Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Az első nap: launch, álzsaruk és ami eddig történt

2013.09.18 14:09  |  Írta: Gege

Szóval több, mint egy napja hivatalosan is kint van a Grand Theft Auto V, és valószínűleg nők milliói veszítették el hosszabb-rövidebb időre barátjaikat a játék rovására. A launch óta szinte mindenki megőrült a játékért, és a Social Club szerverei is láttak már szebb napokat.

Lássuk, hogy mi történt a launch óta.

Amíg nincs éjfél, szippants egy csíkot! (»)

GTA

...állhatott volna jelmondatként annál az ausztrál EB Games boltnál, ahol kokainnal várták a kedves vásárlókat. Na persze nem igazival, mert azt nem szabad, hanem valami fehér porral. Liszt, porcukor, krétapor és mész közül bármelyik lehetett.

Érdekes, hogy pont a drogellenességéről és erőszakos-videójáték-ellenességéről híres Ausztráliában történt egy ilyen, ahol a játék egyenesen R18+, azaz felnőtt korhatárú besorolást kapott. Az EB Games vezetősége vizsgálja az esetet, és nem azonosul a helyi bolt eladóinak furcsa ötletével. Amúgy szerintünk jó poén.

"Pandúrként jöttek, hogy rablót játszhassanak" (»)

GTA
Hármuk közül ketten, balra Frank Santanastaso (19), jobbra Kirolos Abdel Sayed (19).

Fogalmazta meg hibátlanul a New York-i bolt vezetője az eset után. Történt ugyanis, hogy a Staten Island-en három srác igazán stílusos módját választotta a sorbanállásnak – vagyis a sor kikerülésének.

Éjfélkor odaverettek egy rendőrségi aukció során vásárolt rendőrautóval (!!), és egyenruhában jelvényt villogtatva próbáltak a sor legelejére állni, hogy elsőként szerezhessék meg a játékot. A színészkedés nagyon jól ment nekik, érthető módon mindenki elhitte róluk, hogy zsaruk, sőt a GameStop még meg is köszönte nekik az extra felügyeletet és a biztonsági őrtől még kávét is kaptak.

Végül megvették ők is a játékot, és egy "Mel-Gibson-a-bukott-zsaru" féle u-turnnel faroltak ki a bolt elől, pontosan egy IGAZI zsaru előtt. Karma is a bitch. Rendőr kollégánknak persze azonnal szemet szúrt álrendőreink mutatványa, és letartóztatta mindhármójukat. Maximum egy év börtön várhat rájuk, ha elítélik őket.

Szerintünk egyébként hatalmas arcok, és fejenként egy ingyen játékot érdemelnének az erőfeszítésért cserébe.

Ahol két gyerek életet mentett a GTA V-nek hála (»)

Két testvér, az egyik 17 a másik 16, sokakhoz hasonlóan éjfélre a bolthoz mentek Torontóban, hogy megvegyék a Grand Theft Auto V-öt. Mindkettejüknek meg is volt a hajnali program, ha nem találkoztak volna útban hazafelé egy égő házzal.

A házban egy 70 éves bácsi ragadt bent, a srácok pedig okosan azonnal hívták a 911-et. Ráadásul nem álltak meg itt, betörtek az ajtaján és megpróbálták kihozni a férfit. A lángok miatt ez nem jött össze, de szerencsére közben megérkeztek a tűzoltók és kiszabadítottak mindenkit.

Megkéselték a Grand Theft Auto V miatt (»)

Voltak, akik kevésbé elegáns módját választották a játék beszerzésének. Például az a három gyanúsított, akit azután fogtak el, hogy téglával leütöttek, majd megkéseltek egy 23 éves srácot. Az áldozat éppen hazafelé tartott a közeli szupermarketből, egy friss GTA V példánnyal a kezében, ettől is megfosztották a támadók.

Jelenleg stabil az állapota és lábadozik, a támadók pedig a játék helyett némi börtönre számíthatnak.

A fenti hírek forrása a Kotaku.com.

scaryyy

Offline
2013. 09. 18. 14:14
Hát akik egy játékért késelnek, életfogytaglint adnék neki, és nem engedném hogy játszanak, vagy videót nézzenek róla.
Amúgy azokat meg tuti elítélik akik rendőrnek öltöztek, pedig nemhiszem hogy ők megöltek volna akárkit is a game miatt..Az meg csak a szerencse hogy nem halt bele a késelésbe
Boxer

Offline
2013. 09. 18. 14:15
Teljesen megérte ...
kidwao

Offline
2013. 09. 18. 16:24
Hát ez baromi jó, utolsó kivételével mind rohadt állatD
realostew

Offline
2013. 09. 18. 17:54
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyit adtak el belőle az első napon/héten/hónapban. Remélem ha lesz adat, közlitek majd.
Petya

Offline
2013. 09. 18. 19:38
Sajnos a mai világban kevebbért is bántják egymást az emberek,egyéként a játék nagyon ott van a szeren...kekholgynek üzenem,hogy ezt nagyon benézte!!
vohhries

Offline
2013. 09. 18. 19:43
És Trevor gyújtogat
scaryyy

Offline
2013. 09. 18. 20:14
Vohhries, azon nem hiszem hogy menne, mivel a klónokon nem IOS van
LeO_nFTW

Offline
2013. 09. 18. 21:22
$800 millió eladás az első napon!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak