Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online: Újabb 10 Rockstar Verified Job

További tíz melót jelölt ki a Rockstar Games, mint játékra érdemes Job. Ezek fele random misszió, míg a másik öt a korábbi #CreatorWeekend győzteseinek munkája.

Először egy kis érdekesség: a Rockstar elárulta, hogy mielőtt a Rockstar Verified bélyeget rásütik egy melóra, kisebb módosításokat, finomításokat is végrehajthatnak rajta. Ez jelenthet kisebb spawn point, checkpoint vagy pickup korrekciókat, csak hogy még élvezetesebb legyen a meccs.

A melókat nem részletezzük, mindent meg lehet tudni róluk a Social Club-on.

Rockstar Verified #CreatorWeekend győztesek

Twists and Twirls

4 Way Madness

Stars In Your Eyes

Crastenburg Drifting Race

Monaco Grand Prix GTA ed.

Laguna Seca Remake

Casal Dos Ferros Race

Paradise Ally

Classy Construction

Terry's Hangout

A #CreatorWeekend nyertesei természetesen megkapták az 1 000 000 GTA$ játékbeli pénzt és az 5 egyedi rendszámtáblát, amiknek nem tudjuk mi értelme, de biztos örülnek neki.

GTAPlace Verified Jobs

Korábban írtuk, hogy jelöljétek meg az általatok készített melókat #gtaplace taggel, hogy egyszerűen megtaláljuk, kipróbáljuk, majd ha elég jó, kitegyük az oldalra. Ennél azért tovább mentünk, és megnéztük a GPEC/GPSC/GPXC csapataink tagjainak munkáit is.

Idő és türelem hiányában persze csak néhányat tudtunk kipróbálni, azok közül is az alábbiak jöttek be leginkább:

Dirt Ring (GTA Race)
Ezt elfogultság miatt tettük ki, mivel Rockstar69 munkája. Lóversenypályán játszódó körverseny, rakétával, akadályokkal és sok sárral. Akár 16-an is játszhatják, és minél több, annál jobb.

Mini (Deathmatch)
Ütős kis lövöldözés egy ház tetején, búvóhelyekkel és sok fegyverrel. Az ötlet -LaCyee- fejéből pattant ki.
Castaway (Team Deathmatch)
Kiscserko szerzeménye, ahol két csapat küzd az életben maradásért egy szigeten. A sziget elég nagy ahhoz, hogy elbírjon akár 8 embert is, két csapatra osztva.
The Deadly Windfarm (Air Race)
Csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat, mert a szélerőművek lapátjai között manőverezni egy repülővel abszolút nem könnyű. A készítő szintén Kiscserko. Az idegesség miatt kontrollerben keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!

A fentieket a Social Club oldalukon lévő "Add to Game" gombbal elmenthetitek a GTA Online-ba. (Ehhez a játékot újra kell indítani, ha már megy.)

És persze továbbra is várjuk az általatok készített jobokat.

2014.01.23 11:59  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Gege

NikitaDragovich
Offline
2014. 01. 23. 17:55
Szerintem Kiscserkóé lett a legjobb!

dvflls
Offline
2014. 01. 23. 18:27
Kiscserkó ilyen félprofesszionális srác, hogy már két verified job-ja is van fent hivatalosan? Nem rosz.

Új cuccok érkeztek a warehouse-ba, nem szeretnétek csoportos rendelést? Korábban már felmerült!

http://www.rockstargames....lable-at-t.html

PS: engem a San Andreas-os ipad tok érdekelne csak az a baj hogy sántít a dolog, mivel fel van sorolva minden eddig modell amivel kompatibilis, mégsem lehet külön iPad Air-re (ami ugye már keskenyebb) venni mivel csak annyi van ott, hogy add to cart... Vagy is akkor alapvetően 1 féle van amibe az összes jó lesz és akkor majd a kisebb Air majd hánykolódik benne?? Elég gagyi lenne az úgy.

PawahDani
Offline
2014. 01. 23. 18:50
Hűha, hát nem tudom, de az a 4 kiválasztott küldetés szép, és jó, de ebből csak 2 olyan van amit nem minden nap látni, mert a Dirt Ring, meg a The Deadly Windfarm pályákból már nem is 1 van, sőt még 20-20 is lehet belőlük, de az tuti, hogy nem kevés, de bárcsak mondhatnám, hogy a maradék 2 egyedi, de hát ebből is csak a Mini az "egyedi", mert a Castaway, ha már nem is olyan sokszor, mint az imént említett 2, de elég sok van abból is, egyszóval : Csak a Mini az egyedi, a többi az gyakori, vagy már-már koppintott, vagy nem tudom, de sok van belőlük!

De a Mini tök fasza, csak most töltögetek le PS Plus játékokat, de holnap még kipróbálom, és biggyesztek ide még egy megjegyzést, hogy pontozzam, vagy legalábbis kritikát írjak egy-egy pályáról! Na és ez elég hosszú!

Mellesleg itt megtaláljátok a pályáimat, ha van időd, akkor rá szánhatsz 10 percet, és ha van kedved akkor értékeld, köszi!

http://socialclub.rocksta...ember/pawahdani

PS3 Online ID : Csuccsi11 <---Azóta 13!

wantoo
Offline
2014. 01. 23. 19:00
dvflls: Akartunk igen, de akkor is talán te voltál az egyetlen aki érdeklődött

dani.szentgali
Offline
2014. 01. 23. 19:18
Azt szeretném megkérdezni (bár jómagam is tudom, hogy hülye kérdés ), hogy a PS3 tulajok által elkészített Jobok (Kiscserko és Rockstar69 munkái) csak PS3-man játszhatóak, ugye? Tehát a Verified Jobok, amiket PS3/X360 júzerek csináltak, azok nem játszhatóak a másik Verified Job készítő platformján, igaz? Vagy a Social Club platformtulaj készítőtől függetlenül mindkét platformra felrakja a Jobokat? (Bocs, ha ezúttal nagyon értelmetlenül fogalmaztam s nagy hülyeséget kérdeztem, de mivel enyhén szólva nem használom az SC-t, ezért csak találgatni tudok, hogy ezek a Verified Jobos dolgok hogyan is működnek.)

Gege
Offline
2014. 01. 23. 19:36
dani.szentgali: nem, a melók kompatibilisek két platform között.

Rockstar69
Offline
2014. 01. 23. 21:41
dvflls: Szerintem Te félre néztél valamit. Azokat mi raktuk ki.

Kiscserko
Offline
2014. 01. 23. 21:51
Azt hittem, valamit ki kell írni, hogy a GtaPlace pályát kirakjátok, erre nem is neveztem, és kettőt nyertem is Ezer köszönet! Ha jól emlékszem, a második napon csináltam a szélgépes pályát, így eléggé eredeti ötlet volt. Bár a mai napig még nem láttam hasonlót. Én arra a pályára elég büszke vagyok A Castaway nem a kedvenc pályám, szerintem nem a legjobb. Viszont a szélfarmost azt imádom, még a mai napig fel tudok benne robbanni, nehezen lehet meghalás nélkül végigvinni. Imádom
A Rockstar Verified Jobsok ha jól tudom mindkét platformon elérhetőek, viszont a simák csak azon, amin készültek. Én így tudom, mondjátok, ha nem így van.

Egyébként a Wind Farmos képnél látjátok a Mount Chilliad tetejét? Nem pont úgy néz ki, ahogy a megszokott.

Bence (Visali)
Offline
2014. 01. 24. 10:03
Kiscserko: Elvileg gtaplace címkét kellett hozzá tenni, csak annyira bugos a Social Club keresője, hogy nem lehetett úgy rákeresni, hogy mindig megtalálja a jobokat, ezért a Crew jobokból is szemezgettünk.

wantoo
Offline
2014. 01. 24. 11:29
Kiscserko: Egy pici hiba van azért a pályában. Az egyik checkpointot rosszul raktad le, és ha pont az után halsz meg, akkor utána folyamatosan belecsapódsz az egyik szélmalomba.

dani.szentgali
Offline
2014. 01. 24. 14:03
Gege: Értem, kösz!

Kiscserko
Offline
2014. 01. 24. 16:03
wantoo: Sajnos tudok róla, mert mindig ott halok meg Egy idő után túl lehet élni, de az csak a szerencse kérdése. Meg van egy olyan baja a játéknak, hogy amikor bespawnol, akkor újraindul a motor, és olyankor elég nehéz manőverezni a forgó lapátok között. Lehet, hogy hétvégén kijavítom a pályának azon részét, amit írtál.

Niko Bellic1300
Offline
2014. 01. 24. 22:14
Nekem 3 versenyem is van:Xtrem Jumps
Xtrem Drifts
Raceinvaders

Remélem az enyém is nyer

Kiscserko
Offline
2014. 01. 27. 18:56
Problem Solved! A 'The Deadly Windfarm' nevű pályámon kijavítottam a spawn hibákat (találtam még egyet az oszlopos mellé még egy, ahol berak a domb elé). Játszható.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink