Innen talán a Bully-t töltöm le, mert azt nagyon dícsérik, a másik kettőből inkább az újat veszem. Midnight Clubból a graf-on és a nagy pályán kívül mi a különbség ez és az L.A.-s között?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak