Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Több díjjal jutalmazta a BAFTA a Rockstar Games-t

Mint azt korábban írtuk, kilenc díjra jelölte a BAFTA a GTA V-öt, melyek közül hármat be is zsebelt a tegnapi díjátadó ünnepségen a Rockstar Games csapata. Név szerint a legjobb...

  • Brit fejlesztésű játék 
  • Játéktervezés
  • Multiplayer

díjakat kapták meg. Ezek mellett még egy életmű díjat is átvehettek a Rockstar Games alapítói – Sam Houser, Dan Houser, Leslie Benzies és Aaron Garbut.

2014.03.13 19:33  ▪ Forrás: BAFTA  ▪ Írta: Rockstar69

PawahDani
Offline
2014. 03. 13. 21:15
Hát igen, nagyon ütős játékaik vannak, élen a GTA széria!
Minden generációt tudott/tud/tudni fog szórakoztatni!

brenor
Offline
2014. 03. 13. 22:13
Pc-s bejelentés szokás szerint most sincs... Menjenek a f..zomba!

amadeusz
Offline
2014. 03. 13. 22:17
multi??? Ehmm ehmm. oké mostmár tényleg face lett, de más kategoriában jobban kiérdemelte volna.

PawahDani
Offline
2014. 03. 14. 13:53
brenor: Ömm, ahogy elnéztem az utolsó híreket, már senkit nem érdekel a PC-s verzió, mármint senki sem itt önti ki a lelkét, sőt még utalást sem tesznek, ami jó!

amadeusz: És szerintem a többjátékos módra azért kaptak díjat, mert persze a BF multi szép és jó, de ugyanaz, a GTA esetében pedig óriási a különbség a tavalyi óta! Mondok egy egyszerűbb kifejezést!

Gondold el, hogy a BF és a GTA egy csoki, a BF az ugyanazt csinálja, a GTA pedig most hozott egy új "ízt"!
És most gondolom nem csak a BF-re gondoltál legfőképpen, szóval a BF helyére bármilyen játék multiját gondolhatod, persze nem mindegyik ugyanazt mutassa be, de nem változott ennyit semmi más!

Bence (Visali)
Offline
2014. 03. 14. 14:24
A GTA Online szerintem megérdemli a multis díjat, mert alapvetően egy nagyon jó ötleten alapul, és tényleg egy izgalmas elképzelés. Az már egy másik kérdés, hogy a "lebonyolítás" nem valami tökéletes, és van benne egy halom idegesítő dolog, amin változtatni kellene.

brenor
Offline
2014. 03. 14. 14:42
PawahDani: Miről beszélsz bazdmeg? Nézz meg egy egy általános facebook Rockstar posztot, és ott láthatod milyen sokan akarják! És ez mi a rákért lenne neked jó?

PawahDani
Offline
2014. 03. 14. 17:26
brenor: És ki beszélt facebookról?

Neil
Offline
2014. 03. 14. 19:53
PC-sek! Szokjatok már végre hozzá, hogy a konzolosok egy része (tisztelet a kivételnek) leszarja, hogy mi van velünk, ők élvezik a játékot, az a lényeg. És oltják azokat, akik kérdezni mernek a PC-felől, mondván: "most már annyira unalmas..." Könnyű nekik, hónapok óta játszanak a cuccal, nincs miért izgulniuk. Mi meg így jártunk... így kell nekünk, ha nem veszünk egy kurva konzolt... Písz.

PawahDani
Offline
2014. 03. 14. 22:21
Neil: Azért ennek a dolognak két álláspontja van!
Ha csak megkérdezte volna, hogy dolgoznak e a PC-s verzión, akkor mondanám, hogy sajnos senki se tudja, hidd el ÉN IS VÁROM, pedig konzolon megvan!
De nem! Ehelyett látok egy ilyen megszólalást : "Pc-s bejelentés szokás szerint most sincs... Menjenek a f..zomba!".
És amikor megírom, hogy ő már az utolsók közé tartozik aki, itt káromkodik, hogy nem jön PC-re, akkor én vagyok az aki telibe fo**a a másikat?! Álljon már meg a menet! Meg érezhető, hogy nem ez a fő projekt! És mondj már pár okot, hogy miért érné meg kiadni PC-re, nem lenne olyan nagy profit!

Kaito
Offline
2014. 03. 18. 15:59
PawahDani:
Én mondok: Kevés ráfordított pénz/erő -forrásból plusz bevétel. Nem kell dollár-milliókat költeni egy szaros portolásra, hiszen a program készen van, csak egy kis csapat kell, akik kis munkával és optimalizálással elkészítik a portot. Ha okosan csinálják és nem esnek bele abba a hibába amibe a GTA IV esetén, mint pl. a Games for Windos - Live hülyeségbe, és digitálisan is elérhető lesz Steam -en is, akkor biztos + bevételre számíthat a Rockstars. Persze eladási rekordok biztos nem fognak megdőlni, mivel konzol exkluzívról van szó így már minden agy-mosott GTA fan megvette konzollal együtt a játékot. De azért elég sokan vannak akik PC-n (is) szeretnének játszani, ha másért nem akkor mindjárt a második nyomos ok miatt: mod -ok. Ha a Rockstars egy rendes portot készít, akkor az én pénzemre is számíthat, mert a GTA azon ritka játékok közé tartozik amik megérik a teljes árukat, és biztos, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Mellesleg a hardwer-gyártó cégeknek is jó és a már elmúló GTA V láz is felpezsdülne "kicsit".

PawahDani
Offline
2014. 03. 18. 18:22
Kaito: A modoknak semmi köze ehhez, látod konzolon is vannak, de amúgy engem nem zavar, de nem is izgat a PC-s port, csak elegem van a portért síró emberekből, azt hiszik, hogy ahány könnycseppet hullatnak annyi nappal hamarabb jön a port!

Kaito
Offline
2014. 03. 18. 21:30
PawahDani:
Hát azért sokkal több és igényesebb PC-s mod szokott készülni. És senki nem sír, hanem joggal van fel háborodva, hogy a Rockstar se tagadni se megerősíteni nem képes a PC-s portot. Ez a mentalitás igenis felháborító, főleg így félévvel a megjelenés után. Ennél még az is jobb, ha bejelentik, hogy nem lesz PC-s port, mert akkor legalább szomorúan, de szép lassan mindenki beletörődne, és akkor neked se kellene többé felháborodott kommenteket olvasnod...

kunos3242
Offline
2014. 03. 19. 15:50
Amúgy kellene egy Pc Vs Konzol fórumot csinálni ahol veszekedhettek és ne a híreknél legyen! Amúgy Gratulálok Rockstarnak megérdemlik!

bond71
Offline
2014. 03. 19. 16:26
Másnak is sokat fagy Ps3 -on az utolsó 1.11- es update óta?? Főleg mindig lefagy a Maze Bank survivalban... ??

PawahDani
Offline
2014. 03. 19. 17:16
Kaito: Szerintem ők sem tudják, hogy lesz e vagy nem, épp ezért nem akarnak elhamarkodottan dönteni, mert ha azt mondják, hogy lesz, és a végén mégse, akkor lesz igazi hiszti, ha azt mondják, hogy nem lesz, és mégis lenne, akkor az lesz a gond, hogy mért nem mondták ezt előbb?!
Bár a 2. kicsit nyugisabban zajlana le, mint az első, de szerintem 100%, hogy ki fog jönni PC-re!

Bence (Visali)
Offline
2014. 03. 19. 22:27
bond71: Nálam megszűntek a fagyások, illetve néha még mindig beragad a játék, mikor elindítana egy Jobot az Online-ban. Viszont jóval kevesebbszer dob ki időtúllépés és hálózati hiba miatt, mint korábban.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink