Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - A maláj balhé

2008.08.08 19:52  |  Írta: Shotgun

A hét elején történt thaiföldi affér után, úgy látszik az egész világ kezd megbolondulni. Nem elég, hogy egy svéd parkfelügyelő is a játékot okolja növényvédelmi szempontok megsértésével kapcsolatosan, de most már a maláj játékosok világába tartozó személyek egy része is megkattant…

A thai taxisofőr meggyilkolását követő tevékenységek híre eljutott a Malajziába is, aminek köszönhetően pedig néhány igen érdekesen gondolkozó személy úgy döntött, kerüljön betiltásra náluk is a játék. Történt ugyanis, hogy egy maláj fogyasztóvédelmi csoport, a CAP tagjai a „The Star” nevet viselő napilap weboldalán publikáltak egy felkérést, melyben a következő kérelmet olvashatjuk:

"Nemrég kaptunk értesítést arról, hogy a thai hatóságok betiltottak egy videojátéknak, mely Grand  Theft Auto néven ismert… Az erőszakos videojátékokat és televíziós műsorokat már nagyon sok alkalommal hozták kapcsolatba, a fiatalokból kitörő erőszakkal és agresszióval. Itt az idő arra, hogy a hatóságok lépjenek valamit ez ellen.

Ha ez a bizonyos videojáték elérhető Malajziában is, a CAP megkéri a Belföldi kereskedelmi és Fogyasztói Minisztériumot, hogy azon nyomban állítsák le a játék eladásait és tiltsák meg árusítását. A minisztériumnak egyúttal figyelmeztetnie kéne a lakosságot és az összes eddig eladott készletet visszahívnia.

A CAP egyúttal megkéri a minisztériumot arra is, hogy az ehhez hasonló játékokat ne engedélyezze országunkban sem eladásra, sem pedig a publikum számára elérhető video-játék standoknál való felhasználásra." -
Mohamed Idris

Azt már most elmondhatjuk, hogy a thai hatóságok tevékenysége egyfajta negatív hatással van a többi ország hasonló szervezeteire. A kérdés már csak az, vajon betiltásra kerül a játék Malajziában is? Ami még érdekesebb... egy csoport, mely a fogyasztók szabadságának gyakorlásáért jött létre, miért nem hagyja, hogy egy ország vásárlói saját maguk dönthessék el, hogy mivel óhajtják szórakoztatni magukat?

Markee

Offline
2008. 08. 08. 20:25
Ez már röhely. Lehet, hogy ezek mögött a THQ (Saints Row 2) áll?

Szerk: Ez a kötőjel-pont-kötőjel szmájli tisztára úgy néz ki, mintha nevetne.
2008. 08. 08. 20:56
Végülis a legecerűbb a játékra fogni nem?h amiatt történt és akkor minden hüje felbuzdul...igen ez télleg RÖHELY
Rongyos

Offline
2008. 08. 08. 21:09
Ez az egész hülyeség egy pár pihentagyú tinédzser hülyesége miat robbant ki
Aholy ti is modtátok EZ RÖHELY
MateL

Offline
2008. 08. 08. 21:22
Ismét csak azt tudom mondani, hogy nem a játékkal, hanem a NEVELÉSSEL van a gond...
sepoyclove

Offline
2008. 08. 08. 21:40
vagy a társadalom hozzáállásával.
StanDoFF

Offline
2008. 08. 08. 22:16
Egyébként is mire való a 18-as korhatár? Most már nincs is semmi értelme..
MateL

Offline
2008. 08. 08. 22:17
StanDoFF: Csak tudod szerintem ezen oldalt böngészők között is kevés 18 év feletti van, márpedig állítom hogy sokatok játszott már sokféle GTA-val... Szóval a korhatárt felejtsük el
gta4hun

Offline
2008. 08. 08. 23:06
Elvileg az eladó nem adja ki 18 alatt ha a szülő meg megveszi akkor az ő felelősége....
bandita

Offline
2008. 08. 09. 08:07
"""elvileg"""! Namarmost en 14 vok (asszem) megis megvan mindeggyik GTA (konzol hianyaban a GTA iV meg nem) igaz (GTA 3 kivul) nem eredetiben. De azert en megprobaltam mikor volt egy kis zsebpenzem elmentem megvenni a GTA 3t es erdekes modon az elado annyit sem mondott h "BU"!!! Amugymeg ha igy folytatjak ezek a marha nagyokosok akkor ahany ertelmes embervan mifelek (ertsd: Europa) meg ittis elkezdenek okoskodni majd "NEAGGYISTEN" be is tiltanak. NA ennyik srry az ekezetekert.
kreestof

Offline
2008. 08. 09. 09:26
Sokat nem értek el vele mert attól hogy betiltották még le lehet torrentezni...
bandita

Offline
2008. 08. 09. 10:45
Jaja le lehet torrentezni de akkor meg nem jelenik meg uj jatek!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 41 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak