Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online: Megvannak az első Rockstar Verified Job-ok

A nemrégiben megjelent Creator funkciónak hála játékosok tízezrei estek neki saját versenyek és missziók létrehozásának, és a Rockstar most kiszemelt néhány figyelemre méltó Job-ot, melyek a Rockstar Verified jelzőt meg is kapták.

Versenyek


Over The Hill II

Jump and Die

Jumps Jumps Jumps

Quick 'n Quarrelsome

Drift King

LS Forum

Deathmatch-ek


Seal Team Six

Saving Ryan's Privates

Prison Thugz Fight

Bridge of Death

Az ehhez kapcsolódó poszt alatt a Rockstar kommentálta az elmúlt napokban tapasztalt pénzutalás problémát, és leszögezték, hogy aki ilyen pénzt kapott, de nem csinált semmi szabályba ütközőt, semmilyen szankcióra nem kell számítania:

"A hackelés és cheateléssel kapcsolatos GTA Online kérésekkel kapcsolatban, már dolgozunk egy javításon ami minden, otromba exploitokkal megszerzett GTA$-t visszavesz az érintettektől, egyúttal megakadályozzuk hogy a jövőben ez előfordulhasson. Rövid időn belül meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket, hogy megbüntessük azokat akik kihasználták a GTA Online-t ilyen téren (mint már korábban kijelentettük, nincs félnivalója azoknak a játékosoknak, akik nagy mennyiségű pénzt kaptak de semmilyen játék manipulációs exploitot nem használtak).

Ha nagy mennyiségű pénzt kaptál, vagy egy nagy összegű bounty után kaptad meg a jutalmad, és azonnal szeretnéd eltávolítani az accountodról, nyiss egy Rockstar Support kérést. Máskülönben az ajándékozott illegális pénz mindenképp el fog tűnni amint a javítás működésbe lép.

Mindezen felül, ha belebotlasz olyanba, aki kihasználja ezeket az exploitokat a saját GTA Online sessionödben, játék közben is a tudomásunkra hozhatod a játékbeli jelentés funkcióval. A Pause menüben, az Online fül alatt, a Players-nél a játékosok listájából keresd ki az érintett játékost. Ott a Report, majd Exploits from the violation menüpontot válaszd. Nagyra értékeljük a közösség támogatását és megértését a munkánkkal kapcsolatban, és elnézést kérünk minden kellemetlenségért, amit ezek a problémák okoztak.

Köszönettel,
Rockstar Games"

A fordítást köszönjük polipudlipotty-nek!

2013.12.28 11:57  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Gege

Franklin
Offline
2013. 12. 28. 12:33
Na basszus megint el kezdtem félni a büntetés miatt.
Szerintetek ne írjak a R-nek, hogy csináltam még egy karaktert és a kapott money-t át raktam az újra, és hogy a karit amin a pénz van töröljék.
Szerintetek törölnék???

polipudlipotty
Offline
2013. 12. 28. 12:43
Ha nem költöttél belőle, csak átraktad egy másik karira, és főleg nem osztottad tovább, esetleg hackeltél te magad is, hagyd így nyugodtan. Amint a javítás kijön, helyre fog állni a dolog.

wantoo
Offline
2013. 12. 28. 12:55
De ez milyen megoldás már, hogy rakjam át egy másik karakterre? Kapok hatvan milliót, azt kb. negyed óra átpakolni. Utána meg semmi sem garantálja, hogy nem kapok másik hatvanat..

KyD57
Offline
2013. 12. 28. 13:00
én úgy vagyok vele hogy nem érdekel...nem én hackeltem...kaptam..azis lehet hogy akitől kaptam az tisztességes úton szerezte (246os szinten simán lehetett 76.000.000-ja) ha meg illegálisan szerezte az az ő dolga...költöttem belőle...meg nem fogok az időmből elb@szni arra hogy pakolgassak...EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM

Bence (Visali)
Offline
2013. 12. 28. 13:00
Franklin: Ezt a megoldást ők maguk javasolták, ezért nem valószínű, hogy baj lesz belőle.

nol2
Offline
2013. 12. 28. 13:47
Akkor ellehetetlenül költeni a kapott pénzt vagy sem?

Franklin
Offline
2013. 12. 28. 13:58
De sajnos kültöttem belőle ( kocsi,repülő). A kocsikat már eladtam csak a repülőt nem tudom eladni.
Mit javasoltok mit tegyek???

Gege
Offline
2013. 12. 28. 14:03
Én úgy értelmezem, hogy azt büntetik, aki hackelte a pénzt. Bár aki kapta, az meg költhetett belőle, tehát közvetve részt vett a csalásban -- a tudta kívül és a jóhiszeműségével együtt.

Vicces egyébként, hogy ennyi glitch van a GTA Online-ban. Ez a Rockstart minősíti. Összecsapott játéknak tűnik pedig nem játszottam vele sokat.

Franklin
Offline
2013. 12. 28. 14:22
Amúgy azon gondolkoztam el hogy mindenki megvette drága pénzért az úgynevezett játékot, és glitchel es buggal teli játékot kapott.

Az is kap büntetést aki jelentette a játékos és költött is belőle?

A büntetés az hogy működik?

Ja és ha valakit meglátok hogy körözést rakott ki másra én pedig jelentem hogy ő utalt át nekem.
Annak utnna tudnak nézni?

Gege
Offline
2013. 12. 28. 14:31
Franklin: Egy biztos, ha jelented (játékon belül, emailben a banhammer-es címre vagy akárhol a Rockstar-nak), akkor utánanéznek. Csak most mindenkit egyenként jelentgetni... Bár játékon belül egyszerűbb, csak pár gombnyomás és megy a report.

Franklin
Offline
2013. 12. 28. 14:51
Xx ...... valamilyen gyereknek a neve. Az ossza szétt a pénzt. Ha valaki tudja a nevét légyszi irjon pü-t !!!!

bake05
Offline
2013. 12. 28. 14:57
Most komolyan mit nem lehet ebből a hírből érteni?Ha nincs"mellé"fordítva akkor feketén,fehéren le van írva.Aki nem hackelt(laptop+usb+ps3+fájlok átírása"akkor annak a játékosnak nincs mitől félnie.Ha csak úgy XY megosztotta veled a lovét akkor a következő javításnál az"ajándékba"kapott lovéd elveszik.A hír nem tér ki arra hogy a kapott pénzből vásárolt autó,repülő,tank stb.elveszne.Ha megnézed a Social clubon az online karaktered akkor ott is látni fogod hogy a pénzednek a 99,99% SHARED.Az az megosztásból,részesedik,részt kap.Nekem is így van mivel az elmúlt 5 napban 600milliót kaptam.Bár azért ezt a pénz"vissza vétet"kicsit fenntartással fogadom.nekem előtte 950 ezrem volt amit küldik alatt szedtem össze keményen.Remélem meg is marad.Bár bár most látom előre,hogy ha ezen javítás kijön levelek 100 ezreivel lesz agyonbombázva a R* Mert hogy olyan pénzeket is elvett amit nem is úgy kapott ill. ő nem csalt és még is csalónak minősítették stb. ____________________________________________________________
KyD57: Attól hogy valaki 246 szintű karakterrel rendelkezik nem fog kapni semmiféle feladatért 76milliót.Ugyan annyi lovét kap mint az összes többi játékos.És a meglévő pénzét nem tudja megosztani csak a rablásból ill. bountys személy megöléséből származó bevételt.

Franklin
Offline
2013. 12. 28. 15:15
Nekem nem azzal van bajom aki magasabb szintű mint én hanem azzal hogy a sz@rért osztja szét a pénzét.

halalzolee
Offline
2013. 12. 28. 19:21
én magam is hackeltem, ha ezt annak lehet nevezni...de nem nagyon izgat mit csinál velem a R....max törli a karakterem xd amúgy valaki irta hogy laptob usb, gta fáljait modositani....ez tok hülyeség...elég ha átírod a ps-ed dns kodjat, tele van vele a net, es már hacker is vagy, van több fajta, haverom milliárdokat tud utalni, én egy versenyen 12 szintet fejlődök ezt a dns átírást bármely ps-en meglehet csinálni, illetve vissza is lehet állitani
ja és halhatatlan vagyok és nem azért kezdtem "hackelni" mert csak, hanem 104-es szintű voltam, és untam a gtat, nem volt pénzem, nem fejlődtem, szarok a missiok...unom a deathmecseket, mindemt, igy legalabb tudok szorakozni freeben

polipudlipotty
Offline
2013. 12. 28. 19:34
bake05: Nincs félrefordítva, viszont korábban azt is írták, hogy ne költsünk belőle, mert akkor részesei vagyunk a csalásnak. Nagyon sok játékost megfogott az autofilter, senki nem tudja mennyit kell hozzá költeni, a R* "excessive amount"-nak hívja. Pedig csak annyit csináltak, hogy gyorsan elherdálták a pénzt, amit hack utján kaptak. Nem tudom hogy ez a hír felülírja azt a kijelentést, vagy csak most nem írták le külön.

halalzolee: A legjobb, amit kaphatsz hogy 10 hónapig hasonlóan mentalitású játékosokkal fogsz játszani, az ún. "cheaters pool"-ba kerülve. Legrosszabb pedig komplett ban GTA Online-ból (feltételezem ilyenkor Gamertag / PSN ID alapján banolnak).

halalzolee
Offline
2013. 12. 28. 20:23
polipudlipotty: nem izgat addig se unatkozok majd cheaterekkel ja és bannolni nem hiszemhogy bannolnak, okyan egetverő rosszat nem csináltam, ráadásul fizettem a játékért ha mégis, akkor 5 perc és kész az új acc

KyD57
Offline
2013. 12. 28. 20:25
bake05 <~~~~~~
Arra akartam kijukadni hogy 246-os szinten lehetett neki annyi pénze...és joga van átírni a DNS-ét...így maximum ostobának lehet nevezni hogy a nehéz munkával megszerzett pénzét osztogatja...(nem tartom valószínűnek hogy tényleg munkával szerezte...de nekem semmi közöm nincs hozzá hogy mivel keresi a pénzét...így hát nem tudhatom hogy valójában mi történt) ))

polipudlipotty
Offline
2013. 12. 28. 20:32
halalzolee: Esélyes pedig, hogy ban lesz a vége, a tapasztalatok szerint. Az meg hogy fizettél érte, borzasztó egyszerűen kimagyarázható, mert az elejétől kezdve azt reklámozza a R*, hogy a single-ért fizetsz, az Online ajándék. Zárójelben, én is bannolnék mindenkit, aki nem bír magával. Többen vannak, akik tisztességesen szeretnétek játszani.

halalzolee
Offline
2013. 12. 28. 21:02
polipudlipotty: én is tisztességesen játszottam de egyre többen lettek hackerek, halhatatlanok, ezért én is az lettem, de én legalább nem osztogattok pénzt

amadeusz
Offline
2013. 12. 28. 22:07
Hurrá, még jó hogy nekem nemcsengettek zsetonokat. én játszani szeretek, nem csalni.

polipudlipotty
Offline
2013. 12. 28. 22:10
amadeusz: Nekem se, mert azóta nem megyek free roamba. Csak invite only, és closed mission. Sajnos, így elég unalmas. Remélem minél hamarabb javítják!

Americanviking
Offline
2013. 12. 29. 06:37
KyD57: Aki 246-os szintű az vagy egy no-life kocka, vagy hacker.

bake05
Offline
2013. 12. 29. 09:20
Most úgy őszintén,van még olyan ember aki nem kapott ajándék lovét és nem költött belőle egy 1$ sem?Szerintem 100-ból 1 emberke.

Franklin
Offline
2013. 12. 29. 10:09
Nem tudom hogy hány ember játszik a világban, és azt sem tudom hogy hány ember csalt a játékban de azt tudom hogy a R nem büntethet mindenkit. Ez amúgy a R hibája, mert nem a játékosokat kellene büntetni hanem inkább nekik kellett volna megcsinálni a játékot.

polipudlipotty
Offline
2013. 12. 29. 12:23
bake05: Barátok, és R* Support requestek alapján min. a fele. aki egyetlen dollárt sem kíván elkölteni a nem legálisan megszerzett pénzből.

negyven2
Offline
2013. 12. 29. 13:55
Jelenleg, Gold nélkül is játszható a GTA Online, és a Snapmatic képfeltöltéshez se kell (ez már ahogy nézem legalább 24-e óta nem kell).

Bence (Visali)
Offline
2013. 12. 29. 14:31
Franklin: Ezzel vitatkoznék. Igen, az baj hogy hagytak kiskapukat, de aki nem akar csalni, az nem teszi.

aruha
Offline
2013. 12. 29. 15:12
Ha valakit érdekel egy kis PC-s hír, nem sok, de több, mint a semmi..

http://www.cinemablend.co...ound-60938.html

Americanviking
Offline
2013. 12. 29. 15:36
Az lenne a legjobb, ha jobokat is lehetne szerkeszteni...

KyD57
Offline
2013. 12. 29. 17:55
amúgy ha elveszik az ebből a pénzből származó járműveket akkor nagyon kicsesznek az emberekkel mivelhogy ahhoz hogy az új járművek elférjenek el kellett adni a régieket...és kétlem hogy a Rockstar a régi kocsikat is visszaadja...

halalzolee
Offline
2013. 12. 29. 18:52
aruha: amelyik cikk címében kérdőjel van, azok nem igazak, csak egy feltételezés, pletyka, kitaláció
nézz utána azesetek alig 1%-ban igazak az ilyen cikkek pl: megtalálták a rák ellenszerét? volt egy ilyen cikk is, aztán ha elolvastad rájöttél, hogy hülyeség ez csak egy példa a sok közül

Kiscserko
Offline
2013. 12. 29. 21:00
halalzolee: Bocs, de szerintem az ilyen emberek teszik tönkre a GTA Online-t. Mentegetőzhetsz, hogy csak ezért vagy azért csináltad, de attól még halhatatlan, végtelen pénzű és rohadtnagy szintű vagy, anélkül, hogy bármit is csináltál volna egy kód átírásán kívül. Ezek közül a halhatatlanság és a pénz, ha adsz belőle másoknak, akkor ez a kettő a többi játékos számára káros. Már jó ideje nem játszok idegenekkel, mert egyfolytában megölhetetlen zaklatókkal találkozok, meg 500-as szintű, tankos, rpg-s csávókkal, és az egész tetejébe még egyfolytában ki is kell kapcsolgatnom a PS-t, mert milliárdokat küldenek nekem. Én a Rockstar helyében bannolnám az összes csalót, elk*rták ezt a jó Online-t.

halalzolee
Offline
2013. 12. 29. 22:30
Kiscserko: már bocs, de leszarom ki mit gondol általában, sőt szinte mindig privát szobában vagyok haverokkal, nem szoktam senkit szivatni, nem szoktam utalgatni ez nem kifogás, csak leírtam ha mégse privátban vagyok, akkor is csak azokat gyilkolom akik nem bírnak magukkal, pl felrobbantják a kocsimat ok nélkül...stb.. és veled szerintem játszottam, psn id: thecserko, úgye? és nem emlékszem rá hogy geciztem volna veled

Franklin
Offline
2013. 12. 30. 00:07
Bence (Visali): nem patchekkel kellene telenyomni a játékot, hanem meg kellett volna csinálni. Adták volna ki késöbb a játkékot, de legalább jó is lett volna. Mindenki igen várta a játékot, és esküszöm hogy a SA többet nyújt mint az V. (Tuningolást és a grafikát leszámitva) Nem hiszem hogy nem lehett volna jobban megcsinálni a jármüvek belsejét, vonatvezetést, és a kaszinózást (stb.) NEM MINÖSITENI AKAROM A JÁTÉKOT !!!!!

Kiscserko
Offline
2013. 12. 30. 00:30
Nem thecserko a id-m, és nem is szívóztál velem. Nem is veled személyesen van gondom, hanem úgy általában azokkal, akik ezt csinálják.

Kutyammajom
Offline
2014. 01. 01. 03:05
Megvan már ez a bizonyos pénz kitörlős update?(PS3) Mert mihamarabb megvállnék a 2.000.000.000 $-om tól.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink