Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar: Egyelőre nincs mit mondanunk

2013.03.23 12:06  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: OXM

Nagy a pangás azóta, hogy késleltették néhány hónappal a Grand Theft Auto V kiadását. Az év vége felé már igen jól kinéző játék úgy tűnik, korántsincs kiadható állapotban.

A Rockstar nemrég megszólalt, és amellett hogy elnézést kért a késésért, elmondta azt is, hogy miért van ekkora csend:

"Ahogy korábban is mondtuk, már többször volt hosszabb szünet két játékunk kiadása között, és ez így lesz a jövőben is. Sajnáljuk, ha ezt zavarónak találjátok, de értsétek meg, hogy nem azért dolgozunk így mert "nem érdekelnek minket a rajongók", "nem tiszteljük a vásárlókat" vagy "utáljuk a GTA rajongókat" – épp ellenkezőleg!

Azért csináljuk így, mert csakis 100%-ig biztos információt szeretnénk kiadni, és hogy bőven legyen még meglepetés a játék kiadása után is, amikor majd kipróbáljátok azt.

Sajnos egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy mikor várható új információ vagy médiaanyag a GTA V-ről. Mostanában keményen dolgozunk a játékon és nem állunk készen arra, hogy megosszunk veletek bármi újat – kérjük, legyetek türelemmel és persze a játék kiadásához vezető hónapokban sok újdonságot mutatunk meg. Köszönjük."

Ha elsőkézből akarjátok megtudni a friss híreket, érdemes követni a Rockstar Games-t Facebookon, Twitteren vagy Instagram-on, de persze mi is azonnal kirakjuk.

A Grand Theft Auto V szeptember 17-én jelenik meg PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.

Mr.Vercetti

Offline
2013. 03. 23. 12:34
"Azért csináljuk így, hogy bőven legyen még meglepetés a játék kiadása után is, amikor majd kipróbáljátok azt."

Hát nagyon sok meglepetés lesz hogyha megint fél évet késik a PC-s verzió, biztos semmi spoiler nem fog felkerülni azalatt az időalatt a netre de legalább megszólaltak és megint vannak hírek
Mike1

Offline
2013. 03. 23. 12:34
Szerintem érdemes várni a játékra !
dani.szentgali

Offline
2013. 03. 23. 12:36
Megint a szokásos R* szleng, nem is lehetett másra számítani. "Nem állunk készen rá, hogy megmutassunk vagy mondjunk valamit a játékból/játékról".
Igen, ezt tényleg kicsit zavarónak találom, hogy ekkora játék nélküli időszak van két játék között. Persze az sem megoldás, hogy évenként adnak ki játékot, mert akkor elbaszódna a franchise, ahogy a többi is. De ezt az ötévenkénti megjelenést valóban kicsit zavarónak és túlzásnak találom.
Kiscserko

Offline
2013. 03. 23. 12:39
Mikori ez a szöveg?
Jó új híreket látni a főoldalon. Vajon mikor jön a tavaszi event naptár? Már bőven a tavaszban vagyunk.
Ez a szokásos kifogásuk, aki gyakran olvassa a hozzászólásokat a Newswire GTAV eltolásának a cikkjénél, minden Rockstar komment ez: „Örülünk, hogy érdeklődsz a játék után. Keményen dolgozunk. Csak azért nem mondunk semmit, mert jelen pillanatban nincs semmi, amit megoszthatunk. Nézd a Newswire-t, itt Szeptemberig még rengeteg infó lesz. (esetleg: Minden összeesküvéselmélet hamis. Olvasd el az x szabályt a komment dobozban.) Cheers.”
Mr.Vercetti

Offline
2013. 03. 23. 12:40
Nekem az is jó lenne ha megint csinálnának renderware motoros GTA-kat, azok már évente jöhetnének és mégis minőségiek lennének meg nem lenne ez a vegyél új masinát ha játszani akarsz dolog
2013. 03. 23. 13:20
Leghamarabb szerintem májusban jöhet valami. Esetleg még áprilisban annyi lehet, hogy kiadnak pár képet

Bár engem a hírek úgysem érdekelnek, mert én csak egy játékmeneti videóra lennék kíváncsi. Olyan viszont úgysem lesz megjelenés előtt
rokakutya

Offline
2013. 03. 23. 13:33
Várom az első youtube-os videókat ahol szétverik kalapáccsal a játékot!
totyak

Offline
2013. 03. 23. 14:10
GTA V téren már az is hír, ha nincs hír
Egyébként Mr.Vercetti-nek nagyon igaza van. (Igen, megint jövök a PC-s nyavalygásommal). Nekünk PC-seknek vagy fél év net nélküli böjtöt kell tartanunk szeptember 17 után, vagy nem lesz meg a "bőséges meglepetés, amikor kipróbáljuk a játékot".
Bár valljuk be, annyi információtól, amennyivel eddig kiszúrták a szemünket, szerintem semmilyen spoiler-es dolgot nem tudtunk meg a játékról.
Kiscserko

Offline
2013. 03. 23. 14:11
Miért tenne bárki is ilyet? ***
Én örülnék neki, ha nem lenne kijövetel előtt játékmeneti videó, szeretném én felfedezni. Viszont, ha csak megjelenés előtt egy héttel jönne a videó, akkor jöhet, én már nem nézném meg.
dani.szentgali

Offline
2013. 03. 23. 14:15
Én azért vetnék rá egy rövid pillantást, nem mintha nem bíznék meg a R*-ban, de ez az én óvatos, "nem bízok senkiben/semmiben, ha a pénzemről van szó" stílusom. Szóval, ha csak egy 5 perces videót is, de én mindenképpen örülnék egy gameplaynek és én meg is nézném, az biztos. Akár R*, akár más, nem ítélkezek előre semmi negatívat a játékról, de hiszem, ha látom!
Gaby86

Offline
2013. 03. 23. 18:20
Nem igaz nem tudnak mondani egy kis infót ami biztos benne lesz a játékban. Ez csak a marketing része!
Hála Istennek az én lelkesedésemet csökkentették a 3 szereplős és a zenei aláfestés dologgal. Ezért se ütött annyira szíven a késés.

dani.szentgali: "Igen, ezt tényleg kicsit zavarónak találom, hogy ekkora játék nélküli időszak van két játék között. Persze az sem megoldás, hogy évenként adnak ki játékot, mert akkor elbaszódna a franchise, ahogy a többi is. De ezt az ötévenkénti megjelenést valóban kicsit zavarónak és túlzásnak találom."

Igen ha 3 évente jönne a egy GTA az még jó lenne. Mert a következőnél már öreg leszek ha 2018-ban jön!

Mr.Vercetti: "Hát nagyon sok meglepetés lesz hogyha megint fél évet késik a PC-s verzió, biztos semmi spoiler nem fog felkerülni azalatt az időalatt a netre"

totyak: "Nekünk PC-seknek vagy fél év net nélküli böjtöt kell tartanunk szeptember 17 után, vagy nem lesz meg a bőséges meglepetés, amikor kipróbáljuk a játékot".

Hát igen említettem már én is a felfedezések, meg az easter egg-ek nem a Pc-seknek van kitalálva. Ezért lenne jó ha egyszerre jönne minden platformra.

OFF: Én mint korábban a RDR-miatt megint képtelen vagyok beszerezni egy konzolt. Már el is adtam a VGA-m szeptemberre ki is pótolom egy konzol-ra. (Úgy se játszok semmivel csak Rockstar játékkal .) Pedig akkor már közel lesznek az új konzolok ezért lett volna jó ha nextgen-re is jött volna "A JÁTÉK"
Rockstar69

Offline
2013. 03. 23. 18:22
Ami azt illeti Én már magasról hugyozok rá, hogy jön-e infó vagy sem. Már belefáradtam a sok spekulálásba meg várakozásba. Majd októberben kiadják a játékot és megveszem.Nem vagyok már kíváncsi a Rockstar cigánykodására... Ez megy másfél éve...

Gaby86 Miért lenne jó, ha nextgenre adnák ki? Így legalább veszel olcsón egy PS3-at, és tudsz rá venni egy rakás király játékot olcsón.

dani.szentgali: Egyet értek. Tényleg jó lenne, ha nem kéne ennyit várni a Rockstar játékok folytatására. Persze azért ne is menjen el EA-s irányba, találják meg az aranyközép utat, ahogy írtad.
Mr.Vercetti

Offline
2013. 03. 23. 18:33
Rockstar69: "ezért lett volna jó ha nextgen-re IS jött volna "A JÁTÉK" "
és szerintem fog is jönni csak még megvárják hogy egy kicsit jobban elterjedjenek a next.genek meg lecsillapodjon a premier szenzáció
Rockstar69

Offline
2013. 03. 23. 18:43
Mr.Vercetti: A lényegen nem változtat!
2013. 03. 23. 18:43
Gaby86: Szerintem még most is érdemes venned egy Xbox360at vagy egy PS3at. Az új konzolokon még megjelenéskor alig lesznek játékok. Kell azoknak legalább 2 év felfutási idő a megjelenés után
Gaby86

Offline
2013. 03. 23. 19:37
Rockstar69:
Mert visszamenőleg semmilyen játék nem érdekel. Gondolom a Rockstar-nak is ez az utolsó nagy címe e jelenlegi generáció-ra. Ezért sajnálok egy konzolt venni csak a GTA V miatt. Mert biztos olyan árba már nem fogom tudni eladni a konzolt. Azért lett volna jó már most elkezdeni gyűjtögetni a nexgen-re, mert ki tudja még, hogy milyen horror áron lesz.
Bigidy

Offline
2013. 03. 23. 19:37
Sziasztok!
Itt egy (szerintem) egyáltalán nem hivatalos http://www.facebook.com/p...elevant_count=1
De nem rossz...
aruha

Offline
2013. 03. 23. 22:24
Szerintem meg E3-on még lehet h meglepetésszerűen mutatnak valamit, sőt azt sem tartom kizártnak hogy júniusban bejelentik h a köv genre is megjelenik a játék és azért késnek vele.
Visali

Offline
2013. 03. 23. 22:52
aruha: Kevés információt mondtak el, de azt igen, hogy nem azért késik a játék, mert mégis a következő generációra érkezik.
Kiscserko

Offline
2013. 03. 24. 00:27
Látom, cenzúrázva lett a hozzászólásom, sajnálom, ha valakit esetlegesen megbántottam.
Lehetséges, hogy lesz valami az egyik ilyen rendezvényre, de nem valószínű, és ha lesz is, akkor kevés infó lesz.
Egy biztos, ameddig az X-Box 360 és PS3 verziók nem jelennek meg, és még el nem telik minimum egy hónap, a játékot nem fogják bejelenteni se nextgen konzolokra, se WiiU-ra, se PC-re, se PSVitara, semmire.
zolaRSG

Offline
2013. 03. 24. 13:16
Sziasztok, hú de rég jártam itt...de még mindig semmi infó nekem volt párszor ps3-am xboxom de mindig megvettem aztán 1 hétre rá eladtam...üzlet na mind1 szóval én sose játszottam úgy konzolon hogy na most van 1000 játékom és ps3/x360 fan vagyok és ennek élek. Tehát nekem megéri most megvenni a PS3-at így hogy vége ennek a fejezetnek mivel semmiféle játékkal nem játszottam csak fifa meg gta4 így nekem ismeretlenek a játékok na mind1. nekem megéri egyébként ez várható volt hogy az lesz a hír hogy nincs hír...Köszönjük R*... de tuti megéri várni rá szerintem brutál grafikája lesz, bár az nem a legfontosabb...
dani.szentgali

Offline
2013. 03. 24. 16:23
Nekem is ki lett törölve egy hozzászólásom a trágár tartalma miatt, én is elnézést kérek, ha valakit esetleg megbántottam vele, mielőtt kitörölték volna.
sz.gergo

Offline
2013. 03. 26. 20:33
Azért szerintem a R× tudna még mit mutatni úgy is hogy ne fedjenek fel mindent
dani.szentgali

Offline
2013. 03. 27. 11:40
sz.gergo: Én is így vagyok vele, de sajnos nem fognak mutatni, ez is a kampányuk része. És egy-két szerintem nyár közepe körül megjelenő kép kivételével szerintem a megjelenésig nem is fognak semmit sem mutatni a játékból, és nem mondanak róla egyebet a fentebb olvasható szokásosnál.
Kiscserko

Offline
2013. 03. 27. 15:20
Dehogynem. Még elképzelhetetlenül sokat fogunk kapni a megjelenésig. Biztos vagyok benne, hogy többet, mint kellene. Már egy hónapig betekintést kaptunk abba, milyen, ha megered a nyelvük, és ilyen még várható.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak