Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Erre számíthatunk az idei E3-on

Hétfőn startol az E3 Expó, a konferenciákon pedig a videojáték ipar színe-java feszít majd újdonságaival. A nulladik nap előtt összefoglaljuk, hogy egy GTA rajongó milyen reményekkel vághat neki a shownak.

A Take-Two Interactive minden éven ellátogat a rendezvényre, jóllehet azonban jó ideje már csak a kiadó másik leányvállalata, a 2K Games mutat valamit fejlesztéseiből, a Rockstar Games évek óta kihagyja a lehetőséget. Tavaly is csak a Sony ejtett pár szót a GTA V-ről – az exkluzív PS3 csomagot és a PULSE headsetet jelentették be pár új kép kíséretében.

A Rockstar Games idén sem tart saját konferenciát. Sok helyen lehet olvasni nyáladzó kedvcsináló cikkeket, hogy hátha majd most bejelentik a GTA V PC verzióját, azonban ha reálisan közelítjük meg a dolgokat, ennek elég kicsi az esélye.

Az E3-on igencsak háttérbe szorul a számítógépes játékipar, nem igazán lenne rá felület, és egy lassan egyéves játék PC portja – még ha GTA-ról is van szó –igencsak elveszlene a szaftos nextgen bejelentések között. Ráadásul felesleges pénzkidobás lenne a Rockstarnak, anno a GTA IV-nél is elég volt egy sajtóközlemény (és egy hírlevél) a PC port bejelentésre, most is bőven elég lenne egy hír a Newswire-on, az pedig ingyen van, és úgyis mindenki erről beszélne.

Akkor lenne rá esély, ha egy esetleges nextgen verzióval együtt rántanák le a leplet a számítógépes változatról. Korábban a játék fájljai között találtak PlayStation 4 verzióra utaló kódokat.

Ami viszont esélyesebb, az egy handheld GTA bejelentése a Sony konferenciáján. Korábban közzétett listákból tudjuk, hogy a Rockstar is fejleszt PS Vitára, a sorozatban pedig már jópár kézikonzolos mellékepizódot készítettek, így volt ez a GTA3 és a GTA IV érában is, talán most sem agyják ki a lehetőséget.

Ezen felül tudjuk, hogy a Rockstar egy éven belül a boltokban akarja tudni egyik újgenerációs fejlesztését, könnyen elképzelhető, hogy a játékot az E3 konferencián jelentik be.

A Microsoft és a Sony is hétfőn tartja bemutatóját.

2014.06.08 22:54 ▪ Írta: Visali

mark74
Offline
2014. 06. 08. 23:38
Ja!!!! Magyarúl a lóf....t jelenik meg PC re!!!!! Pedig de szajkóztátok hogy jönni fog meg minden

Gege
Offline
2014. 06. 08. 23:54
mark74: hát jönni fog az biztos, de mi is meglepődtünk hogy lassan egy év eltelt a konzolos megjelenés óta.

ez van.

kekesi
Offline
2014. 06. 09. 09:00
Szerintem se lesz PC bejelentés. Sőt én már abban is kételkedem, hogy 1-2 évnél előbb kapunk valamit. Az új játékuk se lesz PC-re 100%, tehát vennem kell egy PS4-et vagy Xbox One-t ha továbbra is élvezni akarom a R* játékait.
Azért egy Mafia 3 bejelentésbe még reménykedem, az betöltené a GTA V helyén tátongó lukat.

aruha
Offline
2014. 06. 09. 10:36
Nembaj srácok legyünk optimisták : Hátha elmegy annyira mindenki esze, hogy a Microsoft konferencián bejelentik az Xbox One ás a PC-s portját a GTA5-nek Vagy esetleg tényleg kapunk egy új mellékepizódot gta-ból bár azt nem hiszem, hogy ilyen kicsi idő alatt készítenék el ...hát , majd kiderül
A mafia 3-at én is nagyon várom

MateL
Offline
2014. 06. 09. 13:09
kihadja? Nem inkább kihagyja?

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 09. 17:55
MateL: Köszi.

mark74: Mi lenne, ha esetleg értelmeznéd is, amit írunk, és nem csak beszóláson törnéd a fejed? Itt arról volt szó, hogy arra miért nincs sok esély, hogy az E3 Expón jelentik be a PC verziót, és NEM arról, hogy kicsi lenne az esélye annak, hogy lesz számítógépes változat. Ugyanúgy alátámasztva érvekkel, mint amikor arról írtunk, hogy miért van esély egy esetleges PC verzióra. Meg egyébként is, ezek csak elemzések, elmélkedések, ha úgy tetszik, találgatások.

dabidas
Offline
2014. 06. 10. 04:45
NA MINDENKI MENJEN A... A sony konferencián tök váratlanul minden nagy előszó nélkül bejátsszák a GTA V PS4 es trailerét.. a játék idén várható.. (valószínű PC és ONE ra is)

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 10. 04:59
dabidas: Igen, még nem tett közzé hivatalos közleményt se a Rockstar, se a Take-Two.

aruha
Offline
2014. 06. 10. 12:43
már tett ! Mindhárom verzió hivatalos !

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink