Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA Online: Hétvégi event és nyereményjáték

2013.12.20 08:47  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games, mai naptól kezdődően egy egész hétvégés event keretében kívánja még jobban megismertetni a rajongókkal, a nemrégiben kiadott Capture játékmódot, illetve Deathmatch és Race tartalomszerkesztőit, megspékelve jó pár értékes nyereménnyel, melyek közül egyet-kettőt akár kis hazánkból kikerülő játékosok is bezsebelhetnek.

A multiplayer event mától, egészen 22-éig, azaz vasárnapig tart. Ez idő alatt a játékosok belépési díj nélkül – értsd: Nem kell fizetni GTA$-t a Jobokon való részvételért. – kipróbálhatnak számos munkát, Deathmatchet és versenyt, melyeket kreatívabb társaik kreáltak a béta verziós szerkesztőkkel.

Az értékes ajándékok és nyeremények mellett a játékbeli interneten megvásárolható járművek közül három, azaz az Adder, a Dinka Double-T sportmotor, illetve a Buzzard harci helikopter is 25%-os kedvezménnyel lesz igényelhető, pluszként pedig a szerelőműhelyekben felszerelhető páncélzati fejlesztések is 50%-os árengedményt kapnak.

A Rockstar tervezi öt olyan munka kiválasztását, melyek előállítóit 1 000 000 GTA$ díjjal, valamint egy teljesen egyedi rendszámtáblával (CRE8R, TOPCRE8R, NO1CRE8R, THECRE8R, I_CRE8) jutalmazza. Ahhoz, hogy te is részt vehess ezen a sorsoláson, csak annyit kell tenned, hogy betageled saját munkádat a #CreatorWeekend hashtaggel, így automatikusan bekerülsz a lehetséges nyertesek közé. A jelentkezésre egész hétvégén van lehetőség.

Továbbá élő közvetítés is indul ma este 20:00-ától. Ezt a http://socialclub.rockstargames.com/events, vagy a http://twitch.tv/rockstargames oldalon nézhetitek. A fejlesztők PlayRockstar, PlayRockstar1, valamint PlayRockstar2 néven lesznek megtalálhatók online, így simán összefuthattok velük.

Végezetül pedig ismét lesznek nagy gyakoriságú, értékes event crate dropok, amik ütős fegyverekhez, a szokásostól kétszer nagyobb RP mennyiséghez, vagy bónusz pénzösszegekhez juttathatják a többjátékos mód fenegyerekeit.

Sajnos ismét rossz hír, hogy a hétvégi ajándéközön nagy részéből mi kimaradunk; öt szerencsés kiválasztott megnyerheti a főnyereményként kezelt GTA dzsekik egyikét, míg további ötnek apróbb csomagot küld a R*, benne matricákkal pólókkal, miegymással.

GTA

Jó szórakozást kívánunk!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak