Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Fontos hibákat javít a negyedik GTA V patch!

Megérkezett az 1.04 verziószámú javítás a Grand Theft Auto V PlayStation 3 és Xbox 360 verziójához is. A patch a GTA Online hibáit javítja, köztük olyan égető problémákat is, mint például a járművek eltűnése.

Íme az orvosolt hibák teljes listája:

  • Javítva számos hiba, ami miatt eltűntek járművek, vagy jármú kiegészítések
  • Javítva a hiba, ami miatt a játék másféle járművet rakott le, ha megtelt garázsnál kértük az újra lerakást (replace)
  • Javítva a hiba, ami lehetővé tette, hogy ugyanazt a járművet többször is eladja a játékos
  • Javítva a hiba, ami duplikálta a személyes járművet
  • Javítva a hiba, ami miatt néhány játékos nem tudta befizetni a számláit a bitrokolt lakásai és házai után
  • Javítva a hiba, ami miatt a játékosok a játékban nem kaptak Crew meghívást
  • Javítva a hiba, ami miatt a kezdőpont vagy a bevezető verseny nem jelent meg
  • Javítva a hiba, amitől a játékos csatlakozhatott saját garázsát érintő melókba (jobs) is
  • Javítva a hiba, ami miatt a játékosok leragadhattak, ha játéklistát (playlist) használtak
  • Javítva az újabb hibák, melyek fekete képernyőt, hosszabb töltési időt, vagy a kamera levegőben maradását okozták
  • Részletek kerültek az UI-be (kezelőfelület), ami tisztázza, hogy a karakterek készültek, miküzben a Rockstar cloud elérhetetlensége ideiglenes (nem mentett)
  • Változásokat visz a karakterkészítőbe, hogy jobb kinézetű alap karaktereket dobjon ki a játék a "Random" (véletlenszerű) opciónál
  • A játékosok ezentúl legfeljebb 500 GTA$-t veszítenek, ha meghalnak Freemode-ban

A játék frissítése az 1.04 verzióra elengedhetetlen ahhoz, hogy a Rockstar elküldhesse a hibák kárpótlására felajánlott félmillió dolláros játékbeli pénzt (GTA$).

2013.10.18 15:42  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Adam Yahya
Offline
2013. 10. 18. 16:00
Vajon ezek egy része Single módra is vonatkozik? Kipróbáltam, hogy mi van ha berakok Michael garázsába egy autót. Visszatöltés után simán eltűnt, úgyhogy ezt is javítani kéne. Persze ott a nagy garázs a város közepén ami szépen megtart minden autót, viszont jól jönne ha a lakás melletti garázs is működne. Remélem ez a Patch arra is megoldást nyújt.

VinnieGray
Offline
2013. 10. 18. 16:03
"A játékosok ezentúl legfeljebb 500 GTA$-t veszítenek, ha meghalnak Freemode-ban" Ennek örülök, végre lehet felelőtlenebbül baromkodni

"Javítva a hiba, ami miatt néhány játékos nem tudta befizetni a számláit a bitrokolt lakásai és házai után" Ezt nem értem mire vonatkozik. Nem emlékszem, hogy valaha is fizettem volna számlákat de lehet, hogy elsiklottam felette. Ti?

amadeusz
Offline
2013. 10. 18. 16:34
VinnieGray: Én azért bizok benne ez a ujabb javitócsomag nemhozza magával azt a nemvárt felismerést,hogy mig ezeket a problémákat orvosolta ,egyben ujak lépnek a helyébe.

Roland02
Offline
2013. 10. 18. 16:36
Egy érdekes hír!
GTA V PC Hinted By The Latest AMD Catalyst Drivers.
http://www.dsogaming.com/...talyst-drivers/

Bence (Visali)
Offline
2013. 10. 18. 17:00
Roland02: Nekem ez eléggé no name oldalnak néz ki. Egyelőre még nem vették át nagyobb oldalak a hírt, addig szerintem ne vegyétek készpénznek.

azureknight91
Offline
2013. 10. 18. 17:39
Lassan itt lenne az ideje új missiokat belerakni pl a heist-et. Meg valamit csinálni hogy legyen értelme annak hogy magas szintű vagy, me az autótuningon és a fegyvereken kívül semmi értelme, me egy 1-es szintű is simán meg tud ölni egy 100-ast. Ha meg rövidesen nem kerül be valami új akkor az emberek elégé hamar megfoják unni az onlinet. Én már most unom a folyamatosan ismétlödő küldiket.

dani.szentgali
Offline
2013. 10. 18. 17:42
Adam Yahya: Ez furcsa. Nekem mindhárom karakternél működik a ház melletti garázs, bár ha van bent két kocsi és beparkolok még egy biciklit is, hiába van még hely a biciklinek, mire ismét megnézem a garázst, a bicikli már nincs a két kocsi mögött a garázsban. A legfurcsább viszont az, hogy ezelőtt a patch előtt is ugyanúgy megmaradtak a garázsban a kocsik, nálam ezt az eltűnős dolgot a szingliben már az első patch is javította.

Amúgy a közeljövőben van még kilátás további multiplayer patchekre? Sőt, inkább úgy kérdezem, ez a mostani patch most már végre 100%-osan játszhatóvá tette ezt a szerencsétlen GTA Online-t, vagy még lesznek javítások? Csak azért kérdezem, mert addig nem vagyok hajlandó egy percet sem beleölni a multiba, amíg fennáll a veszélye mindenféle karaktereltűnéseknek, járműeltűnéseknek, küldetéshibáknak meg hasonló vagy nagyobb hibáknak.

Jakesz
Offline
2013. 10. 18. 18:01
http://www.atv.hu/videok/...resz-2013-10-01 Bár már 2 és fél hetes a felvétel, de még nem lett ide kitéve.

Roland02
Offline
2013. 10. 18. 18:34
Bence (Visali):
Egy másik friss hír:
http://www.alivegamezone....e-hinted-by-hp/
meg egy összeesküvés-elmélet!
http://steamdb.info/forum/80/

halalzolee
Offline
2013. 10. 18. 19:16
egész játszható lett az Online most már nem kell órákat várni a betöltésekkel elég gyors lett

Roland02
Offline
2013. 10. 18. 19:22
halalzolee:
Na akkor ennek lehet örülni!

Geri
Offline
2013. 10. 18. 21:52
VinnieGray:
A számlás dolgon nekem is megakadt a szemem. Létezik ilyen a játékban??

Kiscserko
Offline
2013. 10. 18. 22:17
Én kb egy hete játszok, elég sokat az Onlineal, és még semmi bajom nemm volt, ne aggódj, dani, jó ez.

Milyen garázs a városban a singleben? A CE-s? Vagy lehet venni valamit? Mert már végigvittem, és nem írja, hogy vehetnék garázst, csak cégeket.

dani.szentgali
Offline
2013. 10. 18. 23:11
Kiscserko: Elméletileg meg kéne engednie, hogy mindhárom karakterrel vegyél fejenként egy garázst LS belvárosában. Franklinnek a Grove St.-n, a másik két karakternek meg pontosan nem tudom hol, de kéne hogy legyen garázs. Kezdetben azokat is úgy jelzi ki a térkép, mint a többi ingatlant, csak miután megvásároltad, azután változik kicsit meg az ikonja a térképen. És miután megvásároltad, a játékbeli netről megvásárolt járgányaidat oda menti el+azokat is, amiket oda parkolsz be, persze csak addig, amíg meg nem telik.

Az Online-nal kapcsolatos válaszodat pedig köszi. Holnap akkor elkezdem a multit és remélem, nem kell újrakezdenem többé.

Kiscserko
Offline
2013. 10. 18. 23:15
Akkor ez egy átb*szás! Elvileg a fejenként egy, négyférőhelyes garázs a CE-hez tartozott! Annyi a különbség, hogy nekem a játék elejétől elérhető!

dani.szentgali
Offline
2013. 10. 18. 23:42
Kiscserko: Nem tudom, melyik edísön van meg neked, de nekem a SE, és ott nem tudom pontosan mikortól lettek elérhetőek a belvárosi garázsok, de nem is nagyon figyeltem őszintén szólva. Arról meg most hallok először, hogy ezek a nagy garázsok gyűjtői kiadásokhoz vannak kötve, eddig azt hittem, ezek bárkinek elérhetőek, még a sima kiadásos tulajoknak is, mint az összes többi property.

Kiscserko
Offline
2013. 10. 18. 23:53
Ezek szerint akárkinek elérhető, csak a gyűjtőiseknek (mint nekem) nem kell megvenni, hanem a játék eleje óta elérhető.

Ja, épp multizok. Biztos, hogy meghallotta, hogy dícsérem, mert kifagyott, visszaléptem single-be, aztán multiba, és kb az előző fél órát nem mentette el. Nem nagy baj, se kocsim, se karakterem nem veszett el, csak fél órányi dolog. Gondolom szerverprobléma volt. Ezen kívül a multi nagyon jó, a pár idiótán, és 8 éves mikrofonos-sipítóson kívül.

dani.szentgali
Offline
2013. 10. 18. 23:57
Mint mondtam, nekem SE-m van, arra viszont már nem emlékszem, hogy meg kellett-e vennem őket, vagy megkaptam őket ingyen a játék elején.

Kiscserko
Offline
2013. 10. 19. 00:17
"Unique Vehicles and Garage Property
Players will instantly receive a garage to store custom vehicles. In single player, the garage will be stocked with the 1930’s style Hotknife hotrod and the CarbonRS sports bike. In Grand Theft Auto Online, players will get the high-end Khamelion electric car."

Bocs, ha Off topic, vagy valaki unja, de visszakerestem. Gyakorlatilag nem hazudtak, hanem ügyesen fogalmaztak. Címe, "egyedi járművek és garázs". Itt, bár nagyon félreérthető, a garázs nem egyedi. Aztán írja,"a játékosok egyből fognak kapni egy garázst, hogy tárolhassa a speciális járművét. Itt se azt mondják, hogy csak neked elérhető. Aztán még van egy rész, amiből ki lehet következtetni, hogy igazából a garázs Onlineban is van, egy kocsival, de ezt se írja, mert nem igaz.
Gyakorlatilag ügyesen megfogalmazott átb*szás. Ahogy az Online karakter "Niko és Claude"!

Még hányszor kell benned csalódnom Rockstar?

Most komolyan azért perkáltam, hogy kapjak egy garázst, ami amúgy is benne lenne, megkapjam a legrosszabb ruhákat, amiket nem fogok hordani, "megkapom a régi GTA-s karaktereket Online használatra", csak az a bökkenő, hogy csupán "szülő" szarságnak tudom csak beállítani, és a végeredmény annyira hasonlít Nikora, mint az anyám! (semennyire) A tárgyi cuccok elég menők, mondjuk a tatyó zárja rohadt nehéz, és ez problémákat állít elő. Digitális tartalomból, ha a CE tartalmaiból kivonjuk az SE tartalmait, akkor a maradék, amiért ráfizettünk rendesen, kevesebbet ér, mint a Social Club bónuszok, amik ingyenesek!

tomspl
Offline
2013. 10. 19. 10:45
Valakinek kapott már abból a bizonyos pénzből?

Bence (Visali)
Offline
2013. 10. 19. 11:07
Mindhárom karakter ingyen kap egy garázst, ha végigvitted a sztorit. Egyébként, az tény, hogy egyik különleges kiadás sem érte meg az árát, egyedül az UV filces blueprint térkép érdekes, igaz, az nagyon, legalábbis neten.

Viszont mintha nekem úgy rémlene, hogy a Collector'os garázs 10 férőhelyes. Nem így van?

dani.szentgali
Offline
2013. 10. 19. 11:54
Kiscserko: Én is kicsit csalódott vagyok, 22ezer forintot fizettem a SE-re. Azt tudtam, hogy olyan mennyiségű DLC tartalmat meg olyan menő cuccokat, mint a sapka vagy a tatyó nem fogok kapni a SE-hez, de a borítóra is rá volt írva, hogy "új, több tetkó, több fegyver, több jármű és még pár exkluzív dolog" lesz majd elérhető nekem a többi, sima kiadást vásárló játékoshoz képest, ha egy tízessel többet fizetek érte. Mivel apám már megígérte névnapomra, hogy akármilyen drága is lesz a játék, megkapom rá a pénzt, ezért úgy gondoltam, hogy az exkluzív dolgok meg a sok várakozás miatt ezúttal megéri az alapjátéknál drágább kiadást megvenni. Hát nagyot tévedtem! Az "új fegyverek" alatt azt hittem, ennyi plusz pénzért kapok legalább 5 db exkluzív fegyvert a SE-hez. Rohadtul nem így lett! Két darab lőfegyvert és egy kalapácsot kaptam! Azt hittem, nekimegyek a falnak! Egy idő után lenyugodtam és azt mondtam, na nézzük meg a "több tetkót" és a "több ruhát". Lepetéztem, amikor kiderült, hogy tetkókból és ruhákból is kb annyi többlet van, mint a fegyverekből, azaz 2-3 db! Végül elmentem a fodrászhoz, ott Franklinnek legalább viszonylag nagy választéka van a különböző frizurák meg szakállak közül. Azonban mikor a másik két karakterrel mentem be, nekik ha van 3-4 db frizurájuk úgy, HOGY A SE-T VETTEM (!), akkor már sokat mondok! Szóval ebből a szempontból én is nagyon haragszom a R*-ra, én is csalódtam bennük! Aztán még a különleges képességekhez is ígértek a SE-seknek valami boostot, én nem nagyon tapasztaltam eddig!

Kiscserko
Offline
2013. 10. 19. 12:59
Bence (Visali): Az négy férőhelyes. Mellesleg ugyanaz, csak a játék elejétől pakolhatsz bele. Tehát F-nek a Grove st-n, M-nek két sarokra a házától, T-nek a város közepén. Nincs vele semmi bajom, hogy az alap kiadásosok kapnak egy garázst, főleg, mert azt én is megkapnám. De azért a plusz sokezerért igazán kaphatnánk még egy négyférőhelyes garázst személyenként.

Igen, a frizurákból kiábrándítóan kevés van. Ha nem is akarnának több stílust, egy hajfestés berakásával már is több lehetne. (MINT AZ ONLINE-BAN!)

Geri
Offline
2013. 10. 19. 14:19
Mi a franc van a rockstar szervereivel???? Reggel beléptem 20as LVL el, eljutottam 22 ig , visszaléptem singlebe , majd újra multiba és a reggeli adataimat adta vissza (level 20, kevesebb pénz).
Csalódás amit ezek a szerverek leművelnek október 1 óta...

amadeusz
Offline
2013. 10. 19. 14:38
dani.szentgali: A boost 20 százalékal gyorsabban huza fel a képeségeidet ,mint a erö,kitartás, vezethtés javulása.GYorsabban fejlödik a karaktered.Sok értelme nincsen.Meg a rucik olcsobbak ha veszel 20 százalékal.Nemigazán fontos extra dolgok ezek .De ez a van sajna.A fémes bdoboza, meg a hozéá tett infrás térkép viszont tetszik, s hasznos.

bake05
Offline
2013. 10. 19. 22:24
Geri:
Az van hogy ma délután megint lehaltak a szerverek.Folyamatosan"saving failed"felírat van,nem ment el semmit.Az 1.04-es javítás egy rakás sz.r.Lové amit beigértek sehol.A küldiket vagy 10-re tudod elfogadni és ha szerencsés vagy akkor nem dob ki téged vagy a csapattársad.Nekem ma eltűnt az 57 szintű karakterem.Úgy hogy 1hónappal a megjelenés után totális káosz uralkodik a Rockstar oldalán.Ha nem kapom vissza a 57 szintű karakterem+150k ház+3kocsi+349k.Akkor nem tudom hogy neki e állok e még egyszer.Mert ez értelmetlen így,hogy az ember játszik 2 hetet aztán utána megint kezdje elölről.
---------------------------------------------------------
"Javítva számos hiba, ami miatt eltűntek járművek, vagy jármú kiegészítések"
Hazamentem a kocsival majd mentés után kiléptem,majd 1 óra múlva vissza.A kocsim eltűnt..
"Javítva a hiba, ami miatt a játékosok a játékban nem kaptak Crew meghívást"
Most már kap meghívást csak KB.10-ből 5-6x nem fogadja el.
"Javítva az újabb hibák, melyek fekete képernyőt, hosszabb töltési időt, vagy a kamera levegőben maradását okozták"
Hosszabb töltési idő ugyan úgy meg van,felhőben ragadás szint úgy.
"Részletek kerültek az UI-be (kezelőfelület), ami tisztázza, hogy a karakterek készültek, miküzben a Rockstar cloud elérhetetlensége ideiglenes (nem mentett)"
És a leírásnak megfelelően nem is ment.
"A játék frissítése az 1.04 verzióra elengedhetetlen ahhoz, hogy a Rockstar elküldhesse a hibák kárpótlására felajánlott félmillió dolláros játékbeli pénzt (GTA$"
Az első naptól fogva játszok(próbálok)a GTA V online móddal.12 karakterem veszett el még az elején.De az igért lové az nincs,csak duma.Helyette elveszett megint mindenem és nem nyomtam RETRYT!

Bence (Visali)
Offline
2013. 10. 20. 00:17
A szerverek hibáit nem a patch javítja, az csak a játék problmáit orvosolja.

tomspl
Offline
2013. 10. 20. 00:24
1.04es patch sokkal sza*abb mint az 1.03-as azzal semmi gond nem volt. Ez meg hol ment hol nem.... GRAT!

Bence (Visali)
Offline
2013. 10. 20. 01:47
Basszus már komolyan. A patch a játék hibáit javítja, nem a szerverekét.

Egyébként én azt is el tudom képzelni, hogy sokaknak elment a kedvük az online-tól, így kevesebben multiztak, viszont most a negyedik patchen felbuzdulva újra próbálkoznak, és megint túlterhelődtek a szerverek.

dani.szentgali
Offline
2013. 10. 20. 12:50
Bence (Visali): Teljesen mindegy, mi az ok, a lényeg, hogy a R* pancser a multiplayer terén.

Bence (Visali)
Offline
2013. 10. 20. 15:32
dani.szentgali: Pont azt próbálom elmagyarázni, hogy semmi baj az Online-nal, mint multiplayer, mint elgondolás, egyszerűen a technika nem bírja valamiért. Az meg egy másik kérdés, hogy miért nem.

PSP
Offline
2013. 10. 20. 22:29
Az első 250k-s csomag mikor jön vajon? Elvileg máig bezárólag kellene érkeznie...

Valahol olvastam nemrég, hogy mi van akkor, ha két ugyanolyan ember kerül egy helyre (session-be, freemode-ba), akiknek ugyanaz a ház, lakás van megvéve. Mi történik ez esetben? Sajnos nem találtam meg a leírást.

Kiscserko
Offline
2013. 10. 20. 23:47
Olyankor választani lehet, kinek a garázsába/házába kívánsz bemenni/becsöngetni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink