Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elszabadult a spoiler-vonat, ne álljunk a sínre!

UPDATE: A Rockstar Games kérésének eleget téve a továbbiakban semmilyen kiszivárgott információt nem tolerálunk az oldalon!

Mint arról bizonyára értesültetek, a Sony-nak köszönhetően előtölthető lett a Grand Theft Auto V a PS Store-ból – vagy legalábbis abból 18 GB. Hogy ez jó-e vagy sem, azt nem kommentálnánk, de az biztos, hogy a gaming community már neki is állt annak a 18 GB-os adathalmaznak a megfejtéséhez, kibontásához.

Ez azt jelenti, hogy a megjelenésig hátralévő kevesebb mint egy hónap alatt bizony nem kevés SPOILER lepheti el a webet! Ezek olyan infók a játékmenetről, sztoriról vagy a játék egyéb részéről, amiket megjelenés utánra, mindenki saját felfedezésére szántak, azaz idejekorán elárulhatnak részleteket a játékból.

Oldalunkon a következőkben még jobban odafigyelünk arra, hogy ne fedjünk fel túl sokat a játékból, és ne lőjük le a poént senkinek. Éppen ezért nemrég bevezettünk egy megoldást erre:

Vidd az egeret a fekete csíkra → és most látod, hogy mi van alatta.

Ha mégis olyan tartalomról kell írnunk, amiben van spoiler, akkor azt minden esetben ilyennel fogjuk kitakarni, hogy nyugodtan böngészhessetek minket a megjelenésig, sőt még utána is. Saját felelősségére nézi meg mindenki ezeket, amolyan zsákbamacska alapon.

A spoiler kitakarást a fórumban és a hozzászólások között ti is használhatjátok, sőt kérjük, hogy használjátok is, ahol kellEhhez csak jelöld ki a kitakarandó részt, és kattints a doboz tetején lévő "Spoiler" feliratra, ezután a kijelölt szöveg [spoiler] és [/spoiler] tagek közé kerül.

Továbbá megkérünk mindenkit, hogy a többiek játékélményének védelme érdekében NE posztoljon semmilyen kiszivárgott, kihekkelt, kibontott, feltört vagy lopott információt, linket, videót, és képet. Az ilyen hozzászólásokat moderáljuk vagy töröljük.

Megértéseteket köszönjük, és kellemes, de óvatos böngészést a továbbiakban!

Nyitottunk egy témát is a fórumba, melyet itt érhettek el. Ebben értesülhettek az egyes spoilerekről.

2013.08.23 23:56 ▪ Írta: GTAPlace

vunit12
Offline
2013. 08. 24. 00:48
Hát akkor most sem csalódtunk bennetek! Ügyes, okos megoldás! ;D

NikitaDragovich
Offline
2013. 08. 24. 00:52
Köszönjük! Nagyon kedves gesztus tőletek .

dvflls
Offline
2013. 08. 24. 01:06
Nah itt egy alkalmas cikk hogy szóba hozzam, ami semmiképpen sem kritika és méginkább nem 'fikázás', csak egy ötlet!

Először is köszönjük azt a rengeteg munkát amit az oldalba fektettek, a számtalan sok, naprakész GTA related és non-related hírekért és minőségi szakszerű fordításokér aminek hatására napjainkra rajongói oldalból kvázi tekintélyes Grand Theft Auto szaklappá nőtte ki magát a GTA Place.

A fekete csík, ami a 'veszélyes' információk kitakarását hivatott megoldani, szinte egyáltalán nem látható mivel maga az oldal színsémája is azonos színű. Itt szögezném le, hogy a honlap desingja gyakorlatilag egyedülálló és hibátlan. Viszont a színsémával az egyetlen 'gond' (?) a spoiler csíkon túl, hogy a fekete alapon fehér betűk olvasása nincs túl jótékony hatással a szemre, főleg mostanság, hogy ömlenek az információk és nem ritka naponta 4-5 poszt sem amiért nem bírunk elég hálásak lenni! Nem tervezitek a jövőben egy esetleges színséma váltást, valami vidámabb és szemkímélőbb megoldással? Ez a fekete/(sárga) kombó leginkább a GTA IV depresszív film-noir hangulatát idézi, de most, hogy a GTA átköltözik a nyugatra ezzel sokkal jobban harmonizálna valami vidámabb szín lásd például a http://www.gtav.net/ ami gyakorlatilag telitalálat és mellesleg ingen jó megoldásokkal lehet találkozni. És tudom az kizárólag a GTA V-tel foglalkozó oldal, és a fenti pár sor kizárólag csak a színsémára vonatkozik és csak ötlet szinten, hiszen nyilván így is rengeteg munka van az oldalban. Bárhogy is lesz, továbbra is maradok remélhetőleg változatlanul és ugyanitt minimum a következő, nagy Grand Theft Auto (Next Gen Vice City) -ig.

Még egy kérdés a cikkhez kapcsolódóan: A spoileres információ áradatot is közzéteszitek akkor a következő időszakban, vagy ezt a fajta hírközlést nem szorgalmazzátok inkább? (Én mindenképpen vevő lennék rá)


Üdv.

Gege
Offline
2013. 08. 24. 01:41
dvflls: 1. Raktam rá egy szürke keretet, talán így jobban látható.

2. Ha hiszed ha nem, de. réges régóta meg akarunk már újulni, és végre idén sikerült megszülni az új designt is (igen, világos lesz ). Már csak a rendszert kell befejezni alá, merthogy a mostani elavult már és sok helyen hibás. Dátumot nem mondanék, de megpróbálunk a GTA V-re végezni. Nem biztos hogy össze fog jönni.

3. Ha olyan az infó, akkor kirakjuk spoiler tagekkel (pl. rádió lista, zeneszámok -- merthogy ezeket már fel is rakták a netre). De túlságosan nem megyünk bele a részletekbe. Pl megtaláltuk már átvezető videók szinkronhangjait, na az ilyenről nem fogunk írni.

peti9623
Offline
2013. 08. 24. 01:44
nagyon jo megoldas szerintem

Dreezzd
Offline
2013. 08. 24. 02:07
Én attól parázok hogy a R* ezzellen fog teni valamit .. nem akkarlak benneteket ijesztgeni csak ezt tutti megtorolják..

dvflls
Offline
2013. 08. 24. 02:34
Gege: Köszi a kimerítő tájékoztatást, izgatottan várom a továbbiakat!

Esetleg a 3-mas pontban leírtakat, be tudnád nekem linkelni valamily módon? A Gugla nem igazán segít. (GTA Forums?)

Gege
Offline
2013. 08. 24. 02:35
Dreezzd: Nem igazán tudnak semmit tenni, csak hogy fake-nek neveznek mindent és youtuberól meg ahol csak lehet leszedetik a cuccot.

dvflls: nem akarok ide konkrétat posztolni, de itt nézz szét: http://www.gtaforums.com/...p?showforum=277

VIGYÁZAT: sztori spoilert is találhatsz ott én nem nagyon akarok belemenni egyik topikba sem. Elég baj volt hogy Marston halálát is youtuberól tudtam meg

dvflls
Offline
2013. 08. 24. 02:45
Gege: Köszönöm... Atya éég.. a helyzet sokkal súlyosabb mint gondoltam, ez játéktörténeti botrány. Szerintem a Sony kapni fog a pofájára.

Nyilván én sem vagyok hülye az élménytől nem fosztanám meg magamat.. Apróságokra vagyok kíváncsi, mint pl a zenei felhozatal, illetve a szinkronhangok.. Különösen arra hogy Ned Luke részvétele beigazolódott e ezek alapján na majd kiderül.

Egyébként Marston alatt az RDR-t érted?

Gege
Offline
2013. 08. 24. 03:05
dvflls: A zenéről talán írunk mi is szerintem, ha meglesz a teljes (?) lista.

Igen, John Marston van az RDR-ben

dvflls
Offline
2013. 08. 24. 03:43
Gege: Szerintem ezt azzal tudnák leginkább 'megtorolni', hogy a megjelenésig tervezett infók, screenshotok, esetleg új trailert amit a hátralévő időben terveztek NEM adják ki egyáltalán hanem mély kuss lesz a játékot illetően a megjelenés napjáig. Gondolom.

krisk
Offline
2013. 08. 24. 07:09
A GTAForums-ot se szabadna nézegetni, mert ottt is """"KIS"""" spoilerről nyitnak topicot és olyan dolgokat írnak, mint hogy ki hal meg a történet folyamán (FIGYELEM! EZ EGY ROHADT NAGY SPOILER, ha nem akarod elszúrni a játékot, NE NYISD MEG.) Rockford Hillsben, ahol Michaelék is élnek, elvileg a kiszivárgott audió szerint a Weazel News jelenti, hogy meggyilkoltak egy családot. PERSZE ez valószínű a tanúvédelmi program miatt van bent, de akkor is érdekes. Szóval ilyen trolloknak ne dőljetek be.

Még hogy a játék teljes audiójának kiposztolása nem vezethet nagy leakekhez.

FreDDy
Offline
2013. 08. 24. 09:10
Lehet, hogy nem igaz, sőt... De akkor is furcsa: http://www.gta5tv.com/gas...tations/

hapci
Offline
2013. 08. 24. 09:44
Amúgy egy mp3 file-ban, de [link törölve] van szerintem az összes rádió anyag a GTA V-ből. Megint nagyon eltalálták a zenéket

Nem szólok többször, de megosztani ezeket a fájlokat tilos. -- Shotgun

V GTA V
Offline
2013. 08. 24. 10:20
Nem nagy meglepetés, már amikor preload volt PSN-en akkor lehetett tudni baj lesz. Nem igazán értem sokszor decrypteltek már preloadokat, ráadásul bőven elég lett volna szeptemberbe feltenni, akkor is időben letöltötte volna mindenki...
No de! Erről azért R* tehet. Értem én a hype építést, de túlzásba vitték! 1 éven át semmilyen infót nem adtak, ez pedig azzal magyarázták 100%-ig biztos infókat akarnak nekünk adni csak azért nem ha ha.... Aztán a késések, és végül 2 év várakozás, ami kb olyan titkolózással telt, mintha egy új földönkívüli fajt fedeztek volna fel. Ez a titkolózás olyan mértékü lett, hogy az emberek minden fűszálba el kezdtek kapaszkodni, ízekre szedték még a MP3-is találtak is egy jármű listát. Most ugyanaz történik, egyszerűen a R* beleszoktatta az embereket ebbe, most egye meg, amit főzött! Lehetett volna normális marketing kampányt folytatni, még ez a hype építőset is, de egyszerűen most a késésekkel és a titkolózással túlmentek egy határon, a játékosok csupán alkalmazkodtak ehhez. Egyébként ki az a retardált aki szerint nem törik fel fél perc alatt a fileokat? R* vagy a sonynál nagyon komolytalan emberek dolgoznak! Ennyi szarakodás után egy ilyen amatőr hiba, és pár óra és fent van az ending a játékból lelőve mindent augusztus 24.-én? Csak gratulálni tudok, remélem GTA VI-nál elhagyják a R* baromságot, és rájönnek már nem 2004 van és ps2, meg pár internetes fórum! A világ továbblépett, érdekes más fejlesztő tud normális marketing tervet létrehozni, nem is szedik darabokra a játékukat, és azokkal is élmény játszani és felfedezni őket.

hapci
Offline
2013. 08. 24. 10:36
hapci: Értem!

Jakesz
Offline
2013. 08. 24. 11:06
Ez marha jó, hogy megjelenés előtt kiderül a legtöbb dolog. Az oldalt szerkesztő GTA rajongóknak inkább pont az lenne a feladata, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a hírek, de inkább itt pont az ellenkezője megy. Persze lehet azt mondani, hogy aki fél a spoilertől az ne menjen rá, de amikor ráadásul ennyire fel van fújva a dolog, a kíváncsiság úrrá válik.

Gege
Offline
2013. 08. 24. 11:08
V GTA V: Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha folyamatosan jöttek volna az infók, akkor is ugyanúgy be lenne zsongva mindenki, mert ez GTA és Rockstar játék.

De valóban ráért volna szeptemberben felrakni.

V GTA V
Offline
2013. 08. 24. 11:12
Ben Dover
Az nem kérdés, hogy akkor is feltörték volna, csak ha jöttek volna az infók az emberek nem szorulnának rá, hogy cutscene aduiókat hallgassanak, vagy legalább meg tudnák állni, mert nem lenne bennük hiányérzet, ehelyett hangos könyv formájában lelövik a storyt.

krisk
Offline
2013. 08. 24. 11:19
Nem értem én se miért rakták ki előbb. Az előtöltésnek elvileg az a lényege, hogy a megjelenés napján ne fagyjanak le az EA szerverei.

A scene jelenleg hallgat, mivel a két profi(bb) hacker, akik vállakoztak, nem tudta elindítani a játékot. De itt nem effektíve CSAK arról van szó, hogy a játékot lehet játszani, hanem arról is, hogy a játék FÁJLJAI elérhetőek, amiből ki lehet szedni a megfelelő toolokkal a textúrákat/infókat/küldetés scripteket. Gondolom nem frissítették annyira a RAGE fájlformátumokat az MP3 óta, hogy ne lenne rájuk valami toolkit, vagy ne lehessen átírni egyet 1 nap alatt a GTA V-re.

Ez a Rockstar hülyesége volt, nem csak az, hogy kirakták elötöltésre, hanem az is, hogy ennyivel hamarabb tették ezt meg. A preloadokat általában azért rakják fel megjelenés előtt 2-3 nappal, hogy ne érje meg feltörni az embereknek a preloadot, mert 2 nap alatt kb. lehetetlen azt megtenni.

Gondolom most is, mint az IV-vel, ha a preload feltörése nem is sikerül (amire egyébként elég nagy a valószínűség) valami sajtós, elosztóhálózatnál dolgozó ember vagy hasonló emberek fogják kileakelni a BR lemezt 1-fél héttel a megjelnés előtt.

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 11:19
Jakesz: Ez a logika körülbelül annyira hibás, mint a "fegyverek ölnek" és a "videojátékok agresszívvá teszik a gyerekeinket" típusú agyszülemények. Az egyén dönt...

Krisk: A fájlformátumok változtatása lehet, hogy apró, de arra idő rájönni, hogy konkrétan mely szekciók kerültek átírásra, milyen mértékben, mert szintekre vannak osztva.

Az oroszok előnyben vannak, mert ők törték fel az MP3 és a GTA IV formátumait is, de még ők sem tartanak ott, hogy az új RPF fájlokat megnyissák.

V GTA V
Offline
2013. 08. 24. 11:37
krisk

100%-ig biztos vagyok benne nem fogják elindítani. Preloadokat persze lehet hackelni, de 100%-os letöltés nem igazi, pár megányi fájl hiányzik mindig ami csak megjelenés napján töltődik le. Szóval ha valahogy sikerül is decryptelni a játék fájljait akkor is kell egy kis programozás, hogy a hiányzó scripteket befoltozzák, ami lehetetlen szept 17-ig, de még utána se sikerülne soha . Véleményem szerint a játék fájlokat nehezbb decryptelni, talán nem is fogják 17.-ig legalábbis remélem. Kritikus időszak majd a nem digitális leak lesz, mert onnantól a youtube és minden el lesz árasztva, és bezony ez is bőven 17.-e előtt megtörténik majd. Szerintem 10-15.-e között fent lesz x360-s verzió torrenten.

Fr4nkl1n
Offline
2013. 08. 24. 11:47
Úristenem tök sok infó van ebben a fórumban amit odalinkeltetek mostmár én se fogom a SPOILERrel áthúzott részeket elolvasni. Nagyon elszúrta mostmár nekem a végét hogy kiderült (?) mi lesz a vége.:'((((

Gege
Offline
2013. 08. 24. 11:53
Fr4nkl1n: basszus, miért olvasod akkor el?

krisk
Offline
2013. 08. 24. 12:05
Shotgun:

Az új RPF a régivel csak (legalább is, ahogy én tudom) annyiban különbözik, hogy az egész cucc SHA-256-tal titkosítva van. De gondolom maga az archívum típusa nem változott sokat, ugyanúgy van egy fejléc egy rakat offsettel az egyes fájlokhoz, és utána ömlesztve minden egyben.

Az audiót pedig, ahogy láttuk, valószínű nem az új RPF-fel tömörítették mivel ha kicserélted a kiterjesztést valami random fájltípusra, pl. OGG, a VLC, ami ugye tudjuk, hogy toleráns a szabványokkal szemben, és a teljesen tropára ment videót is megprbóbálja lejátszani, probléma nélkül vitte, és ahogyan elért a zene végére, jött a következő egyből (szóval ja, valszeg az eredeti RPF-et is használják még). Gondolom abból az indíttatásból, hogy minek, hiszen kit érdekel az audió: csak nem számoltak a spoiler tartalommal a híradásokban meg a cutscene dialogokban.

Én igazából a RenderWare erában vagyok inkább otthon (pontosabban a GTA: SA, a SAMP és az általuk használt programok/fájlformátumok reverse enginneringjével szoktam szórakozni), tehát az egy teljesen más világ, de az OpenIV-s ruszkiknak (gondolom róluk beszélsz) sok szabadidejük van, lehet, megcsinálják.

A játékból pedig elvileg minden megvan a merevlemezeden (legalább is a preloadok 99%-ában így van), 17-én csak a dekódoláshoz szükséges hash kell, amivel mehetsz is aztán játszani.

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 12:21
krisk: Ezeket természetesen tudom, de ahogy én értesültem, pontosan nem tudják még, mi változott a formátumot illetően, és pont ez jelenti a gondot a feltörésben.

Az RDR RPF-jeit a mai napig nem törték fel, ha jól emlékszem például.

A hangfájlokkal kapcsolatban: Kissé érdekes, hogy a stúdió hangzású részletek is benne vannak a fájlban, összetömörülve a játékban hallhatókkal. Feleslege helypocsékolás.

Szerk.: Folytattam egy laza üzenetváltást még GooD-NTS-el, az egyik OpenIV-os programozóval, aki szerint még nem feltörhető a játék. Hogy ezt a fájlokra értette-e, azt nem tudom, bár elég valószínűtlen.

laroy
Offline
2013. 08. 24. 12:25
Hát akkor én csak itt a főoldalon lévő cuccokat fogom megnézni, esetleg a kiszivárgott képeket mást nem, ha ilyen durva a helyzet... Kösz én nem kérek ebből.

Gege
Offline
2013. 08. 24. 12:45
GooD-NTS (OpenIV készítő) azt mondta hogy új, RPF7-es szabványban vannak a kötegek, ráadásul valami fájlnév.partX.rpf tömörítésben. Biztos fel fogják törni, de nem hinném, hogy a megjelenésig.

laroy: képek szerencsére nincsenek. még...

krisk
Offline
2013. 08. 24. 13:20
Shotgun:

Az IV-erát annyira nem ismerem, tehát erre nem tudok választ mondani, tehát ha nem törték fel, akkor nem törték fel. Az új RPF7-tel tisztában is vagyok, csak azt nem tudom, hogy az RPF7-et itt használták először, vagy ezt használták a RDR-ben is? Végülis akárhogy is nézzük, ez csak jó, mert előbb állhatnak neki a hackerek a munkának és hamarabb lehet majd modolni a játékot. Azt én is észrevettem, hogy a hangfájlok több "take"-t is tartalmaznak, de hát a R* sosem arról volt híres, hogy éppen takarékoskodna a lemezterülettel.

Gege
Offline
2013. 08. 24. 13:30
krisk: Az RDR-ben elvileg RPF6 volt.

Bence (Visali)
Offline
2013. 08. 24. 13:43
Jakesz: Nagyjából ugyanazt mondtam én is a többieknek, de én valahogy mindig kilógok a sorból. Köztünk sincs teljes egyetértés a dologgal kapcsolatban.

realostew
Offline
2013. 08. 24. 14:27
Bence (Visali): Hát én tuti nem fogom a spoiler szektorokat elolvasni. Egyszerűen már a gameplay videóval is hadilábon álltam, hogy megnézzem-e mert elég sok dolgot lőttek már le a játékról azelőtt is. De ezek után már biztos, hogy nem marad titokban szinte semmi... :\

GangStarr94
Offline
2013. 08. 24. 14:50
nem értem az embereket miért nézték meg a légvégét a játéknak, így már értelme sem lesz a történetnek nektek...

Bence (Visali)
Offline
2013. 08. 24. 15:44
GangStarr94: Körülbelül.

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 17:05
GangStarr94: Szerintem mindenki azt csinál, amit akar. Az ilyen spoiler-ellenes dolgokra meg az a válaszom, hogy hülye ember az, aki árammal átjáratott kerítéshez nyúl, amin hatalmas betűkkel hívják fel a figyelmet a veszélyekre.

tataisrác84
Offline
2013. 08. 24. 17:34
Valahogy ez az egész olyan mint ha megerőszakolnák a játékot. Kicsit le is lankadt az érdeklődésem, azt hittem legalább a GTA V-öt nem törik fel, nem piszkálják meg. Így már nem lesz ugyan az a szűzies hangulat. De ez is a sok pc-s hackernek a bűne, ki nem állhatom a pc-s embereket állandóan csak warez-warez hátán. Kell nekik egy külön internálótábor azt ott lehet warezolni. Egy letöltés egy anál szonda!

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 17:49
tataisrác84: Főleg, hogy ez egy PS3-mas, hivatalos leak volt, és a PS3-mas srácok szedik ízekre a játék fájljait.

tataisrác84
Offline
2013. 08. 24. 17:57
És a PS3-al szedik szét, semmi PC beavatkozással?

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 18:02
tataisrác84: Ó, értem. Tehát ha valakinek van egy PC-je, és azon hallgatja a kiszivárgott hangfájlokat, nem a konzolján, akkor az egész PC társadalom egy sz*r?

Nem kell szítani a tüzet a táborok között..

Első soron egyébként annak a srácnak lehet megköszönni, aki előrendelte a játékot digitálisan, és MEGOSZTOTTA a letöltési linket hozzá a többi emberrel.

laroy
Offline
2013. 08. 24. 18:23
Szerintem meg alapjainál kell a hibát keresni: aki kitalálta ezt az egész 1 hónappal előtte töltősdit. A crackerek, terjesztők, megosztók már csak a kialakult lehetőséggel élnek sajnos vagy nem sajnos.

realostew
Offline
2013. 08. 24. 18:26
Azért tegyük hozzá, hogy igaza van. Tényleg kár külön kiemelni a PC-s tábort (nem oktalan,de valóban kár feszültséget csinálni), de b*szki igaza van! Nem gondoltam egy másodpercig se, hogy sosem lesz feltörve a játék, de reméltem, hogy előbb fog megjelenni és előbb vehetem a kezembe, mielőtt minden kis hülye infó kiszivárog a játékból... :
Habár nem olvasom el őket és nem is hallgatok semmit sem, abszolút kizárom magam belőle, de az érzés már nem ugyan az...

Szerk.: a hivatalos oldal reagálta valamit a dologra?

akela
Offline
2013. 08. 24. 18:30
Csak egy picit olvastam bele a spoiler részbe... kár volt
Ó R* add hogy kacsa legyen a dolog!

sz.gergo
Offline
2013. 08. 24. 18:36
tataisrác84: Szóval utálod a pc-seket, meg internálótáborba küldenéd őket, meg análszonda! Azt hiszed, hogy te egy felsőbbrendű lény vagy mert van egy konzolod! Attól, hogy egy pár pc-s hecker feltörte a játék pár fájlját(ami mit ad isten, mit nem egy konzolról származik), azért még a többi pc-s nem hibás.

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 18:38
realostew: GTAForums.com-on az egész Spoiler szekciót leszedették Rockstarék. Én már gondolkodom rajta, hogy mi is eltávolítjuk.

Davekoma
Offline
2013. 08. 24. 18:40
Shotgun: Szedd le, mert nem bírom ki, hogy ne nézzem meg minden percben!!!

realostew
Offline
2013. 08. 24. 18:42
Davekoma: Igen Dave, azt észrevettem.. Kicsit csalódtam is (nem rosszindulatúan mondom ), azt hittem te az a kemény mag része vagy aki nem rontja el magának a játékélmény ilyenekkel.

Shotgun írta:
GTAForums.com-on az egész Spoiler szekciót leszedették Rockstarék. Én már gondolkodom rajta, hogy mi is eltávolítjuk.


Jól tennétek, SZERINTEM!

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 18:44
realostew: Nálam nem okoz nagy dilemmát, mert valószínűleg a végigjátszásokat is meg fogom nézni YT-n. A IV-nél is így volt, és ezek után is élveztem a sztorit.

Még egy közös konfin múlik, hogy van-e létjogosultsága a fórumban.

Davekoma
Offline
2013. 08. 24. 18:45
realostew: Eddig keménynek éreztem magam a Spoilerek iránt, de most megtörtem!

realostew
Offline
2013. 08. 24. 18:46
Shotgun: Pedig te XBoxos vagy nem? Azaz végigtudnád játszani magadnak is. Akkor meg miért? Amúgy javíts ki ha rosszul emlékszem.

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 18:48
realostew: Idő- és anyagi háttér hiánya jelenleg.

Meg amúgy is szükséges megvizsgálnom a dolgokat, ha minél hamarabb akarok cikkeket közölni a játékról. Plusz számomra maga az élmény, tehát hogy az információk által közölt dolgokat átélem, nem elrontható. Remélem érted.

Roland02
Offline
2013. 08. 24. 18:49
Shotgun:
Ugyanígy voltam én is anno 2008-ban!
Emlékszem majdnem egy héttel korábban kijött az xbox360-as verzió,
mekkora balhé volt belőle,a legtöbb portál meg is írta,mindenki ezzel foglalkozott!
A rockstarék pedig nem győzték töröltetni a youtube videókat!

sz.gergo
Offline
2013. 08. 24. 18:53
Shotgun: Ha kijön a játék, fogtok írni cikkeket (mint végigjátszás, történet, küldik) mert van akiknek még várniuk kell a játékra?

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 24. 18:54
Gratulálok $ony! Ezt jól megcsináltad! Na gyerekek, fájós búcsút veszek a megjelenésig, mert bár jófejek vagytok, hogy spoilertopikot meg ilyeneket nyitottatok, nem bízom meg a torkosságomban és félek, ha fent maradok, akkor mindent el fogok olvasni abban a topicban meg mindenhol! Szóval a viszont látásra szeptember 17-ig!

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 18:56
Roland02: Igen, én is emlékszem. Most el is indult a dolog megint, a Take-Two Interactive sorra szedeti le a vidiket szerzői jogok megsértése miatt.

sz.gergo: Megmondom őszintén, hogy ez ugyanaz a helyzet, mint amúgy most a kiszivárogtatott infóknál. Sajnos így is úgy is veszteni fog az egyik csoport, mert hamarabb értesül dolgokról, amikről nem kéne.

Tehát ez nem oszt, nem szoroz. Csak azok sírnak, akik nem képesek megállni maguk, hogy megnézzék a spoilereket. Remélem érthető a gondolatmenetem, mert nincs kedvem hat oldalban leírni senkinek, miért is ugyanaz a helyzet...

Annyi az egész, hogy a konzolosok most azért háborognak, mert át kell élniük azt, amit a PC-seknek ugyanúgy. Ha pedig ezt most mégis mindenki a számítógépes társadalom baklövésének tartja, akkor egy jól irányzott bemutatásnak lehet venni azért, mert folyamatosan szidják a PC-seket.

Amúgy csak közlöm, hogy a fájl eredetije egy PS3 júzernek köszönhetően került a netre, mert közölte a hivatalos, Sony-s linket. Ennyit a warez vitáról skacok...

Roland02
Offline
2013. 08. 24. 18:58
dani.szentgali:
Csak jó tanács tőlem,meg másoknak is akik félnek a spoiler-től!!
A Newswire oldalt is mellőzétek,(pláne a ha az angol tudásod elég jó)
mert a sok kis nyomi tele spameli az cikkeket majdnem mindenről amit tudni lehet,és hát tudjuk hogy a R* hétvégén csak ritkán van fent!
Gondoltam szólok!

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 24. 19:00
Roland02: Köszönöm szépen a figyelmeztetést, de azt hiszem, a megjelenésig az egész internetet hanyagolom. Csakis TV-zni illetve X360-ozni fogok?

Roland02
Offline
2013. 08. 24. 19:02
dani.szentgali:
Nagyon úgy fest a dolog,persze minden a te akaratodon múlik!

realostew
Offline
2013. 08. 24. 19:05
Roland02: Szerintem most gőzerővel dolgozik a Rockstar megfelelő részlege, hiába van hétvége.. Biztosan anyázhatnak annak aki megcsinálta balhét na meg a Sony-nak is...

Gege
Offline
2013. 08. 24. 19:09
Gondoljatok a heroinra. Mindenki mondja, hogy milyen jó belőve lenni, de mégse csinálod. Na ugyanez van a spoilerrel is

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 24. 19:11
Gege: Na ja!

Rockstar69
Offline
2013. 08. 24. 20:45
realostew:

"A reminder to all Social Club members of Rule #1 right above the Comment Box. Anyone posting links to or discussing supposed "leaks" about our games here on our own site will have their commenting privileges suspended indefinitely.

As we get closer and closer to game launch, there will be lots of people around the internet posting supposed leaked information about the game. Please do not proliferate such things here as we certainly don’t want any misinformation spread from things that are fake nor do we want spoilers spread regarding anything that might be true. Anyone engaging in such discussion here at the Rockstar Newswire before September 17th will have commenting privileges revoked until well after the game’s release. Thank you for understanding, Rockstar Games."

tataisrác84
Offline
2013. 08. 24. 20:51
Nem rosszból értettem, mindenki tudja hogy értettem! Ne mondjátok, hogy nincs keserű szájízetek ez a kiszivárgás miatt! Én mindenkit megértek, és bocsánat ha valaki magára vette, de én is és még vagyunk egy páran így nagyon várom a játékot.

Rockstar69
Offline
2013. 08. 24. 20:59
De amúgy ezért miért is a Sony a hibás? A Rockstar meg a Sony naivságán múlott az egész. Mikor olvastam ezt az előtölthetős dolgot, egyből az jutott eszembe, hogy nem félnek, hogy feltörik? Ki bírná ki, hogy ott van a játék a merevlemezén, amire már hónapok / évek óta várt? Még ha valami szar Fifa vagy COD lenne, nem lenne ezzel gáz, mert ki szenvedne egy olyan játék feltörésével, amiről mindenki tud mindent...

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 24. 21:03
Rockstar69: Te magad most írtad le a kérdésedre a választ! Ekkora ellentmondást! "Ezért miért is a Sony a hibás? A Rockstar ÉS A SONY naivságán múlott az egész." Bár igaz, hogy nem csak és kizárólag a Sony tehetett róla, a R* is lehetett volna jóval óvatosabb, azért a Sony is benne van a dologban jócskán, ezt te magad írtad le most!

Wazza10
Offline
2013. 08. 24. 21:14
Rockstar69: Nem teljesen értem, elmondanád mit ír ez?: )

Davekoma
Offline
2013. 08. 24. 21:17
Wazza10: "Mit ír ez?"
Szerintem egy másik személy megérdemli, hogy legalább "ő"-t írj, mik vagyunk mi parasztok?

Wazza10
Offline
2013. 08. 24. 21:18
Davekoma: Nem rá értettem az ezt, hanem a cikkre : D Rosszul fogalmaztam elnézést érte : D

Davekoma
Offline
2013. 08. 24. 21:19
Wazza10: Akkor oké! XD
Amúgy gondoltam, csak azért helyre tettem a dolgokat.

Benyo98
Offline
2013. 08. 24. 22:41
De egyébként amit le töltöttek a PS store bol maga játék is el indul vagy csak pár videó vagy szöveget tudtak fel törni.Kerestem spoiler videókat a youtubon meg egyéb helyeken nem találtam esetleg valaki el küldené privált üzenetbe ?!?!
Köszi az infókat

JellemesMartin
Offline
2013. 08. 24. 23:12
Szóval van egy forrás, ami nem elérhető a legtöbb ember számára, és vannak emberek, akik esetlegesen hamis infókat terjesztenek,de mégis elhisszük nekik amit mondanak, miközben nem tudjuk ellenőrizni, hogy igazuk van-e. Fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy amit nem a Rockstar rak az orrunk elé, az nem lehet biztos.

Shotgun
Offline
2013. 08. 24. 23:17
JellemesMartin: Kivétel mondjuk a spoiler témában lévő, általam is igazolt infókat, amiket első kézből tudok igazolni.

A forrás két fájl.. az egyik a rádióállomások hangjait, a másik pedig az átvezetőkét tartalmazza. Megosztani term. nem fogom.

Roland02
Offline
2013. 08. 25. 00:01
Nah a PS3 intro videó is kiszivárgott a youtube-ra,bár sokáig szerintem nem lesz fent!

Rockstar69
Offline
2013. 08. 25. 00:08
dani.szentgali: Úgy értettem, hogy miért csak a Sony a hibás? Ez jó alkalom arra, hogy az Xbox fanboyok szidják a Sony-t, pedig nem csak az ő saruk...

Wazza10:Nem tudom...

Petyaaaa
Offline
2013. 08. 25. 00:59
Tényleg jobb lenne ha nem lennének
spoileres hírek az oldalon még kitakarva sem!
Akit nagyon érdekel (mert kíváncsi vagy h**** és nem bír várni bár oly közel a cél) az úgyis megkeresi/megnézi/utána jár és lehet nem találja amivel mellesleg csak magának tesz jót későbbre, namind1, DE AKI NEM AKARJA VAGY CSAK ÁRTATLANUL rátéved az egyik spolierre és nem bírja ki mert biztos, hogy sok embert buzdította kíváncsiságra az a feka csík. Olyan mint egy kaparós sorsjegy basszus és így ők is bűnbe esnek =( Én még bírom
Mindenkinek joga van spoilertudat nélkül játszania a GTAV -öt még ha kíváncsi is. Ez az én véleményem =/.

És valóban sz*r lesz úgy elkezdeni a játékot, *-* hogy mást már tudja a végét és, hogy te is tudhatnád mert kiba**ottul fent van a neten.
xD Lehet valaki a netet is kihúzta, hogy véletlenül se...
Bekéne szólni New York ba, hogy állítsák már le az szervereket...
itt már csak az segítene... vagy az se =(

realostew
Offline
2013. 08. 25. 01:11
Petyaaaa: Mer' milyen szerverek vannak New York-ban amit le kellene állítani?

Petyaaaa
Offline
2013. 08. 25. 01:15
Hát izé... ezt ne kérdezd, hogy honnan tudom, de az internet onnan jön
Valahonnan megy mindenhova vagy legalább is összeköti a többit és ez New York. Ott vannak a szolgáltatók vagy nem tom, hogy hívják :/

realostew
Offline
2013. 08. 25. 01:42
Én nem tudom, nem vagyok bennfentes, de nekem logikusabb lenne azt képzelnem, hogy Kaliforniában valahol Szilíciumvölgyben vannak ezek a nagy központok. De mondom, ez csak saját vélemény.

addam
Offline
2013. 08. 25. 01:48
Ha kilövik az USA-t, attól még az itthoni tartalmak elérhetőek esélyesen. Az internet lényege a decentralizáltság. Persze meg lehet akasztani nagyobb körzeteket, ahogy a T-Home-nak is sikerült valamelyik évben, de egy csomópont kiesése nem elég.
A videómegosztók egyik jellemző tulajdonsága meg a terheléselosztás, akár globálisan is. Van egy szerverpark itt, egy amott, a terhelés, földrajzi hely függvényében esel be egyre.
Szóval ezért ha valami felkerül a netre, az nem jön le egykönnyen, mondhatni soha.

Petyaaaa
Offline
2013. 08. 25. 01:57
Hmm... Akkor... A hozzászólásom végén... Az utóbbi...

tomspl
Offline
2013. 08. 25. 09:08
Én tuti nem olvasom ezt a fórumot... Nekem elég annyi amit ez az oldal hivatalosan közöl!
Miért rontsam el a saját élménymet azzal hogy el olvasom a játék menetét ami lehet nem is igaz! Sok hüly* meg ezen a témán kattog.... KI kinek a hangja stb.... nevetséges.....

dani.szentgali
Offline
2013. 08. 25. 11:43
Rockstar69: Senki sem mondta, hogy csak az ő saruk, csak azt, hogy ezúttal ők is hibáztak.

Petyaaaa
Offline
2013. 08. 25. 12:04
Végül is nem a Sony kért bocsánatot a Rockstartól...
Asszem ezzel ők maguk mondták.
Ha a tanár rossz leckét diktál fel és a tanulók
megcsinálják, az a TANÁR HIBÁJA! de ezt félretéve...
Mondjuk ha nem csak az ő hibájuk hanem másé is persze...
akkor is 90% -ot rájuk írnék.
És az, hogy mi kinek a hibája az már más mert, hogy a R* elküldte a fájlokat az szerintem nem bűn, a Microsoft nyugton bírt maradni, de azzal, hogy a Sony kirakta a fájlokat és mások kezére jutott hibázott szóval ez teljesen az ő hibájuk, de természetesen, hogy feltörték, próbálkoztak vele, sikerült is ahogy-ahogy és az egész net tele lett spoilerrel az már a hekkerek "sara" valóban. Elég bosszantó =/

Rockstar69
Offline
2013. 08. 25. 21:11
Petyaaaa: Te nagyon nem vagy képben...

Petyaaaa
Offline
2013. 08. 25. 22:34
Te meg nagyon Sony fan vagy

Gyuriniteforce
Offline
2013. 08. 26. 00:08
Hahaha..

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink