Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Bekerül a Rockstar Games a játékipar Hall of Fame-jébe

2014.02.04 16:11  |  Írta: Gege  |  Forrás: Polygon

A Rockstar Games alapító testvérpár, Dan Houser és Sam Houser, valamint a North elnöke, Leslie Benzies február 6-án bekerülnek a játékipar egyik rangos elismerésének számító Academy of Interactive Arts & Sciences Hall of Fame-jébe.

Őket hárman a 18., 19. és 20. tagként fogják ünnepélyesen felvenni a Microsoft egyik elnöke valamint a Rockstar Games régi munkatársa, Phil Harrison által prezentált ceremónián. Mint fogalmazott:

"A kulturált intelligencia, technikai merészség és az interaktív szórakoztatás iránti nagyfokú szenvedély a Rockstar Games stúdióját világsikerré tette, és a játékipart egyaránt előbbre vitte. Büszkén és az egész szakma nevében megtisztelve érzem magam, hogy átadhatom ezt a díjat Leslie-nek, Dan-nek és Sam-nek."
– Phil Harrison, Microsoft

A Rockstar Games 1998-ban alapult, majd egy évvel később egyesült az akkori DMA Design céggel, mely Rockstar North-ként lett ismert a Grand Theft Auto sorozattal.

A felvételt elismert szakmabeli emberek hagyták jóvá. Az AIAS Hall of Fame már többek között olyan játékgurukat tudhat tagjai között, mint a Valve vezetője, Gabe Newell, vagy a számos híres játékért felelős Mark Cerny.

Maga a ceremónia Las Vegas-ban kerül megrendezésre a 17. éves D.I.C.E. díjátadó keretében, és az érdeklődők figyelemmel követhetik majd a Twitch-en.

Niko Bellic1300

Offline
2014. 02. 04. 18:33
Gratulálok a Rockstarnak
dani.szentgali

Offline
2014. 02. 04. 21:03
Én is gratulálok! Teljes mértékben megérdemelték!
realostew

Offline
2014. 02. 04. 21:24
Hatalmas gratuláció nekik. Az egyik olyan fejlesztőcég, aki még mindig a minőséget képviseli és nem a mennyiséget. Teljes mértékben megérdemlik.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak