Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Félhivatalos információk

Lassan egy hónapja, hogy bejelentették a Nindento DS-re készülő Grand Theft Auto Chinatown Wars-t, de még nem igazán gyarapodtunk a játékot illető információval. A UGO.com weboldal azonban állítása szerint megtudott néhány dolgot a játékról, egy olvasójuk által.

Az állítólagos információk a Chinatown Wars több játékelemével is kapcsolatosak, mint a Multiplayer, küldetések, illetve a város. A UGO szerint a játék fő célja az lesz, hogy a "játékos végül elnyerje az egész alvilág feletti irányítást. A főszereplő továbbá egy fiatal bandatag lesz, akinek a bandán belül komoly harcokat kell vívnia, hogy megkapja a vezető szerepet".

A multiplayer során 4 féle játékmódot lehet kipróbálni, köztük egy kooperatív, illetve egy versenyzős játékmódot is, mely 7 különböző pályát tartalmaz és bármilyen járművel lehetőségünk van versenyezni. A több, mint 70 fő küldetés mintegy 20 órányi összesített játékidővel kecsegtet, ha a minijátékokat nem is adjuk hozzá. Állítólag egy olyan lehetőség is be lesz építve a játékba, hogy bármely, általunk korábban teljesített küldetést újra megcsinálhatunk.

Ez mind szép és jó, de kérdés, hogy valódiak-e a UGO információi. Mindenesetre a hírt levették a UGO.com-ról (valószínűleg a Rockstar Games kérésére). Reméljük, hogy a közeljövőben hivatalos információ, esetleg kép is napvilágot lát.

2008.08.06 10:33  ▪ Forrás: UGO  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2008. 08. 06. 10:42
Visszatérünk a jó öreg vegyük át az írányítást típusú játékhoz. Örülök neki. Nincs kevés küldetés, a multi nem olyan sok de a lényeg bennevan. Jó kis játék lesz szerintem. Persze ha igazak az infók.

ymhotep
Offline
2008. 08. 06. 12:30
Gege írta:
...a játék fő célja az lesz, hogy a "játékos végül elnyerje az egész alvilág feletti irányítást.


Lehet, hogy tévedek, de szerintem ez minden GTA alapeleme

Athlon
Offline
2008. 08. 06. 12:40
IV-ben nem. És gondolom mindenki azt hitte hogy most már mindíg szerényebb lesz a végcél. De lehet hogy lesz még Niko főszereplő és később lesz igazi alvilági legenda.
Szerk: Én most néztem a forrást és ott van 1 frissítés hogy itt nincs semmi látnivaló. Lehet hogy benézték az UGO-nál?

Leone
Offline
2008. 08. 06. 12:52
Az igazság az, hogy a játék valószínűleg jobban vissza fogja majd adni a megszokott feeling-et, mint mondjuk a Grand Theft Auto IV. Ezt azért mondom, mivel a Nintendo igencsak a játékosok élmény szerinti visszajelzései szerint dolgozik, a Rockstar Games pedig jót akar gondolom keresni a Chinatown Wars-szal is.

niko belik
Offline
2008. 08. 06. 13:47
Kár, hogy csak DSre adják ki, és mondjuk Wiire nem, bár érdekes lenne wiivel, de kipróbálnám.

ymhotep
Offline
2008. 08. 06. 17:21
A fenébe is, jó hogy én még mit sem tudok Niko életéről, azt hittem ő is "bighasztla" lesz a végén... Sajna ez felér egy kisebb fajta spoilerrel

MateL
Offline
2008. 08. 06. 20:32
Athlon: "Mindenesetre a hírt levették a UGO.com-ról (valószínűleg a Rockstar Games kérésére)."

Athlon
Offline
2008. 08. 07. 10:23
Igen a hírt nem szoktam többször elolvasni csak elsőre sry.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink