Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Jönnek a tartalomszerkesztők, illetve DLC infomorzsák

A Rockstar Games egy blogbejegyzés formájában tette közzé, hogy ezen a héten érkezik – egészen pontosan holnap – a deathmatchek és versenyek játékosok általi elkészítéséért felelős Deathmatch & Race Creator béta verziója.

A két szerkesztő megjelenésével egyetemben várható a Social Club frissítése is, mivel az általunk készített játékmódokat ezen keresztül oszthatjuk meg ismerőseinkkel, illetve itt kereshetjük meg a mások által kreált küldetéseket is. A következő kategóriákban készíthetünk melókat:

  • Deathmatch
  • Team Deathmatch
  • Race
  • GTA Race
  • Rally Race

Ezen felül bevezetik a „Rockstar Verified Jobs” kategóriát, ahol alapos felülvizsgálat és ellenőrzés után, akár a saját tartalmaink is megosztásra kerülhetnek, így kiemelve a többi, hétköznapi letölthető munkák közül.

A küldetések készítéséért felelős kiegészítők egy ingyenes frissítés keretében lesznek elérhetők, használatukhoz pedig szükséges egy Social Club fiók hozzárendelése Xbox Live, vagy PSN profilodhoz. A béta időszak alatt a Rockstar arra kéri a felhasználókat, hogy a hibák kijavítása végett legyenek szívesek a [email protected] e-mail címen keresztül felkeresni őket észrevételeikkel.

Továbbá ugyancsak ebben a hónapban tervezik egyfajta „Capture The Flag” mód GTA-s csavarral ellátott változatát kiadni, ami ismételten az Online mód ingyenes kiegészítéseként érkezik. Az új játékmód „Capture” néven fut, négy csapat játszhatja majd, és a cél értelemszerűen az ellenfél bázisán tárolt cuccok eltulajdonítása, visszaszállítása lesz a saját bázisunkra. Négy variáció várható a Capture-től: „Raid”, „Contend”, „Hold”, illetve „GTA” néven. Ezekről a későbbiekben nyilatkoznak majd.

A legjobb hír talán most következik, mivel a fejlesztőcsapat 2014-re ígéri a kooperatív, nagyobb rablások bevezetését, illetve – habár előzőleg kijelentették, hogy ilyesmit nem terveznek – bővíteni fogják az egyjátékos kampányt is, így folytatva Michael, Trevor, és Franklin kalandjait.

Kíváncsian várjuk.

2013.12.09 20:02  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun

Neil
Offline
2013. 12. 09. 20:08
aha... PC verzió...?

Mr.Vercetti
Offline
2013. 12. 09. 20:10
Jaja, karácsonyi ajándékként kérünk egy bejelentést!

Shotgun
Offline
2013. 12. 09. 20:11
Neil: A kérdés jogos. Szerintem lassacskán lehet számítani bejelentésre, bár pontosat senki sem tud. Csüggedni viszont nem szabad, jönni fog az.

PawahDani
Offline
2013. 12. 09. 20:24
Amúgy már nagyon vártam Amúgy, ha annyian háborognak, hogy nincs PC-s verzió, akkor tényleg nem kéne kiadni, és majd a GTA VI-nél örülnek, hogy a konzolos megjelenés után fél évvel kijön Azon röhögnék(mert konzolom van )
Neil: Nem lehet felfogni hogy 2014-ben fog jönni, ha hírt akarnál róla, az hülyeség, hidd el dolgoznak rajta, ha erről kérdeznél, ennél többet nem lehet leírni, max olyat hogy, 1 karaktert leírtunk, 2 karaktert leírtunk, aminek lássuk be sok értelme nincs Persze közben mennek az Online frissítések, de ezek nem tesznek keresztbe a PC-s verziónak

Shotgun
Offline
2013. 12. 09. 20:26
PawahDani: Megjegyzem, hogy a játékot főként a PC-sek tartják életben, mert tömérdek módosítást, javítást eszközölnek hozzá. Azért nézd meg, hányan tolják a IV-et konzolon, és hányan PC-nˇˇ Felháborodni nem kell azon, hogy nem jelentették be, de azért elvárná az átlag gamer, hogy jöjjön valami infó.


Az viszont tény, hogy az Online frissítések egy másik csoport feladatkörébe is tartozhatnak.

Bence (Visali)
Offline
2013. 12. 09. 20:49
Neil: Szerintem január-február környékén fogják bejelenteni, a Take-Two második negyedévi konferenciája napján.

NikitaDragovich
Offline
2013. 12. 09. 22:43
Érdekes, már alig várom, hogy holnap kipróbálhassam a Content Creatort, viszont azért egy kicsit mérges is vagyok, mivelhogy csakis versenyeket és Deathmatcheket készíthetsz benne, ámde így mégis hogyan fogom lejátszani a fiktív történeteim küldetéseit? Mindegy, majd megoldom.

Emellett, a sztori módos DLC nagyon meglepett! Remélem, hogy az is ingyenes lesz, mert már szeretném, ha folytatódna Trevor, Franklin és Michael története. Habár, szerintem Niko és Luis is visszatérhet, akik segítenek a rablásokban a csapatnak.

HUNHEKKERKE
Offline
2013. 12. 09. 23:26
Neil:
Minden egyes cikknél megkérdezi valaki... pééécééé???? szánalmas... Majd jövő nyáron térjünk rá vissza addig meg lehet sírni meg nyavajogni a Rockstar Games csapatának. Thx.

Shotgun
Offline
2013. 12. 10. 01:00
HUNHEKKERKE: Mondjuk az is igaz, hogy van erre egy fórumtémánk. (:

VinnieGray
Offline
2013. 12. 10. 08:54
HUNHEKKERKE: egyetertek

McFly
Offline
2013. 12. 10. 15:37
Itt siránkoztok,ahelyett,hogy vennétek egy konzolt. Kettő közül is lehet választani........

totyak
Offline
2013. 12. 10. 16:07
Ahhoz képest, hogy mindenkit mennyire zavar a PC-sek úgymond siránkozása, azért minden egyes ilyen beírás után vagy hatan megjegyezik, hogy be lehetne fejezni. Ezzel csak az a baj, hogy ettől nem befejezve lesz, hanem tovább gerjesztődik (lásd ezt a kommentet, én is ebben a témában írok). Ne vegyen róla tudomást, akit nem izgat a PC-s kiadás sorsa, ilyen egyszerű! Mi (PC-sek) sem írjuk be, hogy ne rinyáljatok mert csak néhány dolgot lehet szerkeszteni majd ezzel a creatorral, meg esetleg pénzért érkeznek későbbi DLC-k stb. Megjegyzem, akik minden egyes hírnél beszólnak egy ilyen PC-s kommentre, azok nyilván mind konzolosok, tehát csak arra kérem őket, hogy kicsit képzeljék magukat a másik fél helyébe és máris érthetőbb lesz miért reagál valaki mindig így egy új hírre.

NERO007
Offline
2013. 12. 10. 17:56
NikitaDragovich:
SPOILER!!!
Nikot ne várd vissza mert ő meghalt. Van egy rablás ami Blaine County-ban történik és ott lehet választani Packiet segítőtársként...na már most azt hiszem hogy Trevor kérdezte tőle hogy csináltál-e már ilyesmit és Packie válaszolta hogy igen pár haverjával kirámoltak egy bankot Liberty Citybe és külön megemlíti Nikot hogy nagyon jó srác volt de meghalt. :/
Nem szóról szóra írtam mert már nem emlékszek hogy volt de a lényegét e beszélgetésnek leírtam.

Atlas
Offline
2013. 12. 10. 18:29
Én kíváncsi vagyok a DLC re. Remélem ingyenesek lesznek.(akármennyi is lesz)Jó lenne ha hasonló DLC-k lennének mint a Beach Bum pack! Amúgy a sztori DLC nagyon meglepett.

Neil
Offline
2013. 12. 10. 19:53
Nyilván az én kurva anyámat, amiért már unom a GTA IV-et, a GTA V videókat. Nyilván az én hibám, hogy játszani akarok az év egyik legjobb játékával. Nyilván én rohadjak meg, amiért még mindig nincs semmi konkrétum a PC-t illetően. És nyilván azok oltanak le, akik minden kérdésükhöz új témát nyitnak a fórumon, mert nem képesek végignézni a témákat és a topicokat...

Shotgun
Offline
2013. 12. 10. 20:50
NERO007: Tévedsz. Pont azt mondta, hogy a régi társaság java már meghalt, és Niko visszavonult. Ugyanez az infó akkor is, mikor ha jól emlékszem, Lester megemlíti őt egy küldetésben. (Nem biztos, hogy Lester, de na..)

PawahDani
Offline
2013. 12. 10. 21:22
Shotgun: Tudom jól, de dolgoznak rajta, szinte biztos, csak mivel több helyet foglal, ezért több átírni való van, ami kicsit sok idő :/ Gondolom mennyire várják a PC-sek, én nem tudom mennyire, mert nekem konzolon megvan, bár tényleg kezd unalmas lenni, kár volt azért a 15000Ft-ért így utólag...

NikitaDragovich
Offline
2013. 12. 10. 22:59
NERO007:
Nem, Niko nem halt meg, csupán Packie említette, hogy Michael Keane-t lelőtték egy rablás során és a testvére, Derrick pedig meghalt évekkel ezelőtt (ez utalás lehet arra, hogy Niko Francist ölhette meg a IV-ben).

Emellett, Niko a LifeInvaderen is elérhető, Jimmy több alkalommal rátekint a profiljára.

Shotgun: Igen, Lester említi .

Kiscserko
Offline
2013. 12. 10. 23:05
Na, akkor a Niko témához= Lester említi, hogy volt egy Kelet-Európai csávó(Niko), aki tevékenykedett LC-ben, de már egy ideje nincs róla hír, visszavonult. Packie sorolja, hogy ki mindenki halt meg körülötte, és azt mondja, ott volt Niko is, aki valószínűleg (csak valószínűleg!) már meghalt. Ezen kívül van Niko-nak Life-Invader oldala. Mivel Lester szerintem jobban tudja, mint Packie a világ dolgait, mellé van a LI oldal, így eléggé valószínű, hogy még él, csak visszavonult.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink