Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - Jeff Wincott egy Casey nevű karakter hangját adja

2013.04.17 09:53  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GTAForums.com

Az elmúlt hetekben bukkant fel az IMDb GTA V-ös adatlapján, hogy Jeff Wincott is szinkronszínészként szerepel a játék utómunkálataiban, mégpedig egy Casey nevű karaktert szólaltat meg.

Ez még önmagában nem lenne hír, mert az IMDb-t a Wikipediához hasonlóan bárki szerkesztheti, de egy GTAForums.com user rögtön Jeffnél kérdezett rá a dologra Facebookos oldalán, ő pedig meg is erősítette a dolgot. A válaszok azóta eltűntek, de természetesen van róla kép:

De ki is ez a Casey? Egyelőre nem tudjuk, a színész adottságait tekintve valószínűleg fehér karakter lesz. Wincott sok film mellett olyan népszerű sorozatokban is szerepelt, mint az N.C.I.S. vagy a 24.

Az IMDb oldalán Franklin hangjára is fény derül Shawn Fonteno személyében, és ez hihető is az egyik videó alapján.

Adam Yahya

Offline
2013. 04. 17. 10:57
Én rövid szerep erejéig a Sons Of Anarchy-ból ismerem. Amúgy nem sok mindent tudok hozzákötni. Shawn Fonteno meg nekem is csak a Wash-ből ugrik be. Ő sem az a tipikus világsztár. Nem feltétlenül rossz ez, hogy nincsenek telepakolva sztárokkal, de most így San Andreas-el játszva azért hiányoznak az új generációból a Samuel L. Jackson féle nagy alakítások.
paradicsoma13

Offline
2013. 04. 17. 14:53
Szerintem majd vagy Michael-el vagy Trevor-al lesz kapcsolatban mert a Casey általában fehér név
Adam Yahya

Offline
2013. 04. 18. 08:05
paradicsoma13:

Szerintem ez nem jelent semmit, főleg ha visszanézünk Carl Johnson-ra, neki se csak fekete kapcsolatai voltak. Lehet, hogy egy ügynök aki zaklatja Franklin-t, zsarolja vagy ilyesmi. Nem először fordulna elő.
Sőt ha belegondolunk szinte minden GTA-ban a III Era-tól volt egy korrupt zsaru. Először a III-ban Ray Machowski, aki valójában pozitív karakter volt, aztán Vice City nem rémlik, utána San Andreas-ben Tenpenny és Pulaski. Liberty City Stories-ban Leon McAffrey, Vice City Stories-ban Bryan Forbes, aki végül is nem korrupt zsaru hanem beépített, de attól még ott van, aztán Chinatown Wars-ban Wade Heston, GTA IV-ben Francis McReary, aztán az EFLC-ből megint nem ugrik be senki, de összességében akkor is kimondható, hogy a legtöbb részben volt egy zsaru aki zaklatta a főhőst, úgyhogy itt sem lennék meglepve.
paradicsoma13

Offline
2013. 04. 18. 14:31
Adam Yahya: énis gondolkodtam rajta, hogy korrupt mert a R* általában elmondja a nevét a korrupt zsarunak. Bár lehet itt nem korrupt rendőr hanem korrupt FIB tag lesz. de szeptember 17-én kiderül vagy később
paradicsoma13

Offline
2013. 04. 19. 13:22
Thank You God Always: hát nem tudom mert vagy 2 hónapja még azt mondták, hogy nem lesz next-gen. de nekem mind1 csak ne csússzon és jöjjön xbox360-ra
isti1998

Offline
2013. 04. 19. 14:12
Thank You God Always: szerintem nem lesz ez next-gen
KevinSipos

Offline
2013. 04. 19. 14:36
dani.szentgali

Offline
2013. 04. 19. 14:42
paradicsoma13: Megfog jelenni nextgenre, efelől kétségünk sem lehet, de amíg a R* hivatalosan meg nem erősíti, hogy mikor, addig nagy esély van rá, hogy "csak" klasszikusként fog megjelenni a nextgenekre néhány év múlva, amikor már a mostani konzolok elkezdenek leépülni és a nextgenek átveszik tőlük a hatalmat. Hú, így visszaolvasva eléggé Star Wars narrációval írtam ezt a dolgot, de akkor is valami ilyesmi lesz.
2013. 04. 20. 20:36
KevinSipos: kamu? eleve ez egy feltevés/találgatás, ráadásul kérdőjel van a hír címének végén is, azt csak felismered.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 32 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak