Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nagyfelbontású térképek a Rockstartól

Most, hogy szinte az összes régebbi GTA kiadása került valamilyen új platformra (mobil vagy PS3), a Rockstar kiadta az egyes részek dobozos változatához csomagolt térképet nagy felbontásban.

Két napja a Stories részek PSN-es debütálása alkalmából posztolták az azokhoz tartozó térképeket, amik bár a rejtett csomagokat nem mutatják, de hasznos lehet a játékkal most ismerkedőknek.

Korábban a GTA III, a Vice City és a San Andreas térképei is felkerültek a netre. Az előbbi kettő már elérhető Androidra és iOS-re, a San Andreas pedig egyelőre csak PS3-ra.

Térképek letöltése:

GTA III | Vice City | San Andreas | Liberty City Stories | Vice City Stories

2013.04.13 12:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover
2013. 04. 13. 14:11
Az SA egyes városai nem túlságosan nagyok. Csak összességében tűnik olyan nagynak.

totyak
Offline
2013. 04. 13. 15:44
Ezeket majd szépen bezsákolom, még jól jöhetnek.

rovoo
Offline
2013. 04. 13. 22:48
és a IV térképét nem akarják ilyen formában ideadni? (nem azért, megvan a dobozban, de vigyázok rá... Asszem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor hajtogattam ki )

Luszie
Offline
2013. 04. 14. 09:14
The Cleansing Fire: Lehet hogy picinek tűnik, de azért pl San Fierro is akkora mint fél Algonquin, vagy talán picivel nagyobb. Sok pici utca.. Nekem valahogy LAs Venturas a legkisebb, hiába az a legnagyobb.. Hamarabb is kiismerhető mint San Fierro, legalábbis nekem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink