Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Bully, Red Dead Revolver és Midnight Club 3 a PS Store-ban!

Újabb PS2-es Rockstar játékok váltak elérhetővé PlayStation 3-ra. Most már a Bully, a Red Dead Revolver és a Midnight Club 3: DUB Edition Remix is megvásárolható a PlayStation Store-ban.

Csakúgy, mint az előző héten a GTA San Andreas, ezek a játékok is a PS2 Classics akció keretében tölthetőek le, vagyis nem kaptak fejlettebb grafikát és trófeákat sem. Mindhárom játék 9.99€-ba kerül. A Bully az európai címén, vagyis Canis Canem Edit néven érhető el.

Közben az ESRB amerikai korhatárokért felelős intézmény adatbázisában megjelent egy GTA Vice City Stories PlayStation 3-as verzió is. Az eredetileg PSP-s, Sony exkluzív játék úgy tűnik, hamarosan úgyszintén megjelenik a konolra.

2012.12.19 20:30  ▪ Forrás: EU PS Blog  ▪ Írta: Visali

ZeroX
Offline
2012. 12. 19. 21:26
Stories jöhetne PC-re is! vagy ha már ennyire sony exkluziv akkor sony telefonokra

Kiscserko
Offline
2012. 12. 19. 23:17
Na, újra van oldal Jöhet nyugodtan a VCS, jöhetne a LCS. A Rockstar oldalán olvastam, hogy akik a Vice City Ps3-as verziójáról gondolkoznak (mint én) azok figyeljenek majd, mert sok játékukat akarják még portolni. Ez szerintem nagyon jó dolog. Csak lehetne picit olcsóbb. A III szerintem még elfogadható áron volt, viszont a SA, meg ezek egy ezressel drágábbak. És az ennyi játéknál összesítve rengeteg pénz. Innen talán a Bully-t töltöm le, mert azt nagyon dícsérik, a másik kettőből inkább az újat veszem. Midnight Clubból a graf-on és a nagy pályán kívül mi a különbség ez és az L.A.-s között?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink