Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto V a New York-i filmfesztiválon

Ha egy videójáték filmfesztiválra is eljut, az azért már teljesítmény. Ez történt a Grand Theft Auto V-tel is, ami a New York Film Festival Convergence Programjának kínálata közé került be. A kétnapos fesztivál során a játék soundtrackjét szerző csapattal is megismerkedhetnek a látogatók.

Szeptember 29-én, vasárnap, helyi idő szerint délután fél négykor veszi kezdetét a rendezvény első része az Elinor Bunin Munroe Film Center épületében, ahol a GTA V forgatókönyvéről és a játék fejlesztéséről lesz szó, beleértve hogy a három karakter miként változtatta meg a klasszikus GTA játékok történet-elbeszélését. A házigazda Adam Sessler lesz, és ott lesznek a Rockstar Games-től is páran.

A második nap, hétfőn egy különleges koncertet tartanak a Szent Pál Apostol Templomban, ahol a Tangerine Dream, Woody Jackson, az Alchemist, az Oh No és még számos zenét fogja eljátszani a játék egyedi aláfestő zenéit. A Grammy-díjas producer, zenész és zeneszerző, Om'Mas Keith lesz az este zenei rendezője.

Kedden egy mindenki számára nyitott session beszélgetés lesz a GTA V zenéjéről, ahol a score szerzőivel lehet kötetlenül beszélgetni a fenti nevekkel illetve a Rockstar zenei részlegének munkatársaival is, valamint ott lesz Ryan Schreiber, a Pitchfork alapítója.

Bővebb információk a rendezvényről a filmfesztivál hivatalos oldalán, mi pedig megpróbálunk valami konkrét videó-, vagy képanyagot is szerezni róla.

Az iTunes-ról is megvásárolható második GTA V OST album számaiba belehallgathattok itt

Kapcsolódó:

2013.09.28 13:40  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Gege

amadeusz
Offline
2013. 09. 28. 14:11
cool

CBool
Offline
2013. 09. 28. 14:36
amadeusz: Ezt direkt csinálod? Minden hírhez oda kell fosnod valamit?

Kiscserko
Offline
2013. 09. 28. 14:39
Nagyon OFF, de nem tudjátok, milyen e-mail címen lehet nekik komolyabb bugokat jelenteni, amiket kijavíthatnának?

Bence (Visali)
Offline
2013. 09. 28. 15:00
Kiscserko: Írhatsz a Supportnak, vagy a szerintem a Mouthoffba is (találsz rá linket a Rockstar oldalának láblécén).

Kiscserko
Offline
2013. 09. 28. 22:44
Köszönöm

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink