Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV: Irány Los Santos

2014.02.05 08:24  |  Írta: EyeInTheSky  |  Forrás: GTAForums.com

A múltkor már híreztünk róla ugyan, azóta viszont igen szép fejlődésen ment keresztül az a módosítás, mely Los Santos városát, és az azt környező vidéket hivatott a Grand Theft Auto IV-be varázsolni...

Két videó, és néhány kép hivatott bemutatni, hogy milyen változtatásokon is ment keresztül múltkori hírünk óta a módosítás. A csapat állítása szerint egyelőre nem biztos, hogy egész San Andreas államát a játékba tudják varázsolni, mivel a GTA IV jó pár pályaméretet korlátozó limitációval bír, azonban ami biztos, az az, hogy Los Santos városa teljes pompájában fog tündökölni a már-már kiégettnek mondható IV-es R.A.G.E verzión.

A csapat ezúttal megajándékozott minket egy vaktérképpel is, ami megmutatja, hogy is haladnak a város átkonvertálásával.

GTA

Az újdonságok között szerepel a járókelők, illetve autós forgalom utcákon való megjelenése, illetve a karakterek is átkonvertálásra kerültek. Emellett az apróbb tárgyak (terelőbólyák, villanyoszlopok, stb...) megfelelő helyeken történő elhelyezése.

GTAGTAGTAGTAGTAGTAGTAGTAGTA

A két videó pedig elérhető a hír folytatásában.

Dudee555

Offline
2014. 02. 05. 09:49
Igazából ez mind szép és jó, egy kicsit viccesnek (vagy inkább ironikusnak) tartom, hogy ez nagy valószínűséggel előbb kész lesz, mint a GTA V PC verziója (már ha jön egyáltalán). Senkit nem akarok vitára hívni a következő megállapításommal, de szerintem a GTA V konzol változatánál nagyon is látszik, hogy többet is ki lehetett volna hozni az egészből, de az a konzolgeneráció már kevés volt ehhez... Még a GTA IV-nél nem volt konzolom és azt PC-n játszottam ki elég nagy visszalépésnek tartom a konzolos GTA V-öt a PC-s GTA IV-hez képest, az ICEnhancer-ről ne is beszéljünk. Emiatt is tartom úgy, hogy megérdemelne egy PS4/One és Pc átiratot, mégis kíváncsi lennék mire képes az egész GTA V, ha nem szabnak neki határt a processzorok, videókártyák (most a max konfigra gondolok). Elnézést mindenkitől a kisregényért, de ezt muszájnak éreztem leírni.
Shotgun

Offline
2014. 02. 05. 10:31
Dudee555: Az a helyzet, hogy hiába voltak konzolos korlátozások, a GTA V tényleg nagyon sok fejlődésen ment keresztül, ami meglátszik a grafikán is.

Amit sokan elfelejtenek, hogy a R.A.G.E egy sokkal fejlettebb változata dübörög alatta, és a beépített grafikai újításokat sajnos nem lehet visszaadni ENB Series és egyéb graf. javító külső beépülő modulok segítségével, így ha nagyon szép is lesz pc-n ez a módosítás, mégsem fogja megközelíteni a teljes összképet, amit a konzolos GTA V ad.
mark74

Offline
2014. 02. 05. 15:08
Ha már nem jön PC-re legalább ez legyen! Szerintem nagyon jó! Remélem hamar kész lesz.
dani.szentgali

Offline
2014. 02. 05. 15:21
mark74: Ki mondta, hogy nem jön PC-re?
KevinSipos979

Offline
2014. 02. 05. 15:36
Türelem rózsát terem.
mark74

Offline
2014. 02. 05. 15:59
dani.szentgali: Miért úgy néz ki?
dani.szentgali

Offline
2014. 02. 05. 16:16
mark74: Miért, tudsz felmutatni bármilyen hivatalos, konkrét bizonyítékot amellett, hogy biztosan nem lesz PC-re? Nem hinném. A R* már közölte volna, ha nem jönne a jövőben PC-re, ahogyan azt a Red Dead Redemptionnél is megtették. Ott hivatalosan a PC-sek képébe mondták, hogy erre rácsesztetek, mert konzol exkluzív marad örökre, PC-re biztosan nem fogják átportolni. A GTAV-nél nem ez a helyzet. Ha nem jönne PC-re, azt mostanra már elmondták volna, mint ahogy az RDR-nél is elmondták pár hónappal a konzolos megjelenés után. És ha ez sem lenne elég, túl sok a bizonyíték amellett, hogy lesz PC verzió. De ha ez megfelel, akkor megígérem, hogy ha nem jön ki a játék PC-re, akkor fogom a saját Xboxos verziómat és lehúzom a WC-n. De 99%, hogy ezt nem kell majd megtennem, mert LESZ PC-S VERZIÓ!
PawahDani

Offline
2014. 02. 05. 16:49
dani.szentgali: De nem mondták, hogy kiadják, szóval ha nem adják ki, nem mehetsz oda azzal, hogy megígérték, mert nem, így volt...
Corelighter

Offline
2014. 02. 05. 17:18
dani.szentgali: Videót róla ha nem jön! .
Ám, szerintem ez a GTA IV:Los Santos ami GTA V-t akarná elhozni nekünk én erőltetettnek érzem mert akkor se fogja áthozni sehogyse azt az érzést mint a GTA V-ben. + még feles munkának is érzem ezt, mert tényleg 80% hogy jön PC-re a GTA V . És mellesleg és a következő generációs konzolokon leszek kiváncsi hogy azon milyen lesz a GTA V , reménykedek hogy nem csak úgy hadják, egy két jobban kinéző frizura ( Tomb Raider) és kész. Hanem rendes változás
hapci

Offline
2014. 02. 05. 17:36
Corelighter: Nem akar elhozni nekünk semmit. Mindenki tudja, hogy csak a mapot, meg az az autókat (meg max az embereket) tudják belerakni a GTA 4-be, nem kell mindig mindenkinek leírni. De így, hogy nekem megvan Xbox 360-ra a GTA 5, így is is retekül várom már a PC-s verziót és azt, hogy letölthető állapotba kerüljön a GTA IV:LS, függetlenül a GTA V PC-s megjelenésétől. Nem valami helyett fogom játszani, hanem az V mellett.
Corelighter

Offline
2014. 02. 05. 17:58
De ha PC-re kijönne a GTA V mi értelme lesz játszani a GTA IV:LS-el?
hapci

Offline
2014. 02. 06. 05:12
Corelighter: Akkor még egyszer. Nem a GTA 5 helyett, hanem mellett. Mert szeretem a GTA 4 törésmodelljét, az autók viselkedését, meg ilyenek. Érdekes játszani ugyanazon a mapon két különböző játékkal.
KevinSipos979

Offline
2014. 02. 06. 20:21
http://www.gamestar.hu/gr...megjelenes.html

Érdekes nyilatkozatot tett a Take-Two fejese.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak