Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA Online: Újabb 10 Rockstar Verified Job

2014.01.23 11:59  |  Írta: Gege  |  Forrás: Rockstar Newswire

További tíz melót jelölt ki a Rockstar Games, mint játékra érdemes Job. Ezek fele random misszió, míg a másik öt a korábbi #CreatorWeekend győzteseinek munkája.

Először egy kis érdekesség: a Rockstar elárulta, hogy mielőtt a Rockstar Verified bélyeget rásütik egy melóra, kisebb módosításokat, finomításokat is végrehajthatnak rajta. Ez jelenthet kisebb spawn point, checkpoint vagy pickup korrekciókat, csak hogy még élvezetesebb legyen a meccs.

A melókat nem részletezzük, mindent meg lehet tudni róluk a Social Club-on.

Rockstar Verified #CreatorWeekend győztesek

Twists and Twirls

4 Way Madness

Stars In Your Eyes

Crastenburg Drifting Race

Monaco Grand Prix GTA ed.

Laguna Seca Remake

Casal Dos Ferros Race

Paradise Ally

Classy Construction

Terry's Hangout

A #CreatorWeekend nyertesei természetesen megkapták az 1 000 000 GTA$ játékbeli pénzt és az 5 egyedi rendszámtáblát, amiknek nem tudjuk mi értelme, de biztos örülnek neki.

GTAPlace Verified Jobs

Korábban írtuk, hogy jelöljétek meg az általatok készített melókat #gtaplace taggel, hogy egyszerűen megtaláljuk, kipróbáljuk, majd ha elég jó, kitegyük az oldalra. Ennél azért tovább mentünk, és megnéztük a GPEC/GPSC/GPXC csapataink tagjainak munkáit is.

Idő és türelem hiányában persze csak néhányat tudtunk kipróbálni, azok közül is az alábbiak jöttek be leginkább:

Dirt Ring (GTA Race)
Ezt elfogultság miatt tettük ki, mivel Rockstar69 munkája. Lóversenypályán játszódó körverseny, rakétával, akadályokkal és sok sárral. Akár 16-an is játszhatják, és minél több, annál jobb.

Mini (Deathmatch)
Ütős kis lövöldözés egy ház tetején, búvóhelyekkel és sok fegyverrel. Az ötlet -LaCyee- fejéből pattant ki.
Castaway (Team Deathmatch)
Kiscserko szerzeménye, ahol két csapat küzd az életben maradásért egy szigeten. A sziget elég nagy ahhoz, hogy elbírjon akár 8 embert is, két csapatra osztva.
The Deadly Windfarm (Air Race)
Csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat, mert a szélerőművek lapátjai között manőverezni egy repülővel abszolút nem könnyű. A készítő szintén Kiscserko. Az idegesség miatt kontrollerben keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!

A fentieket a Social Club oldalukon lévő "Add to Game" gombbal elmenthetitek a GTA Online-ba. (Ehhez a játékot újra kell indítani, ha már megy.)

És persze továbbra is várjuk az általatok készített jobokat.

NikitaDragovich

Offline
2014. 01. 23. 17:55
Szerintem Kiscserkóé lett a legjobb!
dvflls

Offline
2014. 01. 23. 18:27
Kiscserkó ilyen félprofesszionális srác, hogy már két verified job-ja is van fent hivatalosan? Nem rosz.

Új cuccok érkeztek a warehouse-ba, nem szeretnétek csoportos rendelést? Korábban már felmerült!

http://www.rockstargames....lable-at-t.html

PS: engem a San Andreas-os ipad tok érdekelne csak az a baj hogy sántít a dolog, mivel fel van sorolva minden eddig modell amivel kompatibilis, mégsem lehet külön iPad Air-re (ami ugye már keskenyebb) venni mivel csak annyi van ott, hogy add to cart... Vagy is akkor alapvetően 1 féle van amibe az összes jó lesz és akkor majd a kisebb Air majd hánykolódik benne?? Elég gagyi lenne az úgy.
PawahDani

Offline
2014. 01. 23. 18:50
Hűha, hát nem tudom, de az a 4 kiválasztott küldetés szép, és jó, de ebből csak 2 olyan van amit nem minden nap látni, mert a Dirt Ring, meg a The Deadly Windfarm pályákból már nem is 1 van, sőt még 20-20 is lehet belőlük, de az tuti, hogy nem kevés, de bárcsak mondhatnám, hogy a maradék 2 egyedi, de hát ebből is csak a Mini az "egyedi", mert a Castaway, ha már nem is olyan sokszor, mint az imént említett 2, de elég sok van abból is, egyszóval : Csak a Mini az egyedi, a többi az gyakori, vagy már-már koppintott, vagy nem tudom, de sok van belőlük!

De a Mini tök fasza, csak most töltögetek le PS Plus játékokat, de holnap még kipróbálom, és biggyesztek ide még egy megjegyzést, hogy pontozzam, vagy legalábbis kritikát írjak egy-egy pályáról! Na és ez elég hosszú!

Mellesleg itt megtaláljátok a pályáimat, ha van időd, akkor rá szánhatsz 10 percet, és ha van kedved akkor értékeld, köszi!

http://socialclub.rocksta...ember/pawahdani

PS3 Online ID : Csuccsi11 <---Azóta 13!
wantoo

Offline
2014. 01. 23. 19:00
dvflls: Akartunk igen, de akkor is talán te voltál az egyetlen aki érdeklődött
dani.szentgali

Offline
2014. 01. 23. 19:18
Azt szeretném megkérdezni (bár jómagam is tudom, hogy hülye kérdés ), hogy a PS3 tulajok által elkészített Jobok (Kiscserko és Rockstar69 munkái) csak PS3-man játszhatóak, ugye? Tehát a Verified Jobok, amiket PS3/X360 júzerek csináltak, azok nem játszhatóak a másik Verified Job készítő platformján, igaz? Vagy a Social Club platformtulaj készítőtől függetlenül mindkét platformra felrakja a Jobokat? (Bocs, ha ezúttal nagyon értelmetlenül fogalmaztam s nagy hülyeséget kérdeztem, de mivel enyhén szólva nem használom az SC-t, ezért csak találgatni tudok, hogy ezek a Verified Jobos dolgok hogyan is működnek.)
Gege

Offline
2014. 01. 23. 19:36
dani.szentgali: nem, a melók kompatibilisek két platform között.
Rockstar69

Offline
2014. 01. 23. 21:41
dvflls: Szerintem Te félre néztél valamit. Azokat mi raktuk ki.
Kiscserko

Offline
2014. 01. 23. 21:51
Azt hittem, valamit ki kell írni, hogy a GtaPlace pályát kirakjátok, erre nem is neveztem, és kettőt nyertem is Ezer köszönet! Ha jól emlékszem, a második napon csináltam a szélgépes pályát, így eléggé eredeti ötlet volt. Bár a mai napig még nem láttam hasonlót. Én arra a pályára elég büszke vagyok A Castaway nem a kedvenc pályám, szerintem nem a legjobb. Viszont a szélfarmost azt imádom, még a mai napig fel tudok benne robbanni, nehezen lehet meghalás nélkül végigvinni. Imádom
A Rockstar Verified Jobsok ha jól tudom mindkét platformon elérhetőek, viszont a simák csak azon, amin készültek. Én így tudom, mondjátok, ha nem így van.

Egyébként a Wind Farmos képnél látjátok a Mount Chilliad tetejét? Nem pont úgy néz ki, ahogy a megszokott.
Visali

Offline
2014. 01. 24. 10:03
Kiscserko: Elvileg gtaplace címkét kellett hozzá tenni, csak annyira bugos a Social Club keresője, hogy nem lehetett úgy rákeresni, hogy mindig megtalálja a jobokat, ezért a Crew jobokból is szemezgettünk.
wantoo

Offline
2014. 01. 24. 11:29
Kiscserko: Egy pici hiba van azért a pályában. Az egyik checkpointot rosszul raktad le, és ha pont az után halsz meg, akkor utána folyamatosan belecsapódsz az egyik szélmalomba.
dani.szentgali

Offline
2014. 01. 24. 14:03
Gege: Értem, kösz!
Kiscserko

Offline
2014. 01. 24. 16:03
wantoo: Sajnos tudok róla, mert mindig ott halok meg Egy idő után túl lehet élni, de az csak a szerencse kérdése. Meg van egy olyan baja a játéknak, hogy amikor bespawnol, akkor újraindul a motor, és olyankor elég nehéz manőverezni a forgó lapátok között. Lehet, hogy hétvégén kijavítom a pályának azon részét, amit írtál.
Niko Bellic1300

Offline
2014. 01. 24. 22:14
Nekem 3 versenyem is van:Xtrem Jumps
Xtrem Drifts
Raceinvaders

Remélem az enyém is nyer
Kiscserko

Offline
2014. 01. 27. 18:56
Problem Solved! A 'The Deadly Windfarm' nevű pályámon kijavítottam a spawn hibákat (találtam még egyet az oszlopos mellé még egy, ahol berak a domb elé). Játszható.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak