Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

A Beach Bum Pack helyett itt egy képernyővédő

2013.11.11 18:55  |  Írta: Gege  |  Forrás: Rockstar Newswire

Továbbra sincs új infó a közelgő GTA Online és GTA V frissítésekhez (Beach Bum Pack, Content Creator, CTF mód, Heist-ek), viszont a Rockstar csinált egy hiánypótló képernyőkímélőt.

A Snapmatic képek közül szemezgető, egyébként eléggé igényes screensaver letölthető PC-re és Mac-re egyaránt.

Mr.Vercetti

Offline
2013. 11. 11. 19:40
Inkább pótoljanak egy másik hiányt, és tegyék elérhetővé magát a játékot PC-re és Mac-re egyaránt! (bár azt gyanítom előtte még kiadják a pack-eket, de azért bejelenthetnék már)
Davekoma

Offline
2013. 11. 11. 19:41
Nekem nagyon tetszik, már be is állítottam!
PawahDani

Offline
2013. 11. 11. 20:10
Mr.Vercetti: Hhhhhhhhhhhhh...azért nem adják ki PC-re mert ott csak letöltik, lehet azzal jönni hogy konzolra is letölthető, de statisztika nélkül megmondanám hogy kb. a konzolosok 75%-a megveszi, emellett a PC-seknek csak 40-50%-a, ez a különbség, igaz hogy már így is elég nagy profituk van, de profitról szól, ha akarnak még több játékot, és munkaerőt, ennyi!
Davekoma

Offline
2013. 11. 11. 20:18
PawahDani: Mondhatod, hogy letöltik, de úgyis kifogják adni csak idővel, majd meglátod!
kidwao

Offline
2013. 11. 11. 23:20
aszittem gyönyörű screenshotok fognak pörögni, erre kis mozaikok ugrálnak. Pedig már úhy beleéltem magam
coldcue

Offline
2013. 11. 12. 01:49
PawahDani: Elég sok az online tartalom, aki kalóz verziót fog használni, annak csökken a játékélménye, így annyira nem éri meg.
AngelHeart

Offline
2013. 11. 12. 10:50
kidwao: Nagyon egyszerü fogsz néhény neked tetsző képet a GTA5 böl van kismillió a neten és ezen az oldalon is berakod öket egy könyvtárba és a Windows tu olyat hogy véletlenszerüen pakolássza neked őken sőt ugyanezt megcsinálhatod háttérrel is nekem is úgy

PawahDaniPawahDani:
75% a kis fa****mat
1.Ki fogják adni PC-re csak várni kell mint a 4- nél ugyan is PC-re tuningolni kell a grafikát és még sok minden mást az ati programjaiban már több helyen is fellelhető és most nem a driver röl beszélek.
2 Fejezzük be meg hagyjuk már ezt hogy a PC-sek a mocsok gecik akik warezolnak a konzolosoknak uhgyanugy elérhető és ugyanolyan mocskok gecik egy adott magyar torrentoldalon már több mint 7000-en szedték le az XBOX360-as verziót ami már az első napon fent volt és ők is ugyanúgy warezolnak csak mivel az némiképp komplikáltabb így kevesebben csinálják, de nem azért mert nem akarják hanem mert nem tudják vagy nem értenek hozzá.
3 a Statisztikáidhoz meg azt is add hozzá hogy persze hogy több a PC-s warez letöltések száma mivel a világban jóval több PC-s emberke rohangál és játszik mint konzolos Mo.-n meg pláne.
4. Ha nem kerülne egy játék egy átlag magyar ember kb. nettó 1 heti bérébe akkor talán többen megvennék mint ahogy én is meg szoktam venni ami tetszik a Steamról néha vannak jó akciók az utóbbi évben több mint 20 játékot vettem így köztük a GTA 4 complete editiont 8 EUR-ért vagy akár a Humble Bundle ahol 6 játékot kapsz 5 dollárért minden héten mást az ehetit is megvettem (Batman F.e.a.r 2-3 stb.) de innen vettem meg pár hete a BF3-at is az is egy ilyen packban volt ott még 7 játék volt mellette 5 dollárért. Csak mer jó ára volt, de sajnos azt ritkán tehetem meg hoy a negy nevetkből vásároljak 10-20K-ért (család gyerek ilyenek miatt) szerencsés az aki apucitól ki tudja sírni.
Erre a játékra is szép apránként teszem félre az ezreseket aztán várom a pc-s megjelenést.
Belehetne lassan fejezni a PC-sek oltását nem egymás ellen vagyunk, hanem játékosok vagyunk és a játékot nekünk játékosoknak csinálják nem fikázni meg irígykedni kellene egymásra (mára már olyan lett az a PC-s konzolos téma mint valami faji háború Délafrikában vagy valami vallási inkvizíció mindenki örüljön annak amilye van, adott esetben pl nekem már volt olyan problémám egy játékkal amivel kapcsolatban egy konzolos kolega tudott csak segíteni és volt már fordítva is) mert ha egy játéknak negyobb a játékos tábora PC XBOX PS3 és a többi konzol EGGYÜTTESEN akkor a fejlesztők tovább és nagyobb odaadással fejlesztik az adott játékot természetesen még több haszonért mintha csak az egyik portra lenne.
Hidd el nekem én lennék a legboldogabb ha minden játékot megvehettem volna ami tetszett és nem kellett volna a torrentekhez folyamodnom és mégboldogabb lennék ha ezt minden PC-s és KONZOLOS TÁRSAM is megtehette vona.
máté03

Offline
2013. 11. 12. 16:53
Hát ez nem igaz,persze azt mindenki tudja hogy az Xbox-sok letöltik a játékot,de mi PS3 konzolosok nem tudják és nem is akarják letölteni a játékot,szóval csak az Xbox-kat szapuld
Davekoma

Offline
2013. 11. 12. 18:11
máté03: Mi az hogy nem tudják a PS-sek?
Hagyjad már a kamu dumád menny fel egy letöltő oldalra és ott lesz a GTAV PS3-s változata, ne mondjál már hülyeségeket, Xbox-os vagyok és kiállok a konzolom mellett, becsületes gamer vagyok, de ezt még én sem hagyom!
Shotgun

Offline
2013. 11. 12. 18:44
Mondjuk azt illik hozzátenni, hogy konzolosok között a csere sokkal gyakoribb, mint PC-seknél... Ami ugyebár ugyanúgy károsítja a fejlesztőket, mert játékot cserélnek játékért, ami eggyel kevesebb eladott példányt jelent, ugyebár... Tessék utánagondolni a logikának.
máté03

Offline
2013. 11. 12. 20:24
De a PS3-at nem,vagy csak nagyon nehezen lehet kicsippelni
zombieland

Offline
2013. 11. 12. 20:29
PS3-at nem lehet csippelni ha jól tudom módosított frimware kell rá és akkor lehet tört játékokat játszani rajta de csak a régebbi verizós ps3-akon müködik
addam

Offline
2013. 11. 12. 20:34
Shotgun: Mondjuk PC-nél a cserét erősen megnehezíti, hogy a legtöbb játék Steam fiókhoz (vagy origin/uplay) van kötve. A 100+ játékos steam fiókom meg nem nagyon adnám kölcsön. Megoldás lehet persze az, ha külön fiókot csinál az ember, de azzal azért időigényesebb szórakozni

Bár épp most vergődik a Steam a family share-rel, de azért az nem az a fél évre kölcsönadom megoldás épp.
AngelHeart

Offline
2013. 11. 13. 08:11
Hagyjuk már ezt a cehszlovák süket szöveget hogy a PS3-asok nem kalózkodnak meghogy nehezebb kicsippelni a kamu az megy de az NCORE tele van PS3-as torrentekkel 1000 fölötti letöltéssel teszem azt GTA 5-nél meg a többinél is ezek az emberek is biztosan véletlenük önkivületi állapotben töltötték fel a PS3-as torrenteket a letöltők meg gondolom alvajáróként töltötték le ugyanezen torrenteket, hagyuk már a mellébeszélést Én nem tudom mi a picsától hiszik a konzolosok felsőbrendünek magukat a PC-sektöl állítom ogy az itt jelenlévő konzolosok nagyrészénél több jogtiszta játékom van PC-re Steam-es Blizard-os Origin-es accuntjaimon amit magam pénzén vettem, mert megdolgoztam érte mint nekik valaha is lesz.
Halboy78

Offline
2013. 11. 13. 09:01
AngelHeart: Ez szép dolog, hogy jössz védeni a szegény Pc-ket a gonosz konzolosoktól, de Te ugyanezt csinálod csak pepitában. Ha már annyira zavar akkor leglább lennél következetes. Aműgy is érdekes módon a pc-ek jönnek mindig, hogy oltogassák a konzolt az nem gond, de ha valaki válaszol erre az már igen?
Érdekes a látásmódod.
AngelHeart

Offline
2013. 11. 13. 10:21
Halboy78: Akkor olvass már vissza az oldalon a híreknél mindegyik hírnél van legalább 2 emberke aki beoltja a PC-s tábort mert hogy warez meg loptok meg azért nem lesz PC-re GTA5 mert azok mindent csak warezolnak lopnak, de nem csak ezen az oldalon, önmagában nem is ezzel van a baj csak azzal ahogyan tagadják azt hogy ők is ugyanezt csinálják mint ahogy fentebb is olvashatod hogy a PS3-as kolegákat, hogy hát a PS3-at még csippelni sem lehet meghogy ha lehetne sem érdekelné őket mert hát ők neeeem Ők PS3-asok Ők soha nem töltenének le warez játékot bezzeg ti PC-sek mindent lewarezoltok, nekem ebböl van elegem.
Én egy árva szóval sem mondtam hogy egyik tábor jobb vagy rosszabb-e a másiknál csak az dühít hogy pofátlanul tagdaják a tényt.
Shotgun

Offline
2013. 11. 13. 11:36
Ha nem fejezitek be, akkor idef*ngok.

Mondjuk ez élőben viccesebb lenne.
AngelHeart

Offline
2013. 11. 13. 11:43
Hajrá na ha te idefingasz akkor én lefosom a bokám
Halboy78

Offline
2013. 11. 14. 10:51
AngelHeart: Olvasom a hireket és látom az van amit mondasz, de ha más csinálja akkor Te folytatod. Így nem lesz sose nyugalom. Mifelénk okos enged. Úgyhogy Neked van igazad.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak