Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTAPlace - Látogatói módosítások

2008.07.25 13:51  |  Írta: wantoo

Látogatói módosítások - Rengine Hawk GTO

Akik mélyebben belemerültek már oldalunk tartalmába, bizonyára észrevették, hogy a fórumunkon fellelhető egy "Látogatói módosítások" című topik. Ha valaki készít a Grand Theft Auto valamelyik epizódhoz kisebb-nagyobb módosítást, az itt nyugodtan publikálhatja. Két felhasználónk megemlítette, hogy a saját műveiket a fő oldalon is publikálhatnánk. Tehát a hírünk további két ilyen mod bemutatásával fog foglalkozni.

Az első nem más, mint egy GTAPlace exkluzív jármű, melynek készítője a "Rengine Hawk GTO" nevet adta. Az alkotó pedig nem más, mint Roberto, aki korábban már több módosítást is készített, azonban ezeket csak külföldi fórumokon publikálta. Remélhetőleg a későbbiekben ezek nálunk is megtalálhatóak lesznek. Mivel a járműhoz két videót is készített, ezért úgy döntöttünk, hogy egy különálló cikk formájában fogunk ezzel foglalkozni. Tehát ha szeretnéd látni a két remek videót és letölteni a járművet, akkor kattints ide a cikk eléréséhez.

A második alkotást pedig FuRiOu$ nevű felhasználónknak köszönhetjük. Ez nem más mint egy rádiómódosítás, melyet Radio Los Santos 2008 néven publikált. Ha érdekel, akkor a fórum ezen topikjában olvashatsz róla, illetve a letöltési linket is itt találod.

walczviktor

Offline
2008. 07. 25. 16:06
franko a rádio nagyon, de egy tracklistet nem tudnátok leközölni? vagy külön külön az mp3-akat, ameliyk kényelmesebb
Hannibal

Offline
2008. 07. 25. 16:57
Elismerésem a szerzőknek. Egyébként egy playlistnek én is örülnék. Csak az a kár, h 2008-as, így kissé kilóg a játék hangulatából... Ja igen, szerk: Roberto autóján az a gtaplace.hu direkte szellemes, az tetszett, viszont azt jól láttam, h nincs rendszámtábla hozzá?)
walczviktor

Offline
2008. 07. 25. 17:13
amugy a playback fm is üt, bár ott is asszem bemondja h best from the west azt utánna döngeti a puff daddy-t amugy marha jo lett, szépen össze van rakva, de ki a fene az a Hulio G?
zoli

Offline
2008. 07. 25. 17:34
Igen, természetes, hogy nincs rendszámtábla, direct szedtem le, hogy ezzel is azt az érzést keltsem, hogy a filmben a csapat kiállításokra való kocsikat csinál Azokon sem sokszor látni rendszámtáblát, igaz?
MateL

Offline
2008. 07. 25. 19:05
walczviktor: Julio G a Radio Los Santos DJ-je. (Ha jól tudom)
Jajjmár, nemmindegy hogy nincsr rendszámtábla?
Leone

Offline
2008. 07. 25. 21:38
Hannibal: Sajnálatos módon nincs birtokunkban a tracklist, ugyanis a rádióállomás készítője egy újabb hazai Grand Theft Auto oldal elkészítésével akar világuralomra törni
Hannibal

Offline
2008. 07. 26. 00:55
Hát nézd, bennem nem áll össze a kép h ha van egy teljes módosítás feltöltve hozzátok akkor mér nem lehet elmondani h igazából mit is tartalmaz, azontúl h rap és 2008-as évjáratú számok vannak benne.
Julio G-ről: csakúgy, mint DJ Lazlow, ő is valós személy. (És most lehet bakot lövök, de én úgy emléxem mintha a Cypress koncerten említették volna a nevét (talán a szpesöl thx résznél?), de igazából franctuggya, lehet én ittam sokat. )
Leone

Offline
2008. 07. 26. 01:06
Emperror írta:
Hát nézd, bennem nem áll össze a kép h ha van egy teljes módosítás feltöltve hozzátok akkor mér nem lehet elmondani h igazából mit is tartalmaz, azontúl h rap és 2008-as évjáratú számok vannak benne.


Khm, mivel nem a mi módosításunk, azért jó lenne ha nem minket okolnál. Mi csak bemutattuk a végleges verzióját, amit valaki (Ez esetben Furious) elkészített és itt tett elsődlegesen közzé... Azért nehogy már lehordj minket, mert nem írtunk róla 4 oldalas hírt, tracklisttel.... Valahogy nem igazán hiszem, hogy ez az én vagy akármelyik más szerkesztőnk hibája lenne
Hannibal

Offline
2008. 07. 26. 01:30
Kérlek mutass rá h hol hibáztattalak titeket.

Shotgun írta:
Sajnálatos módon nincs birtokunkban a tracklist, ugyanis a rádióállomás készítője egy újabb hazai Grand Theft Auto oldal elkészítésével akar világuralomra törni

Ez nem ok-okozat. Ez két, szvsz teljesen összefüggéstelen tény. Erre kezdtem el értetlenkedni, utalván arra, h nem látok logikát a hsz-edben, mert kb. az jött át, h azér nem írhatjátok le a tracklistet, mer Furious is GTAs oldalt tervez. És ezt fogtad fel szemrehányásként. Félreértés ne essék, köze nem volt hozzá.
Leone

Offline
2008. 07. 26. 12:17
Hannibal: Khm, azthittem egyértelmű. Azért írtam h más weboldallal ügyködik, mert gondolom az foglalja le szabadidejét.
Emperror írta:
Hát nézd, bennem nem áll össze a kép h ha van egy teljes módosítás feltöltve hozzátok akkor mér nem lehet elmondani h igazából mit is tartalmaz

Ezt többféleképpen is fel lehet fogni, de egyébként lehet hogy tegnap én sem voltam magamnál... Elnézést kérek utólag is
ronzo

Offline
2008. 07. 26. 15:55
Üdv mindenkinek! Először is köszönöm az elismerést. Másodszor pedig, ne hibáztassátok a GTAPlace csapatát, hiszen én nem is közöltem senkivel sem a rádiókban található számlistát, tehát a GP-sek még véletlenül sem tudhattak róla. Még egyszer köszi a dicséretet mindenkinek. Jelenleg teljes gőzzel azon vagyok, hogy a még több GTA epizód rádióadójának elkészítsem a modern változatát.
ymhotep

Offline
2008. 07. 26. 16:06
EKkora szájtépést... Amúgy biztos jó a mod, de én nem rontom el a SA-m vele... Amúgy meg szerintem elég barkács mp3ban berakni a cuccot, amikor létezik SAAT is a világon...
Amúgy remek munkát végeztél, csak így tovább
ronzo

Offline
2008. 07. 26. 16:11
Ha SAAT-vel rakom, akkor oda a mixelés öröme, és iszonyatosan sokat foglal. Arról nem is beszélve, hogy így bármelyik 3D-s (PC-s) GTA-ba beilleszthető.

Szerk.: A Playback FM 2008 mennyire nyerte el a tetszéseteket?
Leone

Offline
2008. 07. 27. 05:14
walczviktor

Offline
2008. 07. 27. 09:58
playback az nekem személy szerint jobban is tetszett.
nah de furious ha nem titok, légyszives közölj le egy tracklistet mind2höz. köszi
további jo munkát
ronzo

Offline
2008. 07. 27. 15:31
Hamarosan leközlöm a listát.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak