Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

V-Tippek: Így telepítsd Xbox 360-ra a játékot!

Új sorozatot indítunk az oldalon, amiben a frissen megjelent Grand Theft Auto V-höz adunk tippeket, tanácsokat, trükköket. Ez a V-Tippek első része, amiben az Xbox 360-ra való telepítést magyarázzuk el a legjobb teljesítmény mellett.

Csak az első lemezt telepítsd!

A boxos verzió 2 darab 8GB-os DVD-n érkezik (Install és Play Disc). Ebből csak az elsőt telepítsd, a második telepítése ugyanis ronthatja a teljesítményt – közölte a Rockstar a Twitteren. Ha feltelepítetted a második lemezt, különböző pop-up hibákat tapasztalhatsz és többet laggolhat a játék.

Mozgás közben:

Létezik egy alternatív megoldás, mégpedig hogy az első lemezt feltelepíted HDD-re, a másodikat pedig egy USB pendrivera, feltéve, ha minden áron lemez nélkül akarsz játszani. Ezen a videón jól látszik, hogy mekkora a különbség.

Ha tehát van egy 8GB szabad hellyel rendelkező pendriveod, érdemes a második lemezt arra feltenni (Xbox 360 menüben ki lehet választani). Ha nincs, akkor csak az első lemezt installáld, a másodikat ne. Ha már fent van az is, szedd le.

További cikkek várhatóak a sorozatunkban. Addig is, ha probléma merült fel, keressétek fel a Rockstar Support oldalát, ahol technikai és általános témákra találtok angol nyelvű leírást. Ezeket idővel mi is megpróbáljuk lefordítani...

2013.09.17 12:29  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Gege

coldcue
Offline
2013. 09. 17. 13:02
Érdemes kicserélni az Xboxban és a PS3-ban is az alap HDD-t egy SSD-re, és akkor bátran lehet telepíteni és az egész sokkal gyorsabb lesz.

Ha felteszed HDD-re, akkor szerencsétlen gépnek 2 párhuzamos szálon kell olvasnia, és mivel a HDD-nek elég nagy a válaszideje, ezért minden lassabban fog betölteni.

És a pendrive-al is vigyázni kell, mert az olcsóbb vagy régebbi pendriveok olvasási sebessége lassabb, így hiába teszed rá, ugyanúgy lassú lesz.

Sapka200
Offline
2013. 09. 17. 14:45
Bocsánat picit hülye és vak vagyok de akk a install részét vak azért vagyok mert nem látok semmit a videóban xDDD vagy várj a ne a playt ugye xDDD mondom hülye vagyok XD

Robbanto1
Offline
2013. 09. 17. 19:23
Sapka200:
Mivan?! Ember nem érti amit te írsz,és mért kell mindenhova XD-t írni mint valami dedós?

coldcue
Offline
2013. 09. 18. 12:12
Sapka200: Ha hülye vagy, akkor játék helyett tanulj. Mentsd ami menthető

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink