Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online: Hétvégi event és nyereményjáték

A Rockstar Games, mai naptól kezdődően egy egész hétvégés event keretében kívánja még jobban megismertetni a rajongókkal, a nemrégiben kiadott Capture játékmódot, illetve Deathmatch és Race tartalomszerkesztőit, megspékelve jó pár értékes nyereménnyel, melyek közül egyet-kettőt akár kis hazánkból kikerülő játékosok is bezsebelhetnek.

A multiplayer event mától, egészen 22-éig, azaz vasárnapig tart. Ez idő alatt a játékosok belépési díj nélkül – értsd: Nem kell fizetni GTA$-t a Jobokon való részvételért. – kipróbálhatnak számos munkát, Deathmatchet és versenyt, melyeket kreatívabb társaik kreáltak a béta verziós szerkesztőkkel.

Az értékes ajándékok és nyeremények mellett a játékbeli interneten megvásárolható járművek közül három, azaz az Adder, a Dinka Double-T sportmotor, illetve a Buzzard harci helikopter is 25%-os kedvezménnyel lesz igényelhető, pluszként pedig a szerelőműhelyekben felszerelhető páncélzati fejlesztések is 50%-os árengedményt kapnak.

A Rockstar tervezi öt olyan munka kiválasztását, melyek előállítóit 1 000 000 GTA$ díjjal, valamint egy teljesen egyedi rendszámtáblával (CRE8R, TOPCRE8R, NO1CRE8R, THECRE8R, I_CRE8) jutalmazza. Ahhoz, hogy te is részt vehess ezen a sorsoláson, csak annyit kell tenned, hogy betageled saját munkádat a #CreatorWeekend hashtaggel, így automatikusan bekerülsz a lehetséges nyertesek közé. A jelentkezésre egész hétvégén van lehetőség.

Továbbá élő közvetítés is indul ma este 20:00-ától. Ezt a http://socialclub.rockstargames.com/events, vagy a http://twitch.tv/rockstargames oldalon nézhetitek. A fejlesztők PlayRockstar, PlayRockstar1, valamint PlayRockstar2 néven lesznek megtalálhatók online, így simán összefuthattok velük.

Végezetül pedig ismét lesznek nagy gyakoriságú, értékes event crate dropok, amik ütős fegyverekhez, a szokásostól kétszer nagyobb RP mennyiséghez, vagy bónusz pénzösszegekhez juttathatják a többjátékos mód fenegyerekeit.

Sajnos ismét rossz hír, hogy a hétvégi ajándéközön nagy részéből mi kimaradunk; öt szerencsés kiválasztott megnyerheti a főnyereményként kezelt GTA dzsekik egyikét, míg további ötnek apróbb csomagot küld a R*, benne matricákkal pólókkal, miegymással.

GTA

Jó szórakozást kívánunk!

2013.12.20 08:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink