Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új aláfestő zenékkel bővül a GTA Online

Szenzációhajhász posztban közölte a Rockstar Games, hogy a következő, sajnos ezúttal sem a Story Mode-hoz érkező frissítésben a GTA Online-hoz kapunk új aláfestő zenéket. (Tegnap jött a hír, szóval ez még nem áprilisi tréfa.)

A számokat a jövő hónapra ígérte a Rockstar, és ugyanazok az előadók, akik a játékban jelenleg is megtalálható zenéket komponálták, név szerint Oh NoTangerine Dream, Woody Jackson, és a Chinatown Wars-nál is aktívan közreműködő The Alchemist.

Survival, Deathmatch, illetve a userek által készített Creator Job módokban is hallhatóak lesznek a szerzemények, kicsit feldobva a már lassan ellaposodó multiplayert. Íme egy sample az egyik új számból:

Electronic Musician: A kulisszák mögött

Az Electronic Musician egy neves zenei magazin, melynek márciusi címlapsztorija nem másról, mint a Grand Theft Auto V soundtrackjéről szól. A cikk tartalmaz interjúkat Rockstar hangmérnökökkel, és persze magával Woody Jacksonnal, Alchemist-tel és Oh No-val.


Tyler the Creator (a fekete) és Woody Jackson (jobbra) a Grand Theft Auto V zenéinek komponálása közben.

Szerepel még benne a szintén aktívan közreműködő Flying Lotus, és a Chain Gang of 1974 is. Ők ketten 6 oldalon keresztül ecsetelik a játék és a zenéjük kapcsolatát.

Részlet a cikkből:

"A dalszerzők megkapták az egy-egy főhős valamelyikét, hogy hozzájuk való zenét készítsenek. Edgar Froese a Tangerine Dream-ből Michael zenéjét szerezte, Alchemist és Oh No Franklinét, Woody Jackson pedig Trevornál segített. A zene, amit a játékban és a lemezen hallani, remek példája a fenti csapatok együttműködésének. [...]

 

"Oh No és én megpróbáltuk megérteni, hogy működik ez az egész" – mondta Alchemist. "Akármikor játszod a játékot, a dolgok másképpen történnek. Nem az automatizálásról beszélek, hanem arról, hogy hogyan tegyük változatossá... Más, mintha szóló művészként készítenél albumot makacs módon, mert ezt egyféleképpen lehet, vagy különben nem megy. Jó volt így dolgozni. Egyszerűen meg kellett csinálni. De a végére megbíztunk egymásban."

A terjedelmes írás megvásárolható online az Electronic Musician oldalán, vagy külföldön az újságárusoknál.

Végül a Rockstar felsorolt egy rakás GTA V-ben is szereplő előadót, akik mostanában új muzsikával jöttek / jönnek ki. Aki kíváncsi ezekre, itt megtalálja.

2014.03.31 22:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Gege

bond71
Offline
2014. 04. 01. 12:47
Shit, én annak örültem volna ha betesznek egy zene OFF opciót a küldetések/survival alatt!!! Engem k@vára idegesít a zenécske alatta!!!!!

balint747
Offline
2014. 04. 01. 14:33
A közeljövőben javítanak valamit a motorok fizikáján is, illetve raktak ki egy postot newswire-re, hogy még tavasszal bővítik az apartmanokat, a heist-ek szintén tavasszal érkeznek és még jó pár érdekes cucc http://www.rockstargames....-Spring-Updates

Atlas
Offline
2014. 04. 01. 15:55
Jó csak kár, hogy story ban nem kapjuk meg a zenéket. Amúgy jó az új stílusa az oldalnak.De a Trevor fej a legjobb

PSP
Offline
2014. 04. 01. 17:34
Szuper lett a tréfa, köszönjük! Rózsaszín is lehetett volna, és pl. Trevor helyett egy doge fejjel kedveskedtem volna (igaz, az nem GTA-s). Ja, most látom csak hogy ez a stílus most nagyon olyan TBOGT-s...
Majdnem elkezdtem sírni és trollkodni a dizájn láttán, de rájöttem hogy még nincs április.

KevinSipos979
Offline
2014. 04. 01. 18:04
Boldog Bolondok Napját!

PSP
Offline
2014. 04. 01. 19:34
Ma pont sétáltam NYC-ben, amikor azt hallottam hogy "hamarosan bejelentjük a GTA V-t személyi számítógépre, illetve terveink vannak a PS4 és Xbox One konzolokkal is" szöveget. Nem értettem, ezért rákérdeztem annál, aki mondta. Megmutatta a belépőkártyáját ami a R* székházba szól, illetve egyéb iratokat amik igazolják, hogy ő valóban ott dolgozik és a belépő az ő nevéhez fűződik (azt nem tudom, hogy milyen munkakörben dolgozhat, de az biztos, hogy egy R*-os kolléga volt).
Kicsit furcsállom, pláne hogy az utcán beszélgettek erről pár másik sráccal. Beengedett a R* székházba, az aulában ott volt Dan és Sam Houser is, pont arról beszélgettek, hogy milyen hatása lenne egy bejelentésnek, illetve ez mikor lenne a legideálisabb. Ezeket se írhattam volna le, illetve továbbiakat pláne, mert ugye a GTA Place is mondhatni egy hivatalos R* által "követett", de mindenképp elismert és megbecsült oldal, így bármikor megüthetem a bokámat...

Cube Head
Offline
2014. 04. 01. 21:07
PSP: Velem is ez volt múlthéten

Gege
Offline
2014. 04. 01. 22:47
PSP:

PawahDani
Offline
2014. 04. 02. 17:04
PSP: PSP, szerintem enyhén szólva füllentesz, mert elég kicsi az esély, hogy egy Rockstar-os kolléga elrángat oda, ahol beszélnek a GTA V PC-ről, vagy a konzolos verzióról, mert elég kicsi az esély, hogy meg van engedve, hogy beszéljenek róla, sőt szerintem direkt figyelmeztetnek többször is, mert ez komoly dolog! Szóval, ha tényleg megtörtént, akkor valószínűleg átvertek, vagy nagyon bebambultál, mert ez lehetetlen! Ha igaz, ha nem, ezt nagyon nem kéne kiírnod, mert ha ez nem igaz, akkor sok embert feldühítesz, ha igaz, akkor komoly következmények lehetnek belőle!

kekesi
Offline
2014. 04. 02. 17:18
PSP: Addig el is hittem amíg meg nem említetted, hogy bementél a Rockstar főhadiszállására. Aztán leesett, hogy tegnap április 1. volt. Pedig már jó lenne hallani valami értelmeset a frissítéseken és mobilos gta-kon kívül.

PSP
Offline
2014. 04. 03. 19:32

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink