Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA Vice City a színfalak mögött - III. rész

2012.12.26 22:46  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games közzétette a harmadik csokor GTA Vice City kulisszatitkot is, amely a város, az épületek, a járművek modelljeit és azok "életrekelését" mutatja be látványos animációkkal.

A példák a legkedveltebb helyek, a szépen kidolgozott Ocian View Hotel, a Malibu Club, a Diaz villa, a Hyman Stadium, illetve néhány tipikus jármű, mint a Faggio, a Hermes, a Boxville, a Walton, a Squalo, a Maverick, vagy a Sandking.

peti9623

Offline
2012. 12. 26. 23:50
ezekbol latni hogy mennyit dolgoztak az egesz
jatekon
Emperror

Offline
2012. 12. 27. 00:40
Én egy picit azért csalódott vagyok, mert a The Lab sorozat tisztes része számomra parasztvakításnak tűnik, mert nem belsős dolgokat mutat be, hanem inkább csak a nosztalgiára épít. Pl. 2. lab rádiók, ped szövegek. No meg azért komolyan, kis sütnivalóval ki lehet találni, h csomó hang infinite loopban megy, nem kell ehhez infós végzettség.
Aki látott már modellből renderelést (és nem kell messzire menni, Map Editor VC-hez megteszi), azokat a 3. lab se dobja fel, bár sztem amúgyse túl izgalmas körbepörgetni a kamerát az Ocean View hotelban vagy a Malibu klubban (Ken irodájában már inkább, de csak mert az alapból nem volt elérhető).
Hogy az összes videó elérhető volt már évek óta, az megint más kérdés (http://www.youtube.com/wa...s6uhjWgmmmM]GTA Vice City - Rendering #2: Diaz Mansion[/url], [url=http://www.youtube.com/wa...RockstarInsider » Vice City Cut scene Rendering[/url], [url=http://www.igrandtheftaut...-lance-vance/), de ha szigorúan laikus szemmel nézem is, az egyetlen érdekes content a sketchbook volt.
Lackoka

Offline
2012. 12. 27. 13:46
Lesz ennek még folytatása?
isti1998

Offline
2012. 12. 27. 21:24

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak