Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

[FRISSÍTVE] GTA V PC-re még idén ősszel?

2013.08.13 22:20  |  Írta: Visali  |  Forrás: VideoGamer


UPDATE: Az NVIDIA kiadott egy közleményt, hogy elnézést kérnek a hibáért, ők sem tudnak többet, mint mi:

"Tudják, hogy nemrég a befektetési kapcsolatokkal foglalkozó csapatunk egy PC-re érkező népszerű játékok listájának megadásakor a GTA V-öt is megemlítette. Ez az állítás csak azért történt, hogy kifejezzük a játékiparban lévő lelkességet, sem pedig hogy felfedjünk valami titkos infót. Az NVIDIA-nak nincs tudomása semmilyen lehetséges PC verzióról a GTA-t illetően. Sajnáljuk a hibát."

Még idén ősszel megjelenhet a Grand Theft Auto V PC verziója. Legalábbis, ha az NVidia igazgatója valóban elszólta magát.

Történt ugyanis, hogy Chris Evenden a nagyrészt videokártyák fejlesztésével foglalkozó cég negyedéves konferenciáján azt találta mondani, hogy idén ősszel sok nagy játék érkezik, ami miatt érdemes gépet fejleszteni, példaként pedig a GTA V-öt is megemlítette.

"...A  különleges számítógépek, mint a gamer PC-k eladása továbbra is nő. A különbséget indikálja, hogy a felhasználók mi mindenre használják a különféle gépeket. Sok kliens általános dolgokért keres készüléket, hogy böngésszen, e-mailezzen, használja a közösségi médiát és videókat nézzen.

 

Az ő igényeiket sokkal jobban kielégíti egy tablet. Ellenben, a játékosok felkészítik a rendszerüket az ütősebb játékokra, amik idén ősszel érkeznek, nagy sorozatokra, mint a Call of Duty: Ghosts, a Grand Theft Auto 5, vagy az Assassin's Creed 4" - mondta.

A GTA sorozat mindig is az NVidia kártyákat támogatta, így elképzelhető, hogy Evenden valóban tud valamit. Persze az is meglehet, hogy csak nyelvbotlás volt, vagy nagyobb általánosságban beszélt.

insanity06

Offline
2013. 08. 13. 22:36
Szerintem az utóbbi lehetséges. De én a PC-sek helyében más kérdést fogalmaznák meg. A "lesz PC GTA V?" helyett én inkább azt kérdezném "Mikor lesz GTA V PC-re?"
cj8900

Offline
2013. 08. 13. 22:39
Igazad van.Mondjuk én konzolos vagyok ezért nemérint a dolog
Visali

Offline
2013. 08. 13. 22:39
insanity06: Ezért is fogalmaztam meg úgy a címet és a leadet, ahogy.
insanity06

Offline
2013. 08. 13. 23:01
látom egy rugóra jár az agyunk
sz.gergo

Offline
2013. 08. 13. 23:05
Jó a konzolosoknak, nem kell várni és nem kell főnie a fejüknek, hogy vajon fut e majd a 7 éves pc-n?
arni20

Offline
2013. 08. 13. 23:12
erre már most megkaphatod a választ. KIZÁRT hogy menjen 7 éves gépen, hacsak nem cserélted le 2 évente a "belsőt" és csak a ház a régi
sz.gergo

Offline
2013. 08. 13. 23:29
Erre már én is rég tudom a választ, de még reménykedek mert most kaptam egy pár új alkatrészt!
matebabaja

Offline
2013. 08. 14. 00:17
arról ne is álmodjunk hogy kijön az ősszel...
FreDDy

Offline
2013. 08. 14. 00:30
Bár így lenne... Te jó isten..
dvflls

Offline
2013. 08. 14. 02:48
Áh, mire kijön a PC (6 hónap, papírforma) mondjuk márciusban ekkor a konzolosok már tölthetik le az első DLC-t... Reméljük ugye nem ilyen gagyi multis kiegészítések, mint a COD és társainál. Örülnék egy újabb motoros DLC-nek (Sons Of Anarchy ) Vagy akár egy SA-féle bandázósnak. Nem kizárt hiszen mind a két tematika visszatér a játékba.
FreDDy

Offline
2013. 08. 14. 03:42
Én csak annyit kívánok és könyörgöm hogy PC-re ne basszák el mint a GTA IV-et, már elnézést kérek a kifejezésért, de ez van. GTA IV nem tudom hanyadik Patch után van már-már játszható állapotban. Atomerőműveken megy jól inkább...
MoRT2195

Offline
2013. 08. 14. 06:20
Nekem a GTA IV még most sem megy jól a gépemen. Épp, hogy minimumon (1920x1080 felbontás mellett) tudok vele normálisan játszani. Érdekes módon az EFLC kiegészítők (1920x1080-on) high beállítások mellett gyönyörűen mennek.
Robbanto1

Offline
2013. 08. 14. 07:47
Össze vissza hazudik,a PC-k épp hogy csökkenek,mint az asztali mind a laptopok mér 2 éve nem tudom mit mond ez hogy nő,badarság az egész! Tabletek kezdik kiszórítani a PC-ket

link: http://itcafe.hu/hir/pc_p...artner_idc.html

Tessék de beírjátok a googlébe hogy csökkenek a PC-s eladások,kb 15 oldalt találsz erről.
Egyébként szerintem hülyeség lenne,volt egy táblázat hogy minden GTA minimum 6-7 hónapra jelent meg PC-re! Mellesleg hülye is lenne a rockstar mert senki nem venné meg akkor konzolra PC-s nyomik meg letöltik és nagy profittól esnek el.
Jah és ha ilyen hamar meg is jelen,akkor az olyan is lesz Bizzos valami gagyi lesz amihez megint erősebb gép kell mint kellene lásd GTA 4 bár ott nem ez volt a helyzet.
2013. 08. 14. 07:58
Megint hülyeséget mondtál. Mindegy, hogy mikor jelenik meg PC -re, ha az általad PC -s nyomiknak nevezettek letöltik. Az idő ezen nem változtat. Hupsz.
És hol befolyásol bármit is az, hogy a GTA -k eddig hogyan jelentek meg? Sehol semmit. Az, hogy így jöttek ki, az nem jelent semmit sem. Hiszen úgyis hagyománytörő lesz az V, miért ne lehetne ebben is?
És az, hogy szar lesz, mert korán jön nonszensz. Miért lenne az? Nem lehet jól megoldani ezt is? Hülyeség. Meg felhoztad a IV -et példának, aztán kijelented, hogy nem ott volt a hiba ott. Ez olyan is, amilyen.
Robbanto1

Offline
2013. 08. 14. 08:08
Mond,neked muszály mindig kötekedni bazdmeg? Nagyon rámszáltál de ha megkérhetlek finomabban írd le,neked minden hülyeség.Egyébként mért lenne "hülyeség" ha ilyen hamar kijön,senki nem veszi meg konzolra ettől meg nagy protittól esik el mivel PC-re meg letöltik...De tényleg hülyeség én hülye. -_-
Mért lenne az ha korán kidobják? Mert olyan lesz,tegyük fel elkezdik szeptemberbe PC-re portolni akkor van 2-3 hónapjuk rá az meg nem olyan könnyű ám.Amúgy szerintem ez a hír kicsit hülyeség mint hogy az is hogy nem nőnek hanem csökkenek a PC-s eladások.
kekesi

Offline
2013. 08. 14. 08:47
Robbanto1: Csak az a baj, hogy Xboxon semmivel sem kisebb a warez mint PC-n, sőt a haverjaim többségének tőrt boxa van. És a PC-n sem olyan nagy a warez mint gondolod és sokan megveszik a játékokat miután letöltötték.
Jakesz

Offline
2013. 08. 14. 09:54
kekesi:
Elég nagy hülyeséget mondtál. Az, hogy a haverjaid warezolnak, nem jelent semmit. Főképp azért nem, mert nem Magyarországból kell kiindulni. Konzolon nagyon minimális a warez, erről már többször volt felmérés, emellett sok milliós példányban lehet őket értékesíteni. PC-n meg pont fordítva van: a warez hatalmas, az eladás meg kutya füle.
gyuszaa

Offline
2013. 08. 14. 10:33
Nvidia naná nem hagyja, csökkenek az eladásai, ráadásul az új konzolgenerációba se tudta megvetni a lábát. Ott van az amd GCN architektúrája is erre ráadásul. Tényleg csak optimista lehet.
brenor

Offline
2013. 08. 14. 10:42
Én sok játékot lewarezolok, mert hát nagyon nincs pénzem tízezreket költeni, de azokkal úgy vagyok, hogy egyszer kétszer végigviszem, és elég is. De én úgy érzem, hogy ezt a játékot lewarezolni egyenesen bűn lenne, mert amennyit dolgoztak vele, és nem egy évente megjelenő bőrlehúzó alkotás lásd ea játékai, megérdemelné hogy befáradjunk egy játék boltba és kifizessük. A gta online meg értelmét vesztené.
Robbanto1

Offline
2013. 08. 14. 11:16
Pontosan!GTA 5 megérdemli hogy mindenki megvegye mert nem kis munkát fektettek bele,szerintem már 2008 vagy 2009-től tervezik csak akkor lehet a sztorit írták meg tehát olyan jó 5-6 éve foglalkoznak vele szóval teljesen megérdemelné hogy megvegyék mert nem egy összecsapott szutykot fogunk kapni az biztos!
Egyébként warezolni nem nagyon szoktak konzolon mert teljesen letíltja a multit,haverom xboxa sem működik online mert lebannolták.Tehát a konzolon elenyészők de PC-n sajnos nem.
Egyébként EA tök gagyi cég lett,mind játékok terén mint szolgáltatásokban.Olvastam hogy a fizetésük nem sok az ott dolgozóknak és readásúl halálra dolgoztatják őket tehát nem egy kényelmes tempóban dolgoznak ami meg is látszik mostanában :/
faceplant15

Offline
2013. 08. 14. 11:35
Amit brenor írt az teljesen jogos... Mi nem úgy vagyunk mint a többi gazdagabb országban, hogy simán belefér egy 10 000Ft-os játék a költekezésbe... Sajnos én is rákényszerülök arra hogy letöltsem a játékokat és nem csak pc-re hanem az xboxomat is inkább megcsináltattam mert nincs minden hónapban 20-30 ezrem hogy az abban a hónapban megjelenő játékokat megvegyem... Ami tetszik azt úgy is később megveszem mert akkor addig teszek rá félre pénzt. Így vettem meg a gta 4-et is.
2013. 08. 14. 11:37
Jöjjön csak PCre minél hamarabb. Alapvetően nem érdekelne a PCs verzió. Viszont attól függ mikor lesz fordítás a játékhoz
gyuszaa

Offline
2013. 08. 14. 11:53
faceplant15:
Ezzel a lerágott csonttal jössz te is, ha nincs pénzed akkor nélkülözzél. Kötelező játszani? Be van jelentve egy ideje, azóta gyűjtögethetnél rá ha ennyire fontos számodra.
Ha nincs pénzem xy dologra a boltban akkor lopnom kell, mert hát nem engedhetem meg magamnak? Érdekes gondolkodásmód.
KevinSipos

Offline
2013. 08. 14. 12:01
Shotgun

Offline
2013. 08. 14. 12:09
Robbanto1: Nagyon fenékbe leszel rúgva, ha nem veszel kicsit vissza a stílusból barátom...

Egyébként nincs mit tagadni azon, hogy például Xbox360-on nagyon sokan warezolnak. Elég megnézni, hogy hány kifejezetten erre élezett fórum van külföldön. Ismerőseim 90%-a ugyancsak warezol, hiába nem reprezentatív Magyarország, a környező országokban ez bizony hasonló... Persze, hogy nem fogják egy olyan platformról híresztelni, hogy nagy a warez, meg hasonlók, amelyen kisajtolhatnak plusz pénzt még azért is, hogy multizhass, vagy interneten elérj bizonyos oldalakat. Egyszerűen mert már ebből is jó pénzbevétel jön.

Nagyon jól ki van ez találva, és sokan be is dőltök neki.

És hagyjuk már abba ezt a PC kalózkodás témát... a BliZZard remek példa arra, hogy lehet játékokat úgy fejleszteni, hogy azok nem csupán egy konzolos verzió újragondolásaként, gagyi irányítással, gagyi field of view-vel, problémás támogatottsággal jelennek meg PC-n.

Függetlenül attól, hogy MMO, vagy nem MMO játékról beszélünk, ha elegendő erőfeszítést és energiát fektetnek a fejlesztésbe, akkor igenis jó bevételt hozhat egy játék PC-n.

2013. 08. 14. 12:39
Shotgun: Végre valaki nem dől be a konzolon alig van warez szövegnek
Robbanto1

Offline
2013. 08. 14. 12:46
Pedig PC-n több van
Mellesleg konzolon nem működik a multi akkor szóval ez van.

Egyébként volt rá idő bőven gyüjtögetni,nem akarok senkit sem leszólni de akárki akármilyen szegény akkor gyüjtögessen,mellesleg akkor Xboxot is loptad ha játékokra sem futtja? Vagy mi? Nem értem.Azt se értem mért kell egy hónapban 3 játékot venni.Érdekes én 1 hónapig 1 játékkal el vok.De egyébként a GTA 5 kb 2 éve be van jelentve hivatalosan,2 év alatt meg az új konzol árát össze gyüjti az ember.
Davekoma

Offline
2013. 08. 14. 12:49
Robbanto1: Te nagyon nem érted miről van itt szó!
A Multit már meglehet oldani Boxon, hogy működjön, de szerintem normális ember használja rendesen a Boxot és nem csippelteti ki vagy bánom is én mit csinál vele!
gyuszaa

Offline
2013. 08. 14. 13:16
Robbanto1:

Csak más az értékrendje, tíz ezrekért flashelni meg alapgépre nyilván van pénz. Nem kell minden címet megvenni, hanem csak azt amivel tényleg játszik az ember huzamosabb ideig. Utána még mindig el lehet adni, vagy számtalan konzolbolt becseréli és minimális ráfizetéssel kihozol egy új játékot.

Egyébként magyarországon tényleg az xboxok túlnyomó része rgh-val fut, akármilyen fajtát meg lehet buherálni, sőt vannak olyan boltok ami így árulják újonnan, van hozzá dual bios is ha valaki ragaszkodik a tiszta profilhoz és a multiplayerhez, ps3-akat is lehet törni a superslimeken kívül, bármelyik fw-t le lehet downgradelni, sőt ha bannolnak psn-ről lehet id-t váltani egy bizonyos módszerrel.

Én hosszú évek óta követem ezt a részét is, mert ilyen érdekes az IT. Csak azokat itélem el aki más munkájából üzletszerűen megél (gondolok itt a pár lépéses flashelésre), mert itt van ennek keletje, sok szervíz/konzol bolt jövedelme egy része ebből jön be.

Nekem még is superslim-em van (csak a gta5 miatt tértem vissza konzolra), kevés időm van nekem játszani, akkor már olyannal teszem amivel tényleg eltöltöm a kikapcsolódásra szánt időt, és nem sajnálom tőle a ráfordított összeget.
GangStarr94

Offline
2013. 08. 14. 13:26
valaki írta hogy "rákényszerül" arra hogy le warezolja a játékokat...jó vicc, én lelkiismeret furdalás nélkül letöltöm Xbox-ra a GTA V-öt mivel előbb kijön mint 17-e, de mivel most volt egy kis pénzem ezért már előrendeltem.

Amúgy van két téma amiről az emberek egyszerűen nem tudnak leszállni pedig már lerágott csont, az egyik ugye a PC vs. Konzol a másik a warez. Etikus nem etikus az emberek úgyis csinálni fogják, attól még hogy valaki elmondja nekik hogy te mekkora paraszt vagy mert letöltesz egy olyan játékot amin a játék fejlesztők évekig dolgoztak te meg egyszerűen szembe köpöd őket bblalbalba a legtöbb játék fejlesztő már rég leszarja a warez-t, tudják hogy lefogják tölteni a játékukat, de azt is tudják hogy még így is bőven sikeres lesz és nagyokat fog kaszálni(GTA IV). persze tudom sok kis cég emiatt megy tönkre de a warez ellen nem soakt lehet tenni...csak a DRM
Alcatraz

Offline
2013. 08. 14. 13:46
Azt azért elmondom hogy attól hogy itt magyarországon szinte mindenki warezol attol még az nem jelenti azt hogy máshol is ez megy.magyarország talán benne van a Top3 országban ahol a legtöbb kalóz filmet töltik le vagy játékot és keveset vesznek.És ha magyarszogon mindenki letöltené még akkor se lenne akkora profit kiesés.Cod ot is 7-800 millióan veszik első hetekbe és az már a népesség 1 hatoda akkor a GTAt még többen fogják.Ez a pár warezos szegény ország semmi.
realostew

Offline
2013. 08. 14. 13:49
GangStarr94: Hatalmasat kaszálnak? Nem tudom miért lehetett akkor az elmúlt akár 1 évben is hatalmas elbocsájtás az EA-nél, az Ubi-nál... Miért zárt be a THQ vagy mi az isten nyila? És akkor most még nem is mondtam el mindent, csak ami hirtelen eszembe jutott... NAGYON NAGYON JÓL KERESHETNEK... Pedig ne mondjátok azt, hogy ezek kis nevek, és nincs minden akár félig gamer PC-n akár csak 1, de inkább több termékük fent... Csak hát persze warez és nem kifizetett...

Szerk.: bocsánat, leszűkítettem PC-re de a konzolra is vonatkozik ez.
Jakesz

Offline
2013. 08. 14. 13:57
Gyerekek, http://www.gamestar.hu/a-...i-2011-ben.html van egy 2011-es felmérés, hogy mely játékokat warezolták legnagyobb számban PC-n és Xboxon. Remélem, hogy végre felfogják a mindenáron PC-t istenítők, hogy hiába van konzolon is warez, mindössze csak töredéke a PC-s kalózkodásnak. És mint már fentebb is említettem, a kiadók nem is foglalkoznának a kalózkodással, ha rendesen fogynának mellette a játékok, csakhogy a PC-re ez nem jellemző. Persze fel lehet dobálni a Diablot és a hozzá hasonló PC orientált játékokat, csak ezek nincsenek túl nagy számban. Arról nem is beszélve, hogy a Diablo 3 jön konzolra is, amelynek az eladásait látva a Blizzard lehet, hogy elgondolkodik a Diablo 4 tervezésekor, hogy melyik legyen a fő platform. De ez így volt a Minecraftnál is. Hiába PC orientált játék, a konzolos eladások már rég lekörözték, pedig sokkal később jelent meg és butítottabb is lett a PC-snél.
Davekoma

Offline
2013. 08. 14. 14:03
Alcatraz: 700-800 millióan?
Hogy adnának már el 700-800 milliót?
Az összes GTAt összesen 125 millióan vették meg, hol élsz te?
insanity06

Offline
2013. 08. 14. 14:12
a PC-sek nagyon elfeledkeznek egyes tényezőkről. Például, hogy konzolokra nem szoktak és nem is lehet letölteni filmet,zenét,képet,programokat. Ha megnézel egy filmet online az már "lopás" mint ahogy az is ha letöltöd a játékot. Nem csak játékokat szoktak letölteni hanem sok mindent mást is. És ezeket nem lehet máson csakis PC-n letölteni. Egyszerűen nem értem honnan gondoljátok hogy a Pc-re és konzolokra ugyan annyit töltenek re. ez hülyeség. Gondolkozzatok már egy kicsit ember.
Alcatraz

Offline
2013. 08. 14. 14:13
lehet 70-80at akartam bocsi,de akkor is sokan vették meg de lehet hogy 700ezerre gondoltam nem tudom,de sokan vették GTA5-öt sokkal többen vennék.Még a battlefield 4 vagy Crysis 3 se érne fel hozzá csak grafikában de játékélményben a gta-k mindig is kimagaslóak voltak.Én biztos megvenném PC-re igaz hogy csak egy erős középkategóriás gépem van.Az se érdekelne ha akadna.Jövő nyár elején úgy is jön új gép azon röhögve futni fog
gyuszaa

Offline
2013. 08. 14. 14:15
Davekoma:
Januári adatok szerint ps3-ból 77 milliót, xbox 360-ból 76 milliót adtak el.

Azért jóval többet fognak értékesíteni belőle mint a 4-ből annak idején, mert azóta már triplázódott a konzolok száma a háztartásokban.

insanity06

És ezt most miért írtad? Itt játékokról volt szó eddig is, számok szerint nyilván pc-re warezolnak többen, mert az a legkönnyebben elérhető minden tekintetben, a konzol meg egy céleszköz.

Alcatraz

Első napon 10 milliós eladás se lenne hihetetlen.
Davekoma

Offline
2013. 08. 14. 14:21
Alcatraz: Inkább 7-8 millió, mert 70-80 millió is k*rva sok, de talán 17-18 millió is lehet belőle, DE NEM AZ ELSŐ HÉTEN!
2013. 08. 14. 14:44
realostew: THQ egy rosszul vezetett kiadó volt. Azért zártak be, nem a warez miatt
Robbanto1

Offline
2013. 08. 14. 15:24
GTA 4 ből összesen 23 milliót értékesítettek,ebből szerintem több lesz már csak azért is mert tényleg több konzolt adtak el mint akkor.Bár valaki írt 800 millió,na az milyen jó lenne már mert biztos olcsóbban is adnák el a játékot szerintem
Alcatraz

Offline
2013. 08. 14. 15:27
GTA-ból szerintem szinte minden konzolhoz venni fognak én is tervezek konzolt de az biztos hogy azon nem fogok warezolni mert tudom hogy megy,pc-n csak azért nem veszek sok játékot mert nem 100% hogy menni fognak.
2013. 08. 14. 15:36
Ha fennt lesz Onlive-on, akkor mindenképp találok módot a megvásárlására, egyébként felejtős sajnos a pc verzió.
mark74

Offline
2013. 08. 14. 16:03
A mocsok oltalmazója: Hát ott biztos nem lesz fent! Tán már nincs is! Az előző GTA-k sem voltak ott fent.
2013. 08. 14. 16:14
mark74:
Azért reménykedni lehet. Az L.A. Noire-ból indultam ki egyébként.
kekesi

Offline
2013. 08. 14. 16:29
Jakesz: Hát csak megsúgom, hogy a Minecraft eladásai még PC-n vezetnek, mivel konzolon még csak nyolc millió eladott példánynál jár míg PC-n 11 milló felett járnak és azért ez jelentős különbség. A Blizzard pedig biztos nem fog átállni konzolra, nem érné meg nekik, hiszen PC hatalmas rajongói táboruk van konzolos körökben viszont nem. Emellett a legtöbb AAA kategóriás cím megjelenik személyi számítógépekre is és hónapokat sem kell rá várni. Sőt sok játék mint az Alan Wake azért jelent meg PC-e mert nem adtak el belőle eleget. Az LA. Noire is kapott PC-s portot és a Mortal Kombat is. A PC-s port sá hányás minden esetben a Saints Row The Third és a Max Payne 3 portja remek. Tehát a PC nem haldoklik, ott a Steam is ami szerintem a legjobb rendszer ami veri az Xbox Live-ot és a PS-nt is. Illetve ott a virágzó indie piac is. És arról se feledkezettek meg, hogy a konzolos játékok is számítógépeken készülnek.
Robbanto1

Offline
2013. 08. 14. 16:37
De viszont PS3-mon tesztelik
De konzolon nem is lehetne készíteni konzolos játékot,van amiben PC a jó.
Davekoma

Offline
2013. 08. 14. 16:46
kekesi: Most komolyan a Minecraftot hozod fel példának, ami már jó pár évvel a konzolos megjelenés előtt is volt PC-n??
kekesi

Offline
2013. 08. 14. 16:48
Davekoma: Jakesz hozta fel én őt javítottam ki.
Jakesz

Offline
2013. 08. 14. 16:57
kekesi:
A Minecraft akkor is durva, hiszen nemrég jelent meg boxra. Azt meg nem mondtam, hogy a Blizzard átáll konzolra, csak azt, hogy nem a PC lesz az elsődleges platform a számukra (sem).
A PC még megállja a helyét, de haldoklik, mivel évek óta egyre csökken a hardverek eladása. Ennek az oka nem csak a játékok, hanem a fejlődő világ. Már az okostelefonok és smart TV-k bőven hozzák egy átlag felhasználói PC teljesítményét, ezért persze, hogy egyre kevesebb az igény a nagy böhöm PC-kre. Photoshopra, programozásra és egyéb komoly informatikai munkákra meg ott vannak a laptopok, amiknek a teljesítménye már lazán megengedi ezeket. Magyarán szólva a PC igenis haldoklik, amíg a hardvergyártóknak megy a szekér és tudják pénzelni a játékfejlesztőket, addig még jönnek rá játékok, de a már sok éve tartó csökkenő tendencia nem mutat fordulást, arról nem is beszélve, hogy a nextgen konzolok megjelenésével sok eddigi PC-s is áttér konzolra. A PC megmarad mint munkaeszköz, de mint szórakoztató eszköz, 4-5 éven belül kifullad és ez egyre nyilvánvalóbb, akár tetszik, akár nem.
kekesi

Offline
2013. 08. 14. 17:41
Jakesz: Látszik, hogy nem használsz Steam-et ott pont az ellenkezője látszik ennek egyre többen használják és a Salek alkalmával gigantikus bevételeket termel, az indie, a stratégia, az FPS és az online játékokat mind PC-n a legjobb játszani, emelett a játékok ára is kedvezőbb, ezért nem valószínű, hogy eltűnik. Emellett egy jó laptop drága nekem egy 2GB-os GTX 660, I 5-ös intel proci éa 8 GB ram van a vasamba és ez 185ezer forint volt egy ilyen erős laptop 300ezer felett van. És pont az okostelefonok és a tabletek miatt tűnnek el a laptopok, mivel nagyok és drágák, jobb befektetés egy okos kütyü. Az asztali gépek pedig már nem sokáig ilyen nagyok már vannak olyan gamer PC-k amik kicsit nagyobbak mint egy pudingos doboz.
dvflls

Offline
2013. 08. 14. 19:20
Én egész idáig nem akartam elhinni a terület méretét (SA/IV/RDR - Egyben).

Csak http://www.rockstargames....outdoors/s1.jpg a kép mutatja meg igazán mekkora is a játéktér ami csak a városon kívüli terület, érdemes megnézni a szövevényes (föld)úthálózatot. Sas szemmel rendelkezők kiszúrhatnak 1-2 fát és bal oldalt lent két víztározónak tűnő tárgyat is, ettől följebb pedig egy lakókocsipark vehető ki egy Alien fejformát ábrázoló földúttal övezve(!). Lehet arányosan viszonyítani ezekhez autót illetve embert... ennek tükrében az eredmény több mint elképesztő.

Ennek sajnos lehetnek hátulütői is, egyrészt a rengetek elnagyolt textúra és én tartok attól hogy a beltéri küldetések megint háttérbe szorulnak, a IV-ben imádtam az lépcsőházas, bérlakásos tűzharcokat. Még úgy is ha tudvalevő a rablások többnyire beltéri missziók lesznek.

PS:. Létezik, hogy a karakterek http://www.rockstargames....endly-neighbors fognak kinézni a játékban mozgásban vagy ezeket csak a honlapra renderelték?
realostew

Offline
2013. 08. 14. 19:21
kekesi: a PC-ket az MMORPG-k fogják elvinni a hátukon, ahoz elengedhetetlen az egér és billentyűzet, meg az RTS-ek amiknél 1 perc alatt 600-t kell kattintanod. A többi stílus szép lassan a konzolt fogja előnyben részesíteni szerintem. Könnyebb rá leprogramozni is.

Ettől még nem fog eltűnni a PC, ez kizárt hisz sok minden eszköze. Csak az atomerőmű gamer PC-k esnek nagyon vissza, amiért megéri a hardware gyártó cégeknek az üzlet...
Ricsi495

Offline
2013. 08. 14. 19:44
Nem akarok beleszólni mert mindenki azon játszik amin akar, de ma már 40-45 ezer forint közt lehet kapni jó állapotú XBOX360 konzolt. Ha flashelik akkor is kevesebbet kell várni amíg letölthető lesz a játék mint pc-re, és izgulni azon hogy vajon menni fog-e?! Ha meg nem flashelik ki akkor a megjelenés napjától lehet élvezni.
gyuszaa

Offline
2013. 08. 14. 19:59
Ricsi495:
Jó állapotút? 48 ezerért már vadiúj ps3-at lehet venni, nézd meg az http://www.argep.hu/product_2160690.html
Amúgy efelett a generáció felett már rég eljárt az idő, gta-n kívül nem is érdemes más miatt konzolt venni, pc-n jóval szebbek a játékok régóta (ráadásul csak 720p nagyjából minden konzolos cím), mondom ezt egy 7870XT után.

Amire érdemes majd befektetni az a következő generációs gépek, http://prohardver.hu/tesz...zol_elonye.html egy több oldalas szakszerű cikk a pc vs új generációs konzolok jövőbeli helyzetéről, miért lesz olyan nagy az űr a platformok között.
dvflls

Offline
2013. 08. 14. 21:10
Milyen csendbe vagytok srácok, nagyon dolgozhattok valamin.
FreDDy

Offline
2013. 08. 15. 02:43
Robbanto1: PC-seket nem lenézni fogj vissza magadból gyorsan. Mert nem mindegyik "PC-s nyomi" tölti le a játékokat. Én is szoktam letölteni. Megtetszik megveszem. Kész. De én már PC-re előrendeltem a CD Galaxison a GTA V-öt és már csak várok várok várok várok várok...
Szerk.: Bocs, értesítőt kértem, mert még előrendelni nem lehet
Robbanto1

Offline
2013. 08. 15. 07:22
Újgenerációból nem érdemes még venni,alig lesz pár játék rá,így meg tök olcsón szinte meg tudod venni a régebbi címeket PS3ra vagy Xboxra Azt azért nem mindegy hogy több ezer játék közül válogathatsz vagy 15,azt se tudni hogy ezeknek a gépeknek lesznek e hibái,mert kitudja mind kettőnek volt úgyhogy lehet a SLIM lesz a nyerő mert azt se tudja az ember hova rakja ezt a nagy dögöt mert akkora háza van mint egy PC-nek.
SiNNed

Offline
2013. 08. 15. 09:22
Ember...most komolyan,itt minderől beszéltek csak arról nem hogy éjjen lehet hogy lessz PC-re,hanem warezről vagy mi is ez pontosan,meg táblagépről és még
a MineCraft is szóba jött mit keres itt a MineCraft egy GTA fórumon....?Szóval jah
Kaito

Offline
2013. 08. 15. 13:32
Robbanto1:
Istenem, ennyi hülyeséget amit itt összehordasz, komolyan belefájdult a fejem...

realostew:
Elég vicces amit állítasz, ugyanis ma a legtöbb játék konzolra készül, ergo ha elbukik az nem a PC-s eladások miatt van. Sajnos ezek a cégek a rossz vezetés és/vagy a gyenge minőségű termékek és support miatt buknak el.

Jakesz:
Valóban fejlődik a világ és mindenféle csúcs kütyü jelenik meg, de legtöbben még mindig az asztali PC -t részesítik előnyben amikor játékról van szó. És imádom amikor azzal jönnek hogy laptopok erősebbek meg jobbak mint a PC. Papíron igen, gyakorlatban NEM. Had ne mondjam hány laptopot láttam elvérezni a nála egyébként gyengébb PC-s konfiggal szemben. Egy laptop sosem játékra van/volt tervezve, hiába szédítenek ezzel a reklám hirdetésekben. De félre ne érts, a laptopok valóban rengeteget fejlődtek, praktikus és jól ellehet velük játszani, (főleg ha sokat utazik az ember) de a maximális játékélmény még mindig PC-n élvezhető igazán. Ami pedig az okos telefonokat illeti, van aki 4-5 hüvelykes kijelzőn szeret játszani, én inkább maradok az 1080p felbontású monitoromnál.

Ami pedig a warez témát illeti: Jelenleg egyáltalán nem azért nagy a warezolás amiért azt sokan ostobán és tájékozatlanul gondolják. Manapság konzolokra fejlesztenek elsősorban (ez tény), és ebből adódóan PC -re legtöbbször csak silány, gyenge, összecsapott portolást kapunk ami csak X számú patch után lesz játszható. Kérdem én, mégis ki a franc akar ilyenért fizetni? Ha bemész egy boltba és tudod hogy a tej romlott, megvennéd ?!? Érdekes, azok a játékok amiket elsősorban PC -re fejlesztenek (vagy jó portolások) jó eladásokat produkálnak... Persze tudom, hogy a játékok esetében ennél azért bonyolultabb a helyzet, de a warezolást elsősorban 2 dolog befolyásolja: a minőség és az ár. Maga Gabe Newell (a Valve alapítója) is azt mondta, hogy szerinte is a warez elsősorban a gyenge minőség következménye. Sajnos persze vannak nagyon jó, minőségi játékok is amik megbuknak eladások tekintetében, de ezek sem elsősorban a warez miatt buknak el, hiszen a legtöbb warezoló akkor se venné meg a legtöbb játékot, ha nem lenne rá módja azokat ingyen letölteni a nettről! Ami pedig az árakat illeti, az sajnos kis hazánkhoz mérten valóban magas, viszont ott van a Steam, ami hihetetlen kedvezményekkel és leárazásokkal szokott előrukkolni! A Steam kedvező árai egyébként nagyban hozzájárul a warez visszaszorításához. Csak kicsit odakel figyelni és türelmesnek lenni, nem kell minden játékot egyből a megjelenés napján végig tolni...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak