Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

V-Tippek: Így telepítsd Xbox 360-ra a játékot!

2013.09.17 12:29  |  Írta: Gege  |  Forrás: Kotaku

Új sorozatot indítunk az oldalon, amiben a frissen megjelent Grand Theft Auto V-höz adunk tippeket, tanácsokat, trükköket. Ez a V-Tippek első része, amiben az Xbox 360-ra való telepítést magyarázzuk el a legjobb teljesítmény mellett.

Csak az első lemezt telepítsd!

A boxos verzió 2 darab 8GB-os DVD-n érkezik (Install és Play Disc). Ebből csak az elsőt telepítsd, a második telepítése ugyanis ronthatja a teljesítményt – közölte a Rockstar a Twitteren. Ha feltelepítetted a második lemezt, különböző pop-up hibákat tapasztalhatsz és többet laggolhat a játék.

Mozgás közben:

Létezik egy alternatív megoldás, mégpedig hogy az első lemezt feltelepíted HDD-re, a másodikat pedig egy USB pendrivera, feltéve, ha minden áron lemez nélkül akarsz játszani. Ezen a videón jól látszik, hogy mekkora a különbség.

Ha tehát van egy 8GB szabad hellyel rendelkező pendriveod, érdemes a második lemezt arra feltenni (Xbox 360 menüben ki lehet választani). Ha nincs, akkor csak az első lemezt installáld, a másodikat ne. Ha már fent van az is, szedd le.

További cikkek várhatóak a sorozatunkban. Addig is, ha probléma merült fel, keressétek fel a Rockstar Support oldalát, ahol technikai és általános témákra találtok angol nyelvű leírást. Ezeket idővel mi is megpróbáljuk lefordítani...

coldcue

Offline
2013. 09. 17. 13:02
Érdemes kicserélni az Xboxban és a PS3-ban is az alap HDD-t egy SSD-re, és akkor bátran lehet telepíteni és az egész sokkal gyorsabb lesz.

Ha felteszed HDD-re, akkor szerencsétlen gépnek 2 párhuzamos szálon kell olvasnia, és mivel a HDD-nek elég nagy a válaszideje, ezért minden lassabban fog betölteni.

És a pendrive-al is vigyázni kell, mert az olcsóbb vagy régebbi pendriveok olvasási sebessége lassabb, így hiába teszed rá, ugyanúgy lassú lesz.
Sapka200

Offline
2013. 09. 17. 14:45
Bocsánat picit hülye és vak vagyok de akk a install részét vak azért vagyok mert nem látok semmit a videóban xDDD vagy várj a ne a playt ugye xDDD mondom hülye vagyok XD
Robbanto1

Offline
2013. 09. 17. 19:23
Sapka200:
Mivan?! Ember nem érti amit te írsz,és mért kell mindenhova XD-t írni mint valami dedós?
coldcue

Offline
2013. 09. 18. 12:12
Sapka200: Ha hülye vagy, akkor játék helyett tanulj. Mentsd ami menthető

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak