Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Díjnyertes a játék.. de nem az év játéka?

Már régóta várunk hasonló hírekre, melyek során szembesülhetünk a játékvilág legnagyobb címeivel, abban reménykedve, hogy a legújabb Grand Theft Auto rész az év játéka lesz. Nos, ebben az esetben sajnos nem így történt, de nem kell aggódnunk, hisz a GTA IV még így is képes volt három díj bezsebelésére, a G-Phoria Awards keretében...

A 2003 óta évente megrendezésre kerülő G-Phoria Awards keretében egy olyan műsorról van szó, melynek során egy-egy év nagyvárományosai nevezhetnek, különböző kategóriák alatt, majd a játékosok kegyeire bízva megkapják értékeléseiket. Ezúttal sajnálatos módon nem számolhatunk be arról, hogy szeretett sorozatunk legújabb tagja elnyerte volna a bűvös "Game of The Year" díjat, de még így is szépen teljesített. (Megjegyezném, hogy az év játéka címet méltatlanul, a Halo 3 kapta meg.)

Mint már említettem, a Grand Theft Auto IV három kategóriában került ki győztesként, a Rock Band-el együtt. Alant olvashatjátok, mely három kategóriában teljesített kitűnően a játék, a teljes listát pedig itt tekinthetitek meg.

Legjobb új karakter: Niko Bellic - Grand Theft Auto IV
Legjobb akciójáték: Grand Theft Auto IV
A legtöbb ideig tartó játék: Grand Theft Auto IV

Nos, a lista lehetne hosszabb is, de ne csüggedjünk, hiszen ez közel sem volt olyan neves előadás. Amint több, ehhez hasonló információ kerül szerkesztőségünkbe, azon nyomban értesítünk titeket!

2008.08.09 02:57  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Shotgun

kreestof
Offline
2008. 08. 09. 09:43
szép.... (a HALO 3 meg rohadjon le)

MateL
Offline
2008. 08. 09. 10:15
Az csak fel van/volt hypeolva

kreestof
Offline
2008. 08. 09. 11:01
Honnan lehet megszerezni a GTA logokat?

wantoo
Offline

adam
Offline
2008. 08. 09. 12:22
Nem leeht, hogy azért nem lett az év játéka, mert mostanában túl sok bűnhőz füzödött?

DT-boy
Offline
2008. 08. 09. 12:30
Nem, az nem befolyásolja! De gondolom ez úgy müködik hogy igaz az egyik platformon nem az év játéka, de attól még a másikon lehet. Jelen esetben itt a PC-re gondolok.

adam
Offline
2008. 08. 09. 13:31
Nem tudom, de szerintem nem platform függő, hogy az év játéka lesz-e.

kreestof
Offline
2008. 08. 09. 20:50
CBool: sztem on nem lehet letölteni semmi féle logót

Egyébként ellégé hiányos az a weboldal

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink