Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar: Egyelőre nincs mit mondanunk

Nagy a pangás azóta, hogy késleltették néhány hónappal a Grand Theft Auto V kiadását. Az év vége felé már igen jól kinéző játék úgy tűnik, korántsincs kiadható állapotban.

A Rockstar nemrég megszólalt, és amellett hogy elnézést kért a késésért, elmondta azt is, hogy miért van ekkora csend:

"Ahogy korábban is mondtuk, már többször volt hosszabb szünet két játékunk kiadása között, és ez így lesz a jövőben is. Sajnáljuk, ha ezt zavarónak találjátok, de értsétek meg, hogy nem azért dolgozunk így mert "nem érdekelnek minket a rajongók", "nem tiszteljük a vásárlókat" vagy "utáljuk a GTA rajongókat" – épp ellenkezőleg!

Azért csináljuk így, mert csakis 100%-ig biztos információt szeretnénk kiadni, és hogy bőven legyen még meglepetés a játék kiadása után is, amikor majd kipróbáljátok azt.

Sajnos egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy mikor várható új információ vagy médiaanyag a GTA V-ről. Mostanában keményen dolgozunk a játékon és nem állunk készen arra, hogy megosszunk veletek bármi újat – kérjük, legyetek türelemmel és persze a játék kiadásához vezető hónapokban sok újdonságot mutatunk meg. Köszönjük."

Ha elsőkézből akarjátok megtudni a friss híreket, érdemes követni a Rockstar Games-t Facebookon, Twitteren vagy Instagram-on, de persze mi is azonnal kirakjuk.

A Grand Theft Auto V szeptember 17-én jelenik meg PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.

2013.03.23 12:06  ▪ Forrás: OXM  ▪ Írta: Ben Dover

Mr.Vercetti
Offline
2013. 03. 23. 12:34
"Azért csináljuk így, hogy bőven legyen még meglepetés a játék kiadása után is, amikor majd kipróbáljátok azt."

Hát nagyon sok meglepetés lesz hogyha megint fél évet késik a PC-s verzió, biztos semmi spoiler nem fog felkerülni azalatt az időalatt a netre de legalább megszólaltak és megint vannak hírek

Mike1
Offline
2013. 03. 23. 12:34
Szerintem érdemes várni a játékra !

dani.szentgali
Offline
2013. 03. 23. 12:36
Megint a szokásos R* szleng, nem is lehetett másra számítani. "Nem állunk készen rá, hogy megmutassunk vagy mondjunk valamit a játékból/játékról".
Igen, ezt tényleg kicsit zavarónak találom, hogy ekkora játék nélküli időszak van két játék között. Persze az sem megoldás, hogy évenként adnak ki játékot, mert akkor elbaszódna a franchise, ahogy a többi is. De ezt az ötévenkénti megjelenést valóban kicsit zavarónak és túlzásnak találom.

Kiscserko
Offline
2013. 03. 23. 12:39
Mikori ez a szöveg?
Jó új híreket látni a főoldalon. Vajon mikor jön a tavaszi event naptár? Már bőven a tavaszban vagyunk.
Ez a szokásos kifogásuk, aki gyakran olvassa a hozzászólásokat a Newswire GTAV eltolásának a cikkjénél, minden Rockstar komment ez: „Örülünk, hogy érdeklődsz a játék után. Keményen dolgozunk. Csak azért nem mondunk semmit, mert jelen pillanatban nincs semmi, amit megoszthatunk. Nézd a Newswire-t, itt Szeptemberig még rengeteg infó lesz. (esetleg: Minden összeesküvéselmélet hamis. Olvasd el az x szabályt a komment dobozban.) Cheers.”

Mr.Vercetti
Offline
2013. 03. 23. 12:40
Nekem az is jó lenne ha megint csinálnának renderware motoros GTA-kat, azok már évente jöhetnének és mégis minőségiek lennének meg nem lenne ez a vegyél új masinát ha játszani akarsz dolog
2013. 03. 23. 13:20
Leghamarabb szerintem májusban jöhet valami. Esetleg még áprilisban annyi lehet, hogy kiadnak pár képet

Bár engem a hírek úgysem érdekelnek, mert én csak egy játékmeneti videóra lennék kíváncsi. Olyan viszont úgysem lesz megjelenés előtt

rokakutya
Offline
2013. 03. 23. 13:33
Várom az első youtube-os videókat ahol szétverik kalapáccsal a játékot!

totyak
Offline
2013. 03. 23. 14:10
GTA V téren már az is hír, ha nincs hír
Egyébként Mr.Vercetti-nek nagyon igaza van. (Igen, megint jövök a PC-s nyavalygásommal). Nekünk PC-seknek vagy fél év net nélküli böjtöt kell tartanunk szeptember 17 után, vagy nem lesz meg a "bőséges meglepetés, amikor kipróbáljuk a játékot".
Bár valljuk be, annyi információtól, amennyivel eddig kiszúrták a szemünket, szerintem semmilyen spoiler-es dolgot nem tudtunk meg a játékról.

Kiscserko
Offline
2013. 03. 23. 14:11
Miért tenne bárki is ilyet? ***
Én örülnék neki, ha nem lenne kijövetel előtt játékmeneti videó, szeretném én felfedezni. Viszont, ha csak megjelenés előtt egy héttel jönne a videó, akkor jöhet, én már nem nézném meg.

dani.szentgali
Offline
2013. 03. 23. 14:15
Én azért vetnék rá egy rövid pillantást, nem mintha nem bíznék meg a R*-ban, de ez az én óvatos, "nem bízok senkiben/semmiben, ha a pénzemről van szó" stílusom. Szóval, ha csak egy 5 perces videót is, de én mindenképpen örülnék egy gameplaynek és én meg is nézném, az biztos. Akár R*, akár más, nem ítélkezek előre semmi negatívat a játékról, de hiszem, ha látom!

Gaby86
Offline
2013. 03. 23. 18:20
Nem igaz nem tudnak mondani egy kis infót ami biztos benne lesz a játékban. Ez csak a marketing része!
Hála Istennek az én lelkesedésemet csökkentették a 3 szereplős és a zenei aláfestés dologgal. Ezért se ütött annyira szíven a késés.

dani.szentgali: "Igen, ezt tényleg kicsit zavarónak találom, hogy ekkora játék nélküli időszak van két játék között. Persze az sem megoldás, hogy évenként adnak ki játékot, mert akkor elbaszódna a franchise, ahogy a többi is. De ezt az ötévenkénti megjelenést valóban kicsit zavarónak és túlzásnak találom."

Igen ha 3 évente jönne a egy GTA az még jó lenne. Mert a következőnél már öreg leszek ha 2018-ban jön!

Mr.Vercetti: "Hát nagyon sok meglepetés lesz hogyha megint fél évet késik a PC-s verzió, biztos semmi spoiler nem fog felkerülni azalatt az időalatt a netre"

totyak: "Nekünk PC-seknek vagy fél év net nélküli böjtöt kell tartanunk szeptember 17 után, vagy nem lesz meg a bőséges meglepetés, amikor kipróbáljuk a játékot".

Hát igen említettem már én is a felfedezések, meg az easter egg-ek nem a Pc-seknek van kitalálva. Ezért lenne jó ha egyszerre jönne minden platformra.

OFF: Én mint korábban a RDR-miatt megint képtelen vagyok beszerezni egy konzolt. Már el is adtam a VGA-m szeptemberre ki is pótolom egy konzol-ra. (Úgy se játszok semmivel csak Rockstar játékkal .) Pedig akkor már közel lesznek az új konzolok ezért lett volna jó ha nextgen-re is jött volna "A JÁTÉK"

Rockstar69
Offline
2013. 03. 23. 18:22
Ami azt illeti Én már magasról hugyozok rá, hogy jön-e infó vagy sem. Már belefáradtam a sok spekulálásba meg várakozásba. Majd októberben kiadják a játékot és megveszem.Nem vagyok már kíváncsi a Rockstar cigánykodására... Ez megy másfél éve...

Gaby86 Miért lenne jó, ha nextgenre adnák ki? Így legalább veszel olcsón egy PS3-at, és tudsz rá venni egy rakás király játékot olcsón.

dani.szentgali: Egyet értek. Tényleg jó lenne, ha nem kéne ennyit várni a Rockstar játékok folytatására. Persze azért ne is menjen el EA-s irányba, találják meg az aranyközép utat, ahogy írtad.

Mr.Vercetti
Offline
2013. 03. 23. 18:33
Rockstar69: "ezért lett volna jó ha nextgen-re IS jött volna "A JÁTÉK" "
és szerintem fog is jönni csak még megvárják hogy egy kicsit jobban elterjedjenek a next.genek meg lecsillapodjon a premier szenzáció

Rockstar69
Offline
2013. 03. 23. 18:43
Mr.Vercetti: A lényegen nem változtat!
2013. 03. 23. 18:43
Gaby86: Szerintem még most is érdemes venned egy Xbox360at vagy egy PS3at. Az új konzolokon még megjelenéskor alig lesznek játékok. Kell azoknak legalább 2 év felfutási idő a megjelenés után

Gaby86
Offline
2013. 03. 23. 19:37
Rockstar69:
Mert visszamenőleg semmilyen játék nem érdekel. Gondolom a Rockstar-nak is ez az utolsó nagy címe e jelenlegi generáció-ra. Ezért sajnálok egy konzolt venni csak a GTA V miatt. Mert biztos olyan árba már nem fogom tudni eladni a konzolt. Azért lett volna jó már most elkezdeni gyűjtögetni a nexgen-re, mert ki tudja még, hogy milyen horror áron lesz.

Bigidy
Offline
2013. 03. 23. 19:37
Sziasztok!
Itt egy (szerintem) egyáltalán nem hivatalos http://www.facebook.com/p...elevant_count=1
De nem rossz...

aruha
Offline
2013. 03. 23. 22:24
Szerintem meg E3-on még lehet h meglepetésszerűen mutatnak valamit, sőt azt sem tartom kizártnak hogy júniusban bejelentik h a köv genre is megjelenik a játék és azért késnek vele.

Bence (Visali)
Offline
2013. 03. 23. 22:52
aruha: Kevés információt mondtak el, de azt igen, hogy nem azért késik a játék, mert mégis a következő generációra érkezik.

Kiscserko
Offline
2013. 03. 24. 00:27
Látom, cenzúrázva lett a hozzászólásom, sajnálom, ha valakit esetlegesen megbántottam.
Lehetséges, hogy lesz valami az egyik ilyen rendezvényre, de nem valószínű, és ha lesz is, akkor kevés infó lesz.
Egy biztos, ameddig az X-Box 360 és PS3 verziók nem jelennek meg, és még el nem telik minimum egy hónap, a játékot nem fogják bejelenteni se nextgen konzolokra, se WiiU-ra, se PC-re, se PSVitara, semmire.

zolaRSG
Offline
2013. 03. 24. 13:16
Sziasztok, hú de rég jártam itt...de még mindig semmi infó nekem volt párszor ps3-am xboxom de mindig megvettem aztán 1 hétre rá eladtam...üzlet na mind1 szóval én sose játszottam úgy konzolon hogy na most van 1000 játékom és ps3/x360 fan vagyok és ennek élek. Tehát nekem megéri most megvenni a PS3-at így hogy vége ennek a fejezetnek mivel semmiféle játékkal nem játszottam csak fifa meg gta4 így nekem ismeretlenek a játékok na mind1. nekem megéri egyébként ez várható volt hogy az lesz a hír hogy nincs hír...Köszönjük R*... de tuti megéri várni rá szerintem brutál grafikája lesz, bár az nem a legfontosabb...

dani.szentgali
Offline
2013. 03. 24. 16:23
Nekem is ki lett törölve egy hozzászólásom a trágár tartalma miatt, én is elnézést kérek, ha valakit esetleg megbántottam vele, mielőtt kitörölték volna.

sz.gergo
Offline
2013. 03. 26. 20:33
Azért szerintem a R× tudna még mit mutatni úgy is hogy ne fedjenek fel mindent

dani.szentgali
Offline
2013. 03. 27. 11:40
sz.gergo: Én is így vagyok vele, de sajnos nem fognak mutatni, ez is a kampányuk része. És egy-két szerintem nyár közepe körül megjelenő kép kivételével szerintem a megjelenésig nem is fognak semmit sem mutatni a játékból, és nem mondanak róla egyebet a fentebb olvasható szokásosnál.

Kiscserko
Offline
2013. 03. 27. 15:20
Dehogynem. Még elképzelhetetlenül sokat fogunk kapni a megjelenésig. Biztos vagyok benne, hogy többet, mint kellene. Már egy hónapig betekintést kaptunk abba, milyen, ha megered a nyelvük, és ilyen még várható.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink