Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online: Megjelent a Beach Bum Pack!

Már elérhető az 1.06 verziószámú Grand Theft Auto V frissítés, ami a Beach Bum Pack kiegészítést adja hozzá a játékhoz.

A letölthető tartalom mérete 64MB. A csomag új GTA Online pályákat, fegyvereket és járműveket tartalmaz, valamint új a frizurákat és ruhákat az Online karakterhez.

Update

Az új járművek:

Update 2

Az 1.06 frissítés egy javítócsomagot is tartalmaz, ami javít néhány hibát a GTA Online-ban:

  • Javítva a hiba, ami miatt eltűnt a biztosított jármű, ha más játékos szállt be
  • Javítva a hiba, ami miatt beragadt a játék felhők feletti nézetben, amikor a cloud szerverek nem üzemelnek a GTA Online indításakor, illetve minijátékba való lépéskor
  • Javítva a hiba, ami miatt a "Damage Goods" küldetés újraindult, mégha teljesítették is a játékosok
  • Javítva a hiba, ami miatt bizonyos körülmények között nem lehetett isszaállítani a saját járművet
  • Javítva a hiba, ami a menü megzavarodását okozta Sherrif SUV tuningolásakor
  • Javítva a hiba, ami miatt elveszthették a játékosok a járművüket, ha tétlenség miatt kirúgták őt a többi játékosok, és ő nem tudott visszalépni
  • Kiiktatva a kiskapu, amivel a játékosok megtarthatták a járművüket, miután eladták azt az LS Customsben, a Story Mode és a GTA Online közötti lépkedéssel
  • Kiiktatva a kiskapu, amitől a Bati 801 motort többször is el lehetett adni
  • Kiiktatva a kiskapu, amivel a játékosok duplikálhatták a járművüket, ha egy nagyobb garázsból léptek be egy küldetésbe
  • Javítva a hiba, ami miatt a játékosok egyetlen csapattal is tudtak Team Deathmatchet indítani
  • A játékosok többé már nem törölhetik a GTA Online karakterüket, amikor a Rockstar cloud szerverei elérhetetlenek
2013.11.19 15:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Davekoma
Offline
2013. 11. 19. 15:52
Nekem felrakta a patch-et, de nem kaptam semmit.

dani.szentgali
Offline
2013. 11. 19. 16:30
És a fegyverekről nincs kép?

negyven2
Offline
2013. 11. 19. 16:42
Azért még ezek is jöttek hozzá:

DYNAMIC TUNING TO GTA ONLINE
In tandem with today's Title Update, we've also completed a new round of dynamic tuning on the game. This includes changes to the Bad Sport system and continued balancing of rewards for all different types Jobs. Notable adjustments are listed below:

-The Bad Sport penalty for destroying personal vehicles has been reduced significantly.

-Players will no longer receive a Bad Sport penalty when they are in a non-moving tank and other players crash a vehicle into them.

-The GTA$ and RP rewards for Races, Deathmatches and Parachuting are now based on the average time they take to complete.

-Players now receive GTA$ and RP rewards when failing a cooperative Job or being a member of the losing team during a Versus Mission, depending on how long the Job / Mission lasts.

-Players now receive a bonus GTA$ multiplier for Missions when played at the higher difficulty levels (Normal = 1.25, Hard = 1.5).

-In Team Deathmatch, all players on a team now receive the same GTA$ and RP rewards, with the winning team getting roughly 4-5x what the losing team receives.

-Removed some instances of debris in specific Races, including the cardboard from the 'Down the Drain' Race.
Deliveries from Pegasus have been reduced from $1,000 to $200.

-The cost of removing a wanted level by calling Lester has now been scaled based on the amount of stars you have - at a cost of $200 per star.

-Restricted cars and vehicles that have been added to player garages through exploits have been removed. This includes tanks, helicopters and police vehicles.

-The following vehicles have been added to the southernsanandreassuperautos.com website in-game: BF Dune Buggy, Canis Bodhi, Karin Rebel, Maibatsu Sanchez 2, Vapid Sadler, Vapid Sandking SWB.

-To eliminate any remaining vehicle loss issues, an additional automatic cloud save will occur when purchasing a vehicle or vehicle modification.

Niko Bellic1300
Offline
2013. 11. 19. 19:21
Végre megjelent de Heistekről meg Content Creatőröl tud valaki valamit?

zombieland
Offline
2013. 11. 19. 20:45
az autókat még mindig el lehet adni töbször is csak annyival lett más hogy nem az autóban spawnol vissza hanem mellete

Cube Head
Offline
2013. 11. 20. 09:39
Jaj de jó! A Single playerrel most se törődnek? Sebaj, 16k-ért nehogy már kijavítsák a nagyon csúnya hibákat... Ez a Beach Bum Pack is nagyon jó. Semmi kihívás, mindent megkapsz. Egyik legrosszabb DLC amit a Rockstar single playerre is kiadott. Megértem hogy fontos a GTA online, de azzal miért nem foglalkoznak aki a single playert jobban szereti?

McFly
Offline
2013. 11. 20. 14:54
Ha te 16 ezerért vetted,akkor úgy kell neked. Az enyém a megjelenés napja előtti napon volt 13.500 +poszter+kulcstartó+Atomic Blimp DLC.A legdrágább helyen is 14.500-15.000 volt.Cube Head:

dani.szentgali
Offline
2013. 11. 20. 15:11
Cube Head: Teljesen egyetértek! Nem utálom a GTA Online-t (amióta viszonylag játszhatóvá sikerült szenvednie a R*-nak), de a GTA-t elsősorban én mindig is a singleplayer miatt szerettem. Ettől függetlenül mindjárt megnézem a Beach Bum Pack-et, mert most szerencsére van időm rá.

Cube Head
Offline
2013. 11. 20. 16:49
McFly: Igazából a legtöbb helyen ennyi volt, vagy még több. Én mondjuk előrendeltem. Ha te annyiért vetted, jó neked.

dani.szentgali
Offline
2013. 11. 21. 13:57
Na leszedtem a Beach Bum Pack DLC-t. Először megijedtem, mert lejött a patch, aztán az artworkökből álló töltőképernyőknél lefagyott a játék. Újraindítottam a Boxot és a játékot, de nem volt meg a DLC. Kicsit ideges lettem, de aztán felmásztam a marketplacere és leszedtem újból a DLC-t, és ekkor már szerencsére működött. Szerintem egész jó kis DLC, bár tényleg nem volt sok. Na mindegy.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink