Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Új GTA Online részleteket osztott meg a Rockstar

2013.09.25 21:08  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Fontos részleteket osztott meg a Rockstar Games a GTA Online októberi indulásáról. A fejlesztők kiemelték, hogy minden tartalmat, amit az elkövetkező hetekben és hónapokban a multiplayerhez érkezik teljes mértékben a rajongók véleményei alapján szeretnék elkészíteni, így különösen fontosnak tartják a visszajelzéseinket.

Mindenekelőtt arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy eleinte problémák merülhetnek a rendszer esetleges túlterheltsége miatt, így legelőször ezek javításával, új szervergépek beüzemelésével fáradoznak majd [a Social Club már így is jócskán túlterhelt - by szerk.].

GTA  GTA  GTA

Ezt követően a tartalom bővítésére fognak fókuszálni. Mindenre kíváncsiak, ami tetszik, ami nem, amiért odavagyunk, amit utálunk, és minden egyéb észrevételre, tapasztalatra. Két csatornát is megnyitnak, amin keresztül leírhatjuk nekik a véleményünket:

 • Az egyik a gtaonline@rockstargames.com e-mail cím,
 • A másik pedig a GTA Online fórum a Social Clubon, amit a megjelenéskor terveznek megnyitni, és a tapasztalatainkat kibeszélve a többi játékossal javaslatokat tehetünk

GTA  GTA

Ízelítőképp összegezték, hogy mire számíthatunk az online világban:

 • Nyílt világú bűnözés és káosz: Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és fedezzetek fel mindent — nézzetek filmeket, biciklizzetek, vagy menjetek el a lőtérre. Raboljatok ki egy kisboltot, kapcsoljatok le egy bandát, vagy ürítsetek ki egy páncélkocsit pénzért és a hírnév (reputation) növeléséhez.
 • Melók: Los Santos és Blaine County tele van lehetőségekkel. Vállalj küldetéseket egyedül, a csapatoddal, vagy csatlakozz másokhoz.
 • Versenyek: Versenyezz az utakon, a vidéki pályákon, a vízen vagy a levegőben. Ha gondolod, kóstolj bele a GTA Race-be, vagy próbáld ki a teljesen új rallykat, ahol a társad segít majd navigálni a nagy sebesség  mellett a nehéz pályákon.
 • Sportolás: Csatlakozz egy haverodhoz vagy random emberhez egy tenisz, golf, bázisugrás vagy egyéb versenyre, pénzért és Hírnév pontokért (RP).

 • Testreszabás: Tervezd meg a saját karaktered a Character Creator-ban, aztán a jól megérdemelt pénzedet költsd ruhákra. Ezen kívül gyűjhetsz és tuningolhatsz autókat, illetve fegyvereket is.

 • Hírnév és pénzmozgás: Bármi, amit csinálsz a GTA Online-ban, hírnév pontokkal jutalmaz meg, ezáltal fejlődhetsz rangot, elérhetsz új lehetőségeket, fegyvereket és kapcsolatokat is. A pénzed költheted autókra, ruhákra, fegyverre, ingatlanra és még sok más dologra. Szerezhetsz pénzt azonnal a pénzszállítókból, utcai versenyek megnyeréséből, rövid feladatok teljesítéséből, de vehetsz valódi pénzért is játékbeli cash-t, a játékba épített Store-ból.

  Persze a játék és annak gazdasága úgy lett megtervezve, hogy azok számára is érdekes legyen, akik nem tudnak játékbeli pénzt venni. Ez csak egy segítség, de ugyanúgy megkeresheted azt a pénzt a játékban. Nem kell valódi pénz sem az autóvásárláshoz, sem a fegyverekhez, ruhákhoz és semmihez. Az Online gazdasága máshogy működik, mint a single player módé, ezért itt sokkal gyorsabban és több pénzt fogtok tudni szerezni, mint a Story-ban.

 • Problémák mindig vannak: Mint minden online játéknál, itt is elkerülhetetlenek a hibák, bugok, fagyások, vagy a játékmódok feltételeinek újragondolása. Még a GTA V single-ben is találtak nem kevés furcsa vagy vicces hibát. A fejlesztők megtesznek mindent, hogy kiküszöböljék ezeket az elkerülhetetlen hibákat, de a játékosok segítségére is szükség lesz ehhez. A jelentéseket és kérdéseket szívesen fogadják ezzel kapcsolatban.

A Rockstar jónéhány ingyenes frissítést tervez a GTA Online első néhány hetében, azon felül hogy finomhangolják a még nekik is kissé új műfajt jelentő online multiplayer rendszer egyes elemeit. Nagyjából a következőket fogják kisebb-nagyobb frissítések formájában közzétenni, dátumokat egyelőre nem tudnak mondani:

 • Content Creator: ez lesz az a feature, ahol a saját deathmatch és verseny módokat lehet majd megtervezni, a Gameplay videóban látott módon.

 • The Beach Bum Pack: 4 új izgalmas tengerparti (?) járművet, több mint 300 ruhát és 2 új fegyvert fog tartalmazni.

 • Capture the Flag mód: A multiplayer játékok klasszikus zászlólopós játékmódja GTA Online módra. Ez is belekerül majd a Content Creator-ba.

 • Heists: Teljes és a single-ből jól ismert rablások (Heist) kerülnek majd az online módba, beleértve a tervezést, csapatmunkát és a pontos kivitelezést. A házadba ezzel együtt bekerül egy Heist Planning Board tervezőtábla is, a küldetés előkészületeihez.

A launch után még többet megtudunk majd ezekről. A fenti frissítések teljesen INGYENESEK lesznek, és automatikusan letöltődnek majd a játék indításával. Úgy néz ki tehát, hogy a Rockstar az elején mondhatni kísérletezik ezzel a műfajjal, és szépen lassan adagolják majd a kontentot ebbe a masszív online világba – a játékosok közreműködésével.

amadeusz

Offline
2013. 09. 25. 21:20
Ez igen.Ez már valami
insanity06

Offline
2013. 09. 25. 21:29
na akkor kedden meg is jön a multi...az pedig hétvégére ha durva nagy mákunk van használható is lesz :/
bond71

Offline
2013. 09. 25. 21:31

simon7109

Offline
2013. 09. 25. 22:06
"Heists: Teljes és a single-ből jól ismert rablások (Heist) kerülnek majd az online módba, beleértve a tervezést, csapatmunkát és a pontos kivitelezést. A házadba ezzel együtt bekerül egy Heist Planning Board tervezőtábla is, a küldetés előkészületeihez."

Szóval ez nem lesz elérhető az elejétől fogva
Pedig bíztam benne. Minden esetre remélem, hogy nem csak az a 6 rablás lesz benne az onlineban mint ami a singleben.(amiből csak 3 nevezhető igazi rablásnak).
Mert ha jól emlékszem sok rablást ígértek.
azureknight91

Offline
2013. 09. 25. 22:38
Én reménykedtem benne hogy single végigjátszása után valahogy elérhető lesz még egy pár Heist küldi, ha már lehetett fejleszteni a csapatod, de sajnos nem történt meg. Pedig még azzal jókat el lehetett volna időzni, na de mindegy. Várom az online-t, mert 80% körül vagyok és kicsit már unalmas

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak