Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Jeff Wincott egy Casey nevű karakter hangját adja

Az elmúlt hetekben bukkant fel az IMDb GTA V-ös adatlapján, hogy Jeff Wincott is szinkronszínészként szerepel a játék utómunkálataiban, mégpedig egy Casey nevű karaktert szólaltat meg.

Ez még önmagában nem lenne hír, mert az IMDb-t a Wikipediához hasonlóan bárki szerkesztheti, de egy GTAForums.com user rögtön Jeffnél kérdezett rá a dologra Facebookos oldalán, ő pedig meg is erősítette a dolgot. A válaszok azóta eltűntek, de természetesen van róla kép:

De ki is ez a Casey? Egyelőre nem tudjuk, a színész adottságait tekintve valószínűleg fehér karakter lesz. Wincott sok film mellett olyan népszerű sorozatokban is szerepelt, mint az N.C.I.S. vagy a 24.

Az IMDb oldalán Franklin hangjára is fény derül Shawn Fonteno személyében, és ez hihető is az egyik videó alapján.

2013.04.17 09:53  ▪ Forrás: GTAForums.com  ▪ Írta: Ben Dover

Adam Yahya
Offline
2013. 04. 17. 10:57
Én rövid szerep erejéig a Sons Of Anarchy-ból ismerem. Amúgy nem sok mindent tudok hozzákötni. Shawn Fonteno meg nekem is csak a Wash-ből ugrik be. Ő sem az a tipikus világsztár. Nem feltétlenül rossz ez, hogy nincsenek telepakolva sztárokkal, de most így San Andreas-el játszva azért hiányoznak az új generációból a Samuel L. Jackson féle nagy alakítások.

paradicsoma13
Offline
2013. 04. 17. 14:53
Szerintem majd vagy Michael-el vagy Trevor-al lesz kapcsolatban mert a Casey általában fehér név

Adam Yahya
Offline
2013. 04. 18. 08:05
paradicsoma13:

Szerintem ez nem jelent semmit, főleg ha visszanézünk Carl Johnson-ra, neki se csak fekete kapcsolatai voltak. Lehet, hogy egy ügynök aki zaklatja Franklin-t, zsarolja vagy ilyesmi. Nem először fordulna elő.
Sőt ha belegondolunk szinte minden GTA-ban a III Era-tól volt egy korrupt zsaru. Először a III-ban Ray Machowski, aki valójában pozitív karakter volt, aztán Vice City nem rémlik, utána San Andreas-ben Tenpenny és Pulaski. Liberty City Stories-ban Leon McAffrey, Vice City Stories-ban Bryan Forbes, aki végül is nem korrupt zsaru hanem beépített, de attól még ott van, aztán Chinatown Wars-ban Wade Heston, GTA IV-ben Francis McReary, aztán az EFLC-ből megint nem ugrik be senki, de összességében akkor is kimondható, hogy a legtöbb részben volt egy zsaru aki zaklatta a főhőst, úgyhogy itt sem lennék meglepve.

paradicsoma13
Offline
2013. 04. 18. 14:31
Adam Yahya: énis gondolkodtam rajta, hogy korrupt mert a R* általában elmondja a nevét a korrupt zsarunak. Bár lehet itt nem korrupt rendőr hanem korrupt FIB tag lesz. de szeptember 17-én kiderül vagy később

paradicsoma13
Offline
2013. 04. 19. 13:22
Thank You God Always: hát nem tudom mert vagy 2 hónapja még azt mondták, hogy nem lesz next-gen. de nekem mind1 csak ne csússzon és jöjjön xbox360-ra

isti1998
Offline
2013. 04. 19. 14:12
Thank You God Always: szerintem nem lesz ez next-gen

KevinSipos
Offline
2013. 04. 19. 14:36

dani.szentgali
Offline
2013. 04. 19. 14:42
paradicsoma13: Megfog jelenni nextgenre, efelől kétségünk sem lehet, de amíg a R* hivatalosan meg nem erősíti, hogy mikor, addig nagy esély van rá, hogy "csak" klasszikusként fog megjelenni a nextgenekre néhány év múlva, amikor már a mostani konzolok elkezdenek leépülni és a nextgenek átveszik tőlük a hatalmat. Hú, így visszaolvasva eléggé Star Wars narrációval írtam ezt a dolgot, de akkor is valami ilyesmi lesz.
2013. 04. 20. 20:36
KevinSipos: kamu? eleve ez egy feltevés/találgatás, ráadásul kérdőjel van a hír címének végén is, azt csak felismered.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink