Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Fény derülhetett néhány SP/MP DLC küldetésre?

Rockstar Games nemrégiben jelentette be, hogy a 2014-es év során folytatni kívánja három Grand Theft Auto V-ös főhősünk történetét, egy – vagy több – letölthető tartalom keretében. Egy még frissnek mondható felfedezésnek köszönhetően azonban lehet, hogy már most tudhatunk néhány jövőbeni küldetésről...

Itthon nincs nagy hírverése a dolognak, de a külföldi modderek között már szinte megjelenés óta szokás az, hogy a játék fájljait kutatják át, mondván, azok érdekes információkat rejthetnek. Az egyik ilyen kutakodás során egy GTAForums.com felhasználó, slyk6 talált rá néhány rejtett küldetés leírására, amelyek betekintést engedhetnek számunkra az idén érkező single-player, ileltve multiplayer DLC-jéhez.

A küldetések leírásai a hír folytatásában olvashatók.

A lehetséges multiplayer DLC küldetései, melyek a népszerű Cops 'N Crooks játékmód keretében működnek.

CnC – Airport Takeover
Vedd át az irányítást a vidéki reptér felett. Négy bűnöző és négy rendőr csatlakozhat a küldetéshez.

 

CnC – Army Snipe (Assassination)
A játékosnak meg kell ölnie egy katonát a légiforgalmi irányító toronyban.

 

CnC – Arrest
Rendőr küldetés: Tartóztass le egy másik játékost, vagy egy NPC-t.

 

CnC – Car Blow Up
Szerezd meg a térképen megjelölt autót, majd vidd el a Lost szerelőjéhez, aki felszereli egy bombával, majd vidd vissza az autót az eredeti helyére. Ha a besúgó elég magas szintű, akkor tudni fog róla, és értesíti a zsarukat.
MÁSIK VARIÁCIÓ
Szerezd meg a térképen megjelölt autót, vidd el a Lost szerelőjéhez, ahol egy bombát pakol a kocsiba, majd utasít a játék, hogy mindenképpen vedd biztosra a tulajdonos halálát. Vidd a kocsit az eredeti helyére, hagyd el, majd közelről nézd végig, ahogy az 1-2 perccel kiszállás után érkező tulaj felrobban a kocsival. Az autó nem sérülhet meg a folyamat során, és ugyanúgy kell álljon, ahogy előzőleg.

 

CnC – Coke Chase
Két játékosnak üldözőbe kell vennie két motoros NPC-t, hogy megszerezzenek tőlük pár dolgot. A vidék két pontja között fognak áthaladni. Minden crook – bűnözői csapat a Cops and Crooks módban – a -2008, 1866, 211-es koordinátán gyülekezik. A játékosok a -1934, 1779, 175-ös koordinátán látják meg a két NPC elhagyott motorját, és körülbelül 2, 2 és fél percet kell várjanak, hogy azok kijöjjenek a házból, és felszálljanak a motorjaikra. A játékosok ettől a ponttól vehetik üldözőbe őket. Ha a játékosok megszerezték a csomagokat, a következő koordinátákon kell ledobják azokat...

557, 2597, 44 1.
-1927, 1768, 172 2.
-2090, 2298, 37 3.
-1685, 2433, 28 4.
-1363, 2435, 27 5.
-1174, 2604, 14 6.
-710, 2434, 61 7.
-796, 2330, 71 8.
-796, 1828, 165 9.
-782, 1665, 200 10.
-150 1882, 197

 

CnC – Cop Scanning

Rendőrségi szkenner, ami automatikusan leellenőrzi az autók rendszámát, lopott járműveket keresve.

 

CnC – Cop Welcome

Bevezető küldetés, melyben a Cop – rendőrök – megismerhetik a területet, illetve hogy hogyan tartóztathatnak le másokat, hívhatnak erősítést.

 

CnC – Country Bank Heist
Három ember ballisztikus páncélt visel, egy azonban nem, aki a kijelölt sofőr. A küldetésben rendőrök is részt vehetnek, akiknek feladata letartóztatni, vagy megölni az ellenséges csapat – crooks – tagjait. A páncélt viselő játékosok feladata, hogy kinyittassák az AI pénztárossal a bank páncéltermét, összeszedjék az abban rejlő pénzösszeget, majd a sofőr segítségével meglógjanak a helyszínről. Elérhetővé válik 10-es tiszteleti szinten, 16 rendőr és 4 bűnöző csatlakozhat a küldetéshez. Shoot to kill típusú küldetés.

 

CnC – Funeral
A bandatagok egy magas pozíciójú halott tagjukat kísérik a városon keresztül. Az ellenséges banda feladata, hogy megszerezze a halottaskocsit, és megsemmisítse azt.

 

CnC – Police Station Bust Out
Menj a rendőrkapitányságra, robbants egy lyukat a cellafalba, majd szökj meg a fogvatartottal. 8-as Ranktól érhető el.

 

CnC – Prison Break
A bűnözőknek ki kell szabadítaniuk főnöküket a börtönből, és elvinniük bázisukra.

 

CnC – Showroom
Bűnözői küldetés: Lopj el járműveket egy bemutatóteremből, és szállítsd le azokat egyik bandatagodnak. A rendőröknek meg kell ölniük, vagy letartóztatniuk a résztvevőket.

 

CnC – Snitch
Lehetőség van lefizetni egy besúgót, aki a későbbiekben segít neked. Menj közel hozzá, ajánlj neki drogot, pénzt, és ez majd növelni fogja „like” – tetszési – statisztikáját. Ha 50% fölött van ez a stat, akkor elárulja, ha egy másik banda droggal üzletel a területeden. Ugyanez a helyzet rendőröknél is, viszont a rendőrök csak pénzt ajánlhatnak. Ha megölsz egy besúgót, akkor az 20 percig nem lesz elérhető.

 

CnC – Steal Artefact From Base
A Vagos bandatagok feladata, hogy ellopjanak egy értékes tárgyat a katonai bázisról. A rendőrök feladata az, hogy ezt a tárgyat biztosítsák, és visszavigyék a bázisra. A Lost MC bandatagjai tudomást szereznek a dologról, és megpróbálják megszerezni a tárgyat az ellenfelektől, mielőtt azok visszavihetnék azt.

 

Az állítólagos SP DLC ugyan kevesebb küldetéssel bír, de azért akad itt is egy pár...

Car Steal 1 – Social Networking
Franklin szerez egy képet egy dögös lányról, majd készít neki egy Facebook – Lifeinvader – oldalt. Ráír chaten Brucie-ra, és szervez egy találkozót a hamis profil használatával, hogy ellophassa autóját, egy Stingert. Fizess le egy hivatásos hölgyet, hogy menjen el Brucie-val randizni, majd vidd el a találkozópontra. Kövesd Brucie-t és a lányt. Amíg Trevor rájuk ront, és kompromittáló fotókat készít, amiket meg kíván osztani Lifeinvaderen, addig Franklin elrabolja Brucie kocsiját.

 

RC – Dale 1
Franklin egy nightclubon kívül találkozil Dale-lel. Dale megkéri, hogy készítsen képeket a városban szaladgáló szép nőkről, és küldje el azokat neki.

 

Solomon 4 – Harrier
Rakj le bombákat a földalatti alagútban. Állítsd meg a konvojt és élesítsd a robbanószert, hogy a konvoj által szállított Harrier átessen a talajon létrejött lyukon, és ellophasd.

 

The Band 1
Hozd össze újra a bandatagokat.

 

The Band 2
Trevor szabotálni akarja koncertet. Állítsd meg!

 

The Sharmoota Job 1A – Setup

Michael feljegyezteti magát egy online időpontra, hogy ránézhessen a házra.

 

The Sharmoota Job 1B

A rablás előkészületeként Michaelt és Trevort, mint jövőbeni vásárlók vezetik körbe a házban.

 

The Sharmoota Job 2A – Night Stealth

Hatolj be a házba éjszaka, lopakodva. Rántsd ki a falból a széfet, lopd el a lovat és ejtsd túszul a feleséget.
MÁSIK VARIÁCIÓ
Hatolj be a házba éjszaka, lopakodva. A feleség felriad, tehát meg kell kötöznöd. Rántsd ki a falból a széfet, lopd el a lovat és ejtsd túszul a feleséget.

 

The Sharmoota Job 2B – High Impact
Menj be a házba pantomimesként. Kötözd meg a partivendégeket. Nyírd ki az érkező mexikói bandatagokat. Rántsd ki a széfet a falból, lopd el a lovat és a feleséget.

 

The Sharmoota Job 2C – Clown Day Stealth
Vegyél részt a partin bohócként, majd lopakodj be és rántsd ki a falból a széfet. Csinálj bohóctrükköket az istálló felé vezető úton. Lépj meg a széffel, a lóval és a feleséggel.

 

Az információ hiteles, mert a fájl ténylegesen megtalálható a Grand Theft Auto V adatai között, azonban érdemes figyelembe venni, hogy ezek a végleges játékból kivágott küldetések/feladatok is lehetnek, így egyáltalán nem vehető biztosra, hogy a jövőben bármelyiket is látni fogjuk az Online, illetve SP DLC-kben.

2014.01.04 10:01  ▪ Forrás: GTAForums.com  ▪ Írta: Shotgun

bond71
Offline
2014. 01. 04. 12:02
Jó hülyék ha ezeket kivágták volna.. Nekem bejön mind!
Casino-ról nincs hír??

Bence (Visali)
Offline
2014. 01. 04. 12:14
Semmi új. :/

Franklin
Offline
2014. 01. 04. 12:58
Egész jók.
Kár hogy nincs olyan küldi hogy vezetni kell egy nagy hajót a--b pontba.

NikitaDragovich
Offline
2014. 01. 04. 13:23
Tényleg jók (Csakis a multisat olvastam el).
Alig várom, hogy megjelenjenek már a DLC-k . Habár, spoiler-veszély miatt nem olvastam bele a sztoris DLC-be .

Szerk: Nem bírtam a kísértéssel, ennek eredményeképpen meglestem az SP-s küldetéseket és durva, főleg a legelső .

PawahDani
Offline
2014. 01. 04. 21:06
Ezt nem hiszem el, a GTA nem a multira specializálódik, nem multi játék, csak másodlagos, ez nem BF, vagy CoD, ez már komolyan vicc...

Kutyammajom
Offline
2014. 01. 05. 18:10
Mivan a rendőrrel? Lehet majd rendőrkarit nyomatni?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink