Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA Online: Nem tűnt el a karaktered, itt van, hogy miért

2013.10.06 11:30  |  Írta: Gege  |  Forrás: Rockstar Support

Elég sok ember tapasztalta, hogy a gondosan megkreált és már 5-6. szintig feltornázott karaktere a következő bekapcsoláskor eltűnt. De ez csak a látszat!

Nem csak karakterekkel, de ranggal, tárgyakkal, házakkal és a pénzzel is előfordult az, hogy hirtelen köddé váltak. Ennek az oka, hogy a Rockstar Cloud szerverek pillanatnyilag elérhetetlenek, vagy a szerverek közti kommunikáció során egyes adatok rosszul vagy rossz szerverre mentettek el, és a következő betöltésnél még az előző szerverről jön az adat.

TL;DR: Ha nincs R* Cloud = ne játssz Online

A Rockstar ezt írja a jelenségről:

Amikor a Rockstar Cloud Service szerverei elérhetetlenek, választhatsz, hogy a felhőn tárolt adatok helyett a lemez tartalmával játszol. A Multiplayerbe lépés előtt ilyenkor megkérdezi a játék, hogy akarsz-e ideiglenes karakterrel játszani, mentés lehetősége nélkül.

 

Ha ezt elfogadtad, akkor arra az időre egyik régi karaktered sem lesz elérhető, és az ideiglenes (temporary) avatar sem lesz elmentve. Ha azt akarod, hogy a karaktereid el legyenek mentve, ne lépj be a GTA Online-ba akkor, amikor a R* Cloud szerverek nem elérhetőek, mivel ilyenkor az ideiglenes karakter akkor sem lesz elmentve, ha időközben megjavulnak a szerverek.

 

Ehhez vissza kell lépni a Single Player-be, majd újra belépni a GTA Online-ba, ekkor töltődnek be ugyanis a rendes karaktereid és adataid, valamint ilyenkor tudsz menteni is.

Továbbá leírják, hogy nagyon fontos, hogyan lépsz ki a játékból:

Amikor kilépsz a GTA Online-ból, előbb pause-old, és lépj vissza a Single Player-be! Ez elindítja az auto mentést, és biztosítja, hogy a legutóbbi mentés óta történt változások megmaradjanak. Ha veszel valami tárgyat, és utáni kikapcsolod a konzolt, vagy annak menüjén keresztül (Guide, XMB) lépsz ki, az a tárgy nem lesz elmentve.

Megoldás: várj a következő patch-re!

Persze ettől függetlenül is veszhettek el adatok, de a Rockstar szerverein megvan minden, azokat csak vissza kell állítani. A Social Club accountodba belépve iratkozz fel (Subscribe) erre a cikkre, és a frissítésekről azonnal emailt küldenek.

Krampi

Offline
2013. 10. 06. 21:40
ÉS,hogy kell vissza állítani?Vagy kinek kell írni ilyenkor??
amadeusz

Offline
2013. 10. 06. 21:49
Egy katyvasz igy az egész
Gege

Offline
2013. 10. 06. 21:57
Krampi: sehogy. várni kell amíg a rockstar kiad újabb frissítést
Krampi

Offline
2013. 10. 06. 21:58
Gege: De rossssssssssssssssz
Hunbaly

Offline
2013. 10. 06. 22:01
2 napja várom, hogy a 38-as karakterem visszaálljon, addig nem fogok inkább játszani. Még azt megértem, hogy meg-meg szakad a terheltség miatt a játék, de, hogy ilyen dolgok történjenek... Ez gáz.
MateL

Offline
2013. 10. 06. 22:12
A GIF is egy bug, vagy Nick Vujicic is kiválasztható szülőként? (FEKETE HUMOR!)
james

Offline
2013. 10. 06. 22:15
Mennyi baj van ezzel a játékkal és még így is egy csomót kellet rá várni jó nagy csalódás nekem maga a játék illetve a R* !!
Krampi

Offline
2013. 10. 06. 22:41
james: !!!!!!
Gege

Offline
2013. 10. 06. 22:43
MateL: neeeeeeee
dani.szentgali

Offline
2013. 10. 06. 22:48
james: Valamilyen szinten sajnos igazad van, mert tőlük (R*-tól) szokatlanul sok bug van a játékban+ a multi is kicsit kaki eddig, de azért azt nem mondanám, hogy a teljes játék egy nagy csalódás. Alapjában véve nagyon jó lett, kaptunk egy óriási játékterületet tele élettel és a mai konzolok teljesítményén túlszárnyalóan szép grafikával, nagyon akciódús és változatos fő-és mellékküldetésekkel, szóval az szerintem nem kis túlzás, hogy csalódás a játék. Persze vannak negatívumok benne, talán kicsit több is, mint amit vártunk, de ennek ellenére szerintem mindenképp az idei év legjobb játéka és minden idők legjobb GTA-ja.

MateL: Ha nem lennék hasonló helyzetben, mint Nick (azért az én helyzetem hálistennek nem olyan súlyos, mint az övé), akkor most szakadnék ettől a vicctől de furcsamód így is szakadok.
Szeki

Offline
2013. 10. 06. 22:50
Nekem mindkétszer úgy tűnt el karakterem, hogy a cloud szerverek működtek rendesen, csak egy-egy küldetés betöltése közben lefagyott a játék, és nem volt más választásom mint kilépni az XMB-be és újraindítani, viszont ekkor már nem volt meg a karakter. Van még mit csiszolni a játékon, de jó lesz az, ha egyszer egészséges lesz
vohhries

Offline
2013. 10. 07. 07:26
Hála az égnek sikerült eladnom a játékot!
amadeusz

Offline
2013. 10. 07. 07:48
pitonzsirkobra jeahhh
Baluka

Offline
2013. 10. 07. 08:27
Én nekem nagyon bejött az egyjátékos rész de az online ..Ezek a tdm meg dm nagyon fapadosak a missiok meg jók lennének ha a társaim nem hagynának misso alatt a sivatagban Szerintem jelenleg játszhatatlan.Egyébként a red dead redemption multija egész jó.. ez csak azért mondom mert mégis csak egy "rocksztár" játék .
Gege

Offline
2013. 10. 07. 08:39
amadeusz: ilyenkor mit érzel?
james

Offline
2013. 10. 07. 10:39
Hát én többet vártam egy 3 karakteres GTA-tól az az igazság meg a történet szál nem rossz de valahogy lapos és ez az ami nem tetszet benne ja meg h a rendőrök mint profi mesterlövész ne már a GTA 4 ben legálább néha mellé lötek itt meg lehetetlen helyekről a szemed közé meg a GTA 4 storyja is jobban magával ragadott! Az viszont igaz h grafikailag meg területileg oltári
De cheatelnem kell h élveszhető legyen a játék
Geri

Offline
2013. 10. 07. 11:50
Jöhetne már egy kövi patch... A sok hiba ellenére még mindig imádomjáték a cuccos.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak