Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Félhivatalos információk

2008.08.06 10:33  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: UGO

Lassan egy hónapja, hogy bejelentették a Nindento DS-re készülő Grand Theft Auto Chinatown Wars-t, de még nem igazán gyarapodtunk a játékot illető információval. A UGO.com weboldal azonban állítása szerint megtudott néhány dolgot a játékról, egy olvasójuk által.

Az állítólagos információk a Chinatown Wars több játékelemével is kapcsolatosak, mint a Multiplayer, küldetések, illetve a város. A UGO szerint a játék fő célja az lesz, hogy a "játékos végül elnyerje az egész alvilág feletti irányítást. A főszereplő továbbá egy fiatal bandatag lesz, akinek a bandán belül komoly harcokat kell vívnia, hogy megkapja a vezető szerepet".

A multiplayer során 4 féle játékmódot lehet kipróbálni, köztük egy kooperatív, illetve egy versenyzős játékmódot is, mely 7 különböző pályát tartalmaz és bármilyen járművel lehetőségünk van versenyezni. A több, mint 70 fő küldetés mintegy 20 órányi összesített játékidővel kecsegtet, ha a minijátékokat nem is adjuk hozzá. Állítólag egy olyan lehetőség is be lesz építve a játékba, hogy bármely, általunk korábban teljesített küldetést újra megcsinálhatunk.

Ez mind szép és jó, de kérdés, hogy valódiak-e a UGO információi. Mindenesetre a hírt levették a UGO.com-ról (valószínűleg a Rockstar Games kérésére). Reméljük, hogy a közeljövőben hivatalos információ, esetleg kép is napvilágot lát.

Athlon

Offline
2008. 08. 06. 10:42
Visszatérünk a jó öreg vegyük át az írányítást típusú játékhoz. Örülök neki. Nincs kevés küldetés, a multi nem olyan sok de a lényeg bennevan. Jó kis játék lesz szerintem. Persze ha igazak az infók.
ymhotep

Offline
2008. 08. 06. 12:30
Gege írta:
...a játék fő célja az lesz, hogy a "játékos végül elnyerje az egész alvilág feletti irányítást.


Lehet, hogy tévedek, de szerintem ez minden GTA alapeleme
Athlon

Offline
2008. 08. 06. 12:40
IV-ben nem. És gondolom mindenki azt hitte hogy most már mindíg szerényebb lesz a végcél. De lehet hogy lesz még Niko főszereplő és később lesz igazi alvilági legenda.
Szerk: Én most néztem a forrást és ott van 1 frissítés hogy itt nincs semmi látnivaló. Lehet hogy benézték az UGO-nál?
Leone

Offline
2008. 08. 06. 12:52
Az igazság az, hogy a játék valószínűleg jobban vissza fogja majd adni a megszokott feeling-et, mint mondjuk a Grand Theft Auto IV. Ezt azért mondom, mivel a Nintendo igencsak a játékosok élmény szerinti visszajelzései szerint dolgozik, a Rockstar Games pedig jót akar gondolom keresni a Chinatown Wars-szal is.
niko belik

Offline
2008. 08. 06. 13:47
Kár, hogy csak DSre adják ki, és mondjuk Wiire nem, bár érdekes lenne wiivel, de kipróbálnám.
ymhotep

Offline
2008. 08. 06. 17:21
A fenébe is, jó hogy én még mit sem tudok Niko életéről, azt hittem ő is "bighasztla" lesz a végén... Sajna ez felér egy kisebb fajta spoilerrel
MateL

Offline
2008. 08. 06. 20:32
Athlon: "Mindenesetre a hírt levették a UGO.com-ról (valószínűleg a Rockstar Games kérésére)."
Athlon

Offline
2008. 08. 07. 10:23
Igen a hírt nem szoktam többször elolvasni csak elsőre sry.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak