Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Max Payne 3: Deathmatch Made in Heaven infók

2013.01.22 11:58  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Még tegnap napvilágot látott, hogy mik is vannak benne a Max Payne 3 legutolsó, Deathmatch Made in Heaven nevű DLC-jében, ma pedig elvileg fel is került a játékbeli Store-ba. A csomag 800 MS pont / $9.99 áron tölthető le. (Hazai PS3 usereknek csak 30-ától érhető el.)

4 új multiplayer mód

Dead Man Walking

A várva várt kétszereplős co-op mód. Max és Passos bőrébe bújva társaddal minél több ellenfeled kell kinyírnod, akik a Call of Duty zombi módjához hasonlóan hullámokban jönnek. Később persze egyre erősebbek lesznek, de te is új fegyvereket, painkillert és más extrákat kaphatsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Run & Stun

Ebben az érdekes módban egy random játékos átváltozik Saci-vá, aki az előző részek Captain Baseball Bat Boy-ának "gonosz énje". Nos, a gorillás és halálfejes maszkok után ezen már ne lepődjünk meg.

GTA GTA GTA
GTA GTA

A Stun Gunnal és flashgránáttal felszerelt Saci minden áldozata az ő oldalára áll, a többiek feladata pedig hogy megállítsák őt (és később átállt társait). A kör akkor ér véget, ha lejár az idő, vagy egy játékos maradt az eredeti csapatból.

Marked Man

Ez a mód annyiban más az alap Deathmatch-től, hogy több XP-t szerezhetsz. Minden teljesített Vendetta után 5 pontot, illetve minden túlélt Vendetta után további 5 pontot lehet szerezni. Emiatt ahhoz, hogy nyerj, minél több Vendettát kell teljesítened.

GTA GTA GTA

Time Attack

Egyszerű szisztéma, hagyományos DM-ként indul, de az első killed után elindul az óra. Minden további kill növeli az időt, de ha letelik, veszítesz.

GTA GTA 

További információkat a módokról a Rockstar Games oldalán találtok.

Új fegyverek / itemek

GTA Cattle Prod: egy sokkolóhoz hasonlít, de hosszának köszönhetően bárkit leüthetsz vele hátulról, mielőtt végzel vele. Akár több embert is kiüthetsz, ha azok közel állnak egymáshoz, a "sokk" után persze mozdulatlanul feküdnek egy ideig.
GTA Night Stick: elektrosokkot okozhatsz vele ellenfeleidnek, akik nem csak hogy mozdulatlanok lesznek tőle, de a következő körben rossz látással valamint alacsony élettel és staminával spawnolnak.
GTA Stun Gun: még mindig sokkoló, de ez már távolabbról is hatásos. Csak lőj bele az ellenfélbe, és rögtön elterül, könnyű prédát jelentve bárkinek. Hasznos lehet Takedown célpontokra vagy azokra akik a Big Dog / Unstoppable burstöket használják.
nincs kép Pepper Spray: egyszerű paprikaspray, amivel elvakíthatod az ellenfeleidet közelről. Az elvakítás ugyanúgy működik, mint a Hangover burst harmadik szintjén.
nincs kép The Bouncing Betty: új lerakható fegyver, hasonló a taposóaknához. Csak tedd oda, ahol úgy gondolod hogy ellenfelek mozognak, és azonnal felrobban, ha mozgást észlel vagy rálépnek. Sniper pozícióknál hasznos lehet, ha így véded be magad.

Ennyi lenne tehát az utolsó Max Payne 3 DLC tartalma, azt hiszem elmondhatjuk, hogy rádobhat még néhány órát a játékélményhez. Mivel ez az utolsó DLC, a Rockstar most valószínűleg teljes gőzzel a GTA V-re koncentrál majd.

Hessa

Offline
2013. 01. 22. 12:58
Picit túlzás, hogy megjelent, de tényleg itt van már a kertek alatt. Alig várom, hogy kipróbálhassam az új "fegyvereket" és játék modokat.
dani.szentgali

Offline
2013. 01. 22. 13:13
Megjegyzés: A Bouncing Betty tudtommal nem rakható fel mindenhova (pl.: falra),mint a C4, én inkább egy gyalogsági taposóaknához hasonlítanám: http://oyster.ignimgs.com...ncing_betty.png
Persze nem azért írtam, hogy beléd kössek Gege, csak észrevételként mondtam.
Örülök, hogy megjelent az utolsó DLC is, na mostantól ebben a hónapban bármikor jöhet a GTAV borítókép!
Gege

Offline
2013. 01. 22. 13:27
dani.szentgali: Igazad van, javítva.
Hessa

Offline
2013. 01. 22. 13:30
Azért arra kíváncsi lennék, hogy Bertát mégis hogy fogjuk lerakni... Ugyanis a való életben sem lehet olyan könnyű elásni egy akkora aknát. Vagy ez talán egy modernebb verzió lesz? Kisebb, könnyebben lerakható?
dani.szentgali

Offline
2013. 01. 22. 13:33
Hessa: Igen, ez egy kisebb taposóakna, ne úgy képzeld el, mint a WW2ben a tankok ellen bevetett aknákat, hanem egy gyalogsági botlóakna kicsinyített változata. Nem kell elásni, csak félig, mivel a modernebb verziói csak néhány centis lapok mindössze. Úgy működik, hogy ha elmegy mellette az ellenfeled, kirepül a földből és a levegőben robban.
Hessa

Offline
2013. 01. 22. 13:35
Köszi az infót! Néztem pár képet, de nehéz elhinni, hogy ilyen apróság lesz. De a fő, hogy hatásos legyen!
dani.szentgali

Offline
2013. 01. 22. 13:38
Hessa: Pedig az átmérője tényleg alig nagyobb egy nagy, második fogásos tányérénál. De ne aggódj,nagyon halálos lesz, ezt garantálom!
Hessa

Offline
2013. 01. 22. 14:07
Dani, nem vagy véletlen Pc-s? Mert kéne pár alany, akin kipróbálhatom ezt a drága mélytányért! És nem várnék az esti crew partyig. XD
dani.szentgali

Offline
2013. 01. 22. 15:42
Hessa: Én XBOX360on játszok, és a Max Payne-ért nem vagyok oda, nincs meg a játék, szóval más alanyokat kell keresned Bettina teszteléséhez. Én már COD MW2/MW3ba rengetegszer kipróbáltam, azért tudok róla ennyit.
asd14asd

Offline
2013. 01. 22. 18:58
Cp mód kipróbálva. 15 percet játszottam vele és nyugodt szívvel mondhatom, hogy k**a jó!!
Hessa

Offline
2013. 01. 22. 21:25
Én még csak most töltöm, de már alig bírok magammal! XD
FreDDy

Offline
2013. 01. 23. 00:03
Nagyon jónak néz ki! Csak kár hogy nincs meg XDD
Hessa

Offline
2013. 01. 23. 12:32
Állati a DMW mód! Egy az egyben kedvencem lett! XD

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak