Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Tetszetős fake betöltőképernyő

Bevett szokása a Grand Theft Auto rajongóknak, hogy meglehetősen valósághű fake képeket készítenek, azonban még ezek között is igen kevés olyan van, mely igazán említésre méltó munka lenne.

Azonban néha az is előfordul, hogy egy-egy elvetemültebb fan arra adja fejét, hogy egy igen lélegzetelállító próbálkozás keretein belül akár a játékmenetetet, vagy éppen az elképzelései szerint kialakított menüt, betöltőképernyőt mutassa be egy videó keretein belül.

Ez történt most is, ugyanis a régebben igen aktív Brotha elkészítette a Grand Theft Auto V, PlayStation 3-mas felületének általa megálmodott verzióját, az eleddig napvilágot látott információk alapján.

Jó szórakozást a videóhoz!

 

És íme egy régebben leközölt hírünk alanya, melyet ugyanez a felhasználó készített, csupán Xbox360-as környezetben.

2013.06.12 17:35 ▪ Írta: Shotgun

Challenger02
Offline
2013. 06. 12. 18:04
A videók tetszetősek, mondjuk engem PC-sként annyira nem érint, de valamennyire ige...na mindegy

Egyébként kis hibát véltem felfedezni:" az eleddig napvilágot látott információk alapján", gondolom majd javításra kerül

Shotgun
Offline
2013. 06. 12. 18:11
Hol a hiba?

KevinSipos
Offline
2013. 06. 12. 18:17
Találtam egy artworköt. http://www.examiner.com/s...her-celebrities

De szerintem fake.

Mr.Vercetti
Offline
2013. 06. 12. 18:28
http://www.youtube.com/wa...h?v=PQ10KAOO1NY

Ez annyira nem profi munka, de én már egy ilyet szeretnék látni!

isti1998
Offline
2013. 06. 12. 19:10
Mr.Vercetti: még várhatsz rá!

Challenger02
Offline
2013. 06. 12. 19:22
Shotgun:
szerintem az eleddig az ezeddig lenne, nem?

Shotgun
Offline
2013. 06. 12. 19:23

Fr4nkl1n
Offline
2013. 06. 12. 19:39
Húúú már nagyon várom!!!Ebből a sz*r watch dogsból meg 1 csomó gameplay jön egyfojtában és annyira érdekel engem az a f*s mint a kutyát az xbox.de méééééért?????mért nem 1 értelmes játékból raknak ki gameplayt ami nem arról szól h 1 iphonnal leállítod a várost???

Challenger02
Offline
2013. 06. 12. 19:47
Hát én "ezeddig"-nek ismerem, de valószínű valami másik nyelvjárási változat lehet...mindenesetre érdekes

Jakesz
Offline
2013. 06. 12. 20:29
Picit OFF, de meg szeretném kérdezni, hogy akkor most mi a Rockstar terve a GTA V nextgen kiadásáról? Lesz egyáltalán?

Davekoma
Offline
2013. 06. 12. 20:34
Jakesz: Még nem tudni, vagyis hivatalos infót még nem kaptunk.

Shotgun
Offline
2013. 06. 12. 20:37
Jakesz: Valószínűtlen, hogy csak a következő generációra kiadnának egy újabb verziót.

dani.szentgali
Offline
2013. 06. 12. 21:08
Jó kis rajongói munka mindkét betöltőképernyő, bár nekem a PS3-mas jobban tetszik. Ott ami nálam vitte a pálmát, hogy megpróbálta a csávó kicsit imitálni a Google Earth szerű karakterváltást meg a karakterváltásnál fellépő zene is ötletes volt tőle, bár kicsit elnézte, mert Trevorra "váltott" és az ő rázoomolásában Franklin "himnusza" ment, de egyébként ügyes munka!

Bocsi, kicsit elnéztem az előbb, mégis stimmelt a zene, mert Franklinre váltott!

Jakesz
Offline
2013. 06. 12. 21:43
Shotgun: Pedig több játékot is kiadnak mindkét szériára. CoD Ghosts, BF4 és Watch Dogs is ilyen, ami most eszembe jut. Furcsa is lenne, ha egy ekkora címből kihagynák azokat, akik megveszik az új konzolokat. Mellesleg az is biztos, hogy PC-re ki fogják adni, szóval ennek gondolatában röhejes lenne a Rockstartól, ha a nextgen konzolokat kihagynák. Nekem ez az elméletem erről a dologról, miszerint is fél év csúszással fogják egyszerre kiadni PC-re és nextgen konzolokra, de szépen feltupírozott grafikával.

Shotgun
Offline
2013. 06. 12. 22:01
Jakesz: Az lehet, hogy más játékfejlesztők kiadják több konzolra is a sikerjátékaikat, de azért gondolj bele abba is, hogy a Rockstar Games nem a játékainak feljavított grafikával kiadott verzióiról híres.

Szóval javíts ki, ha tévedek, de tudtommal egy olyan alkalom sem volt, hogy régebbi generációs játékot átportoltak volna egy következő generációs konzolra... főleg azért nem, mert ennek tudatában egy átlagos felhasználó meg sem venné az utolsó löketnek szánt Grand Theft Auto V-ös PS3 bundle-t például.

Meg hiába hasonló a brand, ha a játékkonzol teljes mértékben eltér az elődtől. Ha pedig van lehetőség arra, hogy visszafelé kompatibilis legyen a konzol, akkor maximum megoldják, hogy a játék bizonyos szempontjain állítani lehessen a menüben. De mivel erről nincs szó, CSEKÉLY esélye van annak, hogy PS4, vagy Xbox ONE verzió jönne a GTA V-ből.

Rockstar69
Offline
2013. 06. 13. 10:06
Shotgun: Mivel a játék szeptember 17-én? jelenik meg, az új konzolok meg a karácsonyi időszakban, bejelenthetik a GTA V megjelenése után is.

Jakesz
Offline
2013. 06. 13. 10:14
Shotgun: Csakhogy a generációváltás kapujában ez a dolog kissé más képet tud festeni. Sok millióan meg fogják venni a nextgeneket már megjelenésükkor, akiknek a jó része el fogja passzolni a jelenlegit (már, ha van), és akkor azokat az embereket kihagyják ebből a jóságból?

Az teljes mértékben igaz, hogy a 360/PS3-nak egy utolsó hatalmas löketet fog adni a játék, csakhogy az is biztos, hogy a nextgeneket is megdobná. Korábban meg nem volt ilyen, hogy a generációváltás küszöbén adtak ki egy ekkora kaliberű játékot, ott érthető volt, hogy nem csinálták meg újra nextgenre.

És igen, ezek a konzolok eltérnek az elődöktől, egész pontosan teljesen PC-s alapokon fekszenek, szóval a PC-vel együtt történő portolás is sokkal könnyebben menne és anyagilag is lazán megérné nekik. Meg úgy általánosan is kijelenthető, hogy igényelné a játék a nextgen felújítást, mert a bemutatott anyagokban sok helyen látni elég csúnya textúrákat, meg az újságírók beszámolója alapján a forgalom nagysága sem az igazi. Mivel a fejlesztés már 4-5 évvel ezelőtt megkezdődött, így akkor még esélyük sem volt, hogy nextgenre fejlesszék, mire jöttek a hírek felőlük, arra már elérték azt a szintet a fejlesztésben, hogy ha törik, ha szakad ezt már befejezik a jelenlegiekre.

Szóval itt sok érv is van, amiért érdemes lenne nekik újra kiadni, de a fő dolog az talán az, hogy ha PC-re is megcsinálják, akkor a nextgen konzolokra is megcsinálni viszonylag gyerekjáték lenne, mivel ugyanaz az alapja van nekik, csak az egységek hardverek miatt az optimalizálás sokkal egyszerűbb lenne.

Shotgun
Offline
2013. 06. 13. 10:45
Jakesz: Rockstar69:

Hát először is figyelembe kell venni, hogy ez egyenesen a Rockstar eddigi üzletpolitikájával szembe menne, mert már anno számtalanszor megmondták, hogy nincs szívük, és lelki erejük arra, hogy feljavított grafikával adjanak ki játékokat az új generáció konzoljaira - kivétel a mobilos változatok, mert azok csak a portabilitás miatt kerültek "felújításra".

Az is fontos szempont, hogy jelen pillanatban a cég számos divíziója dolgozik a játékon, aminek a PC portját megint egy különálló csapatra fogják bízni, ezzel egy időben pedig a többi csapat munkatársai, akik dolgoztak a játékon, lazíthatnak - ez volt a Grand Theft Auto IV-nél is, így a következő generációra váltás inkább csak pénzkidobás lenne a fejlesztést illetően, mivel az emberek többsége sajnos most szembesül a pár éve beharangozott válság valódi mibenlétével, így nem igazán fog tudni kisz*rni extra pénzt, csak azért, hogy Xbox360, illetve PS3 után egy nextgen konzolra is megvásárolják a játékot... elég nagy dealbreaker egyelőre az is, hogy az Xbox ONE eszméletlen rossz hírnévnek örvend.

Szóval az az egy biztos, hogy a jelen generációra kiadott verzió után nem lesz egy éven belül nextgen kiadás. Ha egyáltalán lesz - amit erősen kétlek még most is.

Ui.: Egyébként eddig is mindig a PC architektúrájára épültek a konzolok, de a fejlesztést ez sokszor pont, hogy nem könnyíti meg.

Rockstar69
Offline
2013. 06. 13. 11:08
Shotgun: Jó, én nem értek ehhez annyira. Majd meglátjuk mi lesz. Amúgy akkor arra se lehet számítani, hogy a régebbi részeket, majd valamikor kiadják brutál jó grafikával?

realostew
Offline
2013. 06. 13. 11:26
Rockstar69: Arra biztosan ne számíts, hogy jobb graffal kiadnak előző részeket. Ez szinte semmilyen játéknál nem volt szokás.

Viszont Shotgun azért én emlékszem olyanra, hogy Leslie Benzies azt mondta egy interjúban, hogy nem zárkóznak el a nextgen-re kiadástól, de nem sietik el, nem az a fő szempont. Gondolom ez alatt azt értik, hogy jön dettó ugyan az a játék nextgen-re mint port. Semmi feljavított graf, vagy extra tartalom, csak szimplán új kiadásban, hogy nextgen-en is fusson.

Másrészről a PS3-nak semmi köze nem volt a PC-k architektúrájához, éppen ezért indult be nagyon nehezen.

Shotgun
Offline
2013. 06. 13. 11:52
realostew: A PS3 a CPU bonyolultsága miatt indult be nehezen. Maga a felépítése hajazott egy PC-ére.

Remélem azt viszont megérted, hogy bárminemű javítás nélkül kiadni ugyanazt a játékot a következő generációra értelmetlen pénzkidobás.. a rajongóknak is.

realostew
Offline
2013. 06. 13. 11:56
Shotgun: Miért lenne az? Akinek nincs PS3/xbox360 de szívesen játszana a GTAV-vel az nem fog ezért ps-t venni, inkább megveszi harmadannyiért a játékot, amit kidobnak PS4/box1-ra.

Ugyan ez van most is, PS Store-ból töltögetheted a PS2 classicokat, kiadták ps3-ra csak nem lemezen. Bár van olyan amit lemezen is PL: GOW 1,2

Shotgun
Offline
2013. 06. 13. 11:59
realostew: És mennyi esély van arra, hogy a mostani generációs konzolok tulajdonosai nem fogják egyből megvásárolni a jelenlegi generációs verziót, még a next gen konzolok piacra dobása előtt?

Aki fan, az úgyis ezt fogja csinálni. Főleg, hogy hivatalos bejelentés nem érkezett egy esetleges Xbox ONE, vagy PS4 portról, így ha lesz is, az eladások a mostani konzoloknak fognak kedvezni. Szóval ilyen szempontból értelmetlennek tartom... mert érted... ha nem kompatibilisek a mostani játékok a kövi konzolgenerációval, akkor egyértelműen meg fogják tartani a jelenlegi gépeket, amiken tökéletesen futna ugyanaz a verzió.

A digitális verziókról nem beszéltem... az megint más, ha classic keretein belül felrakják Marketplace-re, vagy PS Networkre a játékot. Tudtommal ezekkel ugyanis nem maga a fejlesztőcsapat foglalkozik.

realostew
Offline
2013. 06. 13. 13:11
Shotgun: Én nem arról beszélek, hogy a közeljövőben dobják ki a következő generációra, hanem, hogy szerintem nem zárkóznak el tőle. Persze előbb kidobják a mostani generációra, elfogy rengeteg, aztán megjelenik az új ps és xbox utána pár hónap és kiadják arra is. Így logikus befektetésnek tűnik, hisz akinek nincs ps3 vagy box360, nem tudná megvenni és így elég nagy tábor maradna le a vevőlistáról.

Nem azt mondom, hogy csak a nextgen miatt 0ról kezdik és kiadják arra is hogy fusson, hanem hogy idővel szerintem esedékes lesz egy átportolás. Az annyira még csak nem is nagy energiabefektetés.

Shotgun
Offline
2013. 06. 13. 13:18
realostew: Ezt eddig is felfogtam és classic keretein belül meg is érteném, ha kiadnák. De lemezes formában kétlem.

realostew
Offline
2013. 06. 13. 13:32
Shotgun: Hát lemezen is vissza köszönhet a classic, mondom God of War 1,2. Bár valóban nem a legjobb példa, mert elvileg hd miattadták ki lemezre és gondolom akkor kapott egy 720p-s felbontást.

Jakesz
Offline
2013. 06. 13. 14:33
Shotgun: Továbbra is csak magamat tudom ismételni. Az Xbox One és Xbox 360 nem ugyanaz a konzol, ahogy a PS3-PS4 sem. Ezáltal hülyeség az az állítás, hogy ugyanazt adják ki újra. És akkor megint szóba kell hozzam a PC-s verziót. Ha a PC-s verzióban látnak potenciált, akkor gondolod, hogy a nextgenekben nem? Előre garantálhatom, hogy legalább 3x annyit adnának el belőle, aztán a portolása is kevesebb időbe, ezáltal pénzbe kerülne. Egységesen csinálnák a PC-s és nextgenes verziót is, a Rockstart nem kell félteni anyagi okok miatt, mivel már az első hetekben akkora profitot termelnek, hogy csak na. Ahogy az Xbox One-t sem kell félteni, mert hiába fikázza a fél internetközösség, az előrendelések már rekordot döntöttek: http://www.gamestar.hu/xb...lorendeles.html (Ez kb olyan mint a játékoknál a CoD: mindenki szidja, de az eladások az egekben)

Rockstar69
Offline
2013. 06. 13. 14:47
Jakesz: Ez csak pletyka. Nem kéne tényként kezelni!

Jakesz
Offline
2013. 06. 13. 15:31
Rockstar69: Mármint a PC-s megjelenés? A Rockstar korábban bejelentette, hogy minden számozott GTA megjelenik PC-re is, szóval ez hivatalosnak nyugodtan betudható.

Shotgun
Offline
2013. 06. 13. 16:36
Jakesz: Nem arról beszéltem, hogy mindenképpen ugyanazt adják ki, hanem arról, hogy változatlan verziót teljesen felesleges lenne kiadni az új konzolokra.

Csak sokatok azt felejti el, hogy egyrészt az új konzolok még nem kerültek a piacra, másrészt a játékosok nagy többsége a jelenlegi generációra írt verziót rendelte elő, vásárolja meg kiadáskor. És az anyagi helyzeteket tekintve - akinek anyuci meg apuci nem finanszírozza a kiadásait, nem fogja megvenni mindkét verziót - jóval valószínűbb, hogy a most szeptemberben a boltok polcaira kerülő GTA V nagyobb eladással bír majd.

A PC verzióban látott potenciál egyáltalán nem maga a platform miatt adott, hanem az azt felhasználó közösségnek és az ebből adódó lehetőségeknek köszönhetően. Ugyanis az újrajátszhatósági faktor, valamint a testre szabhatóság és a multiplayer adja meg a löketet az erre a platformra érkező játékoknak, ami miatt tényleg meg is éri kiadni rá.

Ugyancsak egy érv a következő generációs kiadás ellen a multiplayer kérdése. Ugyanis ha a jelen generációs játékok nem rendelkeznek kompatibilitással az Xbox ONE, illetve PS4 konzolokon, akkor leshetik a játékosok a cross-platform mókát, a módosított fájlok, stb. miatt. Ez pedig !ÉRVÁGÁS! a konzolokon.

Márpedig ha sikeres akar lenni a Rockstar a játék ezen részével is, akkor kell egy punkbuster jellegű védelem a multiba, mert a IV-nél eszméletlen sok file modder, és hacker volt, ami az átlag gamer életkedvét is elvette, nem hogy a játékosságot.

Az eladásokról meg annyit, hogy az ilyen légből kapott információkkal, ahol számokkal nem támasztják alá állításaikat, én inkább nem foglalkoznék. Az utóbbi időben ettől függetlenül jó pár embert láttam, aki írta is, hogy visszavonja az előrendelését az Xbox ONE-t illetően.

Pénzügyi dolgokat illetően, a fejlesztés akkor is veszteséges lenne, mert két csapat egyidejűleg dolgozna a PC, illetve a PS4, Xbox ONE verzión... gondolj bele, hogy mi volt a IV-nél... A GTA V egy adott történettel jelentkezik, kap DLC-ket is, amiknél megint az a kérdés, hogy hogyan oldanák meg a portolást. Plusz mint már említettem, aki megvette, és kitolta maxra a mostani konzolokon, az NEM fogja megvenni gyakorlatilag ugyanazt a játékot, csak kicsit jobb grafikával.

Rockstar69
Offline
2013. 06. 13. 17:04
Jakesz: Nem! Az a pletyka, hogy az Xbox One előrendelései rekordokat döntenek!

Jakesz
Offline
2013. 06. 13. 18:32
Shotgun: A PC-s verziónak az egyedüli előnye a moddolhatóság, semmi más. Multiban is alig találni embert, szóval arra sincs nagyon igény. A legtöbben meg úgyis letöltik, teljes áron megveszik talán 2-300 ezren, a steames leárazáson meg még ugyanennyien. Ez nem valami sok, és itt jön a lényeg, amit már fentebb leírtam csak elfelejtettél rá hivatkozni, hogy nextgenre legalább 1 millió példányt eladnának teljes áron az első hónapokban. És itt csak a PC és a nextgenek vannak viszonyítva egymáshoz. Hiába van a háztartásokban több 360/PS3, mire letelik a szokásos fél éves csúszás, arra 10-15 millió nextgent biztosan el fognak adni. És sokan vagyunk úgy (beleértve engem is), hogy a jelenlegi generációba már nem vágtunk bele, hanem inkább megvárjuk az újakat, és játszani akarunk a GTA V-tel.
Konzolon meg miért kellene crossplatform, amikor sokkal többen játszanak rajta, mint PC-n? Bár eddig egyedül az egyik CoD részről hallottam egy ilyen adatot, hogy CSAK az Xbox Live-on egyszerre 2 millió ember multizott rajta. A steames statisztikát megnézve PC-n meg csak 20-30 ezren tolják egyidőben. Nem mindegy.

Shotgun
Offline
2013. 06. 13. 18:42
Jakesz: És az egész igazából ott dőlt meg, hogy azt írtad, sokan vagytok, akik nem vagytok benne a jelenlegi konzolgenerációban. Ezt mire alapozod? A PC előnye nem csak a moddingban nyilvánul meg, hanem a grafikában is... bár ott az optimalizálással voltak gondok az elején... sőt, még mostanság is akad.

Nem vagyok nextgen ellenes, de én logikátlan és ETIKÁTLAN lépésnek tartanám, ha jönne a GTA V következő generációs konzolokra. Gondolj csak bele, hogy szerencsétlen GTA rajongó, aki már első nap meg akarja kaparintani a játékot, mekkorát koppan majd a PS4-es vagy Xbox ONE-os feljavított verzió hallatán... Ez viszont a fejlesztő jó hírére hat. Plusz azért nézzük meg a Red Dead Redemptiont, ami azért korszakalkotó volt a vadnyugati témájú játékok terén... ez utóbbi például a PC-s verziót sem élte meg, pedig hidd el, letöltés ide, vagy oda, lett volna rá kereslet bőven.

A legreálisabb akkor is az lesz, ha a Rockstar Games kiad egy teljes ízében következő generációra fejlesztett játékot, mert a mostani terület nem aknázná ki teljesen a nem is oly soká megjelenő konzolok erőforrásait, így pedig olyan lehet az élmény, akár egy "félkész" játéknál... előrelépésre lesz szükség, hogy meghódíthassák a kövi konzolgenerációt és szerény véleményem szerint ez lesz a kitűzött céljuk.

Ki tudja? Lehet, hogy már most okoskodnak valamit a háttérben, csak mi nem tudjuk... (A'la GTA IV)

Jakesz
Offline
2013. 06. 13. 20:04
Shotgun: Ebben mégis mi dőlt meg? Biztosan vagyunk így jó páran, mivel ki venne egy olyan eszközt, amely 1 éven belül nyugdíjba vonul? Arról nem is beszélve, hogy jelenleg egy PS3 70 ezer forint környékén van, a PS4 pedig 125 ezerbe fog kerülni. Nem kicsit éri meg jobban az utóbbi azt az árkülönbözetet.

Viszont én is mondhatom, hogy neked is bedőlt az elméleted, mert így, hogy alapból ellenzed az egész dolgot, ez már másabb képet fest. Az ember semmilyen információ birtokában azt hangoztatja, amit a szíve diktál. Persze ezt rólam is el lehet mondani, de mint már sokszor mondtam, ha bevállalják a PC-s verziót, akkor nem tudnám elhinni, hogy a nextgenre nem csinálnák meg. A Rockstar is egy profitorientált cég, aki minél nagyobb hasznot akar húzni.

A Watch Dogs is kijön mindkét generációra, de nem látni sírást a fórumokon, hogy 2x kell megvenni a játékot. Ez egyáltalán nem megy a készítők hírnevére, hanem csak kiszolgálják mindkét tábort. Nincs sok háztartás, ahol ugyanabból a konzolból van 2 generáció. És, ha már a jó hírnév megőrzése szóbajött... A Rockstar akkor kapott egy szégyenfoltot, amikor a Red Dead Redemptiont nem adták ki PC-re. Mekkora sírás ment, pedig a PC-nek pici tábora van (már aki fizet a játékért).

Azt is megemlítetted, hogy a PC-n fontos a feltupírozott grafika. Fentebb pont ezt hoztam fel fő érvnek, amiért tartalmi szempontból sem csak egy sima port lenne a nextgen verzió, de akkor azt a választ írtad, hogy ez csak parasztvakításnak minősülne.

Shotgun
Offline
2013. 06. 13. 21:06
Kicsit fáradtan fogalmazok, ahogy elnézem... na de visszatérve a dologra, ez teljes mértékben csak az én véleményem, és mivel eddig egyszer sem volt erre példa, így a sötétben tapogatózik mindkettőnk a témával kapcsolatban.

A parasztvakítás rész a grafikára tett megjegyzésem volt, de az utóbbi inkább az új konzolok által nyújtott kraft teljes kihasználásáról szólt, ami már tartalmi változtatásokat is igényel. (Teszem azt mondjuk kibővíteni a játékteret, extra zeneszámok beillesztése, hogy a Blu-Ray kapacitását is kihasználják teljesen, vagy speciel HD textúrák hozzáadása, mint a IV-es PC verzióhoz).

A kisebbségi kérdés, mely szerint melyik tábornak akarnak apellálni, már megint olyan téma, amit csak maga a fejlesztők tudhatnak, és csak találgathatunk. Azért mondtam, hogy ez a dolog megdőlt, mert a környezetedben lévők nem adnak reprezentatív adatokat arról, hogy vajon hány ember várja meg inkább a kövi generációs konzolokat... főleg akkor, ha még egy PS3-mas GTA V bundle is piacra kerül nemsokára.

A fejlesztést illetően... a PC és a kövi generációs konzolok még mindig nem ugyanazt a rendszert takarják. De még mindig azon a véleményen vagyok, hogy többet kaszálnának egy teljesen egyedülálló GTA-val, mint egy eddig be nem jelentett nextgen porttal, mivel exkluzivitásért fizetne vagy a Microsoft, vagy a Sony, a DLC-ket és egyéb dolgokat illetően... esetleg időzített megjelenés is közbejöhet.

Szóval neked melyik érné meg jobban? Egy régebbi játékot kidobni a piacra, aminek a történetét már mindenki kívülről fújja, a neten is mindenhol videók vannak róla, így pedig tulajdonképpen szét van spoilerezve az egész, vagy egy teljesen új epizódot, ami kiegészíti a sorozatot, extra fícsőröket hoz a konzolok által szolgáltatott lehetőségeknek megfelelően, és eszméletlen grafikával rendelkezik?

A hype vonaton van a hangsúly.. el kell érni, hogy arra felugorjanak az emberek.

Pazarolnád a pénzed egy használt autóra, ha lehet egy jobb, fényesebb, teljesen új autód?

Jakesz
Offline
2013. 06. 13. 22:10
Azért ne keverjük már egy lapra egy meglevő játék nextgenre portolását és egy új játék nulláról való fejlesztését. Nyilván több profit származna az új játékból, de annak a kifejlesztése hányszor több munkaerőt/pénzt igényel, mint egy kissé feltupírozott portolás?
Ha neadjisten igazad lesz, és a Rockstar nem lát profitot a nextgen portokból, akkor még ott a Sony és Microsoft, akiknek jót tenne egy ekkora kaliberű játék feltupírozott nextgen változata, amelyért cserébe szépen lefizetik a Rockstart. Szóval itt több járható út is van a siker érdekében.
Magam részéről csak a PS4 a fontos, mert azt veszek, és ahogy marketingből is látszik, erősen Sony kézben van a dolog. Mindenesetre a PS3 GTA V bundle egy nagy vicc a 300$-os árával. Azt a 100$-t már bárki odacsapja a PS4-hez, GTA V a csomagban ide vagy oda.

Shotgun
Offline
2013. 06. 14. 00:47
A jövőben még úgyis kiderül, hogy mi lesz. Én nem rosszat akarok az új generáció híveinek, csak szerintem ez így egy olyan út, ami nagy felháborodást kavarna a játékosok körében.

És itt tényleg lezárom a témát, mert lehet ellenségesnek tűnik az okfejtésem.

PSP
Offline
2013. 06. 14. 00:49
Vajon a betöltőképernyő után mit fogunk látni, hogyan - mivel kell majd elindulnunk, mi lesz az alaphelyzet?

Ugye eddig mindig valami járművel kellett elindulnunk valahonnan (híd, kikötő, sikátor, és hasonló nem "átlagos" helyek), pl. bicikli, motor, autó.
Szerintetek a GTA V-ben mi lesz alap felállás, és mivel kell majd menni?

paradicsoma13
Offline
2013. 06. 14. 07:27
PSP: Szerintem: "A" variáció: Bedob a játék Michael-hez és Amandát kell követni biciklivel.
"B" variáció: Választhatunk a karakterek között ha Michael akkor az "A" variációban lévő. Ha Trevor, akkor el kell menni randalírozni, pl: gyújtogatás.
Ha Franklin, akkor szerintem épp autóbeszerzés közben van és menekülni kell

Davekoma
Offline
2013. 06. 14. 11:20
PSP: Szerintem valami nyugodt kis kezdés lesz, mint az eddigiekben és utána jön a "baj".

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink