Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: Előrendelhető a BradyGames kézikönyve

2013.06.25 18:12  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Game

A játék ugyan még meg sem jelent, de már most előrendelhetővé vált az egyik Grand Theft Auto V kézikönyv, melynek két változatát kaparinthatják majd meg idővel a kicsit több pénzzel rendelkező játékosok.

A BradyGames már eddig is szolgáltatott leírásokkal teletömött kis könyveket a Grand Theft Auto sorozat különálló részeihez, és láthatóan a továbbiakban sem kívánkoznak lemondani ezen jó szokásukról.

Az E3-mas reklámstand után – ahol amúgy a Mists of Pandaria kézikönyvét árulták, csak éppen GTA V borítóval a külső fedőlapon – már biztosan tudni lehetett, hogy a csapat készíteni fog egy összefoglalót a játékban található tartalmakról, melyek az átlag játékosoknak fejfájást okozó problémák megoldására tökéletes leírást nyújtanak. Ebből pedig kapásból két változat érhető el, egy keménykötésű, különleges kiadás, illetve egy normális borítású, kevesebb tartalommal rendelkező.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kézikönyv vajon kész van-e, vagy hogy egyáltalán folyamatban van-e az előállítása, de a játék fejlesztését tekintve ez egyfajta jelzéssel bírhat.

És hogy mit is tartalmaz majd a kis könyv, azt itt olvashatjátok:

 

  • Korlátozott példányszámú kemény borítás, különleges részletességgel, több képpel és exkluzív bónusz tartalommal. (Csak a különleges kiadásra vonatkozik.)

  • Teljes végigjátszás az egész single-player történethez.

  • Stratégiai leírások az összes akciódús küldetéshez.

  • Tudj meg mindent a három elérhető karakterről, Michaelről, Franklinről és Trevorról.

  • Küldetéstérképek, melyek jelölik a fő feladatokat, egyértelműsítik a célpontokat, és megmutatják a leggyorsabb utat a tökéletes teljesítéshez.

  • Teljes bemutatása az összes küldetésen kívüli lehetőségnek, illetve különálló minijátékoknak.

  • Egy átfogó térkép, mely bemutatja minden négyzetmérföldjét a játékvilágnak.

A leírások ANGOL nyelvűek, és külföldi oldalon keresztül rendelhetők csak meg. Hazai kézikönyvről még nem tudunk. A kemény fedeles mai árfolyammal nézve 6700 Ft és 6900 Ft között mozog, míg a  normális kiadás 5000 Ft és 5200 Ft közötti áron rendelhető elő.

Davekoma

Offline
2013. 06. 25. 18:19
Jól hangzik!!!
aruha

Offline
2013. 06. 25. 18:44
hoppá hoppá egy átfogó térkép...VAGYIS....amit a Special Editionhöz adnak ki az nem a teljes játékterületet tartalmazza !!! Ez már biztos , mert az csak LS és Blaine Countryra vonatkozik !!!

Viszont annak a hogyan csináld végig a legkönnyebben a single playert dolognak nem örülök...mert aki elolvassa annak már nem lesz kihívás, vagyis a játékban nem talál mindig újdonságokat, mert mindent az orra elé raknak....vagy ha megszerzi valaki előbb, az felteheti a netre az összes tartalmat és megfoszthat mindenkit aki elolvassa a meglepetés élményétől...
Shotgun

Offline
2013. 06. 25. 18:45
aruha: Viszont minden különálló egyénnek van választása elolvasni a dolgokat, vagy éppen pont ellenkezőleg tenni. Senki sincs rákényszerítve az informálódásra.
aruha

Offline
2013. 06. 25. 18:48
Shotgun: Igen de úgyis mindenki belenéz mert mindenki kíváncsi a játékra....
totyak

Offline
2013. 06. 25. 19:24
Szerintem ezek a könyvek teljesen feleslegesek, maximum azoknak jó, akik a kezdetektől gyűjtik. Aki játék közben nem tud megoldani valamit, az felmegy a netre és 50 helyen megtalálja a választ, nem kell hozzá CE könyvecske.
realostew

Offline
2013. 06. 25. 19:45
aruha: Én biztos nem nézném meg. Nem érdekelne.
Az alapból járó manualokat is csak akkor olvasom el, ha megvettem a boltban a game-t de még egy ideig nem vagyok itthon, hogy kipróbáljam. Akkor kíváncsiságból bele olvasok, de egyébként ez is kimarad általában.
cj8900

Offline
2013. 06. 25. 22:46
Mennyibe fog kerülni?
Shotgun

Offline
2013. 06. 26. 00:08
cj8900: Frissítettem a hírt az árakkal.
Bigidy

Offline
2013. 06. 26. 10:11
Az árak szerintem fordítva vannak, nem a sima az olcsóbb?
Ragnar

Offline
2013. 06. 26. 12:02
Shoti, picit felcserélted az árakat (a szövegbe visszaolvasva, meg a normális kiadás a keményfedelű, bár az nem baj, de az árak a feje tetejére estek )
Shotgun

Offline
2013. 06. 26. 15:51
Javítva.
dani.szentgali

Offline
2013. 06. 30. 22:08
Jól hangzik ez a kézikönyv. Nos, ha különböző stratégiák is le lesznek írva benne a küldetésekhez, akkor hál' Istennek nagy valószínűséggel kihasználhatjuk küldetések alatt a játékban, hogy három karakterünk van és nem előre szkriptelt küldetések lesznek, hanem úgy oldhatjuk meg a feladatokat, ahogy akarjuk.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak