Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

További Online hibákat javít a harmadik GTA V patch

A GTA IV PC-t is megszégyenítő gyorsasággal megérkezett a harmadik javítás is a Grand Theft Auto V-höz, amely a GTA Online hibáiból javít néhányat. A patch PlayStation 3-on már elérhető, és a fejlesztők keményen ostromolják a Microsoftot is, hogy végre Xbox 360-ra is elérhetővé tegyék.

A csomag elsősorban azokat a hibákat javítja, amelyek miatt gyakran elveszett valami a játékállás során, ugyanakkor a Rockstar felhívja rá a figyelmet, hogy a szerverek okozta hibákon, például amikor a játékos autót vásárol, és a felhő hirtelen elérhetetlensége miatt meghiúsull a mentés még mindig dolgoznak.

Több más problémát viszont orvosol a javítás, ezek a következőek:

  • Javítja a hibákat, melyek a karakterek és a játékállásban egyéb dolgok eltűnését okozták
  • Javítja a hibákat, melyek miatt néha a végtelenségig töltött a játék, végtelenségig a levegőben maradt a kamera, és ami miatt néhány lehetőség nem jelent meg a felületen a vállalható feladatoknál (jobs)
  • Javítja a hibát, ami miatt a játékosok a tuning garázsban maradtak, ha átfestették a Sanchez motort
  • Javítja a hibát, ami miatt sokszor a játékosok az LS Custom garázsban ragadtak a bemutató (tutorial) alatt
  • Javítja a hibát, ami miatt eltűnhettek fegyverek, lőszerek
  • A GTA race-eket nem szakítja meg a játék, mert a játékosokat túl távol rakta le a program
  • Javítja a Last Team Standingben előfordult hibát, ami miatt a játékosok nem tudták elhagyni a lobbit
  • A játék tisztázza, ha a játékos szerverkiesés miatt ideiglenes karaktert kap
  • Hangolja a pénzbeli büntetést, amikor valakit megölne On on One meccsben

A fejlesztők továbbra is arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy az esetleges eltűnéseket megelőzendő a GTA Online után lépjünk vissza a Story Mode-ba, és mentsük el a játékállást, és mindenkit kér, hogy ha a Rockstar Cloud szerverei elérhetetlenek, SOHASE nyomjunk Retry-t!

UPDATE: Xbox 360-ra is megérkezett a frissítés.

2013.10.10 09:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Geri
Offline
2013. 10. 10. 10:45
Én azt mondodm csak így tovább R* !

amadeusz
Offline
2013. 10. 10. 10:49
Ez már haladás

DrNagyi
Offline
2013. 10. 10. 11:14
Ha jól sejtem még mindig nem tudják, hogy visszahozhatóak-e az eltűnt karakterek. Azt sem hiszem el, hogy nagy dolog lenne kivenni azt a rohadt RETRY gombot, ha már ekkora galibát okoz. Ilyenkor automatikusan vissza kéne térjen a storyba. Én imádom az online-t, de így, hogy ilyen amatőr hibák fordulnak elő, csökkent a bizalmam a Rockstarban. Remélem valamivel kárpótolnak minket, mondjuk jó sok ingyenes tartalombővítéssel.

KriGab01
Offline
2013. 10. 10. 12:32
Xboxra is megjott végre!!! )

Bence (Visali)
Offline
2013. 10. 10. 13:35
DrNagyi: A Retry gombon én is gondolkodtam, hogy miért nem vették ki. Valószínűleg azért, mert azt a hibát a szerverek kapcsolása okozza, ergo nem maga a játék, így patch nélkül is bármikor megjavulhat.

KriGab01, köszi az infót.

amadeusz: Egyébként éppen ez megy egyeseknek az agyára, hogy mindenhez "odanyögsz" egy pár szavas, banális kommentárt, amiben semmi értékes eszmei mondanivaló, megjegyzés nincs. Nem tiltja a szabályzat, csak egyszerűen frusztráló.

halalzolee
Offline
2013. 10. 10. 18:15
valaki jólenne ha válaszolna arra, hogy a bankrablások mikor lesznek elérhetők online-ban

Kiscserko
Offline
2013. 10. 10. 18:47
halalzolee: Először legyen működőképes az ONLINE, aztán adják ki végre Androidra azt a rohadt appot, utána javítsanak ki pár ismétlődően előforduló, frusztráló és akadályozó hibát a singleben, na és aztán ráérnek belerakni a rablásokat. Ha ONLINE bővítésekkel fognak szórakozni ahelyett, hogy a többit működésre bírnák, rohadt mérges leszek a Rockstarra.

Krampi
Offline
2013. 10. 10. 19:40
De most miért nem lehet a kocsit a garázsban tárolni? Hiába parkolok be vele és elmentem egyből,mikor újra betöltöm a mentést kint ál a garázs előtt a kocsi. Amúgy végre online nem tölt már ezer évig.

kidwao
Offline
2013. 10. 10. 19:55
Én azt nem értem hogy miután a játék késett, nem is keveset hogy maradhatott a single-ben egy olyan orbitális hiba hogy a tuningolt autók sorra eltűnnek a garázsodból?

Kiscserko
Offline
2013. 10. 10. 20:27
Elkezdtem az Online-t. Kiábrándító. Még kifejtem, de a lényeg, hogy a Rockstar hozzáállásával baj van.

Krampi
Offline
2013. 10. 10. 20:56
Javítja a hibákat, melyek miatt néha a végtelenségig töltött a játék, végtelenségig a levegőben maradt a kamera, és ami miatt néhány lehetőség nem jelent meg a felületen a vállalható feladatoknál (jobs)
xDDDDD. Javította a szart. 5perce megint elkezdte a játék,hogy fent volt a kamera a picsában egy jó ideig.

Köszönöm rockstar a lófaszt érő patch-eket.

Benyus
Offline
2013. 10. 11. 06:13
Én nemtudom milyen játékkal játszik itt mindenki, de nekem egyszer se volt olyan problémám amit a patchekkel oldottak meg. Legelső nap nyílván nemtudtam az első questet megcsinálni a nagy népességből adódó server leállások miatt. De a 40. Szinten vagyok most és soha semmi problémám nem volt.

Adam Yahya
Offline
2013. 10. 11. 08:23
Benyus:

Alapvetően még én sem tapasztaltam semmi olyat ami más játéknál ne jött volna ugyanúgy elő multiban. Far Cry 3, GTA IV nekem mindegyiknél előjön, hogy 10 percet várok és semmi. Ezen nem lepődök meg a GTA V-nél se. Kb. 1 héttel a megjelenés után már alig találkozok ilyen beakadásokkal. Nagy általánosságban szépen behozza és még Social Club-on is látom a karakteremet, a változásokat. Mindent. Single módban meg soha nem rakok a lakás melletti garázsba autót. A Patch nem tudom, hogy javított e valamit. Mióta mindenki mondja egyszer se mertem benn hagyni semmit, pedig lehet megmaradna. A városban található nagy garázsba pakolom mindenki járművét ott eddig semmi probléma nem merült fel. Minden úgy megmaradt ahogy beraktam.

PawahDani
Offline
2013. 10. 11. 23:12
Na jó, sok helyen látom hogy, csalódtam a Rockstar-ban stb.
Örüljetek hogy nem futottak abba a hibába mint a GTA IV-ben.
Hogy befejezetlen, üres volt a játékélmény.
Meg alapból is, "Nincs jó játék hibák nélkül"
Meg most ne mondjátok hogy rossz, na
Meg hát csak most jött ki, jönnek a patch-ek türelem!

Geri
Offline
2013. 10. 12. 00:41
A legújabb patch utáni helyzetjelentésem:
Stabilabb szerverek, viszont tapasztaltam egy olyan bugot, hogy amikor haverom bevezet kettőnket a garázsába nekem, azaz az utasnak bebuggol a kamera és ki kell lépnem majd újra vissza.
Pozitívum hogy látom már a multiplayer akkor is ment ha fontosabb momentum történik, nem csak akkor ha singleplayerre váltunk PERSZE ez azért még ajánlott módszer, mert jobb félni mint megijjedni..

balint747
Offline
2013. 10. 12. 14:58
Üdv! GTA Online 747 Crew-ba várunk embereket,Xbox-on vagyunk,party is van,social club-on,LIVE-on elértek balint747

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink