Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Több díjjal jutalmazta a BAFTA a Rockstar Games-t

2014.03.13 19:33  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: BAFTA

Mint azt korábban írtuk, kilenc díjra jelölte a BAFTA a GTA V-öt, melyek közül hármat be is zsebelt a tegnapi díjátadó ünnepségen a Rockstar Games csapata. Név szerint a legjobb...

  • Brit fejlesztésű játék 
  • Játéktervezés
  • Multiplayer

díjakat kapták meg. Ezek mellett még egy életmű díjat is átvehettek a Rockstar Games alapítói – Sam Houser, Dan Houser, Leslie Benzies és Aaron Garbut.

PawahDani

Offline
2014. 03. 13. 21:15
Hát igen, nagyon ütős játékaik vannak, élen a GTA széria!
Minden generációt tudott/tud/tudni fog szórakoztatni!
brenor

Offline
2014. 03. 13. 22:13
Pc-s bejelentés szokás szerint most sincs... Menjenek a f..zomba!
amadeusz

Offline
2014. 03. 13. 22:17
multi??? Ehmm ehmm. oké mostmár tényleg face lett, de más kategoriában jobban kiérdemelte volna.
PawahDani

Offline
2014. 03. 14. 13:53
brenor: Ömm, ahogy elnéztem az utolsó híreket, már senkit nem érdekel a PC-s verzió, mármint senki sem itt önti ki a lelkét, sőt még utalást sem tesznek, ami jó!

amadeusz: És szerintem a többjátékos módra azért kaptak díjat, mert persze a BF multi szép és jó, de ugyanaz, a GTA esetében pedig óriási a különbség a tavalyi óta! Mondok egy egyszerűbb kifejezést!

Gondold el, hogy a BF és a GTA egy csoki, a BF az ugyanazt csinálja, a GTA pedig most hozott egy új "ízt"!
És most gondolom nem csak a BF-re gondoltál legfőképpen, szóval a BF helyére bármilyen játék multiját gondolhatod, persze nem mindegyik ugyanazt mutassa be, de nem változott ennyit semmi más!
Visali

Offline
2014. 03. 14. 14:24
A GTA Online szerintem megérdemli a multis díjat, mert alapvetően egy nagyon jó ötleten alapul, és tényleg egy izgalmas elképzelés. Az már egy másik kérdés, hogy a "lebonyolítás" nem valami tökéletes, és van benne egy halom idegesítő dolog, amin változtatni kellene.
brenor

Offline
2014. 03. 14. 14:42
PawahDani: Miről beszélsz bazdmeg? Nézz meg egy egy általános facebook Rockstar posztot, és ott láthatod milyen sokan akarják! És ez mi a rákért lenne neked jó?
PawahDani

Offline
2014. 03. 14. 17:26
brenor: És ki beszélt facebookról?
Neil

Offline
2014. 03. 14. 19:53
PC-sek! Szokjatok már végre hozzá, hogy a konzolosok egy része (tisztelet a kivételnek) leszarja, hogy mi van velünk, ők élvezik a játékot, az a lényeg. És oltják azokat, akik kérdezni mernek a PC-felől, mondván: "most már annyira unalmas..." Könnyű nekik, hónapok óta játszanak a cuccal, nincs miért izgulniuk. Mi meg így jártunk... így kell nekünk, ha nem veszünk egy kurva konzolt... Písz.
PawahDani

Offline
2014. 03. 14. 22:21
Neil: Azért ennek a dolognak két álláspontja van!
Ha csak megkérdezte volna, hogy dolgoznak e a PC-s verzión, akkor mondanám, hogy sajnos senki se tudja, hidd el ÉN IS VÁROM, pedig konzolon megvan!
De nem! Ehelyett látok egy ilyen megszólalást : "Pc-s bejelentés szokás szerint most sincs... Menjenek a f..zomba!".
És amikor megírom, hogy ő már az utolsók közé tartozik aki, itt káromkodik, hogy nem jön PC-re, akkor én vagyok az aki telibe fo**a a másikat?! Álljon már meg a menet! Meg érezhető, hogy nem ez a fő projekt! És mondj már pár okot, hogy miért érné meg kiadni PC-re, nem lenne olyan nagy profit!
Kaito

Offline
2014. 03. 18. 15:59
PawahDani:
Én mondok: Kevés ráfordított pénz/erő -forrásból plusz bevétel. Nem kell dollár-milliókat költeni egy szaros portolásra, hiszen a program készen van, csak egy kis csapat kell, akik kis munkával és optimalizálással elkészítik a portot. Ha okosan csinálják és nem esnek bele abba a hibába amibe a GTA IV esetén, mint pl. a Games for Windos - Live hülyeségbe, és digitálisan is elérhető lesz Steam -en is, akkor biztos + bevételre számíthat a Rockstars. Persze eladási rekordok biztos nem fognak megdőlni, mivel konzol exkluzívról van szó így már minden agy-mosott GTA fan megvette konzollal együtt a játékot. De azért elég sokan vannak akik PC-n (is) szeretnének játszani, ha másért nem akkor mindjárt a második nyomos ok miatt: mod -ok. Ha a Rockstars egy rendes portot készít, akkor az én pénzemre is számíthat, mert a GTA azon ritka játékok közé tartozik amik megérik a teljes árukat, és biztos, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Mellesleg a hardwer-gyártó cégeknek is jó és a már elmúló GTA V láz is felpezsdülne "kicsit".
PawahDani

Offline
2014. 03. 18. 18:22
Kaito: A modoknak semmi köze ehhez, látod konzolon is vannak, de amúgy engem nem zavar, de nem is izgat a PC-s port, csak elegem van a portért síró emberekből, azt hiszik, hogy ahány könnycseppet hullatnak annyi nappal hamarabb jön a port!
Kaito

Offline
2014. 03. 18. 21:30
PawahDani:
Hát azért sokkal több és igényesebb PC-s mod szokott készülni. És senki nem sír, hanem joggal van fel háborodva, hogy a Rockstar se tagadni se megerősíteni nem képes a PC-s portot. Ez a mentalitás igenis felháborító, főleg így félévvel a megjelenés után. Ennél még az is jobb, ha bejelentik, hogy nem lesz PC-s port, mert akkor legalább szomorúan, de szép lassan mindenki beletörődne, és akkor neked se kellene többé felháborodott kommenteket olvasnod...
kunos3242

Offline
2014. 03. 19. 15:50
Amúgy kellene egy Pc Vs Konzol fórumot csinálni ahol veszekedhettek és ne a híreknél legyen! Amúgy Gratulálok Rockstarnak megérdemlik!
bond71

Offline
2014. 03. 19. 16:26
Másnak is sokat fagy Ps3 -on az utolsó 1.11- es update óta?? Főleg mindig lefagy a Maze Bank survivalban... ??
PawahDani

Offline
2014. 03. 19. 17:16
Kaito: Szerintem ők sem tudják, hogy lesz e vagy nem, épp ezért nem akarnak elhamarkodottan dönteni, mert ha azt mondják, hogy lesz, és a végén mégse, akkor lesz igazi hiszti, ha azt mondják, hogy nem lesz, és mégis lenne, akkor az lesz a gond, hogy mért nem mondták ezt előbb?!
Bár a 2. kicsit nyugisabban zajlana le, mint az első, de szerintem 100%, hogy ki fog jönni PC-re!
Visali

Offline
2014. 03. 19. 22:27
bond71: Nálam megszűntek a fagyások, illetve néha még mindig beragad a játék, mikor elindítana egy Jobot az Online-ban. Viszont jóval kevesebbszer dob ki időtúllépés és hálózati hiba miatt, mint korábban.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak