Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club: Két új Crew-t nyitottunk

Mivel a GTAPlace Elite Crew-re keresztelt legelső csapatunk már régen elérte a 300 fős limitet, valamit ki kellett találnunk, hogy a többieknek helyet szorítsunk. Csináltunk tehát két új csapatot, külön a PS és külön az Xbox játékosoknak.

Nem a legjobb megoldás, de ez van. Így összesen 900-an tudtok valamelyik csapatunk tagjaként játszani a GTA Online és a Max Payne 3 multiplayer világában, sőt akár még egymás ellen is játszhatunk a három csapat között.

Így tehát a következő csapataink közül választhattok:

Fontos

  • Az Elite csapat tagjai nyugodtan maradhatnak az eddig szerzett statisztika és a korai csatlakozás miatt.

  • EGYSZERRE CSAK EGY csapatban legyél benne, ne foglald a helyet feleslegesen.

  • Ha inaktív vagy, régi profillal is bent vagy, esetleg biztos nem fogsz játszani, lépj ki, vagy szólj nekünk.

A cél, hogy a csapatok nagy része aktív legyen és ha csak minimálisan is, de hozzájáruljon a statisztikához.

Másik, hogy csapat adminoknál be lehet állítani, hogy az egyes rangok neve és az üdvözlés animációja mi legyen. A rang nevekre várjuk az ötleteket!

További jó játékot mindenkinek!

2013.10.25 11:59 ▪ Írta: Gege

bond71
Offline
2013. 10. 25. 13:36
GTAPlace Elite Crew [GPEC] én ebbe vagyok hadd kérdezzem már meg ez most PS is meg Box is?? Mert én csak Ps -crewba akarok lenni nem akarok boxosokkal keveredni! Várom a gyors választ ezennel ha vegyes máris is átlépnék a Ps crewba!

Kiscserko
Offline
2013. 10. 25. 13:59
Az Elite, az vegyes, például abban vagyok én is, Ps-es, de vannak ott boxosok és pc-sek is, ami szerintem nem baj.

Mi az az üdvözlési animáció, és hogy működik?

insanity06
Offline
2013. 10. 25. 14:22
Amúgy ez a crew se való semmire. Hiába hívom meg az egész bandát egy misszió erejéig senki nem akarja elfogadni. Segítséget senkitől se kapok, pedig a multi az erre való nem? Ha egyedül akarok feladatokat csinálni akkor megyek single-be. Van valaki a GPEC-be aki ps3-as és pl hétvégén rendesen lehetne vele missziókra menni? Plusz a játék valamiért nem akar berakni a crew tagok mellé...egyszer volt hogy berakott 4 ember közé...sokra mentem vele. Eddig szinte csak franciákkal tudtam játszani, meg héba-hóba angolokkal. Ha van aki rendesen akarja tolni az írjon. Már jó lenne egy bankrablás...vagy egy jó ház.

bond71
Offline
2013. 10. 25. 14:55
Valaki találkozott rendőrkutyákkal a játékba?? Vagy rendőr nők vannak benne??? Mert én még ezekkel nem találkoztam de olyannal sem aki kutyával járkál.. vagy olyan házba sem tévedtem ahol kutya lett volna... számomra ez nagy hiányosság!! Érdekes lenne ha bemászok/menekülök valahol és kutya lenne és lekéne öt ráznom.. vagy ez is van benne csak én még nem találkoztam vele?????????????

Gyuriniteforce
Offline
2013. 10. 25. 14:58
Jaja ennek a crewnak tényleg 0 értelme van..főleg a magyaroknàl akik sajna nem összetartóak:/(Tapsztalat).Én a németekkel szeretek jàtszani meg olaszokkal na azokkal lehet àllatkodni.Ja meg a britekkel


AMugy jö tt egy sms a jàtékba hogy halott ember leszek pedig lofszt se csinàltam azt 9000$ os vérdijat tüztek ki ràm

Adam Yahya
Offline
2013. 10. 25. 15:24
Gyuriniteforce:

Vannak akik szeretnek szórakozni ilyennel. Én mondjuk vadászok azokra akiken vérdíj van. Jó pénzkeresési lehetőség. Viszont soha nem támadok meg senkit aki nem ártott nekem, vagy nem veszélyes rám. Résen vagyok, meg kezemben a puska ha közel jön valaki, de ha nem lő akkor én se lövök. Vicces ilyenkor amikor valaki már felkészül a halálra mert autóban ül én meg gépfegyverrel állok és simán leszedhetném, de nem teszem. Aztán olyankor nagy meglepődve kiszáll, ő is előveszi a fegyvert, tesz pár óvatos lépést, látja, hogy nem lövök, majd miután próbálok elmenni elkezd követni. Aztán ellop egy autót és dudál nekem, mire én beszállok és közösen elmegyünk küldetésre vagy kirabolni valamit. Az ilyen jelenetek tetszenek. Már emiatt érdemes multizni. Van pár hiányosság meg olyan dolog ami csalódás de messze ez a legjobb GTA multi, beleértve az RDR-t is.

Kiscserko
Offline
2013. 10. 25. 15:26
Insanity06: Én Ps3-on szoktam nyomni, szerintem rendesen. PsnID: AranySas.
A bankrablas csak később kerül a játékba, de mást szívesen játszom majd mondjuk Vasárnap.

Engem mindig min. 1 csapattaghoz vagy baráthoz rak be freemode-ban.

Rendőrkutyák nincsenek, egy rendőrnővel találkoztam vidéken, és rengeteg kutyát sétáltató emberrel.

Geri
Offline
2013. 10. 25. 15:42
Az én PSNid-m: Geznov07 én imádok csapatban nyomulni missziókon
Annak ellenére hogy csak kevés szabadidőm van.. de hétvégente általában mindig elérhető vagyok szóval hajrá aki gondolja!
BTW: kutyával én se találkoztam még multiban pedig lvl 25 ös vagyok már. Rendőrnőt meg még nem figyeltem

MateL
Offline
2013. 10. 25. 16:02
Rangoknak valami magyaros beütésűt lehetne használni. Pl betyár, lótolvaj, stb. Pár rangot a fórumból is át lehetne emelni.

Egyébként az SPNandor név konkrétan kit takar?

GeriKun
Offline
2013. 10. 25. 17:10
Gyuriniteforce: Valószínűleg kocsit loptál és nem ölted meg a sofőrjét. Akkor szoktak rád vérdíjat tűzni. (és persze minél magasabb szintű vagy, annál nagyobb a pénz jutalom)

PawahDani
Offline
2013. 10. 25. 18:34
Van valaki aki a PS Crew tagja, és naponta, vagy kétnaponta szokott játszani,mert azt fel vehetem és játszhatunk együtt mert van olyan aki eléggé irritáló személyiség, de csak zaklat ,hogy "játszunk, játszunk!!!"és elég kellemetlen azt mondani hogy hagyd abba!!! Válaszba egy Online ID-t ha van kedve valakinek velem játszani

asd14asd
Offline
2013. 10. 25. 19:32
bond71: Van a játékban rendőr nő, már találkoztam vele.

bond71
Offline
2013. 10. 25. 23:28
asd14asd:

Köszönöm a válaszokat!!!

Stan98
Offline
2013. 10. 27. 16:52
Rangnévhez van pár ötlet: Mesterlövész, újonc, bankár (pl ha sok a pénze az adott játékosnak), kannibál, főnök, terminátor, rambo (XD na jó ez a 2 elég gagyi de vicces), veteránharcos, nők/férfiak bálványa... hát nem tom mennyire volt ez kreatív,remélem segítettem kicsit

EtonBlazer
Offline
2013. 10. 29. 15:35
Sziasztok èn jelentkeztem GPSC-be de elutasitottak.Megtudnà mondani valaki esetleg hogy mièrt?Sokat nem jàtszottam online mèg szoval az alacsony szintem miatt lehet vagy mi az oka?Mindenesetre most ujra jelentkeztem.

Gege
Offline
2013. 11. 01. 14:00
EtonBlazer: hali, bocsi az én hibám, újraküldtem a meghívót!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink