Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - A szingapúriak reakciója

2008.08.08 21:55  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GamePolitics

Úgy tűnik, egyetlen más, Grand Theft Auto-val kapcsolatba hozható bűncselekmény sem hagyott maga után ekkora fennhangot, mint a thaiföldi eset. A mostani maláj betiltás után a szingapúri játékosoknak elegük lett az egészből, és felszólaltak ez ellen...

Bár Szingapúrban korábban betiltották a Mass Effect című játék forgalmazását (és később visszavonták ezen kijelentésüket), az ott élő játékosok nem akarják, hogy a világhírű Grand Theft Auto is betiltásra kerüljön. Az Electric New Paper szerint a múltheti thai gyilkosság rossz hatással lehet a videójátékokra nézve.

"Ez csak egy játék, nem a valóság" - mondta Julius Wong, egy húszéves tanuló, aki nem mellesleg már végigjátszotta a Grand Theft Auto IV-et. "Az teszi a játékot népszerűvé, hogy megteheted azt, amit normál esetben a való életben nem. A játék remek kikapcsolódás" - folytatta. Poh Koon Kiat, egy 23 éves srác is ellenzi a játék betiltását: "Nem hiszem, hogy a játék befolyásolna a viselkedésemben".

A GTA IV egyébként remekül debütált a városállamban, ugyanis már az első héten 20,000 példány fogyott. Egy helyi kereskedés, az IAHGames szerint a játék betiltásától nem kell félni...

StanDoFF

Offline
2008. 08. 08. 22:21
"Az teszi a játékot népszerűvé, hogy megteheted azt, amit normál esetben a való életben nem. A játék remek kikapcsolódás"

Teljesen egyetértek.. Nem azért csinálnak ilyeneket az emberek mert a gta-ban látták, hanem éppen csak arra fogják...
kreestof

Offline
2008. 08. 09. 09:39
sztem új oldalt kellene csinálni az ilyen kritikáknak/balhéknak.... lehete www.gtakritika.hu
MateL

Offline
2008. 08. 09. 19:36

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!



Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak