Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Így szerezd vissza a Gusenberg Sweepert

2014.03.07 11:27  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Support

Sok játékos panaszkodott, hogy eltűnt a Gusenberg Sweeper a fegyverválasztójukról a GTA Online-ban, miután feltelepítették az 1.11-es javítást, de a Rockstar Games talált megoldást a problémára.

A fejlesztők szerint az érintetteknek újra kell indítaniuk a GTA V-öt, majd belépni az Online-ba minden egyes karakterrel, akinél korábban megvolt a fegyver. Ha valakinek több Online karaktere van, akkor minden egyes karakternél újra kell indítani a konzolt.

A fegyverhez tartozó kiegészítőket viszont újra a fegyverboltól kell beszerezni, de nem kell őket újra kifizetni.

bond71

Offline
2014. 03. 07. 12:55

Hogy értve kell újraindítani minden karakternél.. bocsi de nem értem,, ??
Visali

Offline
2014. 03. 07. 12:59
Szerintem kiválasztod az online karaktered, újraindítod a konzolt és a játékot, aztán kiválasztod a másik karakteredet, és megint újraindítasz mindent.
GeriKun

Offline
2014. 03. 07. 16:48
sikerült, köszi szépen
PSP

Offline
2014. 03. 08. 21:47
Köszi a cikket, sikerült is, kb. egy pillanat volt megcsinálni.

Minden DLC tartalma eltűnik x idő után, ha nem vásárolom meg? Úgy látom hogy igen, csak és kizárólag azok a dolgok maradnak, amiket akkor megvettem. Tehát pl. az említett fegyvert a többség talán már soha nem tudja beszerezni, vagy pl. a Roosevelt autót?
Visali

Offline
2014. 03. 09. 00:04
PSP: Nem, csak a karácsonyi és a Valentin napi frissítés tartalmazott olyan elemeket, amik csak x időig voltak elérhetőek. Pontosabban a karácsonyi extrákat később elvették, a Valentin napi update pedig február végéig volt elérhető, de aki leszedte, annak megmaradnak a cucck.

Viszont, a Beach Bum Pack, a Capture, a Content Creator és a The Business Update később is akármikor letölthető, és minden megmarad, amit hozzáad a játékhoz.
norcsez

Offline
2014. 03. 09. 14:28
Nekem csak egy karakterem van, akkor hogy szerezzem vissza?
GeriKun

Offline
2014. 03. 09. 20:49
Business Update nem idő korlátozott ?? zene füleimnek, én azt hittem ez is lejár.
PSP

Offline
2014. 03. 09. 22:57
GeriKun: Jaja, én is ezért kérdeztem.

Visali: köszönöm szépen az infót! A full Creatorra még kíváncsi vagyok, hogy mikor jön majd... én mondjuk jól bevásároltam pár maszkot, a két kocsit (legolcsóbb és legdrágább), illetve pár cuccot, ha esetleg eltűnnének... ezek szerint ebből pár felesleges volt, mert mind megmarad. Kicsit kár is egyébként, mert így nem annyira exkluzív.
GeriKun

Offline
2014. 03. 10. 08:41
Huuh, én nagyon örülök hogy nem limites, jó isten Őszintén megmondom nem hiányzott volna MEGINT hogy az összes szabadidőmet ott töltsem a PS3 előtt és farmoljak egész nap mint valami gép... Egész napos "szörvájvör" azért kellő képen leszívja az ember agyát Jó tudni, hogy nem kell vele sietnem, mivel most ismételten igen csak kevés tőkével rendelkezek, itt pedig vannak megint igen szép árakért autók

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak