Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Elérhető a Rockstar Hits Collection a Steamen!

2013.04.26 15:05  |  Írta: Visali  |  Forrás: Steam

Megjelent a Rockstar Hits Collection pakk a Steamen, ráadásul az első pár napban akciósan juthatunk hozzá. A csomag szerdán került fel a rendszerbe.

Az új pakk négy Rockstar Games fejlesztést - a Grand Theft Auto IV, GTA Episodes from Liberty City, L.A. Noire és Max Payne 3 játékokat tartalmazza, az ára pedig 49.97€. Hétfőig azonban 67%-os kedvezménnyel 16.49€-ért (körülbelül 5100Ft) vásárolhatjuk meg.

Emellett szintén április 29-ig az érintett epizódok külön-külön is olcsóbbak, a Max Payne 3, a GTA IV és az epizodikus tartalmak féláron, az L.A. Noire 75%-kal olcsóbban kapható a Steam áruházában.

UPDATE: Ezek mellett hétfőig szintén féláron kapható a GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV: The Complete Edition, GTA Complete Pack, Max Payne, Max Payne 2, Max Payne: Bundle, Max Payne 3: Rockstar Pass, Bully: Scholarship Edition, Midnight Club II és a Manhunt, valamint 75%-os kedvezménnyel az L.A. Noire DLC Bundle és az L.A. Noire: The Complete Edition.

UPDATE #2: Az összes GTA epizód már 75%-kal olcsóbban vásárolható meg Steamen.

ZeroX

Offline
2013. 04. 26. 15:14
A listából nekem csak az L.A. Noire hiányzott, de azt is pótoltam közel 2ezer forintért sikerült elkapnom még tavaly Steamen a többi meg dobozos
Kiscserko

Offline
2013. 04. 26. 19:40
Megint az április 29-i lejárás...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak